Joze 11.mp3
4.07M
تندخوانی جزء یازدهم قرآن کریم
التوبه از آيه۹۳ تا آیه ۵ سوره هود
@BisimchiMedia
حجتالاسلام و المسلمین فاطمینیا در شرایط سخت با هوشیاری پایین در بیمارستان بستری هستند
فرزند ایشان بیان نمودند در هنگام انتقال استاد به بیمارستان در حالی که هوشیار بودند بیان داشتند که به دوستان بگویید برای من متوسل به حضرت علی اصغر (علیه السلام) شوند.
@BisimchiMedia
5.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥رهبر انقلاب: منابع ارزی را مراقب باشیم که اگر چنانچه یک گشایش ارزیای از یک ناحیهای بوجود میآید این صرف واردات بیرویه نشود. صرف کارهای زیربنایی کشور بشود. کشور به کارهای زیربنایی احتیاج دارد.
@Fars_Plus
6.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 قوچانی، فعال رسانهای خطاب به رئیس جمهور: مهمترین سرمایه شما، علاوه بر سرمایه اجتماعی که دارید، سرمایه سیاسی شماست.
این قدرت شماست و این توان شماست که بتوانید این اجماع سیاسی را بوجود بیاورید، برای حل مسائل اساسی کشور.
📍برشی از مستند «قاب همدلی»؛ روایتی از حواشی دیدار رئیس جمهور با اصحاب رسانه
@Fars_Plus
10.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 رهبر انقلاب: در مذاکرات هستهای کار به گونه خوبی پیش میرود /نقد اشکالی ندارد اما نقد بدبینانه نباشد/ آمریکا در #برجام بدعهدی کرده و حالا هم در بنبست گیر کرده است / در برنامهریزیها مطلقاً معطل #مذاکره نشوید
@Fars_Plus
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 یکی از زیباترین قطعاتی که در حوزه بم صدا یا اکتاو اول در تلاوتهای مصریان اجرا شده همین فراز اول در این مقطع صوتی از مرحوم شعبان عبدالعزیز الصیاد است خلق این ملودی زیبا وپراحساس که بااستفاده از فواصل صوتی در جنس کرد بالای مقام بیات ورفت وبرگشتهایی که بین درجات این نغمه صورت گرفته بسیار هوشمندانه ومبتنی برحس وحال قاری درلحظه اجرا است . علاوه براین جذابیت صدای کم نظیر ازحیث طنین ،چالاکی و تحریر و استفاده از تنالیته مناسب در اجرا نیز بر زیبایی این نغمه قرآنی افزوده است . هرچند ایشان در زمان حضور در ایران بخاطر بیماری دیابت و بالارفتن سن اندکی بادوران اوج تلاوت خود فاصله داشتند اما بااین وجود تلاوتهای بیاد ماندنی در شهرهای مختلف ازخود به یادگار گذاشتند .
@Fars_Plus
18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 امضای ۶ سند همکاری میان ایران و قطر
🔹روز گذشته بین وزیر راه ایران و وزیر حملونقل قطر ۶ سند همکاری در حوزههای هوایی، دریایی و جام جهانی امضا شد.
@Farsna
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 زخمیشدن پلیس صهیونیست با ضربات چاقو در «عسقلان»
🔹منابع رسانهای از زخمی شدن یک پلیس صهیونیست با ضربات چاقو در عسقلان و بهشهادت رسیدن عامل این عملیات به دست نظامیان صهیونیست خبر دادند.
@Farsna
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سلام بر امالمومنین حضرت خدیجه(س)
@Farsna
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سخنگوی دستگاه قضا: بانکها بدهکاران را تفکیکشده اعلام کنند
🔹صرف انتشار اسامی بدهکاران موجب برخورد با آنها نیست. بانک مرکزی و بانک عامل آنها را تفکیک کنند.
🔹بانک عامل باید ضمن دستهبندی بدهکاران به دستگاه قضایی اعلام کند افراد چه وامها و یا تسهیلاتی گرفتند و در جای خود هزینه نکرده و یا شرکتهای صوری ایجاد کردند؛ تاکنون چنین اقدامی انجام نشده است.
🔹البته پروندههایی منتهی به صدور حکم شده و برخی در جریان رسیدگی است.
@Farsna