eitaa logo
کانال سایبری عصای موسی'
35.1هزار دنبال‌کننده
38.8هزار عکس
39هزار ویدیو
140 فایل
☘می‌دانم که خدای متعال اراده فرموده، این ملت را به عالی ترین درجات برساند، اگر مقاومت کردید قله را فتح خواهید کرد #شهید_سیدعلی_خامنه_ای 🔷️آتش توهین و تحریف، حریف حقیقت نخواهد شد #شهید_رئیسی 🔶️بنای خداوند این است که این حکومت را جهانی کند #شهید_سلیمانی
مشاهده در ایتا
دانلود
14.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔶تا کی باید جنگ را ادامه بدهیم؟ پاسخ آیت الله عابدینی
🔶ستادکل نیروهای مسلح: نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران به حاکمیت کشور همسایه و دوست، ترکیه احترام می گذارد و هرگونه شلیک موشک به سوی سرزمین آن کشور را تکذیب می کند.
❌۶۶ مورد تجاوز هوایی اسرائیل در لرستان 🔶 ۸ نقطه هدف حمله قرار گرفت معاون امنیتی ‌استانداری لرستان: ‌🔹 لرستان در پنج روز اخیر ۶۶ مورد تجاوز هوایی نیروهای آمریکایی و اسرائیلی قرار گرفته‌است. 🔹 حملات هوایی در هشت نقطه مختلف لرستان رخ داده و با وجود این شرایط وخیم هیچ‌گونه چالش امنیتی در این استان نداشته‌ایم.
9.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌هشدار جانشین فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا به آمریکا 🔹 امیر حیدری: در این نبرد تاریخی، آمریکا تاوان سخت و پشیمان کننده از ایران دریافت خواهد کرد.
❌واکنش عراقچی به غرق شدن ناوچه دنا 🔶 آمریکا از این سابقه‌ای که ایجاد کرد، به‌شدت پشیمان خواهد شد وزیر خارجه: 🔷 آمریکا یک فاجعه دیگر این بار در دریا و در فاصله ۲ هزار مایل دور از سواحل ایران رقم زد. 🔶 ناوچه «دنا»، میهمان نیروی دریایی هند و حامل تقریباً ۱۳۰ خدمه، در آب‌های بین‌المللی و بدون هشدار هدف قرار گرفت. 🔷 خواهید دید: ایالات متحده از این سابقه‌ای که ایجاد کرد، به‌شدت پشیمان خواهد شد.
❌کرج هم اکنون مورد تجاوز جنگنده آمریکایی صهیونی قرار گرفت.
337K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شکست سامانه پدافند هوایی آمریکا در رهگیری پهپادهای ایران بر فراز اربیل عراق 🔸 تصاویر منتشرشده در فضای مجازی نشان می‌دهد که سامانه پدافند هوایی ضد راکت، توپخانه و خمپاره (به اختصار: C-RAM) ارتش آمریکا در رهگیری و انهدام پهپادهای ایرانی که بر فراز اربیل، مرکز اقلیم کردستان عراق، پرواز می‌کردند، ناکام ماند. 🔸 ردپای تیرهای ردیاب قرمزرنگ این سامانه به وضوح در آسمان اربیل قابل مشاهده بود، اما این سامانه در رهگیری و انهدام پهپادهای ایرانی ناتوان ماند.
بنابر اطلاعات موثق کماندوهای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با همکاری عزیزان حشدشعبی عراق در یک عملیات پیش دستانه با حمله به محل استقرار کماندوهای آمریکایی در اربیل عراق سی و پنج نفر از ماموران ویژه آمریکایی را به اسارت گرفته و ساعاتی قبل آنها را به داخل کشور انتقال دادند در این عملیات بیست نفر از افسران آمریکایی کشته شدند. 🔹بخشی از درماندگی و افسارپارکردن ترامپ در حملات بیشتر به ایران عزیز به علت این ضربه‌ کاری بر پیکره ی ارتش پوشالی ایالات متحده آمریکا است. 🔹ماموریت این افسران آمریکایی علاوه بر آموزش نیروهای کرد مخالف ایران فرماندهی و هدایت آنها در نفوذ زمینی و تصرف مناطق غربی کشور بوده است.
5.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جانشین فرمانده قرارگاه خاتم الانبیا: تابوت‌های آمریکایی‌ها را پر می‌کنیم سرتیپ حیدری: 🔹 ما اراده کرده‌ایم تا شاخ آمریکا را نشکنیم و آمریکا را مأیوس و ناامید نکنیم، دست از این جنگ برنخواهیم داشت. 🔹تا عرصۀ شناورها را مملو از تابوت افسران، درجه‌داران و سربازان آمریکایی نکنیم که با خود به آمریکا ببرند، به راه خود ادامه می‌دهیم. 🔹برای ما مهم نیست جنگ چند روز طول بکشد؛ ما جنگ ۸ ساله را تجربه کرده‌ایم و هنگامی به این جنگ پایان می‌دهیم که به اهداف خود دست یافته و دشمن را از عمل ننگینش پشیمان و ناامید کرده باشیم.
کانال سایبری عصای موسی'
❌بنابر اطلاعات موثق کماندوهای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با همکاری عزیزان حشدشعبی عراق در یک عملیات
🔶کاربران عراقی مدعی شدند: ایران چتربازان آمریکایی که قصد هلی‌بورن و ورود به ایران داشتند رو به صورت کامل به هلاکت رسوندن یا اسیر شدن! نه تایید و نه رد می شود
❌کینه «یهود خیبر» از امام علی ع آیدی کوهن، تحلیل‌گر مشهور اسرائیل: با کشتن رهبر ایران، انتقام خون «مرحب» یهودی در جنگ خیبر را گرفتیم. 🔶 این تحولات رو که میبینم میتونم به جرات بگم تاریخ در طول تاریخ مجدد و همواره تکرار شده و همیشه حول دو محور حق و باطل چرخیده و همیشه می‌شود گفت تاریخ همان است حسینی یا یزدی ما همیشه نشون دادیم حقانیتمان را، و برای مردم دنیا امروز ما از روشن ترین و محبوب ترین کشور ها هستیم و کشور ما را کشور نور زلالی و پاکی و دشمنانمان را نماد شیطان و تجاوز و خونریزی و باطل میدانند. 🔷 الان باید گفت ایران محبوب ترین کشور جهان حتی در بین مردم آمریکاست