درهای حرم حضرت رقیه (س) بهزودی باز میشود
🔹با وجود بسته بودن درهای حرم حضرت رقیه سلامالله علیها، جمعی از علمای ساکن سوریه با تشرف به حرم از مذاکره با دولت مستقر و بازگشایی درهای حرم در آینده خبر دادند.
@TasnimNews
۲۸ آذر ۱۴۰۳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📣 بغض پزشکیان با دیدن عکس همسر مرحومش
🔸رئیسجمهور در اجلاس خانواده پس از دیدن عکس همسر مرحومش نتوانست به سخنرانی خود ادامه دهد.
۲۸ آذر ۱۴۰۳
۲۸ آذر ۱۴۰۳
15.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 موشن گرافیک پالستینوفیلیا
🔻 این قسمت: به دلیل اینکه
▫️ پاسخ به سوال مهم چرا ایران طی این سال ها در سوریه حضور داشت ؟
۲۸ آذر ۱۴۰۳
۲۸ آذر ۱۴۰۳
❌از روسری سفید تا بیکینی سیاه /مصی علینژاد از زنان ایرانی خواست لخت شوند
مصی علینژاد وطن فروش خائن که سالها پیش از دختران و زنان ایرانی فقط می خواست روزهای چهارشنبه در اعتراض به قانونی بودن حجاب روسری سفید بپوشند حالا رسماً از زنان ایرانی خواسته تا لخت شوند.
این مزدور ضد ایران که بارها خواستار تحریم اقتصاد و ورزش ایران شده بود، حالا لخت خودش و تفکر استعماریاش را به همگان نشان داد.
مسئولان محترم بازهم مماشات کنید تا گام به گام همه ی آبرو و حیا و عفت زن ایرانی را بگیرند و دیکر نطفهی حلالی باقی نماند!
مسئولان محترم اتفاقی نیفتاده و پروژهای هم نبوده شما راحت بخوابید هنوز تا از بین رفتن حیا و عفت تمام دختران ایرانی وقت دارید.
۲۸ آذر ۱۴۰۳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥سخنان قابلتامل عبدالحمید قدیریان (طراح صحنه، نقاش و مدیر هنری) درباره موجودات ماورایی:
⏪ «جنها بخاطر فیلم ملکسلیمان، از فرزندم انتقام گرفتند!»
۲۸ آذر ۱۴۰۳
11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 از توهمات روزنامه واشنگتنپست تا نفاق و استاندارد دوگانه آژانس انرژی اتمی علیه ایران!
🔶 «یوسف عزیزی» پژوهشگر سیاستگذاری عمومی از آمریکا: عجیب است که آقای گروسی به جای هر روز بیانیه دادن علیه تهدیدات آمریکایی صهیونیستی در مورد برنامه هستهای ایران فقط از آسیب ندیدن تأسیسات هستهای ایران پس از تجاوز رژیم صهیونیستی سخن گفت.
۲۸ آذر ۱۴۰۳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥تخریب مقبره شهداء در قبرستان زینبیه دمشق توسط تروریست های تحریرالشام
۲۸ آذر ۱۴۰۳
❌ ظاهرا وزیر ارتباطات مملکت تنها ماموریتش را رفع فیلتر سکوهای اطلاعاتی آمریکا و اسرائیل تعریف کرده
چرا ساماندهی فضای مجازی و حکمرانی قانونمند بر آن که مطالبه رهبر انقلاب است در دستور کار دولت قرار ندارد؟ شعار اجرای فرامین رهبر انقلاب فقط برای ایام انتخابات بود؟
از سوریه عبرت نمیگیرید؟
حداقل مثل قبله آمال هایتان غربیها و آمریکاییها با فضای مجازی مواجه شوید.
تا کی باید مملکت ما از فضای مجازی ولنگار بی قانون رها شده توسط مسئولان آسیب ببیند؟
۲۸ آذر ۱۴۰۳
❌ در کجای دنیا کشوری که در حال جنگ است مسئولانش می آیند و سکوهای رسانه ای و اطلاعاتی دشمن تا بن دندان مسلحش را آزاد میگذارند تا با بمباران شایعات و جنگ روانی به مملکت آنها آسیب برساند؟
نکند برخی مسئولان غربگرا و اصلاحطلب که سابقه فتنه و براندازی دارند پشت پرده قول و قرارهایی با دشمنان دارند که اینقدر اصرار دارند سکوهای رسانه ای آمریکا و اسرائیل در مملکت ما دوباره رسما فعال بشوند؟
چرا کسی مرزبان فضای مجازی کشور نیست؟
۲۸ آذر ۱۴۰۳