📲 پخش مراسم عزاداری شام شهادت حضرت فاطمهزهرا سلامالله علیها در حسینیه امام خمینی(ره)
👈🏻 از Farsi.Khamenei.ir/live
#امام_زمان عجّلاللهتعالیفرجه
#لبیک_یا_خامنه_ای
#فاطمیه
╭───
│ 🏴 @Mabaheeth
╰──────────
@Maddahionlinمداحی آنلاین - داغ هجران - استاد عالی.mp3
زمان:
حجم:
2M
🏴 داغ هجران
🎤حجت الاسلام #عالی
─═༅༅═─
@jannatolmahdi313
⚠️ برای تقویت کانال، مطالب را با لینک منتشر کنید.
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
#لبیک_یا_خامنه_ای
╭───
│ 🌐 @Mabaheeth
╰──────────
حجت الاسلام و المسلمین حاج شیخ جعفر ناصری1_1363764082.mp3
زمان:
حجم:
4.9M
🎧 #روضه حضرت زهرا سلام الله علیها
🎙 حجتالاسلام والمسلمین #ناصری دام عزّه
⏱ زمان: ۴ دقیقه
@nasery_ir
#امام_زمان عجّلاللهتعالیفرجه
#فاطمیه
╭───
│ 🏴 @Mabaheeth
╰──────────
💠 محوریت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها
🔻 شرکت در محافل حضرت زهرا سلام الله علیها بسیار قیمت دارد؛ دنيا براي جزاي حضور در این مجالس کوچک است. خداي متعال در قيامت شيعه حضرت فاطمه (سلام الله علیها) را جزا خواهد داد.
🔸 همه دنيا با آن وسعت براي جزاي محبت فاطمي کوچک است. خداوند متعال با اين چينش، و اين #الگو حضرت فاطمه سلام الله علیها را چطور معرفی کرده است؟! «فاطمةُ وَ اَبوها و بَعلُها و بَنوها» فاطمه هست و پدر فاطمه، فاطمه هست و شوهر فاطمه، فاطمه هست و دو فرزند فاطمه، اينها الگوي کمال، رشد و معرفت ما هستند و همه علوم و #معارف نزد اينهاست.
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
@nasery_ir
╭───
│ 🏴 @Mabaheeth
╰──────────
هدایت شده از مباحث
💠 تجلیات معنوی فاطمی برای مردم
💬 استاد مکرّم حاج شیخ جعفر #ناصری دام عزّه
🔻 زندگي اهل بيت عليهمالسلام مملوّ از تجليات معنوي بود. گاهي آنقدر اين تجليات زياد ميشد که حتي اهل ظاهر هم بهرههاي خودشان را ميبردند.
🔸 هر فردي از جهات فکري، معنوي و ايماني طبيعتاً در يک مرحلهاي است؛ اما گاهي تجلي آنقدر زياد است که براي ديگران نیز محسوس ميشود.
🔹 در روايتي از عايشه چنین نقل شده است: «کنّا نخيط و نغزل و ننظم الإبرة بالليل في ضوء وجه فاطمه عليهاالسلام. فاطمة الزهراء بهجة قلب المصطفی، ج1، ص180» عایشه می گوید: ما شبها در روشنايي و نور چهره حضرت فاطمه، خياطي و ريسندگي ميکرديم و نخ را از سوزن رد ميکرديم. اين نور طبيعي است. اين نور معنوي است. در عالَم مشابه ندارد.
🔻 چهقدر بايد اين نور تجلي داشته باشد که در شبِ تاريک، بتوانند از تجلي انوار باطني حضرت صديقه طاهره استفاده کنند و خياطی و ريسندگي کنند!
🔸 گاهي اين انوار بيشتر هم بود، براي تمام اهل مدينه اين تجلي بود، چه روز و چه شب. (علل الشرایع، ج1، ص180)
🔹 گاهي منافات با نور خورشيد هم نداشت. نور خورشيد کار خودش را ميکند. کيفيتِ شعاع نور خورشيد تعريف شده است؛ ولي نور تجلي حضرت صديقه طاهره به گونهاي ديگر است.
🔸 با اينکه اين امور را از حضرت زهرا سلاماللهعليها ميديدند ولي چرا قلبها در مقابل مقامات حضرت فاطمه سلام الله علیها خاضع نميشد؟! جواب اين سؤال هم يک جريان و يک عالَمي دارد.
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
👉 @nasery_ir
🌐 @Mabaheeth
♻️ بازنشر
🔰 لوح | گمنام در خاک، معروف در افلاک
🔻 حضرت آیتالله خامنهای: «سلام بر شهیدان گمنام، گمنام در میان خاکیان و معروف در عرصهی افلاکیان.» ۱۴۰۰/۱۰/۱۶
🖨 نسخه قابل چاپ👇
https://khl.ink/f/49397
📸 این فقط تصویر جمعیت حاضر در تشییع شهدای استان فارس نیست، سند توهم و عقب ماندگی جریان روشنفکری و همه آنهایی است که تصور میکنند جامعه ایران دین ستیز یا حتی دین زده است.
جامعه ایرانی علیرغم لایه های ظاهری تجددی و شبه سکولار، عمیقاً دیندار و ریشه دار است.
#امام_زمان عجّلاللهتعالیفرجه
#لبیک_یا_خامنه_ای
#فاطمیه
╭───
│ 🌐 @Mabaheeth
╰──────────
هدایت شده از فقه و احکام
هدایت شده از فقه و احکام
45.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آقای استاندار در مورد اجرای قانون عفاف و عفاف چه گفتند؟ 😳
بعد از ۴۳ سال هنوز منتظر مقدمات عفاف و حجاب هستیم...😔
به علت ضعیف بودن صدا، با هندزفری گوش کنید.
#امام_زمان عجّلاللهتعالیفرجه
#لبیک_یا_خامنه_ای | #حجاب
╭───
│ 📖 @feqh_ahkam
╰──────────