eitaa logo
کانال سایبری عصای موسی'
34.3هزار دنبال‌کننده
38.5هزار عکس
38.5هزار ویدیو
136 فایل
☘می‌دانم که خدای متعال اراده فرموده، این ملت را به عالی ترین درجات برساند، اگر مقاومت کردید قله را فتح خواهید کرد #شهید_سیدعلی_خامنه_ای 🔷️آتش توهین و تحریف، حریف حقیقت نخواهد شد #شهید_رئیسی 🔶️بنای خداوند این است که این حکومت را جهانی کند #شهید_سلیمانی
مشاهده در ایتا
دانلود
محسن عباسی ولدی14041212 janeshin rehbari 56k.mp3
زمان: حجم: 19.4M
سخنان بسیار مهم حجت‌الاسلام عباسی ولدی در مورد جانشین رهبری 🔸 چگونه برخی، در حال شکستن اقتدار رهبری آینده، به اسم دلسوزی برای انقلاب هستند؟ 🔹 چرا باید در برابر هر گزینه‌ای که مجلس خبرگان معرفی کرد، بدون چون و چرا تمکین کرد؟ 🔸 چرا اما و اگرها و حدس و گمان‌ها درباره گزینه‌های جانشینی، خدمت به دشمن است؟ 🔹 چرا توهم کودتا و القای آن به جامعه از مصادیق خیانت به کشور است؟ 🎙 جلسۀ تبیینی حجت الاسلام 🔶بعد از گوش دادن، حتما منتشر کنید.
🇮🇷 كل پایتخت های خلیجی منهای ریاض زیر ضربه
میگن شدت انفجار در دبی باعث زمین لرزه شده
🔺رویترز: صدای انفجارهای مهیب در ابوظبی شنیده شد
🔹منابع عربی: صدای انفجارهای همزمان در دبی، دوحه و کویت شنیده شد
الجزیره: صدای انفجار در اربیل در اقلیم کردستان عراق شنیده شد.
❌ترامپ: همه چیز در نابود شده است. 👈 صد بار گفتیم از موتوری جنس نخرید، ترامپ مصداق بارز کسانی هست که از موتوری جنس میخره.... ببینید و عبرت بگیرید 😂 این موتوری های فلان فلان شده هر آشغالی رو جای جنس خوب به مشتری هاشون میفروشن
سردار جباری: ما به دشمن می‌گوییم اگر تصمیم بگیرد مراکز اصلی ما را هدف قرار دهد، ما تمام مراکز اقتصادی منطقه را هدف قرار خواهیم داد
منابع خبری از شنیده شدن بیش از ۴ انفجار طی نیم ساعت گذشته در اربیل عراق خبر دادند
❌ صندوق بین‌المللی پول: جنگ علیه ایران بر شاخص‌های رشد جهانی تاثیر گذاشته است 🔹معاون مدیرکل صندوق بین‌المللی پول اعلام کرد جنگ علیه ایران ممکن است تأثیر قابل توجهی بر شاخص‌های جهانی تورم و رشد داشته باشد. 🔹وی ادامه داد: پیش از جنگ علیه ایران، انتظار می‌رفت اقتصاد جهانی با روندی معمول رشد کند.
✅بیانیه شماره ۹ حزب‌الله: حمله موشکی به پایگاه راویه در بلندی‌های جولان 🔹حزب‌الله در بیانیه شماره ۹ خود از هدف قرار دادن پایگاه «راویه» در بلندی‌های جولان خبر داد. 🔹در این بیانیه که روز سه‌شنبه ۳ مارس ۲۰۲۶ منتشر شد، آمده است: در پاسخ به «تجاوز جنایتکارانه اسرائیل» که ده‌ها شهر و منطقه لبنان از جمله حومه جنوبی بیروت را هدف قرار داد، مجاهدان مقاومت اسلامی ساعت ۱۳:۴۰ امروز پایگاه راویه در خاک اشغالی سوریه را با رگبار موشک هدف قرار دادند. 🔹در این بیانیه با استناد به آیه‌ای از قرآن کریم تأکید شده است که این اقدام در چارچوب حق دفاع در برابر ظلم و تجاوز صورت گرفته است. 🔹حزب‌الله در پایان اعلام کرد: «پیروزی فقط از جانب خداوند قادر و حکیم است.»
❌ بلومبرگ: جنگ برای آمریکا فرسایشی شده و رهگیرها رو به اتمام است 🔹طبق تحلیل‌های بلومبرگ، ایران از ابتدای جنگ تاکنون، بیش از ۱۲۰۰ پهپاد شاهد شلیک کرده که باعث خالی شدن موشک‌های پدافند آمریکا می‌شود و دست ایران را برای شلیک موشک‌های بالستیک، باز می‌کند. 🔹بلومبرگ ادامه داد: «این روند منابع آمریکایی را که برای تهدیدهای بسیار پیچیده‌تر در نظر گرفته شده، از بین می‌برد.»