✊مقاومت یمن به احتمال زیاد تا ساعاتی دیگر تنگه بابالمندب را مسدود خواهد کرد.
#کانال_سایبری_عصای_موسی
@MOSES313STAFF
✊شنیده شدن صدای انفجارهای همزمان در بحرین، امارات و قطر
منطقه مجدد رفت هوا😋
🇮🇷اندیشکده ریسپانسیبل استیت کرافت در ۳۰ مارس ۲۰۲۶ خبر داد:هدف قرار گرفتن حداقل ۱۰ سایت راداری آمریکا در غرب آسیا توسط پهپادهای ایرانی
🔶اندیشکده ریسپانسیبل استیت کرافت در گزارش ۸ روز قبل خود، از هدف قرار گرفتن حداقل ۱۰ سایت راداری آمریکا در غرب آسیا توسط پهپادهای ایرانی خبر داد.
#کانال_سایبری_عصای_موسی
@MOSES313STAFF
❌بسیااااارمهم رویترز:
پس از تهدید ترامپ، ایران تمام کانالهای دیپلماتیک و غیرمستقیم ارتباطی با ایالات متحده را لغو کرد و از توقف تبادل پیامها خبر داد.
#کانال_سایبری_عصای_موسی
@MOSES313STAFF
🔶فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت در نشست خبری خود با اصحاب رسانه:
🔹در شرایطی هستیم که هرگونه تریدد درباره قاطعیت کارکرد هر کدام از افراد نوعی عامل تخریبی است و باید به آن دقت داشته باشیم. در شرایطی که مردم پای صحنه هستند هیچکدام حق نداریم خدشهای بر وحدت ملی ایجاد کنیم. رئیس جمهور پایبند قانون اساسی و مدافع منافع ملی و امنیت کشور است و همه ما پای حفظ کیان ملی هستیم.
🔹امروز سی و نهمین روز از جنگ تحمیلی علیه کشورمان را سپری میکنیم که جا دارد تشکر از دو بال قدرتمند اقتدار خود کنیم؛ نخست نیروهای دفاعی ما و دوم حضور آحاد مردم در صحنه که همگی از سحرگاه دهم اسفندماه به خیابانها آمدند و دیگر برنگشتند و خیابان را رها نکردند.
#کانال_سایبری_عصای_موسی
@MOSES313STAFF
4.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔶سعید لیلاز: تا الانی که من با شما صحبت میکنم به هیچ وجه خسارتهای جنگ آنقدری نبوده که ما را بترساند حتی من میتوانم بگویم که درآمدهای ما تا الان بیشتر از زیانش بوده و این فقط بخاطر پایمردی مردان بزرگی است که پای لانچرها ایستادند.
#کانال_سایبری_عصای_موسی
@MOSES313STAFF
❌وزارت خارجه :
هیچ گفتگویی در رابطه با شرایط اعلامی نداشته ایم
به طرف پاکستانی گفتیم که دیگر پیغامی از آمریکا را نمیپذیریم
تنها زمانی مذاکره میکنیم که شرایطمان پذیرفته شده باشد.
#کانال_سایبری_عصای_موسی
@MOSES313STAFF
🤦♂ اخبار پیرامون باز شدن موقت تنگه هرمز کذب هست.
تا ساعت ۳:۳۰ از این دست اخبار جعلی در چارچوب عملیات روانی رسانه ای در جهت تأثیرگذاری بر افکارعمومی خواهیم داشت.
باید کاملا هوشیار باشیم و در مقابل این خط اقدام کنیم.
#کانال_سایبری_عصای_موسی
@MOSES313STAFF
❌۴ انفجار پایگاه ویکتوریای آمریکا نزدیک فرودگاه بغداد را لرزاند
🔶مرکز پشتیبانی لجستیک آمریکا در بغداد هدف دو حمله قرار گرفت
🔷یک منبع در فرودگاه بغداد به الجزیره گفت: مرکز پشتیبانی لجستیک ارتش آمریکا در غرب بغدد هدف دو حمله قرار گرفته است.
#کانال_سایبری_عصای_موسی
@MOSES313STAFF