📸مقام زن در جمهوریاسلامی اینگونه است.(قابل توجه کمیسیون مقام زن سازمان ملل)
_______________
#حبلالمتین
@MJ_Agahi
12.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 پس از استقبال بی سابقه از نماهنگ برعنداز، نماهنگ برعنداز ۲ از راه رسید😂😂
9.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 بدون تعارف با خانواده شهید حسن مختارزاده
🔹پدر شهید: این روزها برخی مدافع محاربان شدهاند و میخواهند جای جلاد و شهید را عوض کنند. از خدا میخواهم اینها به خودشان بیایند و واقعیت را ببینند.
حبلالمتین
تو اخبار استقبال عالی از رئیس جمهور در دیدار با مردم نهبندان رو میدیدم. چه جمعیتی. زنهایی که درحال کار بودن و ناگهان آقای رئیسی رو دیدن و شروع کردن به گریه کردن و خوشحال شدن از دیدن رئیس جمهور، میگفتن تاحالا رئیس جمهور ندیدیم، اصلا مسئول ندیده بودن چه برسه رئیس جمهور. باخودم داشتم فکر میکردم در رسانههای خارجی هیچکدوم از این مردم رو #مردم نمیدونن چون احتمالا اینها نه بیبیسی رو دنبال میکنن نه اینترنشنال رو و اصلا در فضا و جو اتفاقات اخیر نبودند و نیستند. انقدر بمباران رسانهای شدیم که دیدمون به مردم عوض شده. خیلیا هم اصلا باور نمیکنن که مردم واقعا خودشون به استقبال رفتن.
این رسانهها مردم رو یک اقلیت خیلی کوچیک ازمردم مثلا در کردستان میدونن که وقتی مغازهدار، شکلاتی به رئیسی تعارف کرد پدرش را درآوردند تا مغازهاش رو جمع کند. جالب اینجاست اینها انقدر کم هستند که در فضای حقیقی نمیبینیدشون، تو مجازی تهدید میکند و در نیمهشب و زمان خلوت، میان و خرابکاری میکند و میروند. اینها از نظر براندازان مردم هستند، یک اقلیت کوچک آن هم در برخی مناطق مرزی که گروهک های تروریستی کومله دموکرات زندگی میکنن. هشتاد و چند میلیون مردم واقعی ایران که شاید اصلا یا در این فضاها نباشن یا شاید فقط نقد داشته باشن و نه قصد براندازی، اینهارو مردم نمیبینند.
فضای حقیقی با فضای مجازی مردمش فرق میکند.
جالبه بدونید بیش از ۴ میلیون نفر خارج از ایران زندگی میکنن و بهشدت در فضای مجازی فعالن و اکثرشون مخالف جمهوری اسلامی، بسیاری از کسانی که در اینستاگرام علی کریمی ها، علیداییها و دیگر سلبریتیهارو دنبال میکنن و تایید میکنن اینها هستند، هیچوقت هم در نظراتشون نمیگن ما خارج نشینیم. میگن ما ایرانی هستیم، بسیار هم فعالن، خیلی هم اهل شلوغ کارین. بعد فضارو اینها به دست میگیرن و ماها فکر میکنیم همه جای ایران از روستاهای نهبندان گرفته تا جردن تهران تو همین فضاها هستن و اشتباها فکر میکنم کلا کار ایران تمومه. بعد که میای تو فضای حقیقی میبینی اصلا اینطوری نیست.
✍ #حسیندارابی
___________
#حبلالمتین
@MJ_Agahi
💡گونه شناسی معترضین بازداشت شده
🔸گزارشی تحلیلی از گفتگو با ۷۰ نفر از بازداشت شدگان حوادث اخیر
(مقولات،مضامین و جملات کلیدی #تیپ_اول_انقلابی)
اینفوگرافی گونه های معترضین ۱_۶
📚تهیه شده در کارگروه سیاستگذاری فرهنگی پژوهشکده باقرالعلوم(علیه السلام)
#بصیرتی
⚠️«جنگ شناختی» جنگی واقعی واقعی!!!
«مغز انسانها میدان نبرد قرن حاضر و آینده خواهد بود.»
🔸مردم ایران در طول 43 سال گذشته، عرصههای مختلف تهدید را از سوی دشمنان خود تجربه کرده و اگرچه متحمل هزینههای سنگینی شدهاند،اما توانستهاند با حفظ تمامیت ارضی و استقلال ایران عزیز همه آن عرصههای تهدید را به فرصتی برای بالندگی انقلاب و الهامبخشی آن تبدیل کنند. در مواجهه با این عرصهها نظیر جنگ سخت هشت ساله،چالشهای امنیتی که به جنگ نیمه سخت اشتهار یافته و جنگ نرم و تهاجم فرهنگی و جنگ سایبری و جنگ اقتصادی ،بهرغم همپیمانی همه دشمنان نظام؛ باورها و اعتقاد دینی و ملی مردم و عمل به تدابیر و رهنمودهای امامین انقلاب رمز موفقیت مردم و ناکام ماندن راهبردهای دشمنان بود و بدیهی است که ناکامی دشمنان آنها به سمت مواجهه با این نقاط قوت و خنثیسازی ظرفیتهای ملی در این عرصه بکشاند ،پدیدهای که این روزها از آن بهعنوان جنگ شناختی نامبرده میشود.
🔸بدیهی است که ورود جدی غربیها در این جنگ مبتنی بر یافتهها و تجربیات و شکستها و پیروزیهای آنها در جنگهای گذشته است و مهمتر آنکه مأموریت مطالعه و برنامهریزی آن را نیز نه به سیستمهای تبلیغاتی و رسانهای ،بلکه به اصلیترین سازمان نظامی خود یعنی ناتو سپردهاند. نشریه مانتلی ریویو آبان ماه امسال پرده از راهبردهای اخیر ناتو در این زمینه برداشته و مبتنی بر یافتههای فرانسوا دو کلوزل محققی که مطالعه قطعی ۲۰۲۰ تحت حمایت ناتو در مورد جنگ شناختی را دنبال میکرده مینویسد:پیمان نظامی ناتو به رهبری ایالاتمتحده روشهای نوینی از جنگهای چندوجهی علیه دشمنان خودساخته خویش، امتحان کرده است؛ ازجمله جنگ اقتصادی، جنگ سایبری، جنگ اطلاعاتی و جنگ روانی. و حالا ناتو بهسوی یک شیوه کاملاً جدید پیش میرود و در چرخش برای توسعه یک نبرد تازه ایست که آن را «جنگ شناختی» میخواند. روش جدیدی که «سلاحسازی علوم مربوط به (تسخیر) مغزها» توصیف میشود: شامل «هک کردن افراد» با بهرهبرداری علومی که «آسیبپذیریهای مغز انسان» را نمایان میکنند، بهمنظور اجرای یک «مهندسی و مدیریت اجتماعی» ماهرانهتر و پیچیدهتر.
🔸تا همین اواخر، ناتو جنگ را به پنج حوزه عملیاتی مختلف تقسیم کرده بود: هوا، زمین، دریا، فضا و سایبری. اما با توسعه راهبردهای جنگ شناختی، ائتلاف نظامی ناتو در حال بحث بر روی یک سطح جدید، حوزه ششم است: حوزه انسانی.
🔸در تحقیقی با هزینه و حمایت ناتو در سال ۲۰۲۰، این شکل جدید جنگ بهوضوح توضیح دادهشده است: درحالیکه اقدامات انجامشده در پنج حوزه بهمنظور تأثیرگذاری بر حوزه انسانی انجام میشود، هدف جنگ شناختی (cognitive warfare) این است که همه را به یک سلاح تبدیل کند. «مغز انسانها میدان نبرد قرن بیست و یکم خواهد بود.» این گزارش تأکید میکند: «انسانها حوزه مورد مناقشه هستند» و «تضادهای آینده احتمالاً در ابتدا ازنظر دیجیتالی و سپس ازنظر فیزیکی در نزدیکی مراکز قدرت سیاسی و اقتصادی بین مردم رخ خواهد داد.»
@asraarr
___________
#حبلالمتین
@MJ_Agahi