eitaa logo
خبرگزاریMRC
16.3هزار دنبال‌کننده
18.4هزار عکس
10.6هزار ویدیو
30 فایل
ادمین تبلیغات: @mr_mjr313 🔹با ذکر نام کانال «خبرگزاریMRC» کپی کنید.
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای خوشبو کردن کمدتون میتونید از این ترکیب استفاده کنید
♦️کربی: تهدید ایران جدی است؛ باید برای دفاع از منافع آمریکا و اسرائیل آماده باشیم هماهنگ‌کننده ارتباطات راهبردی در شورای امنیت ملی کاخ سفید: 🔹واشنگتن از واکنش احتمالی ایران به ترور «اسماعیل هنیه» رهبر سیاسی حماس در تهران نگران است. 🔹هدف واشنگتن از ارسال نیرو به منطقه جلوگیری از گسترش درگیری‌ها به یک جنگ منطقه‌ای تمام‌عیار است. 🔹وقتی رهبر معظم (انقلاب اسلامی) می‌گوید که ایران انتقام خواهد گرفت، ما باید این را جدی بگیریم. 🔹البته نمی‌دانم که در چه زمانی و به چه صورتی واکنش نشان خواهند داد. 🔹هنوز باور داریم که آتش‌بس بهترین راه برای پایان این جنگ است و به آن امید داریم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💫در این شب زیبـا ✨آرزو می کنم 💫همه خوبی های دنیا ✨مال شما باشه 💫دلتون شاد باشه ✨غمی توی دلتون نشینه 💫خنده از لب قشنگتون پاک نشه ✨و دنیا به کامتون باشه 💫و اوقاتتون همیشه ✨بر مدار خوشبختی بچرخه 💫 شبتون آروووم و زیبـا .
🌱هر روز خود را با بِسْمِ اللَّـهِ الرَّحْمَـٰنِ الرَّحِيمِ آغاز کنید 🔹امام صادق(ع): چون بلا بر بلا فزاید، (نشانۀ) رهایى از بلا باشد. امروز دوشنبه ۱۵ مرداد ماه ۳۰ محرم ۱۴۴۶ ۵ آگوست  ۲۰۲۴
♦️برنامه رقابت نمایندگان ایران در روز دهم المپیک
♦️ 🔹هوای شهر تهران با شاخص ۱۱۴ در وضعیت ناسالم برای افراد حساس قرار دارد. 🔹مقام اسرائیلی: باید ظرف ۹۰ ثانیه به پناهگاه برویم. 🔹مالی روابط دیپلماتیک با اوکراین را قطع می‌کند.
5.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️ضربه تماشایی و زیبای نماینده سوئد در فینال تنیس روی میز المپیک ۲۰۲۴ برابر یکی از بهترین بازیکنان تاریخ
♦️حضور یک قلاده یوز به همراه ۴ توله در توران سازمان حفاظت محیط زیست: 🔹حضور یک قلاده یوزپلنگ ماده همراه چهار توله در مجموعه حفاظتی توران در استان سمنان توسط دوربین‌های تله‌ای ثبت شد. 🔹این نخستین ثبت توله‌های متولد شده در سال‌جاری در مجموعه حفاظتی توران است.
♦️شهادت سرپرست وزارت اقتصاد فلسطین 🔹دفتر پیگیری فعالیت‌های دولتی در نوار غزه با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد شهید مهندس عبدالفتاح زریعی و مادرش بر اثر بمباران جنگنده‌های ارتش صهیونیستی در دیرالبلح به شهادت رسیدند.
7.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️ما تا چنین شیربچه هایی داریم، میشه امید به آزادی قدس داشته باشیم!
♦️بیماران در سفر اربعین باید نسخه دوزبانه پزشک متخصص همراه داشته باشند رئیس اداره اجتماعی پلیس مبارزه با مواد مخدر فراجا 🔹بیمارانی که باید دارو مصرف کنند، در سفر اربعین به عراق باید نسخه پزشکی دوزبانه به همراه داشته باشند. 🔹استفاده و حمل دارو نیازمند شیوه‌نامه‌ها و دستورالعمل‌هایی است که باید به طور کامل توسط زائران رعایت شود./ایرنا