♻️ روز پژوهش
✍ 25 آذر در تقویم جمهوری اسلامی به عنوان روز پژوهش نامگذاری شده است.
🔸موفقیت روزافزون علم در شناخت جهان که از سوی خدای متعال در وجود بشر و بهره برداری از قدرت شگرف اندیشه آدمی صورت گرفته، فضای زندگی جدیدی را برای انسانها به ارمغان آورده است. این فضای جدید موجد خواستها، نیازها، اندیشهها، مسائل و مشکلاتی است که به نوبه خود توسعه علم و اندیشه را میطلبند.
🔸تحولات زندگی بشر در قرن بیستم نشان از گسترش روز افزون اهمیت علم و تحقیق داشت، به ویژه در نیمه دوم این قرن کشورهای صنعتی و در حال توسعه با آگاهی از نقش پژوهش در خلق فنآوری و شتابدهی برای توسعه، عمده توجه خود را مصروف تقویت و ارتقای بخش تحقیق نموده اند.
🔸 از این روست که میتوان گفت بین پیشرفت بخش تحقیق و شتاب توسعه فراگیر و پایدار در هر کشور ارتباط مستقیم برقرار است.
🔸نقش پژوهش در توسعه همهجانبه پایدار چنان برجسته و انکارناپذیر است که میتوان آن را بدون تردید نیروی محرک توسعه در همه حوزهها اعم از فرهنگ، اقتصاد، سیاست و جامعه دانست. اما علی رغم اعتراف و اذعان نسبت به اهمیت مقوله پژوهش، این حوزه با دشواریهای ساختاری و عملکردی فراوانی مواجه است.
@M_E_M_B_Farrokhi
نگرانی مولا امیر المومنین علیه السلام از آینده امت...
📌 امام_علی علیه السلام در نامه به مالک_اشتر فرمود:
من مشتاق ملاقات پروردگارم هستم، و به پاداشش اميدوار و چشم انتظارم،
ولى 👈از اين اندوهناكم كه سرپرستى حكومت اين امّت به دست اين بى خردان و نابكاران افتد، بيت المال را به غارت ببرند، آزادى بندگان خدا را سلب كنند و آنها را برده خويش سازند، با صالحان نبرد كنند و فاسقان را همدستان خود قرار دهند.
📚نهج البلاغه با ترجمه فارسی روان صفحه۷۰۷
نکته مهم: معمولا افرادی که با صالحان می جنگند چه ظاهری و چه باطنی خود را در ورطهء نابودی زندگی خود و هلاکت قرار میدهند .
خداوند متعال معمولا کسانی را که با صالحان درگیر شدند ، عاقبتشان را به شرّ ختم مینماید.
@M_E_M_B_Farrokhi