هدایت شده از شبکه خبر
📷گاردین روزنامه انگلیسی در مورد آثار تاریخی ایران نوشت:
🔸تهدید ترامپ علیه آثار فرهنگی ایران او را ردیف گروه های تروریستی همچون طالبان و داعش قرار می دهد که آثار فرهنگی را ویران کردند.
🔹ترامپ متوجه نیست که آثار فرهنگی ایران چه ارزشی دارند و تنها میراث این کشور نیستند، بلکه میراث بشریت هستند.
@irinn_channel
هدایت شده از شبکه خبر
پیام تسلیت رئیس قوه قضائیه به مناسبت درگذشت 56 تن از هموطنان در مراسم خاکسپاری سردار سلیمانی در کرمان
بسم الله الرحمن الرحیم
وَمَنْ يَخْرُجْ مِنْ بَيْتِهِ مُهَاجِرًا إِلَى اللَّهِ وَرَسُولِهِ ثُمَّ يُدْرِكْهُ الْمَوْتُ فَقَدْ وَقَعَ أَجْرُهُ عَلَى اللَّهِ
درود و سلام خداوند بر مردم ولایتمدار و قدرشناس ایران اسلامی که در شهرها و استانهای مختلف بویژه در کرمان و دیار کریمان در مسیر تعظیم و تکریم سردار شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی و یاران شهیدش حماسه ای بی نظیر آفریدند.
متاسفانه در مراسم تشییع و تدفین پیکر مطهر شهدا، جمعی از عاشقان و دلدادگان سردار سلیمانی جان عزیزشان را از دست دادند و به خیل میهمانان سردار شهید و به محفل نورانی شهدا پیوستند.
اینان که با خلوص نیت و برای رضای خداوند پای در مسیر تعظیم شعائر الهی نهادند نزد خداوند متعال اجر و پاداشی بی نظیر خواهند داشت.
اینجانب این مصیبت را به ساحت مقدس حضرت ولی عصر(عج)، مقام معظم رهبری(مد ظله العالی)، هموطنان عزیز و خانواده های محترم آنان تسلیت و تعزیت عرض نموده و برای جان باختگان این حادثه طلب رحمت و غفران الهی و برای مصدومان، شفای عاجل مسئلت می نمایم.
سید ابراهیم رئیسی
رئیس قوه قضاییه
@irinn_channel
هدایت شده از شبکه خبر
11.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽حضور چند میلیونی در تشییع سردار دل ها در فضای مجازی و رسانه های خارجی
@irinn_channel
هدایت شده از شبکه خبر
سفیر انگلیس به وزارت امور خارجه احضار شد
🔸به دنبال اظهارات غيرقابل قبول نخست وزير و وزيران امور خارجه و دفاع انگليس در خصوص اقدام تروريستي ترامپ در به شهادت رساندن سردار سپهبد #قاسم_سليماني، ابومهدي مهندس و همرزمان ايشان، سفير انگليس در تهران به وزارت امور خارجه احضار شد.
@irinn_channel
هدایت شده از شبکه خبر
نشست وزرای خارجه تروئیکای اروپایی درباره برجام
🔸وزیر خارجه آلمان: وزرای خارجه سه کشور اروپایی عضو برجام تا ساعاتی دیگر نشستی درباره آخرین تحولات مرتبط با برجام برگزار خواهند کرد.
@irinn_channel
هدایت شده از شبکه خبر
7.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سردار_سلیمانی
📽شهادت برازنده نام توست
@irinn_channel
هدایت شده از شبکه خبر
#چند_خبر
🔸چین در واکنش به عدم صدور ویزای آمریکا برای محمد جواد ظریف: آمریکا باید به تعهدات بین المللی خود برای صدور روادید و تمهیدات دیگر برای نمایندگان کشورها عمل کند.
🔸نخستوزیر عراق دریافت نامه خروج آمریکاییها را تأیید کرد.
🔸جرمی کوربین رهبر حزب مخالف کارگر در پارلمان انگلیس: قاسم سلیمانی مقام رسمی یک کشور بود. چه شواهدی از تهدیدی که آمریکا ادعا کرده دیدهایم؟
@irinn_channel
هدایت شده از شبکه خبر
2.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥روایت دوربین دوم از سخنرانی سید حسن نصرالله در مراسم یادبود سیدالشهدای خط مقاومت، سردار حاج #قاسم_سلیمانی و فرمانده شهید ابومهدی المهندس و همرزمان شهیدش
@irinn_channel
هدایت شده از شبکه خبر
هشدار بریتانیا برای سفر به دبی، ترکیه و عمان
🔸با بالاگرفتن تنش ها در منطقه، وزارت امور خارجه بریتانیا به شهروندان این کشور درباره سفر به دبی، ترکیه و عمان هشدار داد.
@irinn_channel
هدایت شده از شبکه خبر
9999987878.gif
حجم:
3M
رئیس جمهور روسیه در دمشق
📷 فرماندهی نیروهای روسی فعال در سوریه گزارشی از روند فعالیت این نیروها را در حضور ولادیمیر پوتین و بشار اسد, روسای جمهوری روسیه و سوریه قرائت کرد.
🔸رئیس جمهور روسیه پس از قرائت این گزارش سال نوی میلادی را به نیروهای کشورش در سوریه تبریک گفت.
🔸 پوتین و اسد به گردش در شهر دمشق پرداختند و از مسجد جامع اموی بازدید کردند.
@irinn_channel
هدایت شده از شبکه خبر
وزیر دفاع آمریکا مدعی شد: به دنبال آغاز جنگ با ایران نیستیم
🔸مارک اسپر:
🔹واشنگتن به دنبال آغاز جنگ با ایران نبوده و میخواهد که تنشها کاهش یابد.
🔹اطلاعات قانعکنندهای وجود داشت که سلیمانی به دنبال دیدار با یک مقام تروریستی برای برنامهریزی حمله بوده است.
🔹ما آماده بدترین سناریو هستیم اما امیدواریم که ایران به کاهش تنش روی بیاورد.
🔹پیشنویس نامه درباره خروج از عراق هیچ ارزشی ندارد و آمریکا به دنبال خروج از عراق نیست.
@irinn_channel
هدایت شده از شبکه خبر
#چند_خبر
🔸 وزیر دفاع آمریکا که قصد داشت برای دیدار با نخست وزیر و وزیر جنگ رژیم صهیونیستی عازم فلسطین اشغالی شود، به دنبال تشدید اوضاع در غرب آسیا این سفر را لغو کرد.
🔸«سید هاشم الحیدری» معاون الحشد الشعبی: آمریکاییها و پایگاههایشان در معرض موشکهای مقاومت هستند.
🔸 وزارت دفاع کانادا : همزمان با افزایش تنشها در منطقه غرب آسیا، این کشور بخشی از نیروهای نظامی خود را از عراق به کویت منتقل میکند.
@irinn_channel