🔴پیام جالب یک کاربر اهل ترکیه در مورد کمک ایران به ترکیه برای اطفای حریق!
🇮🇷واقعیتها را ببینیم🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روحانی از مردم طلب عفو کرده و گفته ما در اون شرایط در حد توانمون هرکاری از دستمون بر می آمد انجام دادیم
آقای روحانی وقتی میگفتند به حرف منتقدین گوش کنید و شما اونها رو بی سواد و عصرحجری خطاب می کردید چرا به فکر نبودید؟
وقتی میگفتید ما عمامه داریم و کلاه سرمون نمیره باید فکر اینجا رو می کردید!
🔺آیینه عبرت🔺
8.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️جنگ قدرت ها در طرح صیانت
جواب صفر تا صدِ ابهامات طرح صیانت فضای مجازی
🔺بدانیم و قضاوت کنیم 🔺
صالحی امیری، رئیس کمیته ملی المپیک گفته: باید بپذیریم ظرفیت ورزش ایران همان چیزی است که ما در المپیک توکیو به میدان آوردهایم و نباید توقعات غیرواقعی برای مردم ایجاد کنیم.
جالبه بدونید ایران در المپیک 2012 لندن که روحانی رئیس جمهور نبود، با کسب 7 مدال طلا، 5 نقره و یک برنز در جایگاه 12 ام قرار گرفت.
در المپیک 2016 ریو و دولت اول روحانی 25 ام شدیم و در المپیک 2020 توکیو و دولت دوم روحانی تا اینجا با کسب یک مدال طلا در جایگاه 41 ام هستیم!
#سرطان_اصلاحات
🍃🌷امروز ، ۲۲ ذی الحجه ، سالروز شهادت "ميثم تمار" از ياران مُخلص امام علي(علیه السلام) در كوفه در سال ۶۰ قمری می باشد.
⚘ميثم تمار ابتدا غلام بود و توسط حضرت علي (علیه السلام) خريداري و آزاد شد. امام او را بسيار دوست داشت و احترام زيادي برايش قائل بود و ميثم نيز متقابلاً علاقهي شديدي به حضرت داشت.
🌴ميثم را به خاطر آن كه خرما فروش بود، تمّار گويند.
🌹امام علي (علیه السلام) سالها قبل از شهادت ميثم، او را از چگونگي شهادتش آگاه كرده بود.
⚘ او قبل از شهادت به همگان گفته بود كه مولايش امام علي (علیه السلام) طرز شهادت او را به وي گفته است.
⚘حكام جور قصد داشتند به نحوي غير از آن چه كه امام فرموده بود، ميثم را به شهادت برسانند ولي سرانجام طبق پيشبيني امام (علیه السلام) زبان گوياي او را بريدند و اين دوستدار آل علي (علیه السلام) به جرم حمايت آشكار از اهل بيت رسول اكرم (صلی الله علیه و آله و سلّم) و دوستي با آنها، توسط عبيداللَّه ابن زياد، حاكم كوفه به طرزي فجيع به شهادت رسيد.
💐 هدیه به پیشگاه با عظمتش ، فاتحة مع الصلوات.
9.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👇👇 👇👇 *این فیلم خط مقدم کربلای ۵ در شلمچه را به تصویر کشیده است.*
*این عزیز آرپیجی زن که لباس سبز پوشیده،* *شهید سعید شاه حسینی، برادر شهیدان محمدحسن وحسین شاه حسینی است.این سه برادر شهید اصالتا نیاورانی بودند.*
*پدر شهید ۲ سال پیش و مادر شهید مدتی قبل آسمانی شد.وقتی سعید شهید شد بچه ها رفتند تا خبر را به خانواده اش بدهند.حاج عبدالوهاب پدر شهید آمد و گفت شلوغ نکنید، مادر سعید قبلا دو فرزند دیگرش را هم تقدیم کرده، بگذارید من خودم این خبر رامی دهم.*
*وقتی به منزل می روند می بینند مادر پای تلویزیون نشسته و همین فیلم در حال پخش شدن است. مادر با یک ذوق عجیبی می گوید سعید، سعید خودمونه.*
*سعید آرپی جی می زند و یا حسین می گوید و به پشت تیربار می رود تا بعثی ها را نابود کند. پدر به مادر می گوید؛ دیدی شیر بچه ات را؟ مادر با خوشحالی می گوید بله پدر می گوید: اگر لیاقت داشته باشد، باید مانند برادرانش شهید شود و بعد می گوید: این پسرمان هم لایق بود و این تکبیر آخرش است و به شهادت رسیده و قطرات اشک مادر جلوی تلویزیون جاری می شود خانه این خانواده در نزدیکی بيمارستان فرهنگیان و اردوگاه منظریه اکنون تبدیل به حسینیه شده است.
7.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 آیا شعارهای انتخاباتی روحانی محقق شد؟!
👈قضاوت با شما
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥از «غوغای روحانی» تا «پایان روحانی»
🔸بازخوانی متن سخنرانی مراسم تنفیذ روحانی در سال 92 به شیوهای دیگر
14.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 «مباهله» کجا رخ داد؟!
🔸روزی که حقانیت اسلام ثابت شد.
🌿🌺🌸🌿🌺🌸🌿🌺🌸🌿🌺🌸