eitaa logo
کانال سایبری عصای موسی'
35.2هزار دنبال‌کننده
38.8هزار عکس
38.9هزار ویدیو
140 فایل
☘می‌دانم که خدای متعال اراده فرموده، این ملت را به عالی ترین درجات برساند، اگر مقاومت کردید قله را فتح خواهید کرد #شهید_سیدعلی_خامنه_ای 🔷️آتش توهین و تحریف، حریف حقیقت نخواهد شد #شهید_رئیسی 🔶️بنای خداوند این است که این حکومت را جهانی کند #شهید_سلیمانی
مشاهده در ایتا
دانلود
☘ قَاتِلُوهُمْ يُعَذِّبْهُمُ اللَّهُ بِأَيْدِيكُمْ وَيُخْزِهِمْ وَيَنْصُرْكُمْ عَلَيْهِمْ وَيَشْفِ صُدُورَ قَوْمٍ مُؤْمِنِينَ.(توبه ۱۴) 🔹رژیم جنایتکار آمریکا و رژیم کودک کش جانی صهیونیستی، حمله ناجوانمردانه ای برخلاف تمامی قوانین بین المللی و موازین حقوق بشر را در روز نهم اسفند هزار و چهارصدوچهار علیه ایران اسلامی آغاز کردند و رهبر عزیز و تعدادی از فرماندهان و مردم عزیز کشور ما را به شهادت رساندند. امروز دیگر شرایط اینگونه نیست که هرگاه آمریکا و رژیم صهیونیستی بخواهند علیه ما جنگ را آغاز کنند و هرزمان بخواهند پایان دهند. 🔹شهادت رهبر عزیزتر از جانمان و مردم عزیز کشورمان قابل گذشت نیست، ما ثابت کرده ایم هيچگاه آغاز کننده ی هیچ جنگی نبوده ایم و همواره تمامیت ارضی کشورها را محترم شمرده ایم و با همسایگان خود با احترام برخورد کرده ایم. 🔹آمریکا و رژیم صهیونیستی بایستی از کرده ی خود اظهار پشیمانی کنند و دیگر هیچ کشوری را در منطقه غرب آسیا تهدید نکنند و بگذارند ملت ها بر اساس اراده ی مردم خودشان تصمیم بگیرند تا چنین شرایطی پیش نیاید. 🔹پایانی برای جنگ وجود ندارد، اراده رهبری و مردم ما و نیروهای مسلح در گرفتن انتقام از دشمنان جانی از هر زمان دیگری استوارتر می باشد. دشمن متوهم با جنگ روانی و دروغ پردازی نمی تواند خللی بر اراده ملت و نیروهای مسلح وارد نماید و این آرزو را باید به گور ببرد که ایران ضعیف شده است. سرلشکر خلبان علی عبدالهی فرمانده قرارگاه مرکزی حضرت خاتم‌الانبیا(ص)
❌ شبکه خبر بیانیه‌ی قرارگاه خاتم الانبیاء را قرائت کرد. هدف ترامپ از آتش بس تجدید قواست، ایران کوتاه نمی آید و اسیر این نیرنگ نمی‌شویم
❌جمهوری اسلامی ایران بصورت رسمی درخواست ترامپ برای پایان جنگ را رد کرد
سردار نائینی، سخنگو و معاون روابط عمومی سپاه: 🔹️ترامپ به دروغ مدعی کاهش و پایان شلیک موشک‌های ایران شد در حالیکه موشک‌های ایرانی الان قدرتمندتر از روزهای اول جنگ و با حجم بیشتر و با سر جنگی بالای 1 تن روانه پایگاه های آمریکا و رژیم صهیونیستی می‌شوند. 🔹ایجاد شرایط «آژیر به آژیر» در سرزمین‌های اشغالی و حبس طولانی مدت شهرک نشینان در پناهگاه‌ها و درگیری شهروندان اسرائیلی در فرودگاه ها برای فرار، واقعیت میدان را بهتر نشان میدهد
غریب آبادی معاون وزیر امور خارجه: جنگ فعلا ادامه دارد تا به نقطه ای برسیم که دشمن پشیمان شود و دیگر به ایران حمله نکند. 🔹 اینطور نیست که هربار دلشان می‌خواهد حمله کنند و بعد درخواست آتش بس بدهند. پایان جنگ را ایران تعیین خواهد کرد
✅‌‌ آخرین وضعیت تنگۀ هرمز و قیمت نفت 🔹منابع آگاه از تداوم تسلط ایران در کنترل کامل تنگۀ هرمز خبر می‌دهند. 🔹از ابتدای جنگ تاکنون، این آبراه حیاتی به روی کشتی‌های حامل نفت آمریکا، رژیم صهیونیستی و هم‌پیمانانشان کاملاً بسته بوده و حتی یک لیتر نفت هم نتوانستند عبور دهند. 🔹در مقابل، این مسیر برای چین و کشورهای دوست ایران باز بوده و تبادلات انرژی بدون مشکل ادامه دارد. 🔹در بازارهای جهانی، قیمت نفت که تحت تأثیر این انسداد راهبردی به ۱۲۰ دلار رسیده بود، با فضاسازی و دروغ‌پراکنی ترامپ تا ۸۷ دلار کاهش یافت. اما این تلاش‌ها همانطور که پیش‌بینی می‌شد، موقتی بود و هم‌اکنون قیمت‌ها بار دیگر روند صعودی خود را آغاز کرده و به مرز ۱۰۰ دلار رسیده است. 🔹پیش‌بینی می‌شود با تداوم این انسداد راهبردی، روند افزایشی قیمت نفت نه تنها متوقف نشود، بلکه سرعت بیشتری بگیرد.
🤦‍♂۵ سال زندان برای انتشار تصاویر حملات موشکی ایران در سرزمین‌های اشغالی 🔹رژیم صهیونیستی قانونی اضطراری وضع کرد: هر کسی ویدیو یا تصویری از اصابت موشک‌های ایران به تل‌آویو در شبکه‌های اجتماعی منتشر کند، تا ۵ سال زندان در انتظارش است. 🔹این اقدام پس از گزارش‌ها درباره تلفات مقامات نظامی و تخریب تأسیسات استراتژیک اسرائیل در حملات اخیر ایران انجام شده است.
🔷‌‌ وال استریت ژورنال: ایران با هدف قرار دادن سامانه‌های راداری، توان پدافندی آمریکا را کاهش می‌دهد 🔶 واشنگتن پست به نقل از مقامات آمریکایی: ارتش در دو روز اول حمله به ایران، مهماتی به ارزش ۵.۶ میلیارد دلار مصرف کرده است ❌‌‌ ترامپ تمام ملت ایران را تهدید کرد رئیس جمهور آمریکا بامداد سه‌شنبه در شبکه‌های اجتماعی تهدید کرد که اگر ایران جریان نفت از تنگه هرمز را متوقف کند، حملات سخت‌تری را به اهداف ساده انجام خواهد داد که بازسازی ملت ایران را غیرممکن کند
شروطی برای پایان جنگ با آمریکا ۱- پایان جنگ با آمریکا پایان جنگ با اسرائیل نیست و جنگ با صهیونیست ها تا زمان برگزاری رفراندوم واقعی در سرزمین های اشغالی ادامه می یابد. ۲- غرامت جنگ باید به ایران پرداخت شود. ۳- همه تحریم های ظالمانه باید رفع شوند. ۴- مدیریت تنگه هرمز برای همیشه در اختیار ایران است. ۵- امارات هیچ حقی بر جزایر سه گانه ندارد و اگر تکرار کند به او حمله میشود. ۶- همه پایگاه های آمریکا در غرب آسیا و خلیج فارس که برای ایران تهدید به حساب می آیند باید برچیده شوند. ۷- هیچ کشتی نظامی دیگر حق ورود به خلیج فارس را ندارد. ۸- برنامه هسته ای ایران دیگر نباید مورد مناقشه قرار بگیرد. ۹- عدم حمله به متحدان ایران در محور مقاومت 🔸نکته: مسئولان جمهوری اسلامی نباید فراموش کنند که باید امتیازات حداکثری از دشمن بگیرند. ادعای ما این بود بهای خون حاج قاسم اخراج کامل آمریکا از منطقه است؛ امروز با شهادت امام خامنه ای دیگر نباید از این خواسته کوتاه آمد‌.
واشنگتن پست به نقل از مقامات آمریکایی اعلام کرد که پنتاگون بخش‌هایی از سامانه تاد را از کره جنوبی به غرب آسیا منتقل می‌کند. 🔸 سامانه‌های تاد آمریکا در منطقه آسیب دیده‌اند و آمریکا مجبور شده به سامانه‌های تاد خوددر کره جنوبی روی بیاورد.
☘بسم الله الرحمن الرحیم هُوَ الَّذِي أَنْزَلَ السَّكِينَةَ فِي قُلُوبِ الْمُؤْمِنِينَ لِيَزْدَادُوا إِيمَانًا مَعَ إِيمَانِهِمْ ۗ وَلِلَّهِ جُنُودُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ ۚ وَكَانَ اللَّهُ عَلِيمًا حَكِيمًا اوست که آرامش را در دل های مؤمنان نازل کرد، تا ایمانی بر ایمانشان بیفزاید. و سپاهیان آسمان و زمین فقط در سیطره مالکیّت و فرمانروایی خداست؛ و خدا همواره دانا و حکیم است. آیه ۴ سوره فتح همین که با ابر قدرت های جهان در جنگ هستیم و در دلها مردم اضطراب و حس شکست نیست یعنی کسی در دل این ملت سکینه و آرامش را نهاده است این کمک از قدیم به مومنان از طرف خدا بوده است حتی ۴۰۰۰ هزار سال پیش بعد از حضرت موسی ع صندوقچه ای بود که مومنان به دین الهی لوحه های تورات را در آن نگهداری میکردند و در جنگ ها هر زمان آن صندوقچه توسط فرشتگان در جلوی سپاه حرکت میکرده پیروزی حتمی بوده است و آرامشی در سپاه بود در زمان حضرت محمد ص خدا با فرشتگان در جنگ به مومنان کمک میکرد و آرامش را در دل مومنان ایجاد میکرد پس حتما وقتی در جبهه حق باشیم خدا کمک خواهد کرد
3.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آن‌هایی که درخواست حمله ترامپ به ایران برای کمک به آن‌ها را داشتند، این ویدیو را با دقت ببینند! 🔸 رئیس‌جمهور آمریکا: ایرانی‌ها تهدیدآمیز هستند! 🔸 خبرنگار: شما به مردم ایران قول دادید که به آن‌ها کمک خواهید کرد! 🔸 دونالد ترامپ: اگر بتوانند رفتار درستی داشته باشند، دوست دارم این کار را بکنم، اما آ‌ن‌ها بسیار تهدیدآمیز بوده‌اند!