فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 وطنفروشی به سبک مهدی نصیری؛ لجنپراکنی علیه ایران اسلامی از قلب پایتخت در آنتن زنده تلویزیون دولتی انگلستان خبیث!
🔸از تجویز به حمله نظامی آمریکا و اسرائیل به خاک ایران تا حمایت از رضا پهلوی!
مهدی نصیری، فعال سیاسی ساکن تهران:
🔺همانطور که اپوزیسیون عراق از آمریکاییها خواستند که به عراق حمله کنند ما هم باید از اسرائیل و آمریکا بخواهیم که به ایران حمله کنند؛ امیدوارم رضا پهلوی بتواند خلأ قدرت را پر کند!
🛑 بیتردید این سخنان مصداق روشن اقدام علیه امنیت ملی، همدستی با دشمن صهیونیستی در شرایط جنگی و تلاش برای براندازی نظام و ویرانی کشور است.
امیدواریم قوه قضائیه با اقدام بهنگام داغ خوشخدمتی بیشتر برای دشمنان بشریت را بر دل این خودفروخته مفلوک بگذارد.
#قوه_قضائیه
#مجازات
●➼┅═❧═┅┅───┄
✍️ مهدی عبداللهی
🆔 @MAbdullahi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
◾️السلام علیک یا فاطمة المعصومة
1️⃣ قال الصادق علیه السّلام:
«اِنَّ لِلَّهِ حَرَماً وَ هُوَ مَکةُ وَ اِنَّ لِلرَّسُولِ حَرَماً وَ هُوَ مَدینَةُ وَ اِنَّ لأمیرَالْمُؤمِنینَ حَرَماً وَ هُوَ الْکوفَةُ وَ اِنَّ لَنا حَرَماً وَ هُوَ بَلْدَةِ قُمْ وَ سَتُدْفَنُ فیها اِمْرَأةٌ مِنْ اَوْلادی تُسَمَّی فاطِمَةُ فَمَنْ زارَها وَجَبَتْ لَهُ الْجَنَّةَ. قالَ علیه السّلام ذلِک وَ لَمْ تَحْمِلْ بِمُوسی اُمُّه» (بحارالأنوار ، ج99، ص267)
راستی که برای خدا حرمی است و آن مکه است و برای رسول خدا حرمی است و آن مدینه است و برای امیرالمؤمنین حرمی است و آن کوفه است و برای ما حرمی است و آن شهر قم است و به زودی زنی از اولاد من به نام فاطمه در آن سرزمین دفن می شود، پس هرکس او را زیارت کند، بهشت بر او واجب خواهد شد...
2️⃣ قال الإمام الرضا علیه السلام:
...مَن زارَها عارِفا بِحَقِّها فَلَهُ الجَنَّةُ (بحارالأنوار ، ج 102، ص266)
3️⃣ قال الجواد علیه السّلام:
«مَنْ زارَ عَمَّتی بِقُمْ فَلَهُ الْجَنَّة» (کامل الزیارات، ص536، ح827)
●➼┅═❧═┅┅───┄
✍️ مهدی عبداللهی
🆔 @MAbdullahi
روش شناسی علم کلام جلسه اول.mp3
28.43M
🗣 درسگفتارهای مهدی عبداللهی
📚روششناسی علم کلام
جلسه اول
1403/07/11
قم، جامعة الزهراء سلام الله علیها
#کلام_اسلامی
#تدریس_من
●➼┅═❧═┅┅───┄
✍️ مهدی عبداللهی
🆔 @MAbdullahi
روششناسی علم کلام-جلسه دوم.mp3
31.9M
🗣 درسگفتارهای مهدی عبداللهی
📚روششناسی علم کلام
جلسه دوم
1403/07/18
قم، جامعة الزهراء سلام الله علیها
#کلام_اسلامی
#تدریس_من
●➼┅═❧═┅┅───┄
✍️ مهدی عبداللهی
🆔 @MAbdullahi
✅ روشنفکری به قیمت امنیت ملی!
💢 عوامل متعدد اقتصادی، علمی و اجتماعی مهاجرت نخبگان را به «فضای مجازی بسته» فرومیکاهند.
💥 ترورهای رزمندگان حزب الله با ارسال سیگنال به پیجرها را نمیبینند، ردیابی شهید اسماعیل هنیه در ایران را نمیبینند...
❌ در هنگامه سیطره دشمنان جانی اسلام و ایران بر فضای سایبری که کار از آلودگیهای خبری و ضداخلاقی فراتر رفته است و دشمنان با استمداد از #مالکیت_ابزاری و #تفوق_فناورانه خود بر این محیط، سطح جنگ در این فضای بهاصطلاح مجازی را از جنگ نرم فراتر برده و حتی در عرصه جنگ سخت نیز از آن بهره میگیرند، در میان این همه مطالبهای که میتوان از تیم ریاست جمهوری داشت، مسئله رفع فیلترینگ را ضریب میدهند!
#وعده_صادق
●➼┅═❧═┅┅───┄
✍️ مهدی عبداللهی
🆔 @MAbdullahi
هدایت شده از احمدحسین شریفی
◻️فیلسوفان دروغ نمیگویند
🔻 رکوردشکنی دروغ و افترا؛ در تجربهنگاری موسسه حکمت و فلسفه ایران!
🔸بخش اول
🖊احمدحسین شریفی
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
چند روز پیش دیدم در ماهنامهای، کارنامه، پیشینه و ظرفیتهای موسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران مورد بحث قرار گرفته بود.
در میان مطالب خوب، و البته بعضاً مبالغهآمیزی که در این موضوع بیان شده بود، با کمال تعجب دیدم یکی از نویسندگان، در مجموعِ شش جمله و نیم(!) که درباره مدیریت یکساله این بنده در آن موسسه نوشته بود، شش دروغ و دو افترا را به هم بافیده بود! و این هم البته یک رکورد تازه است که هر کسی توان شکستن آن را ندارد!
توضیح آنکه آن نویسنده محترم، چنین نوشته بود:
«اما بعد که احمدحسین شریفی آمد و از سوابق علمی او خبر ندارم، حسب اطلاع برخورد چندان خوبی با استادان نداشت و خیلیها را بازنشسته کرد و آنجا خلوت شــد و من هم دیگر نرفتم. اما از همه مهمتر، گفتگوی اسلام و مسیحیت برای همیشه تعطیل شــد.»
✔️تنها تکه راست این سخنان، همان نیمجمله آغازین اوست: «اما بعد که احمدحسین شریفی آمد».😂
✔️ دروغ اول: سخنرانی همین آقای والامقام در مراسم معارفه این بنده در موسسه حکمت (که فایل آن موجود است) گواه دروغ بودن اولین جمله اوست که میگویند «از سوابق علمی او خبر ندارم». همین شخص محترم در جلسه معارفه این بنده، در حضور وزیر محترم علوم، جناب دکتر حداد عادل و سایر شخصیتهای فلسفی کشور چنین گفتند: «خوشبختانه اینک مسؤولیت این مؤسسه توسط وزیر محترم علوم جناب دکتر زلفیگل به جناب آقای دکتر شریفی سپرده شده است. ایشان با کولهباری از دانش الهیات اندوخته در قم در کنار دروس جدید و الهیات روز برای تصدی این موسسه آستین بالا زده و مسؤولیت پذیرفتهاند»؟!
به هر حال از دو حال خارج نیست:
یا آن دروغ، راست است و یا این راست، دروغ است.😂
بگذریم. (برای چنین مسائلی نباید دنبال «دلیل» گشت، «علت» را باید یافت)
✔️دروغ دوم و افترای اول: همه کادر علمی و اداری محترم و معزز آن موسسه میتوانند شهادت دهند که جمله دوم او یعنی اینکه «برخورد چندان خوبی با استادان نداشت» هم دروغ است و هم افترا! این بنده در مدیریت یکسالهام در آن موسسه، با کمال تواضع و ادب با یکایک اعضای هیأت علمی آن مجموعه برخورد کردم. کمترین بیادبی یا جسارتی به اساتید یا کارمندان نداشتم. به اتاق تکتک آنان میرفتم. با اغلب آنان جلسات مشورتی داشتم. از هیچ کوششی در تکریم آنان فروگذار نکردم. اساساً بنده جسارت کردن و دروغ بستن به دیگران را بلد نیستم. (بنده هنوز فلسفه دروغ نخواندهام و نیاموختهام)
✔️دروغ سوم و افترای دوم: در جمله بعدی نوشتهاند «خیلیها را بازنشسته کرد»! در حالی که در زمان مدیریت بنده حتی یک استاد (تأکید میکنم حتی یک استاد) هم بازنشسته نشد (چه رسد به اینکه بنده «خیلیها» را بازنشسته «کرده باشم»)! بلکه بر عکس، بازنشستگان سالیان گذشته موسسه (اعم از اساتید و کارمندان) را جداگانه و جمعاً دعوت به موسسه کردم. با آنان جلسه گرفتم. آنان را تکریم کردم. از آنان راهنمایی خواستم. اتاق اختصاصی در اختیار آنان قرار دادم. تا آنجا که ظرفیت داشتند و تمایل، قراردادهای پژوهشی (تصحیح، ترجمه و تدوین) با آنان منعقد کردم. ضمناً، در دوران مدیریت بنده نه تنها در جذبهای پیشین تجدید نظری صورت نگرفت؛ بلکه تلاشی مستمر برای نهایی شدن جذب افرادی که کار جذب آنان ناتمام مانده بود، انجام شد. و کسانی که چند سال بلاتکلیف مانده بودند، در کمتر از چند ماه کار جذب آنان به اتمام رسید.
✔️دروغ چهارم: نوشتهاند «و آنجا خلوت شد»! این هم دروغی دیگر است. مجله «ترنم ۱۴۰۰» که گزارشی از محصول دوران مدیریت این بنده است، گواهی مکتوب و مصور بر دروغ بودن این گزاره است. بنده از آبان ۱۴۰۰ تا آبان ۱۴۰۱ مسؤولیت آن موسسه را بر عهده داشتم، یعنی زمانی که هنوز ویروس منحوس کرونا یکهتازی میکرد. دانشگاهها و مراکز آموزشی هنوز غیرحضوری بود. اما این بنده به صورت مرتب و فعال، در موسسه حضور داشتم و با مراکز مختلف علمی و با محققان و اندیشمندان فراوانی رفت و آمد داشتم. قرارداد دهها پروژه پژوهشی را منعقد کردم. به گونهای که در تاریخ آن موسسه بیسابقه بود. در هر ترم تحصیلی کلاسهای حضوری و مجازی فراوانی، در موضوعات مختلف فلسفی و کلامی، منعقد شد. دورههای کوتاه مدت و مدرسههای زمستانه و بهاره و تابستانه برگزار شد. دورههای آموزشی نسبتاً مفصلی در خصوص فلسفه برای کودکان برگزار شد. و ...
ادامه در پست بعدی👈👈👈
#فلسفه
#موسسه_حکمت_و_فلسفه
#دروغ
🆔https://eitaa.com/joinchat/1153171503C4349780964
🌹
هدایت شده از احمدحسین شریفی
◻️فیلسوفان دروغ نمیگویند
🔻رکوردشکنی دروغ و افترا؛ در تجربهنگاری موسسه حکمت و فلسفه ایران!
🔸بخش دوم
🖊احمدحسین شریفی
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
👈👈👈ادامه پست قبلی
✔️دروغ پنجم: «و من هم دیگر نرفتم»! این دیگر از دروغ هم فراتر است! زیرا با اینکه این بنده خدا از اعضای هیئت علمی آن موسسه نبوده و نیستند، اما به دلیل علاقمندیشان به مباحث فلسفی، همان روزهای آغازین حضورم در موسسه، شخصاً از ایشان دعوت به تدریس کردیم و او هم پذیرفت و از قضا در هر دو ترم تحصیلی، بعد از ظهرهای دوشنبه، در آن موسسه تدریس داشتند! افزون بر این، عضو کمیسیون هیئت امنای موسسه هم بودند و در همه جلسات کمیسیون شرکت کردند! اسناد صوتی و تصویری این جلسات همگی در سایت موسسه حکمت موجود است.
✔️دروغ ششم: و بالاخره این جمله که «اما از همه مهمتر، گفتگوی اسلام و مسیحیت برای همیشه تعطیل شــد» را نیز میتوان ششمین دروغ به شمار آورد! این استاد محترم چنان نوشتهاند که خواننده تصور میکند پیش از حضور این بنده، هر روز کرسی چنین گفتگوهایی برقرار بوده است و بنده آنها را تعطیل کردهام! در حالی که
اولاً، در تاریخ این موسسه جز چند مورد اندک، خبری از گفتگوهای اسلام و مسیحیت (آنگونه که این متن القا میکند) نبوده! اساساً رسالت موسسه حکمت و فلسفه چنین چیزی نیست و نبوده است!
ثانیاً، همانطور که عرض کردم زمان حضور بنده در موسسه مصادف با یکهتازی ویروس منحوس کرونا بود و هنوز اقتضائات و محدودیتهای آن دوران را فراموش نکردهایم.
و ثالثاً، این بنده به دلیل اعتقاد به گفتگو و مناظره و تعاملات علمی، چنین فعالیتهایی را با قوت شروع کردم. با نمایندگان مسیحیت ارتودوکس در خصوص اخلاق و عرفان ارتودوکسی جلسه گرفتم. آنان را به موسسه دعوت کردم. چندین همایش و نشست بینالمللی (در موضوعات فلسفی) در مدت کوتاه مدیریت بنده برگزار شد. مصوبه هیئت امناء را برای برگزاری دو همایش بینالمللی دیگر هم گرفتم! همایشی با موضوع «طبیعتگرایی فلسفی و چالشهای آن»، با شرکت مشهورترین ملحد عالم، دانیل دنت، در زمان مدیریت بنده برگزار شد. در زمان مدیریت بنده بود که جلسات سخنرانی و مناظره با حضور برخی از چهرههای مشهور روشنفکران غربزده در موسسه برگزار شد!
🔸ضمناً تعداد گروههای علمی این موسسه پنجاه ساله، در زمان مدیریت بنده از «هفت گروه» به «نه گروه» رسید. یعنی در یک سال قریب به ۳۰ درصد پنجاه سال توسعه ساختاری ایجاد کردم. دو گروه علمی جدید با عنوان «فلسفه علوم انسانی» و «مطالعات حکمت عملی» و یک کارگروه ویژه «فلسفه ذهن و علوم شناختی» تأسیس کردم. همچنین در کنار همه فعالیتهای دیگر، مجوز دو نشریه سهزبانه (انگلیسی، عربی و فارسی) دریافت شد. یعنی موسسهای که در تاریخ ۵۰ سالهاش فقط یک نشریه (آن هم تقریبا مهجور) داشت، در زمان مدیریت یکساله این بنده مجوز «دو نشریه» دیگر نیز، آن هم با نگاه بینالمللی گرفته شد: «فلسفه و علوم انسانی» و «مطالعات حکمت عملی».
♦️اما از حق نگذریم، حقیقتاً این یک هنر است که در یک عبارت شش جملهای بتوانی بدون هیچ شرمساری و خجالتی شش دروغ و دو افترا را با هم جمع کنی! و حتی زمانی که به صورت خصوصی درخواست اصلاح این اشتباهات را میکنی چنین پاسخ داده شود که: «جنابعالی هم صاحب اختیار و ذوی القدرة و الاعتبار هستید چنانچه اشتباهی رخ داده دقیقا بفرمایید تا تصحیح گردد» و وقتی مستندات اشتباهات و دروغها را برایشان ارسال میکنی چنین پاسخی بشنوی که: «همین امروز با اساتیدی که نزد من میآمدند و تظلم میکردند تماس میگیرم و از آنها بیشتر جویا میشوم»! همین و بس.
🔸نکته:
این بنده قصد انتشار علنی این پاسخ را نداشتم. و از افترا زننده محترم هم به صورت خصوصی خواستم که خودش دروغهایش را راست کند و افتراهایش را اعتذار بجوید؛ اما بر اساس پیامهایی که برایم ارسال کرد، متوجه شدم مشکل او مربوط به جایی دیگر است. به همین دلیل، سکوت را جایز ندانستم و برای ثبت در تاریخ این وجیزه را نوشتم.
وَلِلَّهِ الْعِزَّةُ وَلِرَسُولِهِ وَلِلْمُؤْمِنِينَ وَلَٰكِنَّ الْمُنَافِقِينَ لَا يَعْلَمُونَ
🔸البته مطالب شنیدنی و ناگفته فراوانی در این خصوص دارم که به لطف روزنگاریهای مألوف و مرسومم، همه آنها را به صورت مضبوط دارم و در صورت لزوم منتشر خواهم کرد!
#فلسفه
#موسسه_حکمت_و_فلسفه
#دروغ
🆔https://eitaa.com/joinchat/1153171503C4349780964
🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 خورشید حقیقت اینگونه از غرب در حال طلوع است...
●➼┅═❧═┅┅───┄
✍️ مهدی عبداللهی
🆔 @MAbdullahi
2024-10-12_14_08_49.mp3
28.18M
🗣 درسگفتارهای مهدی عبداللهی
📚الشواهد الربوبیة فی المناهج السلوکیة
جلسه پنجم:
الإشراق السابع ص10 تا انتهای ص11
1. تعریف تشخص
2. تفاوت تشخص و تمیز
3. تمیز وجودات
4. اتصاف ماهیت به وجود
5. قاعده فرعیه و نسبت آن با مسئله اتصاف ماهیت به وجود
6. دو پاسخ ملاصدرا برای حل مشکل
قم، مرکز تخصصی فلسفه اسلامی
1403/07/21
#حکمت_متعالیه
#تدریس_من
●➼┅═❧═┅┅───┄
✍️ مهدی عبداللهی
🆔 @MAbdullahi
2024-10-14_14_07_05.mp3
28.89M
🗣 درسگفتارهای مهدی عبداللهی
📚الشواهد الربوبیة فی المناهج السلوکیة
جلسه ششم:
تأیید تنبیهی ابتدای ص12 تا الإشراق العاشر ص14
1. کلمات فیلسوفان در تأیید سخن ملاصدرا
2. اشاره به اشکالات بر اصالت وجود
قم، مرکز تخصصی فلسفه اسلامی
1403/07/23
#حکمت_متعالیه
#تدریس_من
●➼┅═❧═┅┅───┄
✍️ مهدی عبداللهی
🆔 @MAbdullahi
2024-10-19_14_24_57.mp3
25.02M
🗣 درسگفتارهای مهدی عبداللهی
📚الشواهد الربوبیة فی المناهج السلوکیة
جلسه هفتم:
الإشراق العاشر أن الوجود هو الموضوع (ص14)
1. اجزاء العلوم
2. موضوع علم
3. مبادی علم
4. موضوع علوم جزئی
5. موضوع فلسفه اولی
قم، مرکز تخصصی فلسفه اسلامی
1403/07/28
#حکمت_متعالیه
#شواهد
#تدریس_من
●➼┅═❧═┅┅───┄
✍️ مهدی عبداللهی
🆔 @MAbdullahi
2024-10-16_08_17_03.mp3
31.99M
🗣 درسگفتارهای مهدی عبداللهی
📚روششناسی علم کلام
جلسه سوم
1. رئوس ثمانیه علم
2. غرض و منفعت علم
3. مواجهه تاریخی متکلمان مسلمان با فلسفه
4. جایگاه مهم خواجه طوسی در تأسیس کلام فلسفی
1403/07/18
قم، جامعة الزهراء سلام الله علیها
#کلام_اسلامی
#تدریس_من
●➼┅═❧═┅┅───┄
✍️ مهدی عبداللهی
🆔 @MAbdullahi
مدرسه امام رضا ع.mp3
16.01M
✅ تحلیل جنگ جبهه مقاومت با اسرائیل بر مدار ماهیت کلانپروژه صهیونیسم جهانی و انقلاب اسلامی
🎙حجتالاسلام علی مهدیان
❌ حتما گوش کنید!
در کنار اخبار روزمره از میدان پیکار، باید نقشه کلی میدان و عمق عقبه دو جبهه را در نظر داشته باشیم.
#جهاد_تبیین
#قیام_مستضعفان_جهان
●➼┅═❧═┅┅───┄
✍️ مهدی عبداللهی
🆔 @MAbdullahi
رهبر انقلاب در دیدار دستاندرکاران برگزاری کنگره ۱۵ هزار شهید استان فارس:
🌷رژیم صهیونیستی شکست خورد اما شکست بزرگتر از آن تمدن و سیاستمداران غرب است.
✏️رهبر معظم انقلاب اسلامی ظهر امروز در دیدار دستاندرکاران برگزاری کنگره ۱۵ هزار شهید استان فارس، حوادث منطقه و ایستادگی و مجاهدت مقاومت را باعث تغییر در سرنوشت و تاریخ منطقه خواندند و با تأکید بر شکست رژیم صهیونیستی در نابود کردن مقاومت با وجود کشتار بیش از ۵۰ هزار انسان بیگناه، شکست بزرگتر را رسوایی فرهنگ و تمدن و سیاستمداران غرب دانستند و گفتند: در صفآرایی جبهه مقاومت در مقابل جبهه شرارت، پیروزی از آنِ مقاومت است.
✏️حضرت آیتالله خامنهای مسائل کنونی منطقه و حوادث غزه، لبنان و کرانه باختری را تاریخساز خواندند و گفتند: اگر امثال شهید سنوار پیدا نمیشدند که تا لحظه آخر بجنگند یا اگر بزرگانی همچون شهید سیدحسن نصرالله نبودند که جهاد و عقل و شجاعت و فداکاری را با هم درآمیزند و به میدان بیاورند، سرنوشت منطقه به گونهای دیگر رقم میخورد.
✏️رهبر انقلاب برآیند کنونی حوادث منطقه را شکستی بزرگ نه فقط برای رژیم صهیونیستی بلکه برای تمدن و فرهنگ غرب دانستند و گفتند: صهیونیستها فکر میکردند به آسانی قادر به نابودی گروههای مقاومت هستند اما امروز به رغم به شهادت رساندن بیش از ۵۰ هزار انسان بیدفاع و غیرنظامی و چند تن از سران برجسته مقاومت، و همچنین با وجود انبوه هزینهها و حمایتهای آمریکا و روسیاهی و نفرتی که در دنیا از آنها ایجاد شد به طوری که حتی در دانشگاههای آمریکا علیه جنایتکاران راهپیمایی شد، جبهه مقاومت و جوانان مبارز در حماس، جهاد اسلامی و حزبالله و سایر گروههای مقاومت با همان عزم و قدرت در حال مبارزه هستند که این شکستی بزرگ برای رژیم صهیونیستی است.
✏️ایشان شکست بزرگتر را از آنِ فرهنگ و تمدن غرب خواندند و گفتند: قتل عام ۱۰ هزار کودک معصوم و بیگناه با بمبهای دو تُنی و انواع تسلیحات در حالی که سیاستمداران غربی حتی خم به ابروی خود نیاوردند، باعث رسوایی سیاستمداران دروغگوی غربی و مدعیان حقوق بشر شد و بیاعتباری تمدن غرب را به همه دنیا نشان داد که این بزرگترین شکست برای آنها است.
✏️حضرت آیتالله خامنهای جبهه پشتیبان رژیم صهیونیستی را جبهه شرارت خواندند و افزودند: در مقابل این جبهه شرارت، جبهه مقاومت ایستاده و به توفیق الهی پیروزی از آنِ جبهه مقاومت است.
✏️رهبر انقلاب اسلامی در این دیدار همچنین استان فارس را برترین مظهر ترکیب دین، حماسه و هنر خواندند و با گرامیداشت یاد شهیدان برجسته این دیار از گذشته تا کنون از جمله شهیده معصومه کرباسی که به تازگی در لبنان هدف جنایت رژیم صهیونیستی قرار گرفت، گفتند: کنگره شهدای استان فارس باید ترکیب زیبای حماسه و هنر و دین را ماندگار کند.
✏️ایشان با اشاره به تلاشهایی در دوره پهلوی برای دینزدایی از شیراز و استان فارس خاطرنشان کردند: غلط کردند کسانی که در آن دوره خیال کردند با اقدامات سخیفی مانند جشن هنر شیراز میتوانند شیراز را از حرم اهلبیت و مرکز دین و ایمان به نقطه فسادبرگردانند. البته امروز نیز برخی تفالهها و پسماندهای آن تشکیلات در کشور عزیز ما به دنبال جدا کردن هنر از معنویت و حماسهاند اما آنچه موجب پیشرفت کشور و ملت است، ترکیب دین، حماسه و هنر است.
✏️حضرت آیتالله خامنهای دستاندرکاران برگزاری کنگره ۱۵ هزار شهید استان فارس را به اثرسنجی تولیدات فرهنگی و هنری توصیه کردند و افزودند: جوانان ما به شناخت گذشته پر افتخار کشور بخصوص سالهای پس از انقلاب و حقایقی مانند ابعاد تسخیر لانه جاسوسی آمریکا در تهران و یا علت ۸ سال جنگ در مقابل دشمن بعثی نیاز دارند که لازمه آن، روایت خوب و صحیح از حواث انقلاب است. ۱۴۰۳/۸/۲
●➼┅═❧═┅┅───┄
✍️ مهدی عبداللهی
🆔 @MAbdullahi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #ببینید | همان قرآنی که نصرت الهی در جنگ بدر را یادآور میشود، در ادامه میفرماید:...
🔺️برشی از دیدار مرحوم آیتالله مصباح یزدی (قدس سره) با حجت الاسلام و المسلمین شهید سیدهاشم صفیالدین (رحمت الله علیه)
۱۳۹۸/۱۱/۲۲
#سید_هاشم_صفی_الدین
●➼┅═❧═┅┅───┄
✍️ مهدی عبداللهی
🆔 @MAbdullahi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥دکتر یزدیزاده:
طی ۴۰ سال دلار را ۱۱ بار گران کردیم؛ وقتی اشتباهی را ۱۱ بار تکرار کردیم نامش خیانت است، دیگر اشتباه نیست!
#مکتب_گرانکن
●➼┅═❧═┅┅───┄
✍️ مهدی عبداللهی
🆔 @MAbdullahi
مسئله اصلی تجاوز رژیم صهیونیستی به حریم کشور است، نه سطح آن!
🖌 مهدی عبداللهی
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
اکنون پس از حمله دیشب رژیم صهیونیستی به حریم میهن اسلامی، تمام توجهات و تحلیلها ناظر به واکنش جمهوری اسلامی به این اقدام رژیم غاصب است. اما اصل اقدام ج. ا. و نیز سطح و گستره و جزئیات آن به تحلیل و تفسیر تصمیمسازان و تصمیمگیران نهادهای سیاسی، امنیتی و نظامی از این واقعه وابسته است. اینک دو تفسیر از این عملیات آشکار وجود دارد:
تفسیر نخست: تمرکز بر سطح ضعیف حمله و دعوت ایران به خویشتنداری
از همان ساعات نخست پس از حمله یک خط خبری و تحلیلی در فضای رسانهای شکل گرفته است که بهدنبال جا انداختن این نگرش است که اسراییل با این که بعد از وعده صادق ۲ ایران را به انتقامی سخت و حمله نظامی به سکوهای نفتی یا مراکز هستهای تهدید میکرد، اما آنچه در میدان اتفاق افتاد، به صورتی آشکار و عیان بسیار پایینتر از ادعاهای اعلامی اسراییل بود و هیچ یک از سکوهای نفتی یا هستهای ایران توسط رژیم غاصب مورد حمله قرار نگرفتند.
نتیجه این تحلیل و تفسیر آن است که ایران میباید یا دستکم میتواند عملیات دیشب را عقبنشینی تاکتیکی و نشانه آشکار عدم تمایل اسراییل به درگیری تمامعیار تفسیر کرده، چرخه حمله و پاسخ را در همینجا متوقف کند و با عدم پاسخ به این عملیات، درگیری با اسرائیل را دستکم در این مرحله خاتمه دهد.
تفسیر دوم: تمرکز بر اصل اقدام نظامی علیه میهن اسلامی و ضرورت پاسخگویی در سطح مناسب
تفسیر دیگر از زاویه متفاوتی به این حمله هرچند محدود (البته تا اینجا) مینگرد. از این نظرگاه، دیشب برای نخستین بار پس از پایان جنگ هشتساله و از زمان موشکباران تهران توسط صدام، آسمان پایتخت ایران مورد تجاوز قرار گرفت. رژیم صهیونیستی پس از 36 سال به حریم میهن اسلامی حمله کرد و با این اقدام، خط قرمزی بسیار مهم شکسته شد و با حمله هوایی به تهران، به تمامیت ارضی کشور حمله شد و حس امنیت شهروندان ایرانی از بین رفت و...
با چنین تفسیری عدم پاسخ به این اقدام جنابتکارانه مساوی است با چراغ سبز به رژیم درنده اسرائیل برای حملات مشابه و بیشتر و وسیعتر در آینده. مهم نیست که تجاوز به خاک پاک میهنمان ضعیف بوده، اصل تجاوز و جسارت و اراده دشمن بر این تجاوز صدها برابر مهمتر است. دشمنی که چنین جسارت و ارادهای دارد، حتما اگر فرصت دیگری بیابد، در وسعت بیشتری دوباره تجاوز و تعدی را تکرار خواهد کرد.
✅ مسئله مهم در تحلیل وقایع این روزها که نباید از آن غافل شد، این است که ما مدتهاست در جنگی تمامعیار بلکه #جنگوجودی با دشمن هستیم. رهبر معظم انقلاب اسلامی بارها از جمله در دیدار 3 خرداد همین امسال با نبیه بری به این معنا تصریح فرمودند. توصیه ایران به خویشتنداری در مقابل اقدام نظامی رژیم صهیونیستی چیزی جز خط تحلیلی دشمن نیست که تنها از حلقوم دشمنان آشکار این مرزوبوم یا مزدوران رسانهای دشمن در داخل شنیده میشود. هر کس مردم ایران را از جنگ تمامعیار میترساند، یا سادهلوحی است که از مشاهده صحنه واقعی درگیری ناتوان است، از این رو باید سکوت اختیار کند و اظهارنظر در این عرصه را به اهلش واسپارد، یا خائن و مزدوری است که دوست دارد با ترساندن ملت از خطر جنگ تمامعیار ترس و اضطراب در دل تودهها بیفکند و با فشار فضای عمومی در نظام محاسباتی تصمیمگیران سیاسی و امنیتی اختلال ایجاد کند.
از سوی دیگر، با توجه به الگوهای رفتاری اسراییل تفسیر دوم باید جدی گرفته شود. نهادها و مسؤولان سیاسی و امنیتی نباید فراموش کنند که اسراییل هرجا خط قرمزی را شکسته، در مراحل بعدی آن خط قرمز را جلوتر و جلوتر برده است. وقتی سید رضی را ترور کرده و پاسخی نگرفته سراغ سردار زاهدی آمده است و هنگامی که فؤاد شکر را ترور کرده و پاسخی درخور نگرفته، سراغ سیدحسن آمده است. حالا هم که خط قرمز حمله به پایتخت ایران را در میانه شب شکسته است، بیتردید جنگ را به داخل مرزها و شهرهای ایران خواهد کشانید.
رژیم متجاوز باید به گونهای تنبیه شود که از کرده خود پشیمان شود آن چنان که دیگر تصور حمله به ایران نیز در ذهنش نگنجد، چه رسد به تحلیل و بررسی آن و سپس اقدام و عمل به آن. پاسخ جمهوری اسلامی به این تجاوز آشکار تنها یک چیز است: اقدام بازدارنده بدون تعلل و شتابزدگی!
●➼┅═❧═┅┅───┄
🆔 @MAbdullahi
رسالت رسانههای جبهه مقاومت: تبیین ضرورت و مطالبه اقدام بازدارنده
🖌 مهدی عبداللهی
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
هرچند نظام جمهوری اسلامی در مواجهه با رژیم صهیونیستی گزینههای بیشماری در دست دارد که پاسخ موشکی _که دشمن تجربه کرده و بهاحتمال زیاد تاحدودی هم برای دفاع آماده شده_ تنها یکی از آنهاست. به مخاطره انداختن امنیت کارگزاران رژیم در سراسر جهان، ورود زمینی و باز کردن جبهه جدید، فشار روی همپیمانان منطقهای (بهویژه کشور خائن اردن) و فرامنطقهای، قطع شریان اقتصادی رژیم بهخصوص قطع سوخت آنها، تهدید منافع آمریکا در منطقه و جهان، تنها بخشی از گزینههای پرشمار اعمال فشار به رژیم است. اما نباید عدهای قلم بهدست فضای مجازی برای فرماندهان و متخصصان جنگ سخت نسخه فشردن دکمه موشک یا چکاندن ماشه تفنگ بپیچند. وظیفه فعالان رسانهای، جهاد تبیین و مطالبه انتقام بازدارنده است، اما چندوچون این انتقام سخت، گستره و شکل و سایر جزئیات را باید به اهلش واگذار کرد. جریان رسانهای جبهه مقاومت باید پرچم مطالبه انتقام بازدارنده را در بلندای افق بر دست گرفته، لحظهای آن را زمین نگذارد. اهتزاز این پرچم در دستان ملت سوخت موشکهای نظامی است.
❌ ما دست و بازوی فرماندهان و مرزداران و رزمندگان جبهه مقاوت در سرتاسر عرصههای پیکار با متجاوزان را میبوسیم، و باید مراقب باشیم که خدای ناکرده با دست و زبان مزدوران داخلی و گاه برخی دوستان ناآگاه و خیرهسر، دست این جوانمردان جاودانه تاریخ در پاسخ بههنگام و محکم، بسته نشود یا احیانا بر ماشه نلرزد. تنها مطالبه ما پاسخ بههنگام و بازدارنده است بهدور از تعلل و شتابزدگی!!!
●➼┅═❧═┅┅───┄
🆔 @MAbdullahi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
محکمات امام و رهبری تاریخ انقضا ندارد!
رهبر معظم انقلاب:
غلطی از رژیم صهیونیستی سر بزند، جمهوری اسلامی تلآویو وحیفا را با خاک یکسان خواهد کرد
▫️پیافزود
جزئیات اجرایی و عملیاتی با مسئولان امر است
اما اصل برخورد با تجاوز قابل تردید نیست.
●➼┅═❧═┅┅───┄
✍️ مهدی عبداللهی
🆔 @MAbdullahi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هر که ایران را دوست دارد، این ویدئو را ببیند.
گذشت دورانی که...
●➼┅═❧═┅┅───┄
✍️ مهدی عبداللهی
🆔 @MAbdullahi
🔴کینه دارد ز محبان علی(ع) قوم یهود
یکتنه خیبرشان را به فنا داد علی(ع)🔴
●➼┅═❧═┅┅───┄
✍️ مهدی عبداللهی
🆔 @MAbdullahi
📢 جلسه دفاع #رساله_دکتری با موضوع
«روششناسی تبین فقهی پدیدههای اجتماعی»
🔸زمان: دوشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۳ ساعت ۸ صبح
🔸مکان: دانشگاه باقرالعلوم(ع)، سالن جلسات علامه طباطبائی
●➼┅═❧═┅┅───┄
✍️ مهدی عبداللهی
🆔 @MAbdullahi
دکتر حسین نصر: اسیر غرب نشویم
نصر در سخنرانی خود تحت عنوان «اسیر غرب نشویم»، از «ضرورت توجه به دانش بومی» سخن می گوید: «البته ما باید علم جدید را بشناسیم. ولی نکته هم این است که وقتی شما چیزی را می شناسید، وجودی دارید، که می شناسد و عالم است. و شی ئی دارید که معلوم است.»
او افزود: «از قرن نوزدهم به بعد، گرفتاری مردم مشرق زمین تاکنون که علوم جدید از اروپا به آسیا آمد این است که «ما» به عنوان یک عامل داننده یا شناسنده عمل نمی کنیم. زیرا «مایی» وجود ندارد. «ما» در آن موضوعی که می خواهیم بدانیم، غرق شده ایم، یعنی اصالت فکری برای خودمان قائل نیستیم. هرچه غربی ها بگویند، همان است.»
«علوم غربی مطلق نیست، این علوم به جهانبینی غربی، و تمدن غربی ارتباط دارد، که اکنون بسیاری از فلاسفه در غرب، متوجه شدهاند که علمشان مطلق نیست.»
«علم به طور کلی با جهانبینی که علم در آن پرورانده میشود، ارتباط دارد. شما به محض اینکه از علم در مکانیک نیوتنی صحبت میکنید، فرضیهای راجع به عالم خلقت کردهاید. اکنون در غرب اندیشمندانی این موضوع را متوجه شده و درک کردهاند.»
کاری که ما باید انجام بدهیم، و امیدوارم که دانشگاه، محل و مرکز انجام چنین کاری باشد، این است که بگوشیم نه فقط یک MIT درجه دوم یا درجه اول بشویم، بلکه باید یک MIT با ریشه ای در فرهنگ ایران تاسیس کنیم. چنانکه MIT کنونی، ریشه اش در فرهنگ مغرب زمین است. آن زمان باید دانش هایی که در دانشگاه MIT کنونی تدریس می کنند، به صورت نقادانه و نه به صورت کورکورانه، بشناسیم.
من کارم فیزیک بوده و در حال حاضر نیز دارم در این حوزه مطالعه می کنم» افزود:«در حال حاضر، نحله های بسیار متفاوت در تفسیر مکانیک کوانتوم وجود دارد. همه نیز گیج هستند که بله، معادلات ریاضی اش درست است، ولی این که دارای چه معنا و تفسیری است، کسی نمی داند. مثل بحث دنیاهای دیگر که از آن هیچ گونه اطلاعی در دست نداریم. توسل به این دست از بحث ها برای این است که بتوانند فرمول های ریاضی را حفظ بکنند.
«از این منظر علم جدید فوقالعاده با بحران جدیدی از نظر فلسفی و فکری مواجه است. و در این میان خیلیها دنبال راه دیگر و جهانبینی دیگری هستند. من این موضوع را سالهاست که مطرح کردهام، زیرا ما میتوانیم آن جهانبینی را از فلسفه خودمان یعنی از فلسفه ملاصدراها، ابنسیناها و میردامادها استخراج کنیم.
او شاهد مثال بحث خود را، نظریه میرداماد در باره زمان می داند که در حال حاضر نیز دارای کاربرد است:
«برای مثال مساله زمان یکی از مسائلی است که مطرح شده و فلسفه غرب در این باره دچار گرفتاری در باره معنا و تفسیر آن شده است. حتی آقای برگسون گفته بود که مهمترین نظریه فیلسوف، نظرش درباره زمان است. این در حالی است که همین میرداماد ما، درباره زمان بحثهایی را انجام داده که نه فقط از نظر فلسفه تاریخ، بلکه برای شرایط کنونی نیز بسیار مفید به فایده است.»
این استاد دانشگاه جورج واشنگتن گفت: «ما باید تلاش کنیم که جنبه عقلانی، فلسفه، فیزیک، منطق ، ریاضیات، و به طور کلی سنت خودمان را بشناسیم و بفهمیم بر چه پایهای بوده است. سپس مبتنی بر آن تلاش کنیم علوم غربی را فرابگیریم. اگر بتوانیم چنین کاری بکنیم، بزرگترین خدمتها را نه فقط به ایران، بلکه به تمام جهان اسلامی کردهایم، زیرا مسأله تنها به ما اختصاص ندارد.»
نصر در ادامه با اشاره به این که «البته الآن گروه هایی در میان مسلمانان هند، و هم در میان هندوها، دنبال این کار هستند» .... ما هم ان شاالله باید همین کار را انجام بدهیم. و جهانبینیای را به وجود بیاوریم، که هم اصالت ایرانی و اسلامی داشته و ریشهاش از تمدن و تفکر خودمان باشد، و هم بتواند راجع به قوانین ترمودینامیک یا کوانتوم صحبت بکند و قدم بعدی را بردارد.»
او افزود: «اگر در چارچوب نظریههای کنونی، دو تا جایزه نوبل هم در فیزیک ببریم، درست است که یک قدم در راه پیشرفت علوم غربی برداشته ایم اما کار دیگری نکردهایم. مثل دانشمند مصری که برنده جایزه نوبل در شیمی شد. این برای تمدن مصر چه اثری داشت؟ به جز این که تا مدتی، به آن افتخار می کردند. اما ما چیز عمیقتری نسبت به آن نیاز داریم و ان شاالله خواهد شد. من 60 سال و به عبارتی تمام عمرم را و زمانی که هاروارد هم بودم، برای این کار گذاشتهام و از این جهت اصلا ناامید نیستم.»
●➼┅═❧═┅┅───┄
✍️ مهدی عبداللهی
🆔 @MAbdullahi