eitaa logo
سخن بزرگان
69 دنبال‌کننده
4هزار عکس
4هزار ویدیو
10 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم انتقاد و پیشنهاد @ahmad_m313 @shahadat_114
مشاهده در ایتا
دانلود
8.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 در رثای «مطهری» زمان 🔹 مرحوم آیت الله مصباح یزدی، یک فرمانده جنگ نرم‌افزاری بود که در صورت نیاز، به مثابه یک سرباز وارد میدان می‌شد.
رهبر معظم انقلاب اسلامی: پس از عمری مجاهدت شهادت حق مسلم او بود💐❤️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥عهد شهید سید ابراهیم رئیسی با شهید حاج قاسم سلیمانی
📷 بر روی قبرم سرباز قاسم سلیمانی بنویسید بخشی از وصیت‌نامه شهید سردار سلیمانی: همسرم، من جای قبرم را در مزار شهدای کرمان مشخص کرده ام، محمود می داند. قبر من ساده باشد مثل دوستان شهیدم. بر آن کلمه سرباز قاسم سلیمانی بنویسید نه عبارت های عنوان دار
10.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽 سخنان رهبری وشهید سردار سلیمانی درباره ی و برجام ❗️مذاکره و برجام سه ضلعی....
❌️ پاسخ دقیق آقای حمید رسایی به آقای پزشکیان کانال 🔻 🆔 https://eitaa.com/joinchat/3589996566C30f040f3b9
هدایت شده از حرف مردم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. ♻️ آقای پزشکیان! با کی هستی؟! در حالیکه که رئیس جمهور در همایش کارگزاران گزینش کشور، انتصاب بر مبنای رابطه و دوستی را خیانت عنوان کرده اما عملکرد دولت چهاردهم نشان می‌دهد، انتصابات فامیلی و سفارشی گسترده بدون توجه به شایستگی و تخصص افراد در بخش های مختلف دولت صورت گرفته است که از باب نمونه به تعدادی اشاره می‌شود: 🔺داماد رئیس جمهور ⬅️ دستیار رئیس دفتر رئيس‌جمهور 🔺آقازاده رئیس جمهور ⬅️ مشاور رئیس دفتر رئیس جمهور 🔺همسر رییس مجلس ⬅️ عضو ستاد ملی زن و خانواده 🔺برادر وزیر ارتباطات ⬅️ معاون فرهنگی و اجتماعی معاون اول 🔺همسر رئیس دفتر روحانی ⬅️ مشاور وزیر و مدیرکل بانوان وزارت کشور 🔺برادر وزیر ارتباطات ⬅️ مدیر عامل شرکت سرمایه گذاری مسکن جنوب 🔺آقازاده وزیر اسبق کشور ⬅️ معاون پشتیبانی نهاد ریاست جمهوری 🔺آقازاده وزیر اسبق کار ⬅️ دبیر کمیسیون علم و فناوری دفتر دولت 🔺آقازاده معاون وزیر اسبق کار ⬅️ مدیرکل خبرگزاری ایرنا 🔺داماد برادر معاون پارلمانی رییس‌جمهور ⬅️ معاون جوانان وزیر ورزش 🔺برادر زن معاون پارلمانی ⬅️ مشاور و دستیار ویژه معاون پارلمانی و... بگذریم از اینکه شخص رئیس جمهور، خودش یکی از مصادیق این جملات است!
🔻دکتر سعید جلیلی: تردید در یک جبهه، حتی جناب مالک را از پشت خیمه دشمن مجبور به بازگشت می‌کند دکتر جلیلی در هشتاد و سومین جلسه حکمت سیاسی اسلام در قرآن گفت: 🔹‌فتنه زمانی شکل می‌گیرد که تردید و شبهه ایجاد می‌شود. حتی در سپاه امیرالمؤمنین(ع) نیز تردید می‌تواند عامل فتنه‌ای شود که جناب مالک را از پشت خیمه دشمن وادار به برگشت کند. ‌ 🔹باید توجه داشت که در عرصه‌ها‌ی سیاسی و اجتماعی، فتنه‌ها چگونه به وجود می‌آیند. کسانی در درون جامعه دینی، کارشان تردید افکنی در میان آحاد مردم است که سبب فتنه می‌شود. «لَوْ خَرَجُوا فِيكُمْ مَا زَادُوكُمْ إِلَّا خَبَالًا وَلَأَوْضَعُوا خِلَالَكُمْ يَبْغُونَكُمُ الْفِتْنَةَ» 🔹برخی خودشان را جزو مومنان می‌دانند اما در بعضی موارد، می‌خواهند طبق سخنان کافران عمل کنند. بنده به خاطر دارم که یکی از دولتمردان ترکیه‌ای برای بنده تعریف می‌کرد که اتحادیه اروپا، شرط پیوستن ترکیه به این اتحادیه را لغو اجرای برخی از احکام اسلامی عنوان کرده بود! «قَالُوا لِلَّذِينَ كَرِهُوا مَا نَزَّلَ اللَّهُ سَنُطِيعُكُمْ فِي بَعْضِ الْأَمْرِ» 🔹امام سجاد(ع) در مناجات المطیعین از خداوند متعال می‌خواهند که پرده‌های تردید و شک را از مقابل دیدگان ما بردارد زیرا تردید‌ها، بر آتش فتنه می‌دمند. «وَاقْشَعْ عَنْ بَصائِرِنا سَحابَ الارْتِيابِ ... فَإِنَّ الشُّكُوكَ وَالظُّنُونَ لَواقِحُ الْفِتَن» ‌ 🔹عده‌ای عنوان می‌کردند که در کشور ما انتخابات هست اما رقابت یا مشارکت وجود ندارد! در انتخابات ۸۸، هم رقابت شدیدی ‌نیز وجود داشت و هم با شرکت ۸۵ درصد مردم در انتخابات، افتخار بزرگی برای نظام رقم زده شد. در آن انتخابات، با مشارکت گسترده و رقابت جدی، نفر اول و دوم حدود ۱۱ میلیون اختلاف آراء داشتند. 🔹چند روز پیش از انتخابات، اوباما نامه‌ای خطاب به مقام معظم رهبری نوشته بود زیرا می‌دید با یک قدرت جدی و مردمی مواجه است. در چنین شرایطی، عده‌ای با ایجاد فتنه در کشور، تصویری نادرست را به طرف‌های مقابل منتقل کردند؛ به همین دلیل بود که مقام معظم رهبری از فتنه ۸۸ به عنوان «ظلم بزرگ به نظام» تعبیر کردند. عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام همچنین در پاسخ به پرسشی در خصوص FATF عنوان کرد: 🔹در اواخر سال ۹۷، دولت وقت نامه‌ای نوشت که در صورت امضا نشدن یکی از کنوانسیون‌های FATF، حتی امکان پرداخت حقوق اسفند وجود ندارد! امروز در دی‌ماه سال ۱۴۰۳ مشاهده می‌کنیم که پس از ۶ سال، چنین مشکلی در کشور به وجود نیامد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از حرف مردم
8.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
6⃣قابل توجه ❤️به نیت فرج و سلامتی اقا عجل الله تعالی فرجه الشریف 🔺بخوانید دعای هفتم صحیفه سجادیه اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
هدایت شده از مینا فروزش
24.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 شهید سیدحسن نصرالله:عده‌ای ممکن است بگویند من دارم بزرگنمایی میکنم؛ اما من چیزی که میبینم را می‌گویم. اگر انتقام حاج قاسم و ابومهدی سهل گرفته شود آغاز است .... 🌺یا أللّٰهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیمُ! یا مُقَلِّبَ القُلوبِ! ثَبِّت قَلوبنا عَلیٰ دینِکَ🌺 @mina_foroozesh
هدایت شده از 💖 یاس نبـی 💖
16.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💐 امام زمان، أُذُن واعیهٔ الهی هست، قبل از اینکه مستمع کلام ما را بشنود، امام زمان می شنود! ❌ نعوذ بالله، وقتی شیطان ما را می بیند، امام زمان ما را نمی بیند!؟ حیا کنیم از امامی که ما را می بیند.! 🎙 حضرت آیت الله بهجت(ره)