❗️«قم مظلوم» را دریابید
🔻اصحاب رسانه قم خطاب به سران قوا:
◽️متاسفانه #قم_هراسی که با پول سعودیها و انگلیسیها در رسانههای فارسی زبان پمپاژ میشود، در ادبیات برخی مسئولان نیز راه پیدا کرده!
◽️«صداقت» و «شجاعت» قم را بستاییم نه اینکه بر طبل قم هراسی بکوبیم.
◽️قم، به عنوان شهری که نه فرودگاه دارد، نه یک شهر بندری است و نه هیچ راه مستقیم بینالمللی دارد، قطعا مبدأ ویروس کرونا در کشور نبوده اما این #صداقت و #شجاعت را داشت که به محض مشاهدهی اولین موردِ قطعی، آن را اعلام و مردم عزیز ایران را هوشیار کرد.
🗓تاریخ
✅پنجشنبه
☀️29 اسفند 1398
🌙24 رجب 1441ا
⭐️19 مارس 2020
🗓مناسبت
🔹فتح قلعه خیبر به دست امیرالمؤمنین علیه السلام 7 ه ق
🔸بازگشت جعفر طیار برادر امیرالمؤمنین علیه السلام از حبشه 7 ه ق
🔹روز پی شدن شتر حضرت صالح ع
🔸روز ملی شدن صنعت نفت
🔹قیام مردم تهران علیه جمهوری رضاخانی 1302 ه ش
🔸تاکید امام خمینی ره بر عزای عمومی نوروز 1342
❇️دانستنیهای روز پنجشنبه
🔴انجام امور
برای امور کشاورزی و معامله و بنایی خوب است.
مسافرت مکروه و در صورت ضرورت حتما با صدقه باشد.
❤️سلامتی
ماه آذر رومی است و تا 24 فروردین میباشد. اول بهار است. در این ماه زمان نرم و شب و روز پاکیزه میگردد. غلبه بلغم از بین می رود و خون به هیجان می آید. غذاهایی که در این ماه خورده میشود باید لطیف و سبک باشد. از خوردن پیاز و ترشی و سیر تا اندازه ای پرهیز گردد. برای فصد و حجامت بسیار خوب است.
💇♂اصلاح سر و صوت
بسیار خوب. باعث اصلاح امور و سلامتی و دارایی است.
💅اصلاح ناخن
بسیار خوب. سبب درمان بیماری هاست.
( ناخن گرفتن در شب کراهت دارد)
👕دوخت و دوز
بریدن و دوختن و لباس خریدن خوب و سبب علم و دانش است.
💏مباشرت
مباشرت روز پنجشنبه هنگام زوال ظهر برای بدن مفید و مستحب و فرزند حاصل عاقل، سیاستمدار، آقا و بزرگوار خواهدبود و شیطان نزدیک چنین فرزندی نگردد تا پیر شود و خداوند سلامتی دین و دنیا به وی عطا کند ان شاءالله
مباشرت شب جمعه پس از فضیلت عشا مستحب و باعث فرزندی خطیب که کلامش در جان ها نفوذ کند و همچنین از ابدال و یاران امام زمان عج گردد ان شاءالله(شب شهادت رعایت شود بهتر است)
🔹مصیبت را دو برابر نکن!
#امام_کاظم علیه السلام:
مصیبت برای صابر، یکی است و برای آنکه بی طاقتی کند، دوتاست
أَلْمُصيبَةُ لِلصّابِرِ واحِدَةٌ وَ لِلْجازِعِ إِثْنانِ
📗تحف العقول صفحه 414
#باب_الحوائج
#شهادت
✍🏻شرحی بر ابواب چهارگانه علم در کلام امام کاظم(ع):
🔹وَجَدتُ عِلمَ النّاسِ فی اَربعٍ: اَوَّلُها اَن تَعرِف رَبَّکَ، وَ الثّانِیَهُ اَن تَعرِفَ ما صَنَعَ بِکَ، وَ الثالِثَهُ اَن تَعرِفَ ما اَرادَ مِنکَ، وَ الرّابِعَهُ اَن تَعرِفَ ما یُخرِجُکَ مِن دینکَ دانش مردم را در چهار چیز یافتم: اوّل: پروردگارت را بشناسی. دوم: بدانی با تو و برای تو چه کرده است. سوّم: بدانی از تو چه خواسته است. چهارم: بدانی چه چیز، تو را از دینت بیرون می کند
1. خداشناسی
اگر مثلا به خوبی فیزیک، شیمی یا ریاضی بلد بودی، یا انگلیسی می توانستی صحبت کنی و بعد کسی می پرسید چه کسی به تو آموخته و تو می گفتی: بقال محل به من آموزش داده است، همه به تو می خندیدند، چون می گفتند کسی که خودش این موارد را بلد نیست چه طور به می تواند به تو بیاموزد؟ بنابراین اگر تو مسلط به این علوم هستی لابد معلمت بلد بوده و به تو آموزش داده است.
2. خودشناسی
یعنی بدانم من چه کسی هستم و خداوند در ما چه توانی قرار داده است. چه وظیفه ای داریم؟ چرا خداوند به ما زبان داده است؟ این امکان وجود داشت که خدا به گونه ای ما را بیافریند که اصلا معصیت نکنیم مثل فرشته ها که به طور محض مطیع هستند. اگر چنین بود دیگر گناه نمی شد و اختیار از انسان سلب می شد و دیگر فرق ابوذر و ابوسفیان معلوم نمی شد، لذا خداوند ما را به این شکل آفرید.
3. وظیفه شناسی
بعد از رحلت پیامبر(ص)، مردم نزد همسرش رفتند و سوال کردند که پیامبر(ص) چگونه بوده است؟ او پاسخ داد: «کانَ خُلقُهُ القُرآن»، اگر کسی خُلق اش قرآن شود و در زندگی به آن عمل کند یعنی «وَالْكَاظِمِينَ الْغَيْظَ» است، زود می بخشد، کینه به دل نمی گیرد. این از وظیفه شناسی است.
4. آفت شناسی
یعنی انسان آسیب ها را در زندگی خود بشناسد. برای مثال عزاداری ای که منجر به ترک واجب شود، آسیب است. باید حواس مان جمع شود. چرا روضه دروغ در جلسات خوانده می شود؟ حق نداریم به اسم گریه انداختن افراد، روضه دروغ بخوانیم.
#باب_الحواحج
#شهادت
#حجت_الاسلام_رفیعی
12.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 درخواست #امام_کاظم(ع) از خدا در لحظات آخر
🔹حجتالاسلام حسین انصاریان
#باب_الحوائج
#شهادت
#این_الرجبیون
هدایت شده از فقه و احکام رهبری (leader.ir)
📚اعمال عید نوروز
#اعمال_نوروز #اعمال_مستحبی
🆔@leader_ahkam
My Video6.mp3
3.6M
🎙حسن خلق امام کاظم علیه السلام
#شهادت_امام_کاظم علیه_السلام
#حجت_الاسلام_رفیعی