هدایت شده از استاد تراشیون
#فرصت_طلایی
تنها ۵ روز باقیمانده است!؟
💿 مجموعه مهارتهای زندگی از استاد #تراشیون
📝 سرفصلهای دوره:
روابط بین زوجین، تربیت فرزند و تربیت مربی
👈 #طلاق عاطفی و حقیقی
👈 #صداقت و پنهانکاری
👈 #اضطراب، اراده، #انگیزه، عزت نفس
👈 #لجبازی و #پرخاشگری
👈 رشد آموزشی و تحصیلی
👈 #تنبلی درکودکان
👈 همسران و مادران موفق
👈 #هوش، تعریف، انواع و افزایش آن
👈 تربیت سنتی و نوین
👈 اصول، فنون، سبکهای #مشاوره
👈 ویژگیهای مشاور و مشاوره
👈 اخلاق مربی و مشاوره #تحصیلی
👈 بیش فعالی
👈 و دهها موضوع کاربردی دیگر...
⬅️ در ۲۰۰ ساعت کلاس آموزشی
💳 قیمت اصلی: ۶۹۰۰۰۰ تومان
💳 قیمت بعد از %۵۰ تخفیف:
۳۴۵۰۰۰ تومان
#ارسال_رایگان به تمام نقاط ایران
🔻 خرید از طریق سایت استاد تراشیون:
🌐 tarashiun.ir/products
☎️ ۰۲۵ - ۳۸۹۰۹۰۷۰
⬇️ نشانی کانال رسمی استاد:
🆔 http://eitaa.com/joinchat/1633943564C0b54b3faf2
هدایت شده از مداحی آنلاین
⚜️رودی که خود را فداکرد در راه دریا خدیجه ست
▪️مستغرق در صفات یاسین و طاها خدیجه ست
⚜️هربار رفته به معراج محبوب خاص خداوند
▪️از حق تعالی شنیده محبوبه ی ما خدیجه ست
⚜️گر تو ابا المومنینی او مادر مومنین است
▪️پس یا مُحمّد یقیناً کُفوِ تو تنها خدیجه ست
🏴 #وفات_حضرت_خدیجه﴿س﴾
تسلیت باد.🥀
♨️ @Maddahionlin 👈
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
#روزنامه_کیهان
🔹دوشنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۹
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
🌍 #بین_الملل
🔹 رسانههای آمریکایی:
فرصت مهار کرونا در آمریکا از دست رفت
http://kayhan.ir/fa/news/187364
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
🎭 #ادبی_هنری
🔹 روایت مجری «ثریا» از فشار به برنامههای انقلابی صداوسیما
🔸 مجری و تهیهکننده برنامه «ثریا» فشارهای دولت علیه برنامههای انقلابی صداوسیما را عامل عدم پخش زنده و ضبطی شدن آنها معرفی کرد.
محسن مقصودی در برنامه «مکث» درباره علت ضبطی شدن برنامه «ثریا» و برخی دیگر از برنامههای سیما گفت: برنامه «ثریا» تحت فشار بود. هر هفته یا هر یک هفته درمیان نامههایی از سوی دولت داشتیم به ویژه در چند ماه اخیر که فشار میآوردند و ما را به جواب دادن وامیداشتند. من یک روز از هفته را به پاسخگویی نامههای دولت اختصاص میدادم! دولت حتی در واکنش به مسائل ابتدایی هم نامه ارسال میکرد؛ مثلا در یکی از برنامههای ثریا، چند دانشجو آمدند و یک سری انتقادات معمولی را مطرح کردند، اما دولت همه را فهرست کرد و نامه فرستاد که چرا این انتقادات را در برنامه پخش کردید!
وی افزود: ما هم در هیچ کدام از موضوعات کارشناسانه محکوم نشدیم و همه را به طور منطقی جواب دادیم. اما شما خودتان را جای مدیر صداوسیما یا مدیر یک شبکه بگذارید، وقتی هر هفته علیه یک برنامه نامهنگاری شود و وقتی حجم فشار زیاد شود، تصمیمی گرفته میشود که ما هم به آن احترام میگذاریم.
مجری «ثریا» ادامه داد: جمعبندی ما این است که ضبطی شدن برنامه به مرور باعث خنثی شدن آن میشود. با این حال ما با کمک مدیران صداوسیما هشت سال به طور زنده برنامه داشتیم. مدیران مختلف در دورههای مختلف تحت فشار بودند.
مقصودی تصریح کرد: وقتی تبلیغات کنکوری یا تبلیغ فروشگاههای زنجیرهای زنده پخش میشود و میگویند «ثریا» یا برنامههای انقلابی دیگر ضبطی شود جای گلایه دارد.
وی اضافه کرد: ما آماده هستیم هر وقت برنامه زنده به درد میخورد، درخدمت باشیم، فعلا در حال مستندسازی هستیم.
تهیهکننده «ثریا» در پاسخ به این سؤال که از چه زمانی برنامه «ثریا» دوباره به طور زنده پخش خواهد شد هم گفت: شاید تا 1400 ضبطی باشد.
http://kayhan.ir/fa/news/187415
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
هدایت شده از سید یاسر جبرائیلی
🖊چرا پاکستان و مصر قدرت نظامی هستند، اما رتبه اقتصادی نازلی دارند؟
▫️آمریکا، فرانسه، انگلیس، آلمان، ژاپن، چین و هند که جزو ۱۰ قدرت برتر اقتصادی جهان هستند، جزو ۱۰ قدرت برتر نظامی جهان نیز هستند، اما چرا امثال مصر، پاکستان و روسیه با وجود قدرتمندی نظامی، از نظر اقتصادی عقب ماندهاند. پاسخ این چرایی را باید در خطایی جست که این کشورها در روابط اقتصادی خارجی خود مرتکب شدند و همان خطا، امروز بهعنوان نسخه شفابخش اقتصاد ایران توسط طیف فکری متبوع آقای امینزاده تجویز میشود: ادغام در نظم اقتصادی بینالمللی که توسط امریکا و شرکایش پایهگذاری شده است.
▪️پاکستان از ۳۰ جولای ۱۹۴۸ و مصر از ۹ می ۱۹۷۰ به موافقتنامه عمومی تعرفه تجارت (GATT) پیوستند، دروازههای خود را به روی کالاهای خارجی گشودند و متعهد شدند از تولید داخلی حمایت نکنند.
▫️وقتی در سال ۱۹۹۵ نیز که سازمان تجارت جهانی تأسیس و جایگزین GATT شد، هر دو در همان سال نخست به عضویت WTO درآمدند. نگارنده در فصل سوم کتاب «دولت و بازار: الگویی پویا برای روابط متقابل» نشان داده است که کشورهای غربی چگونه با حمایت از تولید داخلی به بام پیشرفت رسیدند و با تأسیس نهادهایی مانند GATT و WTO، اجازه حمایت از تولید داخلی را به کشوری، چون مصر که تا ۱۹۲۲ تحتالحمایه انگلیس بود و تازه از یوغ استعمار و استثمار رهایی یافته بود، ندادند، لذا اشتباه نباید کرد. نه امریکا، انگلیس و آلمان برای پیشرفت اقتصادی، هزینه در امور نظامی را حذف کردند و نه علت عقبماندگی مصر و پاکستان، هزینه در تسلیحات به جای اقتصاد است.
▫️از قضا میان هزینه نظامی و پیشرفت کشورهای پیشرفته امروزی رابطه مستقیم و معناداری وجود دارد. چه، قدرت نظامی از دو جهت مولد قدرت اقتصادی است. نخست از این جهت که بدون امنیت، پیشرفت ممکن نیست (و چه زیبا فرمود آن پیر حکیم که داشتن امنیت، مستلزم داشتن «عزت» است و اینک میتوان دید که این شورش علیه امنیت، از سوی کسانی صورت میگیرد که نشان دادهاند قائل به عزت ملی نیستند)؛ و جهت دوم اینکه، بسیاری از فناوریهایی که اهرم پیشرفت امثال امریکا شدهاند، از پروژههای نظامی به حوزههای تجاری سرریز کردهاند. میکروچیپهایی که برای پردازش حجم وسیعی از اطلاعات و ذخیره اطلاعات در کامپیوترها و گوشیهای شخصی تولید شده توسط شرکت اپل استفاده میشود، در واقع محصول برنامههای فضایی و نظامی امریکا هستند که در حوزه ارتباطات تجاریسازی شدهاند.
▪️زیربنای تکنولوژیهای اینترنت توسط سازمان پروژههای تحقیقاتی پیشرفته (دارپا) در وزارت دفاع امریکا ایجاد شد.
🔸برشی از مقاله استراتژی بیشینه سازی قدرت
@syjebraily
هدایت شده از کتابخانه صوتی
👈من نمیدانم شما جوانها این کتابهای اسناد لانهی جاسوسی را خواندهاید، میخوانید یا نه؟! خواندنی است،بخوانید تا بدانید چه بر سر این ملت آورده اند
#امام_خامنه_ای ۱۳۸۷/۸/۸
🔴منتشر شد!!!
کتاب #آنجا_سفارت_نبود
گزیده ای از 70جلد اسناد لانه جاسوسی
✍️ آشنایی نسل جوان با کتاب اسناد لانه جاسوسی و همچنین ورود آن به کتب درسی چندسالیست که مورد تاکید،اصرار وحتی گلایه ی مقام معظم رهبری(حفظه الله) واقع شده است
از این اثر مهم و راهبردی حمایت کنید
جهت اعلام حمایت از کتاب #آنجا_سفارت_نبود به سایت زیر مراجعه فرمایید.👇👇👇
www.farsnews.ir/my/c/23118
هدایت شده از کتابخانه صوتی
کتاب صوتی "سیره پیشوایان" اثر مهدی پیشوایی
در 45 قسمت
منبع : http://ahlolbait.ir
#سیره_پیشوایان
#مهدی_پیشوایی
#تاریخ_اسلام
@audio_ketab