eitaa logo
کانال سایبری عصای موسی'
35.1هزار دنبال‌کننده
38.8هزار عکس
38.9هزار ویدیو
140 فایل
☘می‌دانم که خدای متعال اراده فرموده، این ملت را به عالی ترین درجات برساند، اگر مقاومت کردید قله را فتح خواهید کرد #شهید_سیدعلی_خامنه_ای 🔷️آتش توهین و تحریف، حریف حقیقت نخواهد شد #شهید_رئیسی 🔶️بنای خداوند این است که این حکومت را جهانی کند #شهید_سلیمانی
مشاهده در ایتا
دانلود
مستند شنود همش توهم هست گوش ندید خواهشا به دوستان و آشنایان خودتون هم بگید🙏
9.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
صدای آیت الله سیدمجتبی حسینی خامنه‌ای فرزند برومند رهبر شهید انقلاب اسلامی ایران را می‌شنوید.
4.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔶 آقا یه چیزی یگویید دلمان آرام بگیرد... 🔷 با گوشِ جان به این سخنان رهبری با دقت و چندین بار گوش فرا دهید. 🔶 نشر این بیانات رهبری را بارها و بارها باید دهیم. در چه می گذرد..؟! (Ⓜ️)@MOSES313STAFF
🔶نماینده مجلس عوام بریتانیا: والدین در ایران، ۱۶۵ کودک را به خاک سپردند؛ کودکانی که در حمله ایالات متحده و اسرائیل به یک مدرسه ابتدایی دخترانه کشته شده بودند 🔹 از غزه تا ایران، این همان آزادی‌ست که غرب وعده می‌دهد.
❌وزیر امور خارجه بحرین تهدید کرده اگر حملات ایران به این کشور متوقف نشه.... 😉بنظرتون میخواد چیکار کنه 🤔 🔶میخواد بشینه نگاه کنه ایران چیکار میکنه؟ 🔷یا نه میخواد دختری که پهلوی به عقدشون درآورد رو طلاق بده؟😁 لامصب بمب اَتُمیه برای خودش..
🤦‍♂ترامپ: مردم ایران بسیار بد و سرکش شده بودند باید آن هارا ادب کنیم تا مانند یک بچه‌ی مودب یک گوشه بنشینند دیدیم چه شد😁
امیرالمومنین علیه‌السلام: اگر کوه‌ها از جای کنده شوند، تو پابرجا و استوار باش! دندان‌هایت را به هم بفشار (تا خشمت در نبرد بیشتر شود و ترس از تو دور گردد)، کاسه سرت را به خدا عاریت ده (آماده فداکاری و شهادت باش)، پایت را چون میخ بر زمین بکوب (قدم‌هایت استوار باشد)، به انتهای سپاه دشمن چشم بدوز و (از کثرت آن‌ها) چشم بپوش (و نترس) و بدان که پیروزی تنها از سوی خدای سبحان است.
14.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔶تا کی باید جنگ را ادامه بدهیم؟ پاسخ آیت الله عابدینی
🔶ستادکل نیروهای مسلح: نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران به حاکمیت کشور همسایه و دوست، ترکیه احترام می گذارد و هرگونه شلیک موشک به سوی سرزمین آن کشور را تکذیب می کند.
❌۶۶ مورد تجاوز هوایی اسرائیل در لرستان 🔶 ۸ نقطه هدف حمله قرار گرفت معاون امنیتی ‌استانداری لرستان: ‌🔹 لرستان در پنج روز اخیر ۶۶ مورد تجاوز هوایی نیروهای آمریکایی و اسرائیلی قرار گرفته‌است. 🔹 حملات هوایی در هشت نقطه مختلف لرستان رخ داده و با وجود این شرایط وخیم هیچ‌گونه چالش امنیتی در این استان نداشته‌ایم.
9.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌هشدار جانشین فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا به آمریکا 🔹 امیر حیدری: در این نبرد تاریخی، آمریکا تاوان سخت و پشیمان کننده از ایران دریافت خواهد کرد.