هدایت شده از پایگاه خبری تحلیلی بانوان آنلاین
فراخوان عضویت در گروه انتشار و تبلیغ مجازی
اداره کل تبلیغ حوزههای علمیه خواهران با هدف حمایت از ظرفیت فعالیت بانوان طلبه و مبلغ در فضای مجازی دومین مرحله از فراخوان عضویت در گروه انتشار و تبلیغ مجازی را منتشر کرد.
🔸آموزش شبکه سازی در فضای مجازی
🔸آموزش توزیع محتوا در فضای مجازی
🔸آموزش جذب و اقناع مخاطب
🔸انعکاس و تبلیغ بهینه صفحات و کانالها
🔸حمایت گروهی از صفحات و کانالها
از عموم بانوان علاقهمند و صاحب رسانه در فضای مجازی و شبکههای اجتماعی جهت مشارکت در این فراخوان دعوت به عمل میآید.
ثبت نام و عضویت👇
http://poll.whc.ir/442929
هدایت شده از باشگاه خبرنگاران جوان
🎥 بدون تعارف با دکتر خیری که ۴۰۰۰ هزار عمل رایگان انجام داده است
👉 yjc.news/00X1Yv
🆔 @YjcNewsChannel
https://www.aparat.com/v/jzMco/
مستند ذره بین
روایت نیروهای سایبری منافقین خلق در فضای مجازی
هدایت شده از سایت دینی هدانا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ #صبح_جمعه_رئیسی
همینقدر ساده
همینقدر بدون تشریفات
جهت حل مشکلات خوزستان
رقم خورد.
👇👇👇
🆔 @hadanair
🖥 http://hadana.ir
هدایت شده از سایت دینی هدانا
با دقت بخوانید ...
🔴مراجعه به دعانویسان و رمالان
‼️پاسخِ رسول الله صلىاللهعليهوآله به زنی که برای جلب محبتِ شوهرش، به افسون و جادو روی آورده بود:
✍🏻 امام صادق از پدرش عليهم السّلام روايت كرده كه: زنی به رسول خدا صلّى اللّه عليه و آله گفته بود كه شوهرم تندخوست و من براى اينكه او را محبت او را بخود جذب كنم عملى انجام داده و او را سِحر كردم. حضرت فرمودند: افّ بر تو باد، آب درياها را تيره ساختى و گِل را سياه نمودى و فرشتگان آسمان و زمين تو را لعنت كردند.❗️
چون زن اين سخنان را از رسول خدا شنيد، روزها را به گرفتن روزه پرداخت و شبها را بنماز و بيدارى گذراند و سرِ خويش را بتراشيد و لباس زبر و پشمينه در بر كرد كه خداوند متعال توبهاش بپذيرد. خبرش به رسول خدا صلّى اللّه عليه و آله رسيد، فرمود: توبهاش پذيرفته نگردد.🔥 (تا شوهرش از او راضی شود.)
📚 من لا يحضره الفقيه، صدوق (ره)، ٣/٢٨٢
🚫 سؤال از امام صادق علیه السلام دربارهٔ رجوع به مردی که اخبار پنهانی میداد:
✍🏻 راوی گوید: به امام صادق علیه السلام گفتم: در جزیرهای مردی است که افرادی نزد او میآیند و او به آنان از اشیائی که دزد از آنان سرقت کرده و شبیه این چیزها خبر میدهد؟
آیا میتوان به او رجوع کرد؟
حضرت فرمودند: رسول خدا صلى اللّه عليه و آله و سلّم فرمودند كه هرکس برود بسوى ساحرى يا كاهنى يا كذاب و تصديق او كند در آنچه میگويد، پس بتحقيق كه كافر شده است به هر كتابى كه خداوند متعال فرستاده است. 🔥
📚 السرائر، ٣/٥٩٣
✅همرسانی کنید ...
👇👇👇
🆔 @hadanair
🖥 http://hadana.ir
هدایت شده از پاسخ به شبهات فجازی
☑️ پرسش:
در مورد واقعیت شخصیت تاریخی دختری به نام #رقیه سوال داشتم
✅ پاسخ:
🆔 @shobhe_shenasi
اگرچه در بسیاری از منابع، ميان فرزندان امام حسين (علیه السلام) نامي از حضرت رقيه (سلام الله علیها) برده نشده است. "محدث قمي" نيز در فرزندان حسين بن علي (علیهما السلام) ذكري از حضرت رقيه (سلام الله علیها) به ميان نياورده است.
🔸اما در "منتهي الآمال"(1) از "كامل بهائي" نقل كرده است: كه در "شام" از بچه هاي كوچك شهادت پدرشان را مخفي مي كردند و به آن ها مي گفتند پدرتان به مسافرت رفته. بر همين وضع بود تا يزيد آن ها را به خانه شخصي خود منتقل نمود. امام دختري چهارساله داشت. شبي از خواب بيدار شد. گفت: پدرم كو. اكنون او را در خواب ديدم. ناراحت و پريشان بود. زنان كه نواي اين كودك را شنيدند. همه صدا به گريه بلند كردند. ساير بچه ها نيز گريه مي كردند. "يزيد" از خواب بيدار شد. پرسيد: چه خبر است؟ جريان را به او گفتند. دستور داد سر پدرش را برايش ببرند سر را آوردند در دامن آن كودك گذاردند. پرسيد: چيست؟ گفتند: اين سر پدر توست چنان ناراحت شد كه فريادي زد از همان ناراحتي مريض گرديد و پس از چند روز فوت شد.
🔹اين واقعه بنابر قول "وقايع الشهور و الايام" "آيت ا. . . بيرجندي" در پنجم ماه صفر اتفاق افتاده است. در كتاب "رياض القدس" مينويسد كه روز پنجم صفر بنا به قولي حضرت رقيه (سلام الله علیها) از دنيا رفته و آن طفل كوچك كه مرحوم "آيت الله بيرجندي" در كتاب "وقايع" فرموده. به احتمال قوي حضرت رقيه سلام الل علیها بوده است. (2)
🔻روايت فوق نام اين دختر را بيان نكرده و از او فقط با تعبير دخترك چهارساله ياد كرده است.
☘️براي وجود چنين دختري دو شاهد ميتوان آورد:
📌شاهد اول:هنگامي كه زينب(سلام الله علیها) در كوفه با سر بريده امام حسين(علیه السلام) مواجه شد. اشعاري سرود كه در ضمن آن آمده است:«اي برادرم! با فاطمه كوچك سخن بگو كه نزديك است قلبش تهي گردد». (3) كه نشان از وجود چنين دختر خردسالي كه در فراق پدر بيتاب بوده دارد.
📌شاهد دوم: امام حسين(علیه السلام) در آخرين لحظات حيات خويش. هنگام مواجهه با شمر فرمود: الا يا "زينب" يا "سكينه"! يا ولدي! من ذايكون لكم بعدي؛ الا يا "رقيه"! يا "امكلثوم"! انتم وديعة ربي. اليوم قد قرب الوعد. (4)
🔸اگر چه اين جا نيز تنها يك نقل تاريخي است.
"ابن فندق" (م 565ق)نيز در "لباب الانساب" از حضرت رقيه سلام الله علیها به عنوان دختر امام حسين(علیه السلام) ياد كرده است.(5)
✍️آقاي "محمد باقر مدرس" مي گويد: درباره اين دختر امام حسين (علیه السلام) از مرحوم آيت الله "نجفي" كتباً و شفاهاً سؤالاتي نمودم. فرمود: اگر چه مدارك معتبر از وجود چنين دختري ساكت است. لكن با وجود اين شهرت نمي شود انكار كرد. (6)
▪️"شهید مطهری" در "حماسه حسيني"، وجود حضرت رقیه (سلام الله علیها) را انکار نمیکند، بلکه داستان خرابه "شام" را زیر سوال میبرد که مربوط به يادداشتهاي استاد شهيد مي باشد که در واقع فيشهاي تحقيقاتي ايشان بوده که قصد داشته اند بعدها راجع به آنها تحقيق نمايند تا به نتيجه نهايي و قطعي برسند. چنانکه در ميان اهل پژوهش و تحقيق مرسوم است. ولي متأسفانه ناشر محترم آثار ايشان همانطورکه در مقدمه کتاب نيز تذکر داده است اين يادداشتهاي خام را که هنوز در آنها تحقيق صورت نگرفته است، در کنار سخنرانيهاي استاد که ديدگاههاي نهايي ايشان بوده، به چاپ رسانده است و اين دستاويزي براي برخي اشخاص کم اطلاع و بعضاً معاند قرار گرفته است.
پي نوشت ها :
1. محدث قمى، منتهى الآمال في تواريخ النبي و الآل،ناشر: دليل، مكان نشر قم، سال چاپ: 1379 ش، نوبت چاپ اول، ج2، ص 1002.
2. حضرت رقيه دختر امام حسين، شيخ علي فلسفي خراساني، ص5.
3. « …يا اخي فاطمة الصغيرة كلمّها فقد كاد قلبها ان يذوبا »بحارالانوار، ج 45، ص 115؛ القندوزي، ينابيع المودة، انتشارات الشريف الرضي، چاپ اول 1371 ش، ج 2 ص 421
4. مـوسوعة كلمات الامـام الحسين، معهد تحقيقات بـاقرالعلوم، دارالمعروف، قم، 1415 هـ. چاپ اول؛ ص 511، ينابيع الموده، ج 2، ص 416.
5. ابن فندق، لباب الانساب، تحقيق سيد مهدي رجايي، كتابخانه آيت الله نجفي،قم، ج 1 ص 355
6. شخصيت حسين، محمد باقر مدرس بستان آبادي، ناشر دارالكتب الاسلاميه، ص458
مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی
ــــــــــــــــ
🚩 در پرتگاه مجازی، مجهز باش...
👈پاسخبهشبهاتفــجازی👇
🆔 @shobhe_shenasi
هدایت شده از رساله امام خامنهای
‼️شرط پرداخت مبلغی در صورت پشیمانی از معامله
🔷س 5575: مدتی پیش اقدام به فروش ملک خود نمودم و در پایان قولنامه ذکر شد که در صورت پشیمانی هر یک از طرفین معامله، آن شخص باید مبلغ معیّنی را به طرف مقابل بپردازد.
آیا این این شرط صحیح است ؟
✅ج: این شرط اگر در ضمن عقد لازم باشد و یا عقد مبتنی بر آن منعقد شود اشکال ندارد؛ ولی باید برای این قبیل شرطها که در قیمت مبیع مؤثّر هستند، مدّت معیّنی ذکر شود و الا باطل است.
📕منبع: leader.ir
🆔 @resale_ahkam
هدایت شده از همسرانه| زندگی رویایی 💓
‼️🔴توجه کنید 👇👇
🟥حتما تایید رو بزنید تا کانال باز بشه↙️↙️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش_حذف_پرده_سبز
#کین_مستر
نیاز میشه👌😊
البته عکس اون بنده ی خدا از توی اینترنت گرفته شده به خاطر همین صورتش رو سیاه کردن.🙈
صدای فرد هم با همین برنامه تغییر کرده🌈✅
ان شاءالله آموزش تغییر صدا هم میزاریم.⏩⏹⏺⏪
با ما همراه باشید😉
@khakriz_graph