eitaa logo
مباحث
1.9هزار دنبال‌کننده
46.3هزار عکس
45هزار ویدیو
2.1هزار فایل
﷽ 🗒 کانالهای دیگر ____________ ❒ قرآن کریم ؛ @Nafaahat | @ye_ayeh ❒ نهج البلاغه ؛ @nahj_olbalaghe ❒ صحیفه سجادیه ؛ @ghararemotalee ❒ فقه و احکام @feqh_ahkam ⚠️ برای تقویت کانال، مطالب را با آدرس منتشر کنید. 📨 دریافت نظرات: 📩 @ali_Shamabadi
مشاهده در ایتا
دانلود
مباحث
#متن | #رساله_حقوق #امام_سجاد(علیه السلام) •──•❃❀✿( ۳۳ )✿❀❃•──• 📖 وَ أَمَّا حَقُّ الشَ
| (علیه السلام) •──•❃❀✿( ۳۴ )✿❀❃•──• 📖 وَ أَمَّا حَقُّ الْمَالِ فَأَنْ لَا تَأْخُذَهُ إِلَّا مِنْ حِلِّهِ وَ لَا تُنْفِقَهُ إِلَّا فِي حِلِّهِ وَ لَا تُحَرِّفَهُ عَنْ مَوَاضِعِهِ وَ لَا تَصْرِفَهُ عَنْ حَقَائِقِهِ وَ لَا تَجْعَلَهُ إِذَا كَانَ مِنَ اللَّهِ إِلَّا إِلَيْهِ وَ سَبَباً إِلَى اللَّهِ وَ لَا تُؤْثِرَ بِهِ عَلَى نَفْسِكَ مَنْ لَعَلَّهُ لَا يَحْمَدُكَ وَ بِالْحَرِيِّ أَنْ لَا يُحْسِنَ خِلَافَتَكَ فِي‏ تَرِكَتِكَ وَ لَا يَعْمَلَ فِيهِ بِطَاعَةِ رَبِّكَ فَتَكُونَ مُعِيناً لَهُ عَلَى ذَلِكَ أَوْ بِمَا أَحْدَثَ فِي مَالِكَ أَحْسَنَ نَظَراً لِنَفْسِهِ فَيَعْمَلُ بِطَاعَةِ رَبِّهِ فَيَذْهَبُ بِالْغَنِيمَةِ وَ تَبُوءُ بِالْإِثْمِ وَ الْحَسْرَةِ وَ النَّدَامَةِ مَعَ التَّبِعَةِ وَ لا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ ┈┄┅═✾ ترجمه ✾═┅┄┈ ✨ و أما حق مال و دارائى اينست كه آن را نگيرى مگر از راه حلال و صرف نكنى مگر در جاى حلال و بيجا خرج نكنى و از راه درست آن را بجاى ديگر نبرى و چون خدا داده آن را جز براه خدا و آنچه وسيله راه خدا است بكار نبرى و بكَسى كه بسا قدر دانى از تو نكند با نياز خودت ندهى و سزا است كه درباره آن ترك طاعت خدا نكنى تا بجاى تو ميراث بماند براى ديگران و كمك بوارث كنى كه از تو آن را بهتر منظور دارد، در طاعت خدا بمصرف رساند و غنيمت را او ببرد، بار و افسوس و پشيمانى و عقوبت بدوش تو بماند و لا قوة الا باللَّه.
فعلا قابلیت بارگیری به دلیل درخواست زیاد فراهم نیست
نمایش در ایتا
10M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬    مقابله با ؛ ➖ دشمنی که روبرویت ایستاده، ➖ با دشمنِ خودی که در خانه توست، دو حالت متفاوت دارد! 💥 این آزمون را حتماً از ما خواهند گرفت! ▪️ ویژه شهادت امام حسن مجتبی علیه‌السلام
🔴ویژگی‌های فتنه از کلام امیرالمؤمنین علی علیه‌السلام ↙️{إِنَّ الْفِتَنَ إِذَا أَقْبَلَتْ شَبَّهَتْ، وَ إِذَا أَدْبَرَتْ نَبَّهَتْ} «هنگامى که فتنه ها روى آورند خود را به لباس حق در مى آورند و هنگامى که پشت مى کنند (مردم را از ماهيّت خود) آگاه مى سازند» 🔷در واقع، به هنگام روى کرد، اغفال کننده است و به هنگام پشت کردن، بيدار کننده. 🔷سپس امام به نکته‌اى که در حقيقت علّت اين موضوع است اشاره کرده، می‌فرمايد: 🔰يُنْکَرْنَ مُقْبِلاَت، وَ يُعْرَفْنَ مُدْبِرَات 🔹«آنها در حال روى آوردن ناشناخته اند و به هنگام پشت کردن شناخته مى شوند» 🔷اين، يک نکته بسيار مهمّ اجتماعى و سياسى است، که فتنه گران و سود جويانِ تبهکار، ماهيّت خود را در چهره ساختگى حق به جانب، پنهان مى دارند تا مردم را به دنبال خود بکشند; ولى هنگامى بر مرکب مراد سوار شدند، چهره واقعى خود را نشان مى دهند و همين امر، تدريجاً سبب نابودى آنها مى شود. 🔷اين قانون و قاعده اى است براى تمام اعصار و قرون; به همين دليل طرفداران حق بايد هميشه با دقّت و هشيارى به حوادث نگاه کنند، مبادا فريب چهره هاى حق به جانب دروغين را بخورند و غافلگير شوند. هرگونه سطحى نگرى و حسن ظنّ بى دليل در اين گونه موارد، جز زيان و خسران به بار نمى آورد. 📚 93
5.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📢 رهبر‌انقلاب مدظله العالی: ⚠️ محافظه کار نباشید... ⇦ ولی هر حرف حقی را نباید گفت.. باید هوشیار باشید!↻
فعالین فضای مجازی سربازان ولایتند 💞 مدظله العالی، جملات نابی در خصوص کاربران و مدیران گروهها و کانالهای فضای مجازی دارند که با شنیدن این حرفها خستگی ها بر طرف میشود. 💞 امام خامنه ای مدظله؛ 1️⃣ اگر رهبری جمهوری اسلامی به من سپرده نمیشد دوست داشتم رهبری فضای مجازی را بعهده داشته باشم. 2️⃣ جوانان و رزمندگان دیروز، امروز باید در فضای مجازی، عرصه را بر معاندین تنگ کنند، کسانیکه قلم بدست هستند و یا افرادی هستند مطالب مفید را بازنشر میدهند، حتما اجرتان محفوظ است. 3️⃣ افرادی که در فضای مجازی و شبکه های اجتماعی فعالید، فقط به فکر خوشگذرانی نباشید، شما افسران جنگ نرم هستید، عرصه جنگ نرم، بصیرتی عمارگونه و استقامتی مالک اشتر وار میخواهد.
فعلا قابلیت بارگیری به دلیل درخواست زیاد فراهم نیست
نمایش در ایتا
2.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 کلیپ اعتراف براندازها در مورد شکست اغتشاشات 👈گرچه ممکنه این فرد، از جناح انقلابی‌ها باشه و برای اونوری‌ها منبر‌ رفته😜
🔴 برای کسانی که فتنه 88 را از نزدیک دیدند، اتفاقات چند روز گذشته «شوخی» است. 🔺️در آن سال چند رییس جمهور و مقام عالیرتبه سابق با پشتوانه اجتماعی قابل توجه میخواستند نظام عقب نشینی کند اما خودشان حذف شدند. 🔰 متوهمان امروز که رهبرانشان چهار تا دلقک و رپر و فوتبالیست هستند، مفرح ذات هستند.   ‎@masafe_akhar
12.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔊 سخنرانی طوفانی دکتر علیه وطن فروش در بابل 🔹در انقلاب زنان! علی کریمی رو انداختن جلو درد ما اینه هم از توبره میخوره هم از آخور آقایون فوتبالیست آمدن از زنان خودشان دفاع کنند نه ! پیامبراکرم صلی الله علیه وآله فرمود: 🔸دیوث یعنی مردی که نسبت به رفتار خواهر و مادرش بی تفاوت باشه احیاء امر خدا و ائمه چیه؟
7.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سخنان استاد درباره فوتبالیست‌ها و سلبریتی‌ها 🔹سبک زندگی آن‌ها سبک زندگی آمریکایی است؛ لذت، شهوت و پول 🔹 چرا به فوتبالیست‌ها ۱۵۰ برابر حقوق کف جامعه حقوق می‌دهید که هار شوند؟ که زنانشان را بی حجاب کنند در اینستاگرام 🔹تیم تاج و پرسپولیس که اساس آن‌ها را حکومت راه انداخت از اساس آن‌ها آدم دیندار در می‌آید؟