eitaa logo
کانال سایبری عصای موسی'
34.4هزار دنبال‌کننده
38.4هزار عکس
38.4هزار ویدیو
135 فایل
☘می‌دانم که خدای متعال اراده فرموده، این ملت را به عالی ترین درجات برساند، اگر مقاومت کردید قله را فتح خواهید کرد #شهید_سیدعلی_خامنه_ای 🔷️آتش توهین و تحریف، حریف حقیقت نخواهد شد #شهید_رئیسی 🔶️بنای خداوند این است که این حکومت را جهانی کند #شهید_سلیمانی
مشاهده در ایتا
دانلود
انتخاب آگاهانه شهادت ...
زینب ۲ ساله را موشک های اسراییلی از مادرش جدا کرد 🔸 در پی حمله یکشنبه شب ۱۰ اسفند رژیم صهیونسیتی به تهران منطقه شهر ری زینب ۲ ساله به شهادت رسید . 🔸 زینب به همراه خانواده اش برای عزاداری رفته بودند. 🔸 هنگام شروع مراسم که ویژه عزاداری شهادت رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت آیت‌الله سیدعلی‌خامنه‌ای بود، امیرحسین برای آرام کردن دخترش زینب، به بیرون از مراسم رفت. همان لحظه بود که انفجار رخ داد و آوار بر سر آن‌ها فرو ریخت. امیرحسین و مهدیار ( پدر و پسر ) با شکستگی استخوان از زیر آوار بیرون آمدند، اما «زینبِ» خردسال، هدیه‌ی قشنگ خدا، پرواز کرد و به سوی اربابش شتافت.
❌استانداری اصفهان: در حملۀ امروز آمریکا و رژیم صهیونسیتی به نقاطی از اصفهان ۳ شهروند به شهادت رسیدند.
❌بقائی: ایران در حال حاضر تنها نیروی باقی مانده در برابر شرارت است
تو موشک خودتو بزن
36.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اسرائیل گور خودش را کنده است! / طوفانی که در راه است... 🔷 کولاک جدید حاج ابوذر روحی علیه اسرائیل!!! ❌نماهنگ الموت اسرائیل 🔶باصدای حاج ابوذر روحی
❌وزارت اطلاعات: دشمن آمریکایی صهیونی برنامه هایی برای ناامن سازی میهن اسلامی از طریق بکارگیری معدود مزدوران داخلی دارد. ✖️معدود مزدوران داخلی به عنوان سرباز اسرائیلی محسوب می‌شوند و با آنها برخورد قاطعانه صورت خواهد گرفت.
❌یونسکو بمباران مدرسه میناب را محکوم کرد 🔹یونسکو، سازمان آموزشی سازمان ملل متحد می‌گوید بمباران یک مدرسه ابتدایی در جریان حملات نظامی آمریکا و رژیم صهیونیستی به ایران در روز شنبه، نقض فاحش قوانین بشردوستانه است.
✅وال استریت ژورنال: از آغاز جنگ در منطقه تاکنون ۱۱۰۰۰ پرواز لغو شده و ۱.۵ میلیون نفر سرگردان شده‌اند. یک نمونه از ضرر آمریکا ب غرب آسیا
5.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سید هاشم الحیدری: ایران حق دارد غیر از پایگاه‌های آمریکایی، خود این کشورها را بزند 🔶سید هاشم الحیدری روز گذشته: آمریکا را بیرون کنید، امنیت را خواهید دید!