مُــﮪَــڼّــ̍ا|🇵🇸🇮🇷
#کتابشهیدابراهیمهادی۱ #قسمتششم ورزش باستانی✨ اوایل دوران دبیرستان بود که ابراهیم با ورزش باست
#کتابشهیدابراهیمهادی۱
#پارتهفتم
ورزش باستانی✨
بارها میدیدم ابراهیم ، با بچه هایی که نه ظاهر مذهبی داشتند و نه به دنبال مسائل دینی بودند رفیق میشد . آنها را جذب ورزش میکرد و به مرور به مسجد و هیئت میکشاند .
یکی از آنها خیلی از بقیه بدتر بود . همیشه از خوردن مشروب و کار های خلافش میگفت ! اصلاً چیزی از دین نمیدانست . نه نماز و نه روزه، به هیچ چیز هم اهمیت نمیداد . حتی میگفت: تا حالا هیچ جلسه مذهبی یا هیئت نرفتهام . به ابراهیم گفتم: آقا ابرام اینها کی هستند دنبال خودت میاری ؟! با تعجب پرسید: چطور ، چی شده ؟!
گفتم دیشب این پسر دنبال شما وارد هیئت شد . بعد هم آمد و کنار من نشست . حاج آقا داشت صحبت میکرد . از مظلومیت امام حسین (ع) و کار های یزید میگفت .
این پسر هم خیره خیره و با عصبانیت گوش میکرد . وقتی چراغ ها خاموش شد ، به جای اینکه اشک بریزه مرتب فحش های ناجور به پزید میداد !!
ابراهیم داشت با تعجب گوش میکرد . یک دفعه زد زیر خنده . بعد هم گفت: عیبی نداره ، این پسر تا حالا هیئت نرفته و گریه نکرده . مطمئن باش با امام حسین (ع) که رفیق بشه تغییر میکنه . ما هم اگر این بچه ها رو مذهبی کنیم هنر کردیم . دوستی ابراهیم با این پسر به جایی رسید که همه کار های اشتباهش را کنار گذاشت . او یکی از بچه های خوب ورزشکار شد . چند ماه بعد و در یکی از روز های عید ، همان پسر را دیدم . بعد از ورزش یک جعبه شیرینی خرید و پخش کرد . بعد گفت: رفقا من مدیون همه شما هستم . من مدیون آقا ابرام هستم . از خدا خیلی ممنونم . من اگر با شما آشنا نشده بودم معلوم نبود الان کجا بودم و... .
ما هم با تعجب نگاهش میکردیم . با بچه ها آمدیم بیرون ، توی راه به کار های ابراهیم دقت میکردم . چقدر زیبا یکی یکی بچه ها را جذب ورزش میکرد ، بعد هم آنها را به مسجد و هیئت میکشاند و به قول خودش میانداخت تو دامن امام حسین (ع) . یاد حدیث پیامبر (ص) به امیرالمؤمنین (ع) افتادم که فرمودند: یا علی ، اگر یک نفر به واسطه تو هدایت شود ، از آنچه آفتاب بر آن میتابد بالاتر است .
#ادامه_دارد...
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رای بدیم vs رای ندیم .
IMG_20240210_172046_400.jpg
118.3K
دهه فجر و ۴۵ امین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی گرامی باد ✌️🏻🇮🇷
جهت یک دست شدن پروفایل ها
#فور
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جمهوری اسلامی ایران حرم ماست .
#دهه_فجر
#حضور_حداکثری