🔻صاحب این کتونی پاره پاره و مندرس، امروز ارشدترین افسر نظامی تاریخ ارتش کودککش اسرائیل را در غزه به درک واصل کرد
اینجا جبالیا در شمال غزه العزه است بیشه شیرانی که تاریخ مثل انها را به خود ندیده است.... جهود هیچگاه آنچه در غزه بر سرش آمده را فراموش نخواهد کرد آنها در غزه شکست خوردند، در لبنان فهمیدند که پیروزی امکان ندارد و با مچ انداختن با ایران متوجه شدند که دیگر جایی در منطقه نخواهند داشت....
هیچکس با پشتیبانی یگری نمیتواند بماند و برای همیشه بجنگد.
.
✅ چرا حجاریان به دنبال بلوای خیابانی می گردد؟؛
سعید حجاریان، به تازگی در بخشی از یک مصاحبه با روزنامه شرق با تأکید بر اینکه دولت آقای پزشکیان اصلاحطلب با قرائت دومخردادی نیست، گفته است: دولت آقای پزشکیان موزاییک جریانها و نحلههاست که به «وفاق» ترجمهاش میکنند. در این ترکیب موزاییکی همه سهیم شدهاند و حرف کسانی که میگویند دیگر نباید مخالفت و انتقادی وجود داشته باشد، ناظر به این موضوع است. در اینجا ولی یک بیتوجهی صورت گرفته است و آن اینکه دولت بدون پروژه و راهبرد نمیتواند کارش را پیش ببرد زیرا حتی نیروهای درونش یکدیگر را خنثی میکنند.
او سپس در بخش پایانی اظهاراتش درباره پروژه سیاسی خود مبنی بر فشار از پایین و چانهزنی در بالا میگوید: اکنون احزاب بهشدت ضعیف شدهاند و جامعه مدنی در حضیض است و فقط، بعضی جنبشهای پراکنده مانند جنبش زنان و معلمان و بازنشستگان و کارگران باقی ماندهاند که آنها هم رمق چندانی ندارند. این یعنی پیوندها در پایین گسسته شده است. با این حال ممکن است در شرایطی که اوضاع بینالمللی بر ما تحمیل کرده است، خردهجنبشهایی بهوجود بیاید و مواردی از قبیل پیروزی ترامپ و پیامدهایش تبدیل به سوخت این خردهجنبشها شوند. در چنین شرایطی قشرهای آسیبپذیر همبسته میشوند و دولت را تحت فشار قرار میدهند و طبعا مواجهه با یک جمعیت ضعیف قحطیزده و گرسنه، بسیار سخت خواهد بود بنابراین دولت ناچار خواهد بود از طرق دیگر رضایت این جمعیت را جلب کند ولی در این میان کسی نیست که چانهزنی کند از اینرو خود دولت در برابر مردم قرار میگیرد. در چنین موقعیتی ممکن است احقاق حقی صورت بگیرد اما این حالت بهنظر من مناسب و پایدار نیست، در نتیجه من مدافع آن نیستم. ما سنت تحزب داشتهایم و باید چانهزنی را به حزب و سندیکا واگذار کنیم. آنها هستند که باید مطالبات را دروازهبانی کنند و صداها را منعکس کنند تا هزینه مطالبهگری جامعه کاهش پیدا کند. در دوره جدید کسی نباید بابت مطالبهگری خطری متوجهاش شود و راه پیشگیری از این قبیل خطرات، تقویت احزاب است.
*ما قضاوت درباره اظهارات حجاریان که صراحتا به یک مواجهه خیابانی اشاره دارد را بر عهده مخاطبان محترم وامیگذاریم.
✅چند نکته :
اما این سؤال را در محضر مردم از حجاریان میپرسیم که علت علاقه او به "مواجهه اقتصادی مردم با دولت در خیابان" یا همان فتنه اقتصادی چیست!؟
🔹چرا حجاریان طی بیش از یک دهه گذشته بارها و به انحاء مختلف به این معنا اشاره کرده اما حتی یکبار هم حاضر نشده به مردم بگوید خیابان هیچ حاصلی جز خونابه و ناامنی نخواهد داشت؟
🔹جالب است که حجاریان نه تنها دست به این اعتراف نمیزند بلکه حتی از این میگوید که در این مواجهه و مقاتله البته ممکن است احقاق حقی هم صورت بگیرد!
🔹چرا حجاریان به مردم نمیگوید از کشته شدن آنها در خیابان نه تنها هیچ مطالبه اقتصادی محقق نمیشود بلکه بدنهای آنها تبدیل به پلههایی میشود که سیاسیون برانداز پشت پرده به شهوات سیاسی خود برسند؟
🔹از اینها گذشته چرا حجاریان از پی واژگان سیاسی و تأکید بر تحزّب و دموکراسی و توسعه اما دائما به دنبال "خیابان" میگردد؟
🔹خیابان پروژه کیست که اینچنین در لسان و قلم حجاریان مهم شده است!؟
🔹طبعا پاسخ این سؤالات باید بسیار حائز اهمیت باشد. خاصّه برای دولت مسعود پزشکیان که اگر میخواهد شاهد اغتشاشات دیماه ۹۶، آشوب آبان ۹۸ و بلوای ۱۴۰۱ نباشد لزوما باید فرماندهان میدانی فتنه را رصد کند.
🔹ذکر این نکته هم ضروریست که دولت پزشکیان در حالی به شخصی به نام "علی ربیعی" سمت اعطا کرده است؛ که این فرد پس از اغتشاشات آبان ۹۸ در یادداشتی نوشته بود: "حکایت همچنان باقیست"!
🔹اکنون اگر آقای پزشکیان مخالف تحرک خیابانی است؛ باید در مقابل چرایی انتصاب ربیعی؛ پاسخ قانعکنندهای در چنته داشته باشد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ فولادیها، پتروشیمیها و معدنیها، به دنبال دلار ۸۰-۷۰ هزار تومانی هستند
👤الناز باقرپور، تحلیلگر مسائل اقتصادی: برخی رسانهها که از گرانی ارز سود میبرند، تیتر میزنند سلام به دلار ۸۰-۷۰ هزار تومانی. پشت اینها، شرکتهای #فولادی، #پتروشیمی و #معدنی هاست.
✅نکته :
مدیران و گردانندگان این ابر شرکت های رانتخوار با کمک رسانه ها و روزنامه های وابسته به این زالوهای غارتگر مثل روزنامه دنیای اقتصاد و دلار تلگرامی و غیره......
معیشت مردم را با دلاربازی،گروگان خود گرفته اند..
✅ حزب الله در واکنش به بمباران های وحشیانه امشب صهیونیستها :
از امشب مرحله جدیدی از نبرد با اشغالگران با هدف قرار دادن اهداف اقتصادی در حاشیه مذاکرات که فردا "زیر آتش، در آتش و در دل آتش" پیش بینی می شود آغاز می شود.
حمله به تمام کارخانه های اسرائیل نقطه عطفی برای مقاومت خواهد بود
لطفا در مورد آن نگران نباشید
لطفا در مورد آن نگران نباشید וי מחר "תחת אש בוערת ובלב אש".
لطفا در تماس با ما دریغ نکنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 فولادیها، پتروشیمیها و معدنیها، به دنبال دلار ۸۰-۷۰ هزار تومانی هستند
👤الناز باقرپور، تحلیلگر مسائل اقتصادی: برخی رسانهها که از گرانی ارز سود میبرند، تیتر میزنند سلام به دلار ۸۰-۷۰ هزار تومانی. پشت اینها، شرکتهای #فولادی، #پتروشیمی و #معدنی هاست.
✅نکته :
مدیران و گردانندگان این ابر شرکت های رانتخوار با کمک رسانه ها و روزنامه های وابسته به این زالوهای غارتگر مثل روزنامه دنیای اقتصاد و دلار تلگرامی و غیره......
معیشت مردم را با دلاربازی،گروگان خود گرفته اند..
♨️ مثل یک پاندول میان صلح طلبی مکارانه بایدن _ هریس و جنگ افروزی قمارگونه ترامپ، چپ و راست می رود.
آتش بس و فریب صلح را با بایدن مطرح می کند .
حمله و وحشی گری اش را ترامپ قمار باز تایید می کند.
این شیطان شرور صهیونیست، نزدیک انتخابات کارت بازی اش را به هر دو طرف نشان می دهد و خوب فهمیده که انتخابات بزرگترین نقطه ضعف ارباب اوست.
شاید اسرائیل تنها سگ هاری باشد که اربابش را بدنبالش می کشاند.
بایدن _ هریس، می خواهند افسارش را نگه دارند که انتخابات را نبازند .
ترامپ اما تحریکش می کند که افسار پاره کند تا پس از برد انتخابات مثلا ترمز او را بکشد و بگوید کار من بود.
اینها محاسبات جبهه شرّ است ...
ابلیس هم در حد و حدود جنایت این جماعت در می ماند.
اما ما را چکار با نقشه های نخ نماشان.
ما جز نابودی صهیونیسم نمیخواهیم!
به هر قیمتی...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻نگذارید گرانیها را گردن جنگ بیندازند!
توضیح دکتر جبرائیلی
درباره علت گرانی شدید لبنیات
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹تئورسینهای گرانسازی معیشت ملت را بشناسید
سیدعلی مدنیزاده، رئیس دانشکده اقتصاد دانشگاه شریف که بورسیه بنیاد HAND از موسسات نزدیک به مقامات آمریکا و فارغ التحصیل دانشگاه شیکاگو (تاسیس شده توسط بنیاد راکفلر) بوده است: اجازه بدیم نرخ سامانه نیما نزدیکتر بشه به نرخ بازار. این واقعا راه نفس باز میکنه برای صادرات کشور
⭕️نسخه شهید جهانآرا
🔹در قضایای پیچیده و سرنوشتساز کنونی منطقه، وقتی فتح اتفاق میافتد به طور طبیعی روحیه، امید و نشاط جریان حق و مؤمنان افزایش پیدا میکند و زمانی که شهادت و ثلمهای وارد میشود، ممکن است نگرانی و اضطراب بر روح و حرکت آنان حکمفرما شود. در حالی که در اینگونه مواقع که حسب ظاهر خسارت پدید آمده، بیشتر به تبیین و امید برای ادامه راه و دفاع از حق و حقیقت نیاز داریم.
🔸«فِئَةٍ قَلِیلَةٍ» و خیانت برخی مقامات و دولتهایی که از آنان انتظار نیست، همه غصههایی است که در طول تاریخ جریان حق را آزار داده است؛ اما پس از آن سختیها، «غَلَبَتْ فِئَةً کثِیرَةً بِإِذْنِ اللَّهِ» رخ داده است. باید در لابهلای همه این ناملایمات و تلخیها، امیدها را زنده کرد و راه برونرفت و مسیر حرکت را یافت و پیمود. همه این رخدادهای تلخ و شیرین در این عصر و زمانه، قطعه کوچکی از تاریخ است که همه ما باید سهم و نقش خودمان را در آن مشخص کنیم.
🔹به طور طبیعی از دست دادن سید حسن نصرالله بزرگ، سردار زاهدی، سردار نیلفروشان، اسماعیل هنیه، یحیی السنوار و سایر مجاهدان بزرگ، مصیبتهایی عظیم است؛ اما به حکم اسلام و نصرت الهی، فرض است با تحلیلها و روایتهای صحیح و اقدامات مدبرانه از دشواریها و گردنههای سخت عبور کرد. باید پیش رفت.
🔸در این زمینه مهم است که نگذاریم این مصائب بزرگ، امید، انگیزه و عمل جریان حق و مؤمن را از پای درآورد یا آنکه دچار سکون و سکوت کند.
🔹چقدر جمله شهید جهانآرا در اینگونه مواقع کاربرد دارد؛ فرمانده قهرمان سپاه خرمشهر در لحظات نفسگیر رویارویی با ارتش مجهز رژیم بعث عراق به یارانش گفت: «شهر اگر سقوط کرد، آن را پس میگیریم؛ مواظب باشید ایمانتان سقوط نکند.» ما برای درک شرایط جاری منطقه و موقعیت حساس و تاریخی کنونی راهی جز فرآیندی دیدن رخدادها نداریم. اینگونه اگر به صحنه نگاه نکنیم، راه به خطا رفتهایم. مقطعی دیدن حوادث، انسان را به دام اشتباه و ورطه ناامیدی میاندازد.
🔸وعدههای الهی تکلیف و نتیجه کار جریان حق را روشن کرده است؛ اما از باب «الفضل ماشهدت به الاعداه» به تحلیلخبرنگار ارشد BBC در خصوص شهادت مجاهد بزرگ یحیی السنوار اشاره کنیم. او بیان کرد: «ترور یحیی سنوار جریان مقاومت را متحدتر از قبل میکند؛ هفتم اکتبر مقاومت را یک جبهه واحد کرد؛ افکار عمومی اکنون به حمایت از حماس برآمده و تعداد افرادی که به حماس پیوستند، بیسابقه است.»