وقتی رئیس جمهور محبوبت میشود #شهید_جمهور شاید دیگر نه دستی برای نوشتن باشد و نه دل و حالی برای گفتن؛ اما آنچه میتواند احیائت کند پرواز بر فراز آرمانهای امام و انقلاب اسلامی است و حرکت بر معیار و سنجهای که #کارگزاران_شهید ترسیم نمودهاند بر این اساس کمی خواهم نوشت پیرامون رویکردهای انتخابات ریاست جمهوری پیش رو...
ان شاءالله
مهدی طاهری
گام اول به این موارد خواهم پرداخت:
👇
پاسخ به سه پرسش:
۱) آیا ریاستجمهوری باید روحانی باشد؟
۲) آیا رییس جمهور باید کسی باشد که قامت رهبری داشته باشد؟
۳) آیا رییس جمهور باید امتداد ریاست جمهوری آیت الله رییسی باشد؟
https://eitaa.com/MahdiTaheri55
1⃣پاسخ پرسش اول:
پیرامون اینکه روحانی بودن رییس جمهور «پرسش» است یا «دیدگاه» قایل به سخن دوم هستم. دیدگاه گروهی از سیاسیون سنتی و البته حوزویان سیاسی بر ضرورت روحانی بودن رییس جمهور متمرکز است. این گروه برای دیدگاه خود چندین استدلال دارند؛ به نظر میرسد دیدگاه این گروه مبحثی «هویتی» و البته مبتنی بر «تجربه تاریخی» و زیست چند دهه انقلاب اسلامی است. ایشان اولا ماهیت انقلاب اسلامی را برخاسته از پایگاه حوزههای علمیه میداند و بهترین مراقب این انقلاب را نیز همان مبدأ حرکت و مولد آن تلقی مینمایند. ثانیا نیز تجربه چند دهه انقلاب اسلامی و فرجام چندین رییس جمهور در یک نگاه تحلیلی این دیدگاه را در نزد پیروانش متقنتر مینماید؛ تجربه مهندس بازرگان(دولت موقت)، بنیصدر، دوره کوتاه شهید رجایی(کمتر از دو ماه که البته نخست وزیرش شهید باهنر بود)موسوی(نخست وزیر)، احمدینژاد پنج تجربه گرانسنگ و پر هزینه برای تاریخ انقلاب اسلامی است. بررسی تحلیلی شخصیت هر کدام از افراد یاد شده از گرایش به غرب تا انحراف و دگردیسی و تحول احوال افراد همه و همه تجربه پیش رویی است که هزینهی تجربه مجددش گزاف است؛ این چند نفر را میتوانید با شخصیتهای رییس جمهور حوزوی هم چون: آیت الله خامنهای(دوره ریاست جمهوری) و آقایان هاشمی رفسنجانی، خاتمی، حسن روحانی و شهید آیت الله رئیسی مقایسه کنید. در نگاه این گروه با تحلیل سرجمع هزینه فایده،گروه دوم برای بقاء و امتداد انقلاب اسلامی بیشتر به منفعت و مصلحت است.
در صورت صلاحدید نظرات مبارک را به آیدی (ادمین) زیر ارسال بفرمایید
👇
@mahdiTahere
مهدی طاهری
https://eitaa.com/MahdiTaheri55
مهدی طاهری
1⃣پاسخ پرسش اول: پیرامون اینکه روحانی بودن رییس جمهور «پرسش» است یا «دیدگاه» قایل به سخن دوم هستم.
متن پیشین پرسشهایی را در ذهن برخی مخاطبین بزرگوار پیش آورد که بایسته است مطلب کمی بسط یابد. بسط تحلیلی موضوع شاید به یافتن ملاک تشخیص در گام دوم انقلاب کمک کند. تجربه پیشین رؤسای دولت در زیست تاریخی انقلاب اسلامی را میتوان به دو بخش تقسیم نمود. قسم اول رؤسای غیر حوزوی است. اولین ایشان مرحوم مهندس بازرگان است. آقای بازرگان اگر چه شخصیتی مذهبی بود و از دیر هنگام به واسطه مجالس روضههای بازار با مرحوم طالقانی (هر دو به واسطه پدرانشان) ارتباط داشتند لکن نمیتوان گفتمان دولت موقت را همان گفتمان امام و انقلاب اسلامی تلقی نمود. بازرگان افزون بر رویکرد ملی گرایانهاش، شاید به واسطه ارتباط با جریان نهضت آزادی گرایشهای غربگرایانه نیز داشت بنابراین رویکرد مدیریتیش تلفیقی از غربگرایی، ملیگرایی و آموزههای اسلامی البته با رویکرد فردگرایانه و خوانش سکولاریستی بود. روشن است که این ترکیب و در شرایط ویژه انقلابی نمیتوانست امتداد یابد و موجب «عبرت» شد نه «الگو»؛
ادامه دارد...
ارسال نکات👇
@mahdiTahere
مهدی طاهری
https://eitaa.com/MahdiTaheri55
مهدی طاهری
1⃣پاسخ پرسش اول: پیرامون اینکه روحانی بودن رییس جمهور «پرسش» است یا «دیدگاه» قایل به سخن دوم هستم.
چند لحظه پیش از تنگه مرصاد گذر کردم، ماجرای عملیات مرصاد و #صیاد_شهید را خوب به خاطر دارم به شهید صیاد عشق میورزم مجاهدی بود در تراز انقلاب؛ یک باره مناسب دیدم نوشتن را ادامه دهم پیرامون اولین رییس جمهور رسمی کشور آقای بنیصدر که البته نه نسبتی با مکتب امام داشت و نه ملت ایران؛ عاقبت هم با خیانتهای خویش از کشور فرار کرد. همکاری با منافقین در دوره حضور در ایران و حتی پس از آن بهگونهای درج شده است که از تفصیل در این مجال بینیاز شویم. نفر سوم دوره ریاست جمهوری آیت الله خامنهای(قبل از اصلاح قانون) با مدیریت میرحسین موسوی با گرایش به «حزب نخشب» بود سخن از اختلافات آن دوره را هم که کوتاه کنیم فتنه ۸۸ ماهیت بیشتری از این تفکر را در میدان انقلاب به نمایش گذاشت. آخرین نفر نیز محمود احمدینژاد بود که با شعار و ارزشهای انقلاب شروع نمود و البته با انحراف از مبانی اسلام و انقلاب ادامه داد...به گونهای که برخی بزرگان خطرش را در تاریخ اسلام بینظیر یا کم نظیر دانستند.
خلاصه این که ضرورت دارد در گزینش کاندیدای تراز به چهار کلیدواژه التفاتی داشت که #شهید_جمهور عاری از همه بود:
«التقاط»، «نفاق»، «فتنه» و «انحراف»
هنوز در پی پاسخ به این پرسش هستیم که آیا رییس جمهور باید روحانی باشد؟!
ادامه دارد...
#تبیین
#چله_خدمت
ارسال نظرات
👇
@mahdiTahere
مهدی طاهری
https://eitaa.com/MahdiTaheri55
دوران کوتاه شهید رجایی را نمیتوان بر اساس سنجه برنامه و کارنامه ارزیابی نمود بلکه اساس این دورهی تراز، مبتنی بر ویژگیهای یک شخصیت مکتبی و ولایی و رویکرد انقلابی اوست بنابراین رویکرد افراد میتواند جهت دهنده اساسی یک دولت باشد.
مهدی طاهری
مهدی طاهری
1⃣پاسخ پرسش اول: پیرامون اینکه روحانی بودن رییس جمهور «پرسش» است یا «دیدگاه» قایل به سخن دوم هستم.
پاسخ به پرسش پیشین پیرامون روحانی بودن ریاست جمهوری را با بررسی تجربه زیستی روحانیونی که متصدی ریاست جمهوری شدند ادامه میدهم.
اولین رییس جمهور روحانی آیت الله خامنهای حفظه الله است؛ در این دوره رییس دولت آقای میرحسین موسوی بود عمدتا کار اجرا و اختیارات و تعیین وزرا و مانند آن در اختیار نخست وزیر است و شرایط حاکم بر جامعه نیز کشور درگیر ۸سال دفاع مقدس بود اولویت اول کشور مسئله جنگ است و به لحاظ گفتمانی همسویی با کلیت گفتمان امام و انقلاب مشهود است؛ دوره بعد اما دوران ریاست جمهوری آقای هاشمی رفسنجانی است؛ این دوره که معروف به دوران سازندگی است؛ واگذاری امور مملکت به کارگزاران با رویکرد تکنوکراتی از ویژگیهای این دوره است. در این دوران هرچند رییس جمهور در ادبیات سیاسی خود را تابع مکتب امام میداند لکن فقدان «گفتمان پیشرفت جامعه ایران» خلأ تئوریک متناسب با اندیشه امام را نمایان و موجب پرورش روحیه سرمایهداری و سرمایهخواری و اختلاف طبقاتی گردید. پایان این دوره در واقع امتداد این تفکر بود که با ریاست جمهوری آقای سید محمد خاتمی شروع و در واقع پازلی بود که سمت و سوی غربگرایی را افزون بر حوزه اقتصاد به حوزه فرهنگ و اجتماع کشاند؛ طرح گفتمان جامعه مدنی و پیامدهای اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی آن نه نسبتی با گفتمان مکتب امام خمینی داشت و نه تناسبی با حوزههای علمیه! تفکر این دوره پیشرفت جامعه ایران با مدل غرب گفتمان حاکم بر رییس جمهور روحانی این دوره یعنی جناب خاتمی است. دوران دیگر دوره ریاست جمهوری آقای حسن روحانی است در این دوره نیز هرچند تلاش شد اعتدال مشی دولت باشد اما روش دولت نبود؛ وادادگی در مقابل مدل غرب و فهم ناصحیح از تعادل و تعامل خسارات پر هزینهای را بر کشور تحمیل نمود که تنها یکی از آنها برجام نافرجام بود که نه نانی برای ملت داشت و نه آبی برای نظام؛ از احیاء خسارات قدیمی کرسنت و آقازادگی و امثالهم که بگذریم میماند جمله آن مرد بزرگ که ایشان درسخواندن فیضیه است یا انگلستان!!!
آخرین فرد رییس جمهور شهید و شهید جمهور است که در ادامه خواهد آمد...
دعاگوی شما
#کربلای_معلی
مهدی طاهری
https://eitaa.com/MahdiTaheri55
دعاگوی اعضای بزرگوار کانال
امشب بین الحرمین 🌹
با ذکر صلوات و سلام محضر مبارک اباعبدالله مشارکت فرمایید
مهدی طاهری
1⃣پاسخ پرسش اول: پیرامون اینکه روحانی بودن رییس جمهور «پرسش» است یا «دیدگاه» قایل به سخن دوم هستم.
سخن آخر پیرامون پرسش از ضرورت ریاست جمهوری روحانی را با #روحانی_شهید_جمهور آغاز میکنم. مکتبی بود و شیفته گفتمان امامین انقلاب، ولایتمدار، مردمدار و دشمنستیز، سیاستمدار بود و متخلق؛ منظومه فکری منظمش او را از التقاط و انحراف به دور داشته بود؛ اهل قضاوت بود و البته تعامل با همه گروهها و جریانها؛ در فسادستیزی همانقدر قاطع بود که در نفاقستیزی عمل نموده بود؛ تعادل شخصیتی چهل سال گذشتهاش او را از تمامی مواضع مبتنی بر هیجانات اجتماعی و قدرت سیاسی به دور داشته بود. ایشان فقط در «قاب حوزه علمیه» نبود بلکه در «قالب گفتمان حوزه علمیه» جای داشت؛ بنابراین پاسخ پرسش این است که حوزوی بودن رییس جمهور «وجه الامتیاز» است نه «وجه الاختصاص» بر این اساس مهم فهم و درک «قالب گفتمان حوزه انقلابی» است نه «قالب و قاب حوزه سکولار»؛ یعنی کسی که گفتمان حوزوی امامین انقلاب را برای تحقق فهم کرده باشد و البته با توجه به وجوه امتیاز!
@mahdiTahere
مهدی طاهری
https://eitaa.com/MahdiTaheri55
مهدی طاهری
گام اول به این موارد خواهم پرداخت: 👇 پاسخ به سه پرسش: ۱) آیا ریاستجمهوری باید روحانی باشد؟ ۲) آیا ر
در ادامه پرسش دوم را بررسی خواهیم کرد...
مهدی طاهری
روي أن الله عوض الحسين عليه السلام من قتله أربع خصال: جعل الشفاء في تربته، وإجابة الدعاء تحت قبته، والأئمة من ذريته، وأن لا تعد أيام زائريه من أعمارهم.
نیمه شب، امشب تحت قبه ابی عبدالله دعاگوی برادران و خواهران ارجمند و آشنایان و همسنگران عزیزم؛ به ویژه دو عزیز طلبه نازنینم مرحومین مغفورین آقا اسماعیل خلیلیان و آقا پیام نجفی بودم. التماس دعا به ذکر صلوات به روح امام حسین علیه السلام و اصحابش؛ و روح #شهدای_خدمت.
https://eitaa.com/MahdiTaheri55
مهدی طاهری
گام اول به این موارد خواهم پرداخت: 👇 پاسخ به سه پرسش: ۱) آیا ریاستجمهوری باید روحانی باشد؟ ۲) آیا ر
به زودی سوال دوم را بررسی خواهیم کرد؛
آیا ریاست جمهوری باید کسی باشد که بالقوه توان رهبری داشته باشد ؟!!!
https://eitaa.com/MahdiTaheri55