1.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 دیدار رئیس مجلس با وزیر امورخارجه ژاپن
🔹توشیمیتسو موتگی وزیرامور خارجه ژاپن با محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی دیدار و گفتگو کرد.
@irinn_channel
www.irinn.ir
2.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#رای_اعتماد
🔸دوستی نیازمند خویشاوندی نیست، اما خویشاوندی نیازمند دوستی است.
🎥ویس کرمی، نماینده مخالف سید احسان خاندوزی، وزیر پیشنهادی امور اقتصادی و دارایی: ما در انتخاب های خود اشتباه می کنیم و گمان می کنیم که نژاد اشکال دارد.
🎥قالیباف، رئیس مجلس: لطف کنید درباره موضوع (مخالفت با وزیر پیشنهادی) صحبت کنید.
@irinn_channel
www.irinn.ir
2.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#رای_اعتماد
🔸زبان، ملاک دقیقی برای تفکیک مردم ایران نیست.
🎥ویس کرمی، نماینده مخالف سید احسان خاندوزی، وزیر پیشنهادی امور اقتصادی و دارایی: با توجه به حوادث تاریخی، تفکیک نژادی مردم اساسا میسر نیست و اصلا نژاد خالصی وجود ندارد.
🔹بیاییم بخاطر خدا از ملاک های منطقه ای دست برداریم.
@irinn_channel
www.irinn.ir
6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#رای_اعتماد
🔸بهتر از دکتر خاندوزی که بتواند به اقتصاد اسلامی مسلط باشد و در عرصه سیاست گذاری اقتصادی نقش آفرین باشد در کشور نداریم.
🎥طغیانی، نماینده موافق سید احسان خاندوزی، وزیر پیشنهادی امور اقتصادی و دارایی: شناختی که ایشان از مدیران اجرایی دستگاه های حوزه اقتصادی دارد، می تواند در عملکرد موفق وزارت امور اقتصادی بسیار کمک کند.
🔸کلیدواژه اصلی مقالات دکتر خاندوزی، اسلام، عدالت و اقتصاد اسلامی است.
@irinn_channel
www.irinn.ir
2.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#رای_اعتماد
🎥خاندوزی، وزیر پیشنهادی اقتصاد: دشمن اتاق جنگ خود را خزانه داری آمریکا قرار داده، بنابراین برای وزارت اقتصاد باید در خط مقدم خنثی سازی تحریم ها باشد.
🔹به کمک صاحبان تجربه و بدنه وزارتخانه، وزارت اقتصاد با آرایش تحریم ناپذیری نوسازی میکنیم
@irinn_channel
Www.irinn.ir
47.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹دومین روز بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی دولت سیزدهم؛
🎥 سخنان کامل دکتر سید احسان خاندوزی وزیر پیشنهادی امور اقتصادی و دارایی در مجلس شورای اسلامی- 31 مرداد 1400
@irinn_channel
www.irinn.ir
4.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥محمدیاری، مخالف وزیر پیشنهادی امور خارجه: از شما میخواهم صریحا اعلام کنید در قبال سیاستهای دوگانه دولت گذشته مبنی بر تفکیک دیپلماسی سیاسی از دیپلماسی مقاومت چه برنامهای دارید؟
🔹مجلس از شما عقلانیت مبتنی بر مشورت و تفکرات انقلابی را طلب میکند.
@irinn_channel
Www.irinn.ir
1.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#رای_اعتماد
🎥خاندوزی، وزیر پیشنهادی اقتصاد: ماموریت بلند ملت و اساسی وزارت اقتصاد در دولت سیزدهم، ارتقا نقش خود وزارت اقتصادی و دارایی در تیم اقتصادی دولت است.
🔸ساختارها و فرآیندهای معیوب موجود را با تکیه بر ساختارهای نوین چون هوشمندسازی جز ضرورت های اداره عاقلانه شرایط جنگی اقتصادی است.
@irinn_channel
Www.irinn.ir
4.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥ذاکر، مخالف وزیر پیشنهادی امور خارجه: آقای امیرعبداللهیان عملکرد شما در مسئولیت های گذشته در دستگاه دیپلماسی برای اجرای برنامه ششم توسعه چه بوده است؟
@irinn_channel
Www.irinn.ir
2.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#رای_اعتماد
🎥 علیزاده، نماینده موافق با وزیر پیشنهادی امور خارجه: سوابق آقای امیر عبدالهیان نشان دهنده این است که پیشرفت ایشان پلکانی بوده نه آسانسوری
🔸عبدالهیان توانست دیپلماسی پارلمانی، مجلس شورای اسلامی فعال و در طراز انقلاب اسلامی قرار دهند.
@irinn_channel
Www.irinn.ir
2.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 10 نام خانوادگی که بیشترین فراوانی را در کشور دارند
@irinn_channel
www.irinn.ir
3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 توضیح عنابستانی درباره هماهنگی با رهبر انقلاب برای انتخاب وزیر امورخارجه: به دلیل مسئولیت رهبری در حوزه ی امنیت و سیاست خارجی، به صورت عمومی و در همه ی دولت ها انتخاب وزرای این حوزه برای معرفی به مجلس با رهبری هماهنگ می شود.
🔹این هماهنگی و مشورت، کاشف از مخالف نبودن رهبری با گزینه ی مورد نظر است و به معنی تعیین گزینه در یک شخص خاص نبوده و نخواهد بود.
🔹این هماهنگی با رهبری نافی مسئولیت رئیس جمهور در انتخاب یک وزیر کارآمد برای معرفی به مجلس نیست و نافی مسئولیت مجلس هم در بررسی دقیق گزینه پیشنهادی و رای اعتماد یا عدم اعتماد به وزرای پیشنهادی نیست.
@irinn_channel
Www.irinn.ir