📷 گزارش تصویری ۱
✅ مراسم روز بسیج
⚪️ قرائت قرآن
⚪️ سخنرانی
⚪️ دکلمه
پایگاه بسیج قمر بنی هاشم علیه السلام
پایگاه بسیج صدیقه کبری سلام الله علیها
#مسجد_حضرت_ابالفضل علیه السلام
📷 گزارش تصویری ۲
✅ مراسم روز بسیج
⚪️ گزارش دهی فعالیت های پایگاه
⚪️ پخش کلیپ فعالیت ها
⚪️ تقدیر از بسیجیان نمونه پایگاه سال ۹۹
پایگاه بسیج قمر بنی هاشم علیه السلام
پایگاه بسیج صدیقه کبری سلام الله علیها
#مسجد_حضرت_ابالفضل علیه السلام
❗️ عاقبت همُّوغم دنیا و آخرت
🔻امام صادق عليهالسلام:
مَن أصبَحَ و أمسى و الدنيا أكبَرُ هَمِّهِ جَعَلَ اللّه ُ تعالى الفَقرَ بينَ عَينَيهِ و شَتَّتَ أمرَهُ و لم يَنَلْ مِن الدنيا إلاّ ما قَسَمَ اللّه ُ له ، و مَن أصبَحَ و أمسى و الآخرةُ أكبَرُ هَمِّهِ جَعَلَ اللّه ُ تعالى الغِنى في قلبِهِ و جَمَعَ لَهُ أمرَهُ
◼️كسى كه شب و روز بزرگترين همّ و غمش دنيا باشد، خداوند متعال فقر را در برابر چشمانش قرار دهد و كارش را پريشان سازد و از دنيا جز به آنچه خداوند قسمتش كرده است نرسد
◻️ و كسى كه شب و روز بزرگترين همّ و غمش آخرت باشد، خداوند دلش را بىنياز گرداند و كارش را سامان دهد.
الكافي : ۲/۳۱۹/۱۵📚
•┈┈••✾••┈┈•
🆔@M_HazratAbolfazl
✨﷽✨
🔹معامله با خدا🔹
✍️در بنى اسرائيل قحطى شديدى پيش آمد..., آذوقه ناياب شد. زنى لقمه نانى داشت آن را به دهان گذاشت كه ميل كند، ناگاه گدايى فرياد زد، اى بنده خدا گرسنه ام!
زن با خود گفت: در چنين موقعيت سزاوار است اين لقمه نان را صدقه بدهم و به دنبال آن، لقمه را از دهانش بيرون آورد و آن را به گدا داد. زن طفل كوچكى داشت ، همراه خود به صحرا برد و در محلى گذاشت تا هيزم جمع كند، ناگهان گرگى جهيد و كودك را به دهان گرفت و پا به فرار گذاشت.
فرياد مردم بلند شد، مادر طفل سراسيمه به دنبال گرگ دويد ولى هيچ كدام اثر نبخشيد. همچنان گرگ طفل را در دهان گرفته، به سرعت مى دويد. خداوند ملكى را فرستاد كودك را از دهان گرگ گرفت و به مادرش تحويل داد.
سپس به زن گفت:
آيا راضى شدى لقمه اى به لقمه اى ؟
يكى لقمه (نان) دادى ،
يك لقمه (كودك) گرفتى!
📚مجموعه شهر حکایات
🆔@M_HazratAbolfazl
💠 فرق آزمايش با جريمه يا عذاب خداوند
✅ پرسش: فرق آزمايش با جريمه يا عذاب خداوند در پيشامدهاي بوجود آمده براي ما را چگونه تشخيص بدهيم؟
🌺 پاسخ: انسان در دنيا دائم در حال تغيير و تبدل و امتحان شدن به واسطه اين درد و رنج ها و نعمت هاست. مهم اين است که انسان با يک نگاه توحيدي با خطا کار دانستن نفس خود همه اين ها را از طرف خدا بداند که در اين صورت همه اين ها موجب آمرزش گناهان و ترفيع درجه او مي شود.
☘️ابزار و وسيله ى آزمايش الهى خيرها و شرهاى واقعه مى باشد «و نبلوكم بالشرّ و الخير فتنه ؛ و شما را با بدى و خوبى مى آزماييم» و همين مضمون را در گفتارى كه از اميرمؤمنان نقل شده مى بينيم:
🌱اميرالمؤمنين بيمار شد و گروهى به عيادت آن حضرت رفتند و عرض كردند: چگونه صبح كرديد اى اميرالمؤمنين؟ فرمود: با بدى و شر. عرض كردند: سبحان الله! چنين سخنى از چون شمايى؟! فرمود: خداى تعالى مى فرمايد: «و شما را به بدى و خوبى مى آزماييم» خوبى همان تندرستى و توانگرى است و بدى همان بيمارى و نادارى است و اين هر دو براى آزمايش و امتحان است.
🌹اميرمؤمنان على(علیه السلام) مى فرمايد: سپاس و ستايش خدايى را كه رنج و گرفتارى پيروان ما را مايه ى زدوده شدن گناهان آنان در دنيا قرار داد تا بااين رنجها و بلاها طاعتشان سالم ماند و سزاوار پاداش آن شوند.
🌱پيامبر اكرم (صلی ا لله علیه و اله) فرمود: «السقم يمحو الذنوب - بيماري گناهان را نابود مي كند؛( بحارالأنوار ج : 64 ص : 244)». در حديث ديگري از حضرت نقل شده .«لحظه ها و ساعت هايي كه انسان گرفتار همّ و غم ها است، ساعات كفارة گناهان است».
🌼امام صادق (علیه السلام) فرمود: «هنگامي كه «عبد خدا» گناهش زياد مي شود و اعمالي كه آن را جبران كند نداشته باشد، خداوند او را گرفتار حزن و اندوه مي كند تا كفارة گناهان او باشد».
🌸البته روايات همين بيماري هاي روزمره را نيز موجب آمرزش گناهان مي داند : «خداوند متعال مؤمن را به مصيبت و بلاء گرفتار مىكند و او را به بيمارى در بدن اجر مي دهد» (بحار الأنوار ، ج64، ص 237)
🌱رسول خدا صلّى اللَّه عليه و اله فرمودند:« لَا يَزَالُ الْبَلَاءُ فِي الْمُؤْمِنِ وَ الْمُؤْمِنَةِ فِي جَسَدِهِ وَ مَالِهِ وَ وُلْدِهِ حَتَّى يَلْقَى اللَّهَ وَ مَا عَلَيْهِ مِنْ خَطِيئَة ــــ مصيبت و گرفتارى همواره گريبان مرد و زن مؤمن را مىگيرد و آنها در مال و يا بدن خود نقصان مشاهده مىكنند و يا فرزندان خود را از دست مىدهند و اينها براى اين است كه هر گاه در محضر پروردگار حاضر شدند گناهى نداشته باشند» (بحارالأنوار ، ج64 ،ص236)
☘️همه اتفاقات و سختي هايي که براي انسان به وجود مي آيد مي تواند داراي جنبه عذاب و يا کفاره گناهان و يا ترفيع درج ه و يا عقوبت عملکرد و يا .. باشد تشخيص اين که اين بلايي که انسان به آن مبتلا شده است کار اولياي الهي است و بازشناسي آنها براي انسان کار راحتي نيست پس انسان بايد طبق وظيفه ديني خود عمل کند و در برابر بلاهايي که براي او پيش مي آيد بايد صبر پيشه کند تا خدا نيز اجر اين صبر را به او عنايت فرمايد و کفاره گناهانش شود.
🌐 منبع: مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی
🆔@M_HazratAbolfazl
لبیک فرمانده.ogg
3.21M
🎙 مداحی میثم مطیعی در پی شهادت دانشمند هستهای و دفاعی #شهید_فخریزاده
•┈┈••✾••┈┈•
🆔 @M_HazratAbolfazl