eitaa logo
مبسا+
1.4هزار دنبال‌کننده
7.7هزار عکس
5.9هزار ویدیو
124 فایل
#ایران 🕊࿐჻ᭂ⸙🍃🌸🍃⸙჻ᭂ࿐🕊
مشاهده در ایتا
دانلود
1.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
برسان اربعین این گدا را کربلا🤍✨
🔴 رئیس ستاد مرکزی اربعین: دشمنان به دنبال اربعین‌هراسی هستند  🔻   سید مجید میراحمدی در مراسم آغاز مأموریت اربعین حسینی (ع)، ضمن گرامیداشت یاد آیت‌الله رئیسی به عنوان یکی از دغدغه‌مندان برگزاری این حماسه، گفت: ایشان یکی از اجرا کنندگان منویات رهبری درخصوص برگزاری این راهپیمایی عظیم بودند.   🔻رئیس ستاد مرکزی اربعین با بیان اینکه امسال اربعین ما در شرایط خاصی برگزار خواهد شد، اضافه کرد: امروز در شرایطی هستیم که رژیم صهیونیستی ددمنشی را به حد بالایی رساندند و بیش از ۴۰ هزار فلسطینی را به شهادت رساندند.   🔻وی ادامه داد: اربعین حسینی (ع) در امتداد عاشورا و کنگره بزرگ شیعیان جهان و اعلام آمادگی برای مبارزه با دشمنان و پدیده غیرقابل درک برای دشمنان است. دشمنان امسال به دنبال اربعین هراسی هستند. اما زائران به فضل الهی، پرشکوه‌تر از هرسال با شعار، اربعین طریق‌الاقصی برگزار خواهد شد.
3.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 توضیحات خبرنگار صدا وسیما از وضع تردد زائران از مرز شلمچه در استان خوزستان 🔻مرز شلمچه علاوه بر زائران محل عبور موکب‌ها است.
25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چه جذبه‌ایست د‌رآغوش تو که اینگونه کشانده‌ای به تماشا جهان حیران را زمین‌ به‌ سوی‌ تو‌ برخاسته‌است، می‌خواهد نشان ما بدهد رستخیز انسان را
🖼 هر روز خود را با بِسْمِ اللَّـهِ الرَّحْمَـٰنِ الرَّحِيمِ آغاز کنیم: 📖 حدیث امروز: 🍃پیامبر اکرم(صلی الله علیه و آله) 🖌 هر کس تنگدستی را مهلت دهد ، در هر روز برای او ثواب صدقه‌ای برابر با طلبی که از او دارد بر عهده خداست ، تا زمانی که مال خود را دریافت کند. 📗 بحار الأنوار ، ۱۰۳/۱۵۱/۱۷ 🪧تقویم امروز: 📌 چهارشنبه ☀️ ۱۷ مرداد ۱۴۰۳ هجری شمسی 🌙 ۲ صفر ۱۴۴۶ هجری قمری 🎄 ۷ آگوست ۲۰۲۴ میلادی 🔖مناسبت امروز: 🌸میلاد امام محمد باقر علیه السلام به روایتی 🎤روز خبرنگار
6.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🏴 ۱۸ روز تا قیامت سایه ای از قامت او صراط و حشر و میزانم حسین است اگر هیچم تمام هستی ام اوست اگر مورم، سلیمانم حسین است
🔴 «صید لحظه عاشقی» در اربعین حسینی 🔻 دبیرخانه چهارمین رویداد فیلم کوتاه عاشورایی تصویر دهم در راستای اشاعه فرهنگ عاشورا از عزاداران حسینی داخلی و خارجی حاضر در پیاده‌روی اربعین دعوت می‌کند با ثبت و ضبط صحنه‌های ماندگار ۲ دقیقه‌ای و بارگذاری فیلم در سامانه رویداد به آدرس tasvir10.com در بخش ویژه «صید لحظه عاشقی» شرکت کنند. 🔻مهلت ارسال آثار تا پایان شهریور تعیین شده است و از میان تصاویر ارسالی ۱۰ برگزیده انتخاب و طی مراسمی همزمان با میلاد حضرت زینب (س) در ۱۷ آبان‌ علاوه بر لوح تقدیر به هر نفر ۵۰۰ دلار اهدا خواهد شد.
🔴 کلاهبرداری‌های اینترنتی در کمین زائران اربعین 🔻 سرگرد مختار رضایی؛ معاون فرهنگی اجتماعی پلیس فتا فراجا اظهار کرد: در این ایام، سایت‌های جعلی به یکی از ابزارهای اصلی مجرمان تبدیل شده و ناآگاهی برخی کاربران فرصت مناسبی را برای سوءاستفاده‌گران فراهم می‌کند. 🔻 کلاهبرداران با ارسال پیام‌های اغواکننده، زائران مشتاق را به لینک‌های آلوده هدایت می‌کنند و اطلاعات بانکی آن‌ها را به سرقت می‌برند، در این راستا زائران می بایست تنها از طریق سامانه سماح به نشانی samah.haj.ir ثبت‌ نام کرده و هرگز مدارک هویتی خود را در اختیار افراد ناشناس قرار ندهند. 🔻مجرمان اینترنتی با ارسال لینک های جعلی و نصب بد افزار بر روی تلفن همراه کاربران، اطلاعات بانکی آنان را سرقت می‌کنند و کاربران باید هنگام پرداخت هزینه به صورت اینترنتی، نکات ایمنی را رعایت کرده و از درگاه های مورد اعتماد استفاده کنند. 🔻عموم مردم می توانند در صورت مشاهده هرگونه فعالیت مشکوک، فوراً از طریق سایت پلیس فتا به نشانی  Fata.gov.ir بخش مرکز فوریت‌های سایبری  یا تماس با شماره تلفن 096380 موضوع را گزارش دهند.
📌توصیه های کنسولی
🔴 موثر بودن ترکیب آب و گلاب برای رفع تشنگی زائران دراربعین 🔻عضو هیات علمی دانشکده طب ایرانی و مکمل دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: زائران اربعین برای کاهش خطر گرما زدگی باید ساعت ۱۱  تا ۱۵  را پیاده روی نکنند و برای رفع تشنگی نیز به سر و صورت خود ترکیب آب و گلاب بزنند.  🔻دکتر فاطمه محجوب،با اشاره به اینکه زائران برای کاهش حس تشنگی بهتر است از مصرف چای پر رنگ، قهوه، هندوانه به میزان زیاد خود داری کنند،افزود: خوراکی‌های خیلی چرب و شیرین مصرف نکنید و بیشتر از غذا‌های آبکی و سوپ استفاده کنید. 🔻وی گفت: کمی آبلیمو و یا سرکه به آب اضافه و میل کنید، همینطور زائران می‌توانند شربت‌های سکنجبین، آبلیمو، بیدمشک، گلاب همراه با خاکشیر یا تخم شربتی استفاده کنید.  🔻عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه گونه، پیشانی، پشت گوش‌ها را با روغن بنفشه چرب کنید تا دچار سوختگی ناشی از آفتاب نشود، افزود: علاوه براین برای پیشگیری و رفع خستگی و گرفتگی عضلات زائران میتوانند از جوراب کلفت نخی استفاده کنند و کفش طبی یا ورزشی بپوشند به نحوی که پاشنه کفش حداقل ۳ سانتی متر باشد و دور مچ را بپوشاند.
830.6K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 رئیس ستاد مرکزی اربعین: گذرنامه‌هایی که کمتر از ۶ ماه اعتبار دارند در ایام اربعین اجازه خروج از مرزهای عراق را دارند