eitaa logo
کانال سایبری عصای موسی'
34.6هزار دنبال‌کننده
38.7هزار عکس
38.7هزار ویدیو
136 فایل
☘می‌دانم که خدای متعال اراده فرموده، این ملت را به عالی ترین درجات برساند، اگر مقاومت کردید قله را فتح خواهید کرد #شهید_سیدعلی_خامنه_ای 🔷️آتش توهین و تحریف، حریف حقیقت نخواهد شد #شهید_رئیسی 🔶️بنای خداوند این است که این حکومت را جهانی کند #شهید_سلیمانی
مشاهده در ایتا
دانلود
🔶غرورِ قدرت همیشه قبل از سقوط می‌آد. 🔷ابرهه هم به فیل‌هاش می‌نازید. در چه می گذرد..؟! (Ⓜ️)@MOSES313STAFF
پوستر منتشر شده توسط یمنی‌ها 🔹 منتظر غرق شدن فیل ابرهه و شکست کوبنده آمریکای جنایتکار انشاءالله به زودی باشید.. عزیز (Ⓜ️)@MOSES313STAFF
3.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
☘ امام خامنه ای آمریکا مانند کشتی تایتانیک ان شاالله غرق خواهد شد در چه می گذرد..؟! (Ⓜ️)@MOSES313STAFF
7.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شهید امام خامنه‌ای: برخورد ما در خلیج فارس برای آمریکا و متحدانش بسیار مهلک خواهد بود، امنیت در خلیج فارس تفکیک پذیر نیست اگر برای ایران ناامن‌ است برای دیگران هم ناامن خواهد بود. 🔹امام خمینی ره: اگر من جای شما بودم ناوهای آمریکایی را در خلیج فارس می‌زدم
❌افکار عمومی آمریکا در مقابل ترامپ در حال شکل گیری و اعتراض است.
پهپادهای شاهد معادله جنگ را تغییر دادند نیویورک‌تایمز نوشت: ایران سلاح ارزان شلیک می‌کند، اما طرف مقابل مجبور است سلاح بسیار گران مصرف کند. هزینهٔ یک پهپاد شاهد ممکن است حدود ۵۰ هزار دلار یا کمتر باشد. هر موشک رهگیر این سامانه‌ها چندین میلیون دلار هزینه دارد و گاهی برای انهدام تنها یک هدف، چند رهگیر شلیک می‌شود. برآوردها حاکی از آن است که ایران و روسیه ماهانه بین پنج تا شش هزار پهپاد در ماه تولید می‌کنند. همین تولید انبوه امکان اجرای «حملات موجی» را فراهم می‌کند؛ حملاتی که در آن صدها پهپاد تقریباً هم‌زمان به سوی اهداف پرتاب می‌شوند تا سامانه‌های دفاعی را اشباع کنند.
26.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اعتراف بی‌بی‌سی به قدرت ایران: اوضاع برای آمریکا وخیم‌تر از چیزی است که فکرش را بتوان کرد! 🔹پژواک شکست‌های آمریکا در قبال ایران، تیتر رسانه‌های آمریکایی است؛ این موضوع خشم مقامات دولت ترامپ را برانگیخته است. 🔹این قماری بود که ترامپ آغاز کرده و فکرش را نمی‌کرد حمله به ایران به این دشواری باشد!
9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اتحاد ایرانیان، کلید شکست‌ دشمن؛ به قطع پیروزی نزدیک است! 🔹هدف آمریکا و اسرائیل از حمله به ایران از زبان رامین کامران؛ اشغال، دزدی، قتل و غارت و در نهایت تکه‌پاره کردن ایران است!