eitaa logo
مباحث
1.9هزار دنبال‌کننده
46.2هزار عکس
44.9هزار ویدیو
2.1هزار فایل
﷽ 🗒 کانالهای دیگر ____________ ❒ قرآن کریم ؛ @Nafaahat | @ye_ayeh ❒ نهج البلاغه ؛ @nahj_olbalaghe ❒ صحیفه سجادیه ؛ @ghararemotalee ❒ فقه و احکام @feqh_ahkam ⚠️ برای تقویت کانال، مطالب را با آدرس منتشر کنید. 📨 دریافت نظرات: 📩 @ali_Shamabadi
مشاهده در ایتا
دانلود
پيام‌ها: ١- ايمان، از عمل جدا نيست. در كنار ، وظايف و تكاليف عملى مؤمن بازگو شده است. «يؤمنون...يقيمون...ينفقون» ٢- اساسى‌ترين اصل در جهان‌بينى الهى آن است كه هستى، منحصر به محسوسات نيست. «يُؤْمِنُونَ‌ بِالْغَيْبِ‌» ٣- پس از اصل ايمان، اقامه‌ى نماز و انفاق از مهم‌ترين اعمال است. «يُؤْمِنُونَ‌... يُقِيمُونَ‌... يُنْفِقُونَ‌» (در جامعه‌ى الهى كه حركت و سير الى اللّه دارد، اضطراب‌ها و ناهنجارى‌هاى روحى و روانى و كمبودهاى معنوى، با نماز تقويت و درمان مى‌يابد و خلأهاى اقتصادى و نابسامانى‌هاى ناشى از آن،با انفاق پر و مرتفع مى‌گردد.) ٤- برگزارى نماز، بايد مستمر باشد نه موسمى و مقطعى. «يُقِيمُونَ‌ الصَّلاةَ‌» (فعل مضارع بر استمرار و دوام دلالت دارد.) ٥- در نيز بايد ميانه‌رو باشيم. ١«مِمّا رَزَقْناهُمْ‌» ٦- از هرچه خداوند عطا كرده(علم،آبرو،ثروت،هنر و...)به ديگران انفاق كنيم.«مِمّا رَزَقْناهُمْ‌ يُنْفِقُونَ‌» امام صادق عليه السلام مى‌فرمايد: از آنچه به آنان تعليم داده‌ايم در جامعه نشر مى‌دهند. ٧- انفاق بايد از مال حلال باشد،چون خداوند رزق هركَس را از حلال مقدّر مى‌كند. «رَزَقْناهُمْ‌» ٨- اگر باور كنيم آنچه داريم از خداست، با انفاق كردن مغرور نمى‌شويم.بهتر مى‌توانيم قسمتى از آن را انفاق كنيم. «مِمّا رَزَقْناهُمْ‌»
«٤» وَ الَّذِينَ‌ يُؤْمِنُونَ‌ بِما أُنْزِلَ‌ إِلَيْكَ‌ وَ ما أُنْزِلَ‌ مِنْ‌ قَبْلِكَ‌ وَ بِالْآخِرَةِ‌ هُمْ‌ يُوقِنُونَ‌ و آنان به آنچه بر تو نازل شده و آنچه پيش از تو(بر پيامبران)نازل گريده، دارند و هم آنان به آخرت(نيز) دارند.
02.Baqara.004.mp3
زمان: حجم: 1.1M
| ۴ ╭────๛- - - - - ┅╮ │ ✨ @Nafaahat ╰๛--- ‑ ‑ - -
مباحث
«٤» وَ الَّذِينَ‌ يُؤْمِنُونَ‌ بِما أُنْزِلَ‌ إِلَيْكَ‌ وَ ما أُنْزِلَ‌ مِنْ‌ قَبْلِكَ‌ وَ بِالْآخِر
نكته‌ها: ابزار شناخت انسان، محدود به حس و عقل نيست؛ بلكه وحى نيز يكى از راههاى شناخت است كه متّقين به آن دارند. انسان در انتخاب راه، بدون راهنما دچار تحيّر و سرگردانى مى‌شود.بايد انبيا دست او را بگيرند و با منطق و معجزه و سيره‌ى عملى خويش، او را به‌سوى سعادت واقعى راهنمايى كنند. از اين آيه و دو آيه قبل بدست مى‌آيد كه خشوع در برابر خداوند متعال(نماز)و داشتن روحيّه ايثار و و تعاون و حفظ‍‌ حقوق ديگران و به آينده‌اى روشن و پاداش‌هاى بزرگ الهى، از آثار تقواست.
پيام‌ها: ١- ايمان به تمام انبيا و كتب آسمانى، لازم است؛ زيرا همه آنان يك هدف را دنبال مى‌كنند. «يُؤْمِنُونَ‌... ما أُنْزِلَ‌ مِنْ‌ قَبْلِكَ‌» ٢- تقواى واقعى، بدون يقين به آخرت ظهور پيدا نمى‌كند. «بِالْآخِرَةِ‌ هُمْ‌ يُوقِنُونَ‌» ٣- احترام قرآن، قبل از كتب ديگر است. «...بِما أُنْزِلَ‌ إِلَيْكَ‌ وَ ما أُنْزِلَ‌ مِنْ‌ قَبْلِكَ‌...» ٤- پيامبر اسلام، آخرين پيامبر الهى است. كلمه «مِنْ‌ قَبْلِكَ‌» بدون ذكر «مِنْ‌ بَعْدِكَ‌ » نشانه‌ى خاتميّت پيامبر اسلام و قرآن است. ╭────๛- - - - - ┅╮ │📱 @Mabaheeth ╰───────────
«٥» أُولئِكَ‌ عَلى‌ هُدىً‌ مِنْ‌ رَبِّهِمْ‌ وَ أُولئِكَ‌ هُمُ‌ الْمُفْلِحُونَ‌ تنها آنان از جانب پروردگارشان بر هدايتند و آنان همان رستگاران هستند.
02.Baqara.005.mp3
زمان: حجم: 984.8K
| ۵ ╭────๛- - - - - ┅╮ │ ✨ @Nafaahat ╰๛--- ‑ ‑ - -
مباحث
«٥» أُولئِكَ‌ عَلى‌ هُدىً‌ مِنْ‌ رَبِّهِمْ‌ وَ أُولئِكَ‌ هُمُ‌ الْمُفْلِحُونَ‌ تنها آنان از جانب پر
نكته‌ها: پاداش اهل كه به غيب ايمان دارند و اهل نماز و انفاق و يقين به آخرت هستند، رستگارى و فلاح است. رستگارى، بلندترين قلّه سعادت است؛ زيرا خداوند هستى را براى بشر آفريده و بشر را براى عبادت و عبادت را براى رسيدن به تقوا و تقوا را براى رسيدن به فلاح و رستگارى. در قرآن، رستگاران ويژگى‌هاى دارند؛ از جمله: الف: در برابر مفاسد جامعه، به اصلاحگرى مى‌پردازند. ب: و نهى از منكر مى‌كنند. ج: علاوه بر ايمان به رسول خدا صلى الله عليه و آله، او را حمايت مى‌كنند. د: اهل ايثار هستند. ه‍‌: در قيامت از حسنات، ميزانِ‌ سنگين دارند. رستگارى، بدون تلاش به دست نمى‌آيد و شرايط‍‌ و لوازمى دارد، از آن جمله در قرآن به موارد ذيل اشاره شده است: * براى فلاح و رستگارى، تزكيه لازم است. «قَدْ أَفْلَحَ‌ مَنْ‌ زَكّاها» * براى فلاح و رستگارى،جهاد لازم است. «جاهِدُوا فِي سَبِيلِهِ‌ لَعَلَّكُمْ‌ تُفْلِحُونَ‌» * براى فلاح و رستگارى، خشوع در نماز، اعراض از لغو، پرداخت زكات، پاكدامنى، عفت، امانتدارى، وفاى به عهد و پايدارى در نماز،لازم است.
پيام‌ها: ١- هدايتِ‌ ويژه الهى، براى مؤمنان واقعى تضمين شده است. «هُدىً‌ مِنْ‌ رَبِّهِمْ‌» ٢- و ،انسان را به فلاح و رستگارى مى‌رساند. «لِلْمُتَّقِينَ‌، يُؤْمِنُونَ‌، اَلْمُفْلِحُونَ‌» ╭────๛- - - - - ┅╮ │📱 @Mabaheeth ╰───────────
فعلا قابلیت بارگیری به دلیل درخواست زیاد فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از مباحث
علی فانیزیارت عاشورا.mp3
زمان: حجم: 11M
📖 هر روز یه بار بخونیمش 🎧 یا گوش بدیم 🎙️ با نوای ╭──────๛- - - - - ┅╮ │📱 @Mabaheeth 🏴 ╰───────────