eitaa logo
«مبسا»
3هزار دنبال‌کننده
20.8هزار عکس
7.8هزار ویدیو
157 فایل
شبکه اطلاع رسانی ☫مرکز مقاومت بسیج کمیته امداد کشور☫ 🕊࿐჻ᭂ⸙🍃🌸🍃⸙჻ᭂ࿐🕊 ادمین کانال جهت دریافت نظرات و شرکت در مسابقات: @mabsaa_admin
مشاهده در ایتا
دانلود
گزارش حادثه دریایی در خلیج عدن 🔹سازمان عملیات تجارت دریایی انگلیس از وقوع یک حادثه در ۸۰ مایلی جنوب شهر عدن یمن خبر دادند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حضور عراقچی بر روی عرشه ناو موشک‌انداز «زره» 🔹حضور وزیر امور خارجه بر روی عرشه ناو موشک‌انداز «زره» ناوگان جنوب نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران
6.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حمله یمن به یافای اشغالی با موشک هایپرسونیک 🔹نیروهای مسلح یمن با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که یک هدف حیاتی در منطقه یافای اشغالی با موشک هایپرسونیک «فلسطین ۲» هدف قرار داده است.
پزشکیان دوشنبه شب با مردم سخن می‌گوید 🔹رئیس‌جمهور دوشنبه شب بعد از خبر ۲۱ شبکه اول سیما در یک گفتگوی زنده تلویزیونی با مردم سخن خواهد گفت.
ثبت‌نام خودروهای وارداتی با ۲۹ مدل آغاز شد 🔹در دور جدید عرضه خودروهای وارداتی متقاضیان می‌توانند از بین ۲۹ مدل خودروی عرضه‌شده، خودروی مورد نظرشان را انتخاب و تقاضای خود را در سامانه یکپارچه خودروهای وارداتی ثبت کنند.
بشار اسد: تروریست‌ها تنها زبان زور را می‌فهمند رئیس‌جمهور سوریه: 🔹تروریست‌ها تنها زبان زور را می‌فهمند و این زبانی است که با آن، آن‌ها را درهم خواهیم شکست و نابود خواهیم کرد. 🔹تروریست‌ها نماینده ملت‌ها نیستند بلکه نماینده دستگاه‌هایی هستند که آن‌ها را به کار می‌گیرند و از آن‌ها حمایت می‌کنند.
نمایندگان مجلس با استعفای محمد آشوری تازیانی، نمایندهٔ ابوموسی، بندرعباس، حاجی‌آباد، خمیر و قشم موافقت کردند. @Farsna
هشدار فرانسه دربارهٔ خطر فروپاشی آتش‌بس در لبنان 🔹یدیعوت آحارونوت: مقامات فرانسوی به اسرائیل اطلاع دادند که در ۲۴ ساعت گذشته ۵۲ مورد نقض آتش‌بس توسط اسرائیل را مشاهده کرده‌اند.
41.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 تحلیل استاد یهودی علوم سیاسی از زمینه عملیات طوفان‌الاقصی 🔹فینکلشتاین: اسرائیل پیش‌از عملیات ۷ اکتبر یک اردوگاه کار اجباری بزرگ در غزه ایجاد کرده بود و یک محاصرهٔ قرون وسطایی که به‌عنوان یک جنایت علیه بشریت توصیف شده است، بر غزه تحمیل کرده بود. 🔹تا ۷ اکتبر، همان‌طور که به‌یاد دارید، غزه از صحنهٔ بین‌المللی ناپدید شده بود؛ بنابراین فرزند شما قرار بود در آن وضعیت غزه به دنیا بیاید، در یک اردوگاه کار اجباری باقی بماند و در آنجا بمیرد. اسرائیل این شرایط را برای او ایجاد کرده بود. 🔹دیدگاه من این است که اسرائیل به‌دلیل سوءاستفاده‌های جنایتکارانه از مردم غزه طی ۲۰ سال گذشته، حق دفاع از خودش را از دست داد.
فاطمیهٔ دوم هیئت کجا برویم؟ 🔹همزمان با ایام عزاداری شهادت حضرت زهرا سلام‌الله علیها به روایت ۹۵ روز، هیئت‌ها، مساجد و اماکن متبرکه مجلس عزاداری برپا می‌کنند. 🔗 برنامهٔ ۳۰ هیئت در فاطمیهٔ دوم را اینجا ببینید
ششمین جلسهٔ دادگاه چای دبش برگزار شد 🔹ششمین جلسهٔ رسیدگی به پروندهٔ موسوم به «چای دبش» در شعبهٔ اول دادگاه انقلاب اسلامی ویژهٔ رسیدگی به جرائم اخلال‌گران کلان و عمده در نظام اقتصادی به ریاست قاضی پسندیده برگزار شد. 🔹در جلسات گذشته اظهارات ۳ نفر از متهمان پرونده پس‌از تفهیم اتهام استماع و دلایل و ادله مورد نظر آن‌ها به دادگاه ارائه شد، همچنین وکلای متهم‌ها به دفاع از آن‌ها پرداختند. 🔹در ادامه یکی دیگر از متهمان پرونده با دستور قاضی در جایگاه حاضر شد و پس‌از تفهیم اتهام مندرج در کیفرخواست، به سؤالات مطرح‌شده پاسخ داد و سپس وکیل متهم در جایگاه حاضر شد و مطالبی را در دفاع از موکل خود بیان کرد. 🔹همچنین متهم ردیف پنجم پرونده که مسئول تهیهٔ صورت‌های مالی در گروه دبش بوده، در جایگاه حاضر شد و به دفاع از خود در رابطه با اتهامات مطرح‌شده در کیفرخواست پرداخت و به سؤالات قاضی پاسخ داد.
عراقچی به دمشق رفت 🔹وزیر امور خارجه در رأس یک هیئت دیپلماتیک عازم دمشق شد.