هدایت شده از اساتید انقلابی و نخبگان علمی
✅ ضربه نهایی به جمهوری اسلامی چگونه رقم خواهد خورد؟
پشت پرده تلاش شبکه بهائیت و #نفوذ برای رفع فیلتر سکوهای اطلاعاتی مانند تلگرام و ایستاگرام و واتساپ بسیار وحشتناک و ویرانگر است .
🔹بعد از مسدود سازی نیم بند واتساپ و اینستاگرام در فتنه سال ۱۴۰۱ شاهد رشد پیام رسان های داخلی مانند ایتا بوده ایم. ایتا تبدیل به بزرگترین سکوی رسانه ای جریان مذهبی و انقلابی گردید. جذابیت های تولید محتوای کاربران مذهبی در ایتا باعث شد که مردم مهاجرت بزرگی به این پلتفرم ایرانی داشته باشند
🔹هم اکنون آمار کاربران ایتا بسیار درخشان و افتخار آمیز است.
✔️کاربر ماهانه ایتا ۳۳ میلیون نفر
✔️کاربر رزوانه ۲۰ میلیون نفر
صدها هزار مشاغل رسمی و خانگی و آموزشی و مشاوره ای و....در ایتا شکل گرفته است .
🔹به لحاظ امنیتی روشنگری های درون ایتا باعث شده تلاش دشمنان برای ایجاد فتنه و آشوب خیابانی تاکنون ناکام بماند.
🔹در صورت رفع فلتر سکوهای اطلاعاتی دشمن مثل تلگرام و واتساپ و اینستاگرام و....در فاز اول پیام رسان داخلی ۵۰ درصد ریزش مخاطب را خواهد داشت و ظرف یک سال به ۷۵ درصد ریزش خواهد رسید.
دلیل این ریزش ها هم حضور پر حجم نهادها و وزارت خانه ها و سازمان های دولتی در پلتفرم خارجی میباشد .
🔹بدین صورت کمر پیام رسان داخلی خواهد شکست و دوباره مردم ایران بصورت کامل تحت اشراف دشمنان در سکوهای اطلاعاتی مانند تلگرام و اینستاگرام و واتساپ قرار خواهند گرفت.
🔹دشمنان این فرصت را برای ایجاد فتنه ها و آشوب های بزرگ غنیمت شمرده و بدنبال زدن ضربه نهایی خواهند بود.
┅┅┅┅🍃🇵🇸❤🇮🇷🍃┅┅┅┅┄
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی و نخبگان علمی
@asatid_enghelabi ایتا و سروش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚫️هندوستان و مداحی فوق العاده زیبا در سوگواری حضرت زهرا (سلام الله علیها)
#فاطمیه
#ایام_فاطمیه
#فوری_مهم
📍بیانیه بیش از صد مجموعه وتشکّل انقلابی حوزههای علمیه خطاب به مردم سرافراز ایران اسلامی
🔴 پرچمهای نفوذ را به آتش میکشیم
امام خامنه ای:
رزمندگان ما، مجاهدان ما،برای اینکه پرچم دشمن درمرزهای ما برافراشته نشود، جان خودشان را قربانی کردند، فداکاری کردند؛ جوانان مبارز و مجاهد، خانوادههای خودشان را داغدار کردند برای اینکه پرچم دشمن در مرزهای این کشور بالا نرود؛ نمیشود ملّت ایران قبول کند که همان پرچمها به وسیلهی افراد نفوذی، به وسیلهی انسانهای فریبخورده، در داخل کشور برافراشته بشود! این پرچم، پرچم نفوذ فرهنگی و سبک زندگی دشمن و وسوسههای خصمانهی دشمن، نباید در داخل کشور، در دستگاههای مختلف ما برافراشته بشود! باید مراقبت کرد؛ همه موظّفند.
۱۴۰۳/۰۷/۰۴
بسم الله الرحمن الرحیم
ملّت مومن و آزمون پس داده ایران اسلامی
مدتی پیش امام المسلمین مدظلهالعالی هشدار دادند که مواظب نفوذیها و افراد فریب خورده باشید و نگذارید این ها پرچم دشمن را در ایران اسلامی برافراشته کنند.
با این وجود، آرامش حوزههای علمیه و جامعه دینی در برابر این هشدار امام، نگران کننده و مشکوک است.
چگونه میشود که جریان نفوذی و برانداز، بیپروا و بیشرمانه پرچم دشمن و عداوت با نظام اسلامی را روی دست میگیرد ولی ما در دفاع از نظام اسلامی تردید و تعلل میکنیم؟!
متاسفانه دشمن به صورت مستقیم یا با کمک باندهای قدرتطلب داخلی توانسته است با ترفندهایی، حرکت مقدس امر به معروف و نهی از منکر، نسبت به مسئولان را کُند کرده و راه را برای نفوذیها باز کند.
این افراد با سوء استفاده از شعارهای فریبندهای مانند وفاق و وحدت و هم دلی، جامعه دینی را دچار تردیدی خسارت بار کردهاند!
در این موقعیت مهم ، مقابله با بدعت مزبور، رسالت خطیر حوزههای علمیه است.
اگر امروز عالمان دینی در مقابل حرکتی با هدف استحاله فرهنگی ، عقب گرد به دوران جاهلیت پهلوی و دینزدایی از زندگی مردم سکوت کردند، پاسخی در دادگاه عدل الهی و برای خانوادههای شهدا نخواهند داشت و این خسارت، قابل جبران نخواهد بود.
از آغاز به کار این دولت و حتی قبل از آن و در ایام انتخابات، اولین پرچمهای نفوذ در ستادهای انتخاباتی غربگرایان برافراشته شد که نمود بارز آن تاخت بیشرمانه به ارزشها بود؛ اما متاسفانه برخی خودیها و نفوذیها، اعتراض شرعی و قانونی مردم و صاحبان انقلاب به این دشمنی را؛ بازی در زمین دشمن جلوه دادند!
برافراشته شدن پرچمهای نفوذ یعنی:
●انتصاب افراد مشکوک ، فتنه گر و دو تابعیتی در مناصب حساس که همان نااهلان و نامحرمان مورد نظر امامت انقلاب هستند.
●هجمه به حجاب و مروجان حجاب در تریبون های رسمی
●حمایت از اغتشاشگران و براندازان در تریبونهای رسمی
●رهاشدگی شدید فضای مجازی به عنوان ابزار جاسوسی، براندازی و تباه کردن نسلها
●مواضع مغایر با عزت، حکمت و مصلحت در سیاست خارجه
●تدوین لایحه بودجه به شدت تورم زا برای سال ۱۴۰۴ که زمینه ساز نارضایتی عمومی است
●تورم افسار گسیخته و پایین آوردن روز به روز ارزش پول ملی
●دلاریزه کردن اقتصاد
●تلاش برای اجرایی شدن معاهدات و کنوانسیونهای استعماری مثل اف ای تی اف و معاهده پاریس و اسناد ضددینی مانند ۲۰۳۰ و...
●فشار سیاسی و رسانه ای از جانب غرب گرایان به فرماندهان نظامی با هدف بستن دست ایشان در تحقق پاسخ دندان شکن به ترورها و تجاوزات اسرائیل و آمریکا
●تحریک گسلهای قومی و مذهبی
●تحریف و حتی حذف مواضع مراجع عظام در انعکاس سفر رییس دولت به قم مقدس
●هجمه به فراجا با هدف بستن مسیر اجرای قانون با اینکه حضرت آقا هیچ مصلحتی را بالاتر از قانون نمی دانند
و...
در پایان و در محضر شما مردم بینظیر تاریخ بشریت، خطاب به اعضای محترم مجلس خبرگان رهبری، ائمه محترم جمعه، مدیران و اساتید محترم حوزههای علمیه عرض میکنیم:
هرگونه سکوت و عدم موضعگیری موثر مقابل برافراشته شدن پرچم نفوذ در عرصههای گوناگون، در اذهان مردم مومن و پرونده اعمال ما حوزویان ثبت خواهد شد.
توقع بهجای مومنان این است که عالمان دینی در برابر بدعتها، انحرافات، روند دینزدایی و استحاله فرهنگی و تضعیف نظام اسلامی، سکوت نکرده و بلکه موضعگیری صریح داشته باشند و نگذارند پرچمهای گمراهی، موجب اغوای جامعه بشود.
سزاوار است مومنان و عموم طلاب علوم دینی نیز در راستای عمل به فتاوای مراجع عظام شیعه با اقامه واجب امر به معروف و نهی از منکر به ویژه در حوزه مسئولان دین خدا را یاری کرده وبا منطق و استحکام در این مسیر، پرچم های نفوذ که هدفشان براندازی نظام اسلامی است، را پایین بکشند.
🔔 کانال #تجمع_مردمی استان فارس 🔔
🆔 @Tajamo_Mardomi_Fars 🔎
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
🔰 اصابت منوّر به حیاط خانۀ نتانیاهو
🔸رسانههای عبری از اصابت ۲ منور به سمت خانه نتانیاهو در شهر قیساریه (بین حیفا و تلآویو) خبر دادند. پلیس و شاباک در حال تحقیق در مورد این حادثه هستند.
🔸وبسایت عبری واللا نوشت: اصابت منورها به حیاط خانۀ نتانیاهو، یک شکست دیگر در حفظ امنیت خانۀ نخستوزیر است.
@Kayhan_online
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
🔰 عکس یادگاری با تجزیهطلبان حیرتانگیز و نگرانکننده است
🔸کارشناس اقتصادی حامی پزشکیان، از دیدار وی با عناصر تجزیهطلب و ایرانستیز انتقاد کرد و نوشت که این کار نفاق است و نه وفاق.
🔸دکتر موسی غنینژاد در یادداشتی که به عنوان سرمقاله روزنامه دنیای اقتصاد منتشر شده، نوشت: از شعارهای رئیس محترم دولت در جریان مبارزات انتخاباتی وفاق ملی بود. این شعار به دل خیلی از رایدهندگان نشست؛
🔻چون در توضیح آن میگفتند ما با کسی دعوا نداریم و باید اختلافنظرها را با تدبیر و گفتوگوی دوستانه حل کنیم؛ اما نمیتوان انکار کرد که از همان ابتدا ابهامی در مفهوم وفاق ملی وجود داشت که شاید آن زمان که برخی از کاندیداهای ریاستجمهوری اغلب با ادبیاتی خشن و ستیزهجویانه سخن میگفتند چندان مورد توجه قرار نمیگرفت.
🔻 تصور عمومی بر این بود که منظور از وفاق صرفا پرهیز از گفتار و رفتار ستیزهجویانه و خشن در مقابل مخالفان سیاسی است. پس از پیروزی جناب دکتر پزشکیان در انتخابات، هنگام انتخاب اعضای هیئت دولت ابقای برخی مقامات دولت پیشین در مسئولیتهای خود به وفاق ملی تعبیر شد؛ یعنی پذیرفتن مخالفان سیاسی در کنار خود.
🔻اما آنچه در این میان حیرتانگیز و تاسفبار است شائبه همسخنی و همدلی رئیسجمهور محترم با کسانی است که رسما و علنا مُبلغ ایرانستیزی و تحقیر فرهنگ ایرانی و زبان فارسی هستند. عکس یادگاری رئیسجمهور با اینگونه افراد پس از برگزاری جلسه مشترک با آنها حیرتانگیز و نگرانکننده بود. آیا این رفتار را هم میتوان مصداقی از مفهوم وفاق ملی دانست؟
🔸امیدواریم رئیسجمهور محترم و مسئولان دفتر ایشان توضیح قانعکنندهای درباره ملاقات ایشان با برخی عناصر مسئلهدار معروف به ایرانستیزی بدهند و نگرانی افکار عمومی ملت بزرگ ایران را برطرف سازند.
#خبر_ویژه
https://kayhan.ir/001G0d
@Kayhan_online
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
ترامپ معتقد بود در این توافق - که درواقع خسارت محض برای جمهوری اسلامی بود - فقط به یک جنبه تهدید ایران که همانا هستهای است، پاسخ داده شده است و بقیه تهدیدات ایران بهویژه منطقهای و موشکی که اساسیتر از هستهای است، نادیده گرفته شده است. اساسا علت اینکه ترامپ بعد از ورود به کاخ سفید در ۲۰۱۶ بلافاصله از برجام خارج نشد و دو سال بعد از برجام خارج شد، به خاطر فرصت برای طراحی یک راهبرد جامع و کلان بود. این بود که استراتژی «فشار کوتاهمدت خردکننده مادون جنگ با هدف ایجاد تهدید موجودیتی ایران» را طراحی، اعلام و اجرا کرد. آنچه دولت اول ترامپ انجام داد فشار کوتاهمدتی بود که جنگی از درون آن بیرون نیاید چرا که جمهوریخواهان جنگطلب همچون دموکراتهای مثلا خواهان مذاکره و صلح، به این جمعبندی رسیده بودند که دیگر با ایران هستهای و موشکی توان ورود به جنگ را ندارند و فقط باید بهگونهای رفتار کنند که مسئولان ایرانی گزینه «تهدید معتبر نظامی» را جدی بگیرند. گزینهای که قرار نیست جنگی در آن رخ دهد بلکه ترس از جنگ، زمینه هر نوع امتیازی را اعم از تعطیلی فعالیتهای موشکی و بیتفاوتی در مناقشات منطقهای در کنار توافق هستهای یکطرفه را برای آنها به ارمغان بیاورد. این بود که میبینیم «محمدجواد ظریف» رئیس دستگاه دیپلماسی دولت روحانی در دانشگاه تهران به صراحت میگوید:«آمریکا با یک «بمب» میتواند سیستم دفاعی ایران را از کار بیندازد!». این همان تهدید معتبر نظامی بود که همواره آمریکاییها نسبت به ایران دنبال میکردند و در برخی مقاطع، تا حدودی هم موفق شده بودند. هر چند سیاست دفاعی کشور همواره بر مدار خودکفایی و تقویت بنیه دفاعی کشور دنبال میشده و از جای دیگری مدیریت میشود و متفاوت از سیاست «ترسیدن» و «ترساندن» برخی دولتها از تهدید آمریکا بوده است.
🔻۵- آنچه در راهبرد کلان ترامپ و همه دولتهای گذشته آمریکا از اهمیت بالایی برخوردار است «تهدید موجودیتی» جمهوری اسلامی ایران است. چیزی که در طول این ۴۵ سال همواره با شکست مواجه بوده است. از نگاه نگارنده، همه مقامات آمریکایی چه جمهوریخواه باشند یا دموکرات، «ترامپ» باشد یا «بایدن»، معتقدند برای توقف برنامههای راهبردی ایران مانند هستهای، موشکی، منطقهای و...، باید رهبری نظام و سیستم حکومتی جمهوری اسلامی ایران را به این جمعبندی برسانیم که این برنامههای راهبردی به جای اینکه موجودیت نظام را تقویت کند، موجودیت آن را تضعیف کند. آمریکایی معتقدند؛ اعتقاد رهبری نظام به مردم واقعی است و از نظر رهبری تنها تهدید موجودیتی معتبر، تهدیدی است که از جانب خود مردم ایجاد شود و بقیه تهدیدات از نگاه آنها نامعتبر است. بنابراین، دولتهای آمریکا معتقدند اگر بتوانیم مردم را علیه حاکمیت بسیج کنیم، قادر خواهیم بود از حاکمیت امتیاز بگیریم. حوادثی همچون فتنه ۸۸، ۹۶، ۹۸ و ۱۴۰۱ را در همین راستا باید ارزیابی کرد.
🔸با این نگاه، آمدن دوباره ترامپ در کاخ سفید و اظهارات غیرمسئولانه برخی اصلاحطلبان همچون؛ مرعشی، کلانتری، زیدآبادی و...تیترهای روزانه رسانههای آنها در مذاکره با دولت جدید آمریکا و تصویر متفاوت از ترامپ ۲۰۲۴ با ترامپ ۲۰۱۶ را باید در راستای القای دوقطبی و شکاف در درون حاکمیت و ایجاد فضای روانی در کشور آنهم در شرایطی که دشمن تجریه موفق دو عملیات بزرگ وعده صادق ۱ و ۲ را دیده و طعم تلخ آن را چشیده، دانست.
#یادداشت_روز
@Kayhan_online
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
🔰 ترامپ ۲۰۲۴ همان ترامپ ۲۰۱۶ است!
👤 #حسن_رشوند
🔸با پیروزی ترامپ در انتخابات آمریکا و بازگشت او به قدرت، این روزها بخش زیادی از فضای رسانهای حقیقی و مجازی اصلاحطلبان پر شده از اخبار و تحلیلهای متفاوت که غالبا فاقد شناخت از شخصیت ترامپ و رفتار گذشته او و رخدادهای این چند سال، بهویژه یک سال اخیر در منطقه است. برخی از این اخبارها و تحلیلها را مرور میکنیم:
🔻۱- روز چهارشنبه روزنامه «سازندگی» تیتر یک خود را به دیدار رئیسجمهور با وزرای خارجه دولتهای گذشته با نگاه به مشورت درباره مسیر پیشروی سیاست خارجی کشور اختصاص داد و بهطور هدفمند، این جمله از سخنان رئیسجمهور « با دشمنان مدارا» را در این دیدار انتخاب کرده بود. سؤال اینجاست خاستگاه این سخن در کجاست؟ با کدام دشمن و در چه شرایطی باید مدارا کرد؟ کیست که نداند مدارا با دشمن، آن دشمنی است که مغلوب شده است نه دشمنی که هر روز برای شما عربده میکشد. با دشمن عنود و قلدر، مدارا جایز نیست بلکه برخورد همراه با تدبیر و قاطعیت لازم است. فرض کنید امروز که مردم مظلوم غزه در آماج نسلکشی و مردم لبنان با حملات وحشیانه دشمن صهیونیستی مواجه هستند اگر خواسته شود با چنین دشمنی مدارا شود و حماس، حزبالله، مجاهدین یمن و عراق با نسخه «مدارا» وارد میشدند، باید در این یک سال شاهد اشغال چند کشور منطقه و سیاست از« بحر تا نهر» صهیونیستها بودیم. جسارتا اگر رئیسجمهور محترم با مشورت گرفتن از وزرای گذشته دستگاه دیپلماسی به این نسخه از مدارا با دشمن میخواهند برسند، یقینا به خطا رفتهاند و اگر روزنامه سازندگی با این هدف، جریان سیاسی کشور را به این نسخه از مدارا با دشمن رهنمون میکند که باید گفت این همان نعل وارونهای است که در طول این ۴۵ سال از عمر انقلاب، این جماعت برای وادادگی در برابر دشمن انجام میدهند که هر چند آسیبهایی را به کشور وارد کرده است ولی هیچگاه خواب آنها تعبیر نشده است.
🔻۲- در طول این یک هفته که از پیروزی ترامپ در انتخابات میگذرد برخی زیرخاکیهای سیاسی و غیرسیاسی اصلاحطلب درباره ضرورت مذاکره با آمریکا و تعیین خطوط سیاسی کشور با دولت آینده ترامپ سخن گفتهاند. «حسین مرعشی» دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی به رئیسجمهور پیشنهاد میدهد: «زمان ترک مخاصمه با آمریکا فرا رسیده است. رئیسجمهور میتواند با پیادهسازی گفتمان وفاق و همراهی حاکمیت با آمریکا در موضوع آتشبس و اولین قدمها را برای ترک مخاصمه بین دو کشور بردارد». این افاضات تا جایی بود که برخی همچون «عیسی کلانتری» معاون محیط زیست دولت روحانی، ۸ سال جنگ با رژیم بعثی صدام که در اصل به دلیل ورود مستقیم و غیرمستقیم آمریکا، اروپا و برخی دولتهای مرتجع عربی که جنگ با بیش از ۴۰ کشور منطقهای و فرامنطقهای بود را اقدام خبیثانه ترامپ در ترور سردار شهید سلیمانی را یکی دانسته و میگوید: «صدام بسیاری از فرزندان و سرداران ما را به شهادت رساند ولی با او مذاکره کردیم، پس با آمریکا هم میشود مذاکره کرد.» آیا اصلاحطلبان فاقد درک این موضوع هستند که جنگ تحمیلی 8 ساله، متفاوت از ترور هدفمند یک مقام بلندپایه نظامی آنهم مقامی که با دعوت مقامات رسمی کشوری انجام شده، بوده است؟
🔻۳- کسانی که امروز نسخه مذاکره با ترامپ را به عنوان نسخه نجاتبخش آینده کشور میدهند بدانند ترامپ ۲۰۲۴ همان ترامپ ۲۰۱۹ است که در ۸ آوریل ۲۰۱۹ (اردیبهشت ۱۳۹۸) از برجام خارج شد. سال ۲۰۱۶ که «ترامپ» جمهوریخواه، قدرت را از «اوبامای» دموکرات تحویل گرفت و وارد کاخ سفید شد، تلاش داشت بر مدار همان سیاستی حرکت کند که اومابا و اسلاف گذشته او در رابطه با ایران دنبال میکردند. اما یک اتفاق در حال رخ دادن بود که هم سیاسیون دولت روحانی نمیتوانستند آن را درک کنند و هم دموکراتهای مثلا صلحطلب نمیدانستند که فقط آنها نیستند که برای ایران راهبرد کلان تحریمی طراحی و اجرا میکنند و ترامپی هم هست که از سیاست جنگطلبانه آشکار، فاصله گرفته و با راهبرد جدید، به دنبال ایجاد سد در مقابل «قدرت فزاینده جمهوری اسلامی» است.
🔻۴- یکی از اصلیترین دغدغههای مقامات آمریکایی بعد از روی کار آمدن ترامپ در ۲۰۱۶ این بود که او در برابر قدرت فزاینده جمهوری اسلامی ایران چگونه رفتار میکند. دولت ترامپ در آن سال با ورود به کاخ سفید در همان گام اول، سیاست خود را آشکار نکرد و از سیاست ابهام پیروی کرد. او معتقد بود تا یک استراتژی جامع و کلان در رابطه با ایران تدوین نشده، نباید در مورد ایران تصمیمی گرفته شود. انتقاد ترامپ به دولت اوباما این بود که دولت اوباما بدون اینکه یک استراتژی جامع درباره ایران داشته باشد، با ایران توافق هستهای امضاء کرده است.
🔻ادامه دارد...
@Kayhan_online
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
🔰 روند انتصاب افراد ناشایست در سازمان سینمایی ادامه دارد
🔸رئیس سازمان سینمایی دولت چهاردهم، معاونان جدید خود را در بخشهای ارزشیابی و نظارت، توسعه مدیریت و منابع و مؤسسه سینماشهر منصوب کرد که دو نفر از ایشان کارنامه چندان روشنی در زمینه مدیریت فرهنگی ندارند!
🔸بر اساس احکام صادره از سوی رائد فریدزاده- رئیس سازمان سینمایی- روحالله حسینی به عنوان معاون جدید ارزشیابی و نظارت، مهدی شفیعی معاون توسعه مدیریت و منابع و حبیب ایلبیگی مدیرعامل مؤسسه سینماشهر معرفی شدند. علاوهبر این اصغر فارسی نیز به عنوان مشاور راهبردی رئیس سازمان سینمایی معرفی شد.
🔻مهدی شفیعی، مدیریت اداره ارشاد اهواز در دولت به اصطلاح اصلاحات را در کارنامه دارد. برگزاری جشنواره ضداخلاقی تئاتر ایران زمین در سال ۸۳ یکی از ثمرات مدیریت شفیعی در اداره ارشاد اهواز محسوب میشود که به دلیل حاشیههای نامناسب آن جشنواره، مجبور به استعفا شد.
#ادب_و_هنر
https://kayhan.ir/001G04
@Kayhan_online
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پرسه_در_فضای_مجازی
📹 ممنونم از شما خانم مهاجرانی!
🔺پرسش و پاسخ مجری برنامه صبحانه ایرانی با فاطمه مهاجرانی؛ سخنگوی دولت که در فضای مجازی مورد توجه قرار گرفته است.
@Kayhan_online