eitaa logo
کانال سایبری عصای موسی'
34.6هزار دنبال‌کننده
38.7هزار عکس
38.7هزار ویدیو
136 فایل
☘می‌دانم که خدای متعال اراده فرموده، این ملت را به عالی ترین درجات برساند، اگر مقاومت کردید قله را فتح خواهید کرد #شهید_سیدعلی_خامنه_ای 🔷️آتش توهین و تحریف، حریف حقیقت نخواهد شد #شهید_رئیسی 🔶️بنای خداوند این است که این حکومت را جهانی کند #شهید_سلیمانی
مشاهده در ایتا
دانلود
❌کینه «یهود خیبر» از امام علی ع آیدی کوهن، تحلیل‌گر مشهور اسرائیل: با کشتن رهبر ایران، انتقام خون «مرحب» یهودی در جنگ خیبر را گرفتیم. 🔶 این تحولات رو که میبینم میتونم به جرات بگم تاریخ در طول تاریخ مجدد و همواره تکرار شده و همیشه حول دو محور حق و باطل چرخیده و همیشه می‌شود گفت تاریخ همان است حسینی یا یزدی ما همیشه نشون دادیم حقانیتمان را، و برای مردم دنیا امروز ما از روشن ترین و محبوب ترین کشور ها هستیم و کشور ما را کشور نور زلالی و پاکی و دشمنانمان را نماد شیطان و تجاوز و خونریزی و باطل میدانند. 🔷 الان باید گفت ایران محبوب ترین کشور جهان حتی در بین مردم آمریکاست
5.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌امیر حیدری: تنگه هرمز را نبسته‌ایم و با کشتی‌های عبوری در آن طبق پروتکل‌های بین‌المللی برخورد می‌کنیم 🔶صهیونیست‌ها به صدای آژیرهای خطر عادت کنند 🔷ما نخواهیم گذاشت آنها طعم امنیت و آسایش را بچشند چون ما را مورد تجاوز قرار دادند.
کانال سایبری عصای موسی'
💠 سردار موسوی/ با صلابت و مقتدرانه، از کیان اسلامی، وطن عزیزمان و ملت شریف و نجیب با بذل جان دفاع خو
❌سردار موسوی فرمانده هوافضای سپاه پاسداران،خطاب به مردم: شما خیابان را داشته باشید، ما میدان نظامی را داریم...
مجتبی راعی نویسنده و کارگردان سینمای ایران در وصف شهادت آیت‌الله خامنه‌ای و تجاوز رژیم صیهونیستی و آمریکا به خاک کشورمان، یادداشتی را منتشر کرد: 🔹اگر تاریخ به اراده فرعونیان رقم می‌خورد، امروز اثری از حق وجود نداشت؛ چرا که خداوند جهان را این‌چنین نیافریده است. تا قادر متعال هست، حق هست و امید هست. یکی از روشن‌ترین معیارها برای شناخت یک شخصیت، سرنوشت اوست. به عبارتی شخصیت همان سرنوشت است. نحوه شهادت مقام معظم رهبری، عالی‌ترین تفسیر از شخصیت ایشان است.
مورد اصابت قرار گرفتن یک فروند نفتکش امریکایی در بامداد امروز در شمال خلیج فارس توسط رزمندگان نیروی دریایی سپاه هم اکنون این نفتکش در حال سوختن است. 🔸 قبلا گفته بودیم براساس قوانین و مصوبات بین المللی، زمان جنگ قوانین عبور و مرور از تنگه هرمز در اختیار جمهوری اسلامی ایران خواهد بود و همه باید تابع آن باشند و متذکر شده بودیم که شناور های نظامی و تجاری و... متعلق به امریکا و رژیم صهیونیستی و کشورهای اروپایی و حامیان آنها اجازه تردد نخواهند داشت و در صورت رصد به مددالهی مطمئنا مورد اصابت قرار خواهند گرفت.
❌کانال ۱۴ عبری: یک فروند جنگنده اف 15 آمریکایی در غرب ایران سقوط کرد.
❌مقامات فرماندهی مرکزی ایالات متحده به رسانه‌های آمریکایی تأیید کرده‌اند که دیروز در جنوب غربی ایران، احتمالاً یک جنگنده F-15E استرایک ایگل نیروی هوایی آمریکا توسط سامانه‌های دفاع هوایی ایران سرنگون شده است.
❌حمله اسرائیل به کارخانه کاغذ، پارکینگ خودرو و تالار پذیرایی در ملایر‌ ▪️ ۳ نفر شهید و ۵ نفر مجروح شدند معاون امنیتی ‌استانداری همدان: 🔹 ‌کارخانه کاغذ، پارکینگ خودروهای سنگین و یک واحد تالار پذیرایی در ملایر ساعتی پیش مورد حمله جنگنده‌های اسرائیلی قرار گرفت. ‌🔹 در این حمله یک نفر شهید و ۳ نفر زخمی شدند. 🔹 همچنین در حمله جنگنده‌های اسرائیلی به ‌یک سوله و انبار در شهرستان بهار، ۲ نفر شهید و ۲ نفر زخمی شدند.
❌انهدام مقر و زاغه مهمات تروریست‌های تجزیه طلب در عملیات مشترک وزارت اطلاعات و سپاه وزارت اطلاعات جمهوری اسلامی ایران: 🔹 گروهک‌های تروریستی تجزیه طلب قصد داشتند با حمایت دشمن آمریکایی صهیونی و با سوء استفاده از شرایط جنگی، از مرزهای غربی کشور وارد شده و حملات تروریستی با اهداف تجزیه طلبانه در مناطق شهری و مرزی انجام دهند. 🔹 اما در یک دفاع پیش دستانه تهاجمی مشترک میان وزارت اطلاعات و سپاه، بخش قابل توجهی از مواضع و امکانات این مزدوران منهدم و خسارات سنگینی به آنان وارد آمد. 🔹 نیروهای مسلح و سربازان گمنام امام زمان (عج) در وزارت اطلاعات با همکاری غیور مردان کرد، ضمن رصد تحرکات مناطق مرزی کشور، نقشه شیطانی دشمن آمریکایی صهیونیستی و مزدوران آنها برای هرگونه تعرض به خاک کشور را ناکام خواهد گذارد.
فعلا قابلیت بارگیری به دلیل درخواست زیاد فراهم نیست
نمایش در ایتا
❌مقر گروههای تجزیه طلب توسط یگانهای موشکی سپاه با ۴ فروند موشک مورد اصابت قر ار گرفت
❌دقایقی پیش حملاتی به نقاطی در غرب تهران توسط دشمن آمریکایی صهیونی صورت گرفته است