🔶روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی: انهدام تعدادی از سوخت رسان ها و ناوگان لجستیکی پشتیبانی ارتش تروریستی امریکا در پایگاه الخَرج
#کانال_سایبری_عصای_موسی
@MOSES313STAFF
❌رژیم صهیونیستی در یکی دو روز اخیر در حال تصاعد حملات خود به زیرساختهای دفاعی و صنعتی جمهوری اسلامی ایران به بهانه مشارکت در تولید موشک است.
طبعا، ساخت و تولید موشک و یا هر سلاح دیگری، مستلزم وجود چرخه ای گسترده از صنایع مختلف است که بسیاری از آنها اساسا کاربرد دوگانه دارند به عبارتی همان صنایع عمده ای که در تاسیسات اقتصادی و زیرساختی کشور کاربرد دارد، طبعا بخشی از ملزومات سلاح نیز هستند مانند فولاد و... . رژیم با این اقدامات به دنبال اختلال در چرخه بازسازی است.
پاسخ باید متقابلا علاوه بر صنایع نظامی، صنایع اقتصادی و خصوصا فناوری، سایبری، های تک و هوش مصنوعی رژیم و امریکا را به طور گسترده و سنگین هدف قرار دهد.
#کانال_سایبری_عصای_موسی
@MOSES313STAFF
🔶جنگ فراز و فرود دارد. پیشروی و پَسروی دارد. عملیات پیروز و مسرت بخش و عملیات آسیب و شکست دارد. نه با عملیاتهای موفق باید حس غرور و پیروز نهایی داشت و نه با ضربه خوردن باید احساس شکست داشت. نتیجه جنگ، فقط پایان جنگ تعیین میشود نه میانه آن.
#کانال_سایبری_عصای_موسی
@MOSES313STAFF
9.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔶موج ۸۴ وعده صادق ۴/ انهدام تعدادی از هواپیماهای سوخترسان آمریکا
🔹روابط عمومی سپاه از اجرای موج هشتاد و چهارم عملیات وعده صادق ۴ و انهدام تعدادی از هواپیماهای سوخترسان و ناوگان لجستیکی پشتیبانی ارتش تروریستی امریکا در پایگاه الخَرج خبر داد.
#کانال_سایبری_عصای_موسی
@MOSES313STAFF
🔶تصویر ماهواره ای از هواپیمای KC-135 در پایگاه الخرج که مورد هدف قرار گرفته
🔹به نظر می رسد تعداد زیادی از هواپیماهای سوخت رسان نیز در مجاورت این هواپیما بودند و مورد آسیب جدی قرار گرفتند.
#کانال_سایبری_عصای_موسی
@MOSES313STAFF
🔷گروه هکری حنظله، ایمیل شخصی کاش پاتل، مدیر افبیآی، را هک کرد و عکسها و اسناد را به صورت آنلاین منتشر کرد.
#کانال_سایبری_عصای_موسی
@MOSES313STAFF
🔶 گروه هکری حنظله، ایمیل شخصی کاش پاتل، مدیر افبیآی، را هک کرد و عکسها و اسناد را به صورت آنلاین منتشر کرد.
#کانال_سایبری_عصای_موسی
@MOSES313STAFF