#نبی_اکرم
💠 رسول الله (صلی الله علیه و آله)، میزان دقیق و آئینه صاف
🔻 شاید جای دیگر، خیلیها به نظر خودشان خوب عمل کردند و احساس اعوجاجی نبینند؛ ولی ظرفیت انسان را که حساب کنیم، مسئله فرق میکند.
🔸 یک وقت است که یک طلبۀ فاضلی در محضر آیت الله العظمی خویی قرار میگیرد، آیت الله خویی هم یک فصل مفصلی خیلی از آن طلبه تعریف میکند؛ ولی بستگی دارد آن طلبه کجا دارد خودش را ارائه میدهد؟ شاید اینجا و این مقام، مقامی باشد که خوب باشد و خوب است؛ اما مقابل امیرالمؤمنین هم همین گونه میشود؟! مقابل رسول خدا هم همین گونه میشود؟! معلوم نیست! آیینهها و میزانها فرق میکنند.
🔹 همه باید آنجا (در محضر رسول خدا (صلی الله علیه و آله)) عرضه شوند، بعد از اینکه ما [شرح حال ایشان را] بلد هستیم و [به دستورات و سنت ایشان] عمل میکنیم و داستانهایش را میگوییم و میخوانیم، مرحلۀ دقیقتر و لطیفتر [در توجه و تقرب به رسول خدا (صلی الله علیه و آله)، عرضه در] محضر رسول خداست!
🔸 میزان، مختلف است. شاید در آیینههای دیگر انسان احساس کند مشکلی ندارد؛ ولی خاصّ و عام، وقتی مقابل روضۀ منورۀ رسول خدا یا محضر رسول خدا، در دنیا یا قیامت، مقابل قبرشان یا مقابل شخصشان میایستند، به صغیر و کبیر، احساس اعوجاج دست میدهد؛ چون که آینه خیلی دقیق است.
ادامه دارد...
┄┅═✧❁ااا❁✧═┅┄
🔺 کانال رسمی حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
🔘 @nasery_ir
ادامه قبل...
#نبی_اکرم #حضرت_خضر
🔻 ترازوی طلافروشها، سوت را هم نشان میدهد. هزار سوت، یک گرم است، هزار گرم یک کیلو است. گاهی ما به گونهای عمل کردهایم که [میزان و ترازوی ما مانند باسکول است؛] یک ماشین [که] با بارش –مثلا آجر- روی باسکول میرود، این بار ده کیلو این طرف و آن طرفش به جایی نمیخورد، این میزان ماهاست.
🔸 میزان رسول خدا، سوت را نشان میدهد، حتی گاهی یک هوا و نسیم کوتاهی یا باد پنکه را یک مقداری با فاصله روشن میکنی، روی میزان و ترازوی دقیق طلافروشی اثر میگذارد. این هم یک واحد وزن است، [اما] من محاسبهاش نمیکردم، من به واحد وزن باسکولی با بار آجر یا سنگ مثلاً ده تنی و بیست تنی به بالا عادت کردم. خردهریزهها را محاسبه نمیکنم.
🔹 میزان اصلی، رسول خدا با آن دقت است. برای همین هم هست که انبیاء و غیر انبیاء وقتی در آن محضر قرار میگرفتند، حتی مقابل قبر رسول خدا قرار میگیرند، همه شکسته میشوند. میزان دقیق است!
🔸 حضرت خضر (ع) از انبیایی است که مظهر «یا خفیّ» از اسماء الهی در سلسلۀ انبیاء است. ایشان به حسب روایات، محضر حضرت بقیة الله هم راه [دارند] و عنایتی به او هست. اسم ایشان هم که خضر است، به خاطر اینکه همینطور که لطیف از منطقهای عبور کند، باعث ایجاد روح نباتی و حیوانی و انسانی است و باعث ایجاد روح است.
🔹 خِضر از خُضره و سرسبزی و نشاط است. قرآن هم قضیه را خوب باز کرده است که ماهی نمکسود موسی و جناب یوشع، در جایی که ایشان هست همینطور زنده میشود و به سمت دریا میپرد، میرود. این قدر حیات در اختیار حضرت خضر است.
🔸 یکی از افراد نقل میکرد که کنار روضۀ منوره، ایشان را دیده بود، مثلاً مانند فردی خیلی شکسته در مقابل روضۀ مطهره و منورۀ رسول خدا بود. همۀ افراد در آن محضر شکستهاند. این دیگر لطف خدا و خدادادی است، این دیگر از حساب و کتاب خارج است.
┄┅═✧❁ااا❁✧═┅┄
🔺 کانال رسمی حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
🔘 @nasery_ir