10.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 منم باید برم ...
___________
#حبلالمتین
@MJ_Agahi
هدایت شده از دکتر سعید جلیلی
⭕️ #اطلاع_رسانی | هفتاد و نهمین جلسهی حکمت سیاسی اسلام در قرآن
با سخنرانی:
💠 دکتر سعید جلیلی
🔸 نماینده مقام معظم رهبری در شورای عالی امنیت ملی
ارائهی «قطع شریانهای حیاتی رژیم صهیونیستی» توسط:
🎙آقای محمد خانزاده
🔹کارشناس روابط بین الملل
◾️با مرثیه خوانی کربلایی مصطفی اللهیاری
🕕 سهشنبه؛ ۱۳ آذر؛ ساعت ۱۸:۰۰
📍خیابان سمیه؛ تقاطع حافظ؛ حوزهی هنری انقلاب اسلامی؛ تالار سوره
🔰امکان استفاده از مهدکودک جهت مراقبت از کودکان در طول مراسم فراهم است.
🌐پخش زندهی مراسم از طریق لینکهای زیر:
🔗 https://www.aparat.com/drjalily
🔗 https://rubika.ir/saeedjalily
✅ @saeedjalily
✅ @Madrese_rah
📸 همتی با اشاره به قیمت بنزین: وقت اصلاحات رسیده
وزیر اقتصاد:
🔹تا حرف میزنیم میگویند میخواهید بنزین راگران کنید؛ هیچ منطقی قبول نمیکند این حجم قاچاق وحشتناک بنزین داشته باشیم بعدخودمان مجبور به واردات بنزین شویم!
🔹تا وقتی وزیر اقتصاد دولت چهاردهم هستم و حمایتهای اقای دکتر پزشکیان را دارم تمام تلاشم را میکنم جلوی این رانتها را بگیرم.
🔹دیگر وقت اصلاحات رسیده است، یک بار برای همیشه باید به سمت اصلاح ناترازیها برویم.
حبلالمتین
📸 همتی با اشاره به قیمت بنزین: وقت اصلاحات رسیده وزیر اقتصاد: 🔹تا حرف میزنیم میگویند میخواهید
.
✍ در سیاست شما نمیتوانید همیشه یک واژه را تکرار کنید و بر آن اصرار بورزید چرا که فریب افکار عمومی اختراع واژه های جدید لازم دارد.
فرهنگ واژه گان اقتصاد سیاسی بهترین منبع برای اختراع کلماتی ست که در غبار معیشتی، افکار عمومی و بازار را گیج و سردرگم میکند.
در مجامع علمی، میان روزنامه ها و میزگردها و سمینارها این واژه میچرخد و با تکرار آن توسط بزرگان دولتی، همه چیز ناگهان بر پاشنه آن می چرخد.
هیچکس هیچوقت نمیداند منظور این واژه چیست. چه کسی مقصر است. چه اماری برای آن وجود دارد و اصلا ماجرا چیست!
ناترازی... ناترازی ...ناترازی !
میدانید چرا در همه چیز میگویند ناترازی داریم؟
چون اگر تراز باشیم، یعنی میدانیم کجای کاریم و ناترازی یعنی نمیدانیم اصلا کجا ایستاده ایم و تعادل نداریم.
شعار حسن روحانی را کمی بزک کردند و در دیگ ِ آش شورِ کلمات نامفهوم اقتصاد ریخته اند که هیچکس نه معنای آن را بفهمد نه بداند آمار و ارقامش چیست!
بنزین باید گران شود چون میلیون ها لیتر قاچاق میشود. این وسط کدام بخش ما مردم در قاچاق بنزین دست داریم نمیدانیم.
مجرم، قاچاقچی ست اما حبس آن را ما باید بکشیم!
چون ناترازیم !!!
📌 #خبر_فوری_سراسری
❌ تیتر یک سایت رئیسجمهور : حمله به قانون حجاب
🔻از میان تمام قسمت های مصاحبه شب گذشته جناب پزشکیان، رسانه ایشان تنها حمله وی به قانون حجاب را تیتر یک کرده است...
👈🏻آقای رئیسجمهور دستمریزاد همچنان سرت را بالا بگیر و برای مردم قرآن و نهجالبلاغه بخوان...
اگر الزام رعایت هنجارهای حداقلی در جامعه وفاق مدنظر شما را بر هم میزند دیگر تردیدی نمیماند که شما دنبال #نفاق هستی نه #وفاق
یک بار دیگر مشخص شد که عامل اصلی فراگیر شدن ناهنجارهایی مانند عدم پوشش حداقلی و عریانگردی در جامعه پزشکیانها هستند نه غفلتزدههایی که بدون غرض بدپوششی میکنند.
.
5.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 بانکی پور نماینده مجلس: رئیس جمهور محترم و اطرافیان هنوز قانون را نخوانده اند.
این چیزهایی که رئیس جمهور با آن مخالفند در این قانون وجود ندارد.
___________
#حبلالمتین
@MJ_Agahi
10.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 سعیدیسم :
بدبختی مملکت ما اینه که رییسجمهورمون که باید مجری قانون باشه ، حتی قانون رو نخونده ولی داره نقدش میکنه!
مثل رفقاش که برجام رو نخونده بودن و امضاش کردن!
آقای رییسجمهور کجای قانون جدید عفاف و حجاب گفته که اگر زن بی حجابی سوار اسنپ شد راننده رو جریمه میکنن؟!!!
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 پزشکیان: داشتیم مذاکره میکردیم ولی مجبور شدیم (اکراه داشتیم) که وعده صادق ۲ رو اجرا کنیم (چون سید حسن و نیلفروشان رو زدن)
🔰 سید حسن نصرالله وعده داده بود با ایران انتقام هنیه را خواهد گرفت ولی بعد از مدتی گفت: در نتیجه بررسی و مشورتها تصمیم بر این شد که واکنش خود را به صورت جداگانه و انفرادی انجام دهیم، به دلایل و ملاحظاتی که اکنون نیاز به ذکر آنها نیست و در زمان مناسب مشخص خواهد شد
حالا معنای این حرف مظلومانه سید حسن برایمان روشن شد...!
.
۱۰ نکته درباره دومین گفتگوی تلویزیونی رئیس جمهور
♦️گفتگوی تلویزیونی شب گذشته رئیس جمهور با مردم دارای نکات و حواشی متعددی بود که می توان از زوایای مختلف به آن پرداخت. به صورت اجمالی و برای نمونه، چند نکته در مورد گفتگوی تلویزیونی دیشب می توان مطرح کرد:
🔸یک: بیشتر از چهار ماه است که از روی کار آمدن دولت چهاردهم میگذرد. متأسفانه بعضاً مشاهده میشود که رئیس جمهور مانند یک کاندیدای ریاست جمهوری و در فضای رقابتهای انتخاباتی سخن میگوید. «کلی گویی»، «این باید بشود»، «باید جلسه بگذاریم»، «کارشناسان نظر بدهند» و ... بیشتر برای ایام انتخابات مناسب است! انتظار مردم برنامه و اقدام است.
🔸دو: نداشتن برنامه و سردرگمی دولت در برخی زمینه ها کاملاً مشهود به نظر می رسد. چنین چیزی یعنی اینکه در آن زمینهها در حال روزمرگی هستیم و هنوز نمیدانیم تکلیف ما چیست؟!
🔸سه: برجسته کردن مسائل قومیت و مذهب، خلاف مصلحت ملی است و این چندمین بار است که رئیس جمهور بر این مسأله حساس، به عنوان دستاورد میدمد. در کشور باید قانون، شایسته سالاری و مصالح ملی حکمفرما باشد.
🔸چهار: در بخشی از این گفتگو، رئیس جمهور اشاره کرد: «ما دانشجو را درست آموزش ندادیم، محصّل را در مدرسه، درست آموزش ندادیم، بعد آمده است بیرون، در خیابان می خواهیم بگیریم با او برخورد کنیم. خب، او که دست تو بود. آموزش می دادی؛ چرا آموزش ندادی ...» . باید گفت که در هیچ کجای دنیا، آموزش حتی در بهترین شکل ممکن هم باشد به هیچ وجه موجب بی نیازی از قانون و اجرای قانون نمی شود. همیشه عده ای هستند که فقط به وسیله قانون باید جلوی آنها را گرفت.
🔸پنج: در جایی از گفتگو، رئیس جمهور، ناخواسته و به صورت ضمنی، ترس از حضور دوباره ترامپ در جایگاه ریاست جمهوری آمریکا و اینکه او می تواند برای ما مشکل ایجاد کند و ... را به مخاطب انتقال داد. حال اینکه ادبیات رهبر انقلاب نسبت به ترامپ، ادبیات تحقیر، با حس اعتماد بنفس و در شأن جمهوری اسلامی است.
🔸شش: سخنان رئیس جمهور در موضوع مسکن و عدم ارائه یک برنامه مشخص در این زمینه، برای متقاضیان مسکن، حس ناامیدی، نگرانی و جهش قیمت نظیر آنچه در دولت دوم روحانی اتفاق افتاد را به ذهن آورد.
🔸هفت: قرائن نشان می دهد که قیمت بنزین دغدغه جدی دولت است اما این را صراحتاً نمی گوید؛ چرا که شرایط به گونه ای نیست که این کار را انجام دهد. با این حال به تعبیر نایب رئیس مجلس، دولت در حال بازی با اعصاب مردم است.
🔸هشت: رئیس جمهور در مورد قانون عفاف و حجاب گفت: «از نظر اجرایی، حداقل من که قرار است اجرا کنم، برایم خیلی سوالها و ابهامها وجود دارد که به این سادگی امکان ندارد». اما باید گفت که این قانون در هر صورت – چه موافق باشیم و چه مخالف -، حاصل جلسات متعدد کارشناسان، مسئولین و نمایندگان مجلس است. در یک مدت طولانی و با همکاری هر سه قوه تدوین شده است. ضمن اینکه، چندین بار میان مجلس و شورای نگهبان، رفت و برگشت داشته است و نظر مجمع تشخیص مصلحت نظام هم مورد لحاظ قرار گرفته است. بنابراین، همان طور که رئیس قوه قضائیه گفت این قانون باید ابلاغ و اجرایی شود. اگر قرار باشد که دولت، با سلیقه خود، قوانین را بپذیرد یا کنار بگذارد، اساساً سنگ روی سنگ بند نخواهد شد!
🔸نه: متأسفانه رئیس جمهور اشتباه گذشته را تکرار کردند و دوباره از نام رهبرانقلاب برای مسائل دولت استفاده کردند. آقای پزشکیان این بار برای ماجرای فیلترینگ از رهبر انقلاب اصطلاحا هزینه کردند در حالی که نگاه رهبر انقلاب، حکمرانی و قانونمندی در فضای مجازی است. در همه جای دنیا نیز إعمال فیلترینگ – در کنار سایر اقدامات ایجابی و سلبی - یک بخشی از این حکمرانی محسوب می شود؛ تفاوتی میان کشورهای اسلامی و غیر اسلامی هم در اصل این موضوع نیست.
🔸ده: اهتمام رئیس جمهور به گفتگو با مردم قطعاً قابل تقدیر است به شرطی که خروجی این برنامه برای افکار عمومی بیان دستاوردها یا تصمیمات دولت باشد البته اگر دستاورد یا تصمیم قابل ذکری داشته باشد. و الّا مثل این گفتگو جز ناامید کردن مردم و جنگ اعصاب احتماعی نتیجهای نخواهد داشت.
گرانسازی و امیدسوزی ظلم مضاعف به مردم است.
.
📸 با حکم شینا انصاری رئیس سازمان محیط زیست کشور، لیلا تاجگردون خواهر غلامرضا تاجگردون (رییس کمیسیون تلفیق مجلس) به عنوان مدیر کل محیط زیست استان فارس تعیین و منصوب شد.
✍لااقل میذاشتین بررسی بودجه دولت تموم بشه که ما فکرای بد بد نکنیم.
کمیسیون تلفیق وظیفه بررسی لایحه بودجه دولت رو برعهده داره.
حالا اصلا بگو این خواهر بدون دخالت برادر و بر اساس شایستگی های فردی خودش انتخاب شده، مردم حق دارن طور دیگه ای فکر کنن!
البته تاجگردون همیشه بابت انتصابات بسیاری از اطرافیانش مورد اعتراض بوده
.
قانون؛ محور وفاق ملی و معیار سنجش انسجام اجتماعی
🔸«علی بهادری جهرمی» عضو هیئت علمی دانشکده حقوق دانشگاه تربیت مدرس طی یادداشتی برای خبرگزاری تسنیم نوشت:
🔹از منظر حقوق عمومی، وفاق ملی بهعنوان اولویتی در سطح سیاستگذاریها و تصمیمگیریها، تنها زمانی معنا و پایداری دارد که بر مدار اجرای قانون استوار باشد.
🔹قانون، بهعنوان ابزار تنظیم روابط و حل اختلافات در جامعه، چارچوبی را فراهم میآورد که در آن وحدت و انسجام ملی میتواند محقق شود. بدون التزام به قانون، حتی نیتهای خیرخواهانه برای وفاق، ممکن است به هرجومرج یا تضاد منافع منجر شود. در این میان، نقش قوانین ساختارساز و برنامهای، نظیر قانون برنامه هفتم توسعه، در سنجش عیار حرکت کشور بر مدار قانون اساسی، حیاتی است.
🔹قانون اساسی ایران بهعنوان میثاق ملی، اصول بنیادینی را برای تنظیم روابط میان مردم و حکومت و همچنین میان قوای سهگانه تعیین کرده است. اصل تفکیک قوا و لزوم اقدام در چارچوب صلاحیتهای قانونی، ستون اصلی این نظم حقوقی است.
🔹بر اساس اصل ۵۷ قانون اساسی، قوه مجریه، قوه مقننه و قوه قضائیه، هر یک در حدود صلاحیتهای تعریفشده عمل میکنند. احترام به این تقسیم وظایف، نهتنها از تعارضات و تداخلات میان قوا جلوگیری میکند، بلکه از مهمترین ضمانتهای حفظ انسجام و وفاق ملی است.
🔹در کنار قانون اساسی، قوانین برنامهای و ساختارساز، مانند قانون برنامه هفتم توسعه، معیار عملی حرکت بر مدار وفاق ملی محسوب میشوند. این قوانین، با تبیین اولویتهای اجرایی و تخصیص منابع ملی، بهنوعی نقشه راه تحقق اصول قانون اساسی هستند.
🔹در واقع، عیار حرکت بر محور وفاق، با میزان تعهد به این قوانین و پایبندی به اهداف برنامهای سنجیده میشود. هرگونه انحراف از این قوانین، به معنای دور شدن از وفاق و افزایش شکافهای اجتماعی و نهادی خواهد بود.
🔹اولویتبخشی به وفاق ملی بدون التزام به چارچوبهای قانونی، نه تنها وحدتبخش نیست، بلکه میتواند به تضعیف نهادهای قانونی و کاهش اعتماد عمومی منجر شود. رهبر معظم انقلاب بارها بر این موضوع تأکید داشتهاند که: "قانون، محور وحدت ملی است و هرگونه وحدت بدون رعایت قانون، نمایشی و شکننده خواهد بود."
🔹این نکته را هم نباید نانوشته گذاشت که حتی اگر قانونی ضعفهایی داشته باشد که نیازمند اصلاح باشد، مسیر آن پیشبینی شده است؛ پیشفرض این مسیر هم، التزام به قانون است.
🔹از این منظر، اجرای قانون اساسی و قوانین برنامهای نهتنها راه تحقق وفاق ملی است، بلکه تضمینکننده توسعه پایدار و عدالت اجتماعی نیز خواهد بود.
🔹مسئولان و سیاستگذاران، اگر دغدغه وفاق ملی را دارند، باید بدانند که این هدف، تنها با اجرای دقیق قانون و احترام به چارچوبهای حقوقی قابل تحقق است.
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 بهانه واهی پزشکیان برای گرانسازی
📌«این عدالت نیست که منطقه ۱و۲ تهران، به اندازه بقیه مناطق دارن از سوخت و گاز استفاده میکنن!»
✍بله جناب پرزیدنت، ما هم میدانیم بالاشهرنشینها، مصرف بیشتری دارند؛ خب بسمالله، اگر مرد هستید، آنها را داغ کنید و قیمت آب و برق و گاز در آن مناطق را بالا ببرید، نه اینکه بخواهید همه مردم را به هوای پرمصرفها، داغ کنید و شوکدرمانی!
واحدهایی که استخر روباز دارند، آدرسشان مشخص است و میتوانید به حسابشان برسید؛ لذا بهتر است با اعصاب مردم بازی نکنید!
.