eitaa logo
ماهد¹¹³
539 دنبال‌کننده
2.9هزار عکس
2.1هزار ویدیو
12 فایل
﷽ اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج 🤍 ازولایت‌فقیه‌غافل‌نشویدوبدانیدمن‌به‌یقین‌رسیدم‌که‌امام خامنه‌ای‌نائب‌بر‌حق‌امام‌‌زمان‌است. (شهیدحججی) شروطمون : https://eitaa.com/conditions13 کپی؟! با ذکر صلوات برای آقا صاحب الزمان [ عج ]
مشاهده در ایتا
دانلود
- قرارگاه مرکزی حضرت خاتم‌الانبیا (ص) : حق مشروع خود می‌دانیم مبدأ شلیک موشکهای دشمن در برخی شهرهای امارات را هدف قرار دهیم !! - مردم امارات نسبت به تخلیه بنادر ، اسکله‌ها و مخفیگاه آمریکایی‌ها در شهرهای امارات اقدام نمایند.
- خلبان آمریکایی تایلر سیمونز در سقوط هواپیمای سوخت‌رسان KC-135 در غرب عراق به هلاکت رسید !!
16.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
- سخنگوی قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا [ ص ] : تقاص تک‌تک خون‌های به ناحق‌ریخته شده و غرامت آسیب‌های وارده را پس خواهید داد !!
ماهد¹¹³
- سه شعبه از «سیتی‌بانک» آمریکا در دبی و در منامه، پایتخت بحرین، بامداد امروز با استفاده از «پهپادها
‌ سخنگوی سپاه : حمله به شعب بانک‌های آمریکایی در پاسخ به تجاوز دشمن به ۲ بانک ایرانی بوده است. اگر دشمن این اقدامش را تکرار کند، کلیه شعب بانک های آمریکایی در منطقه هدف مشروع ما خواهد بود.
- آقای قالیباف : این جنگ ثابت کرد که پایگاه‌های آمریکا برای هیچ کشوری امنیت نمی‌آورند !! - رئیس مجلس: این جنگ یک چیز را به وضوح ثابت کرد: پایگاه‌های آمریکایی در منطقه ما از هیچ‌کس محافظت نمی‌کنند، آنها منبع تهدید هستند. آمریکا همه را فدای اسرائیل می‌کند و به هیچ‌کس جز اسرائیل اهمیت نمی‌دهد. هر کسی که آمریکا به او لباس بپوشاند، به معنای واقعی کلمه برهنه است!
- تصویری از رادار Saab Giraffe 1X منهدم شده سفارت آمریکا توسط مقاومت عراق !!
- واکنش فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران به درخواست کمک ترامپ از کشورهای دیگر برای بازکردن تنگه هرمز !! + سردار تنگسیری: آمریکایی‌ها به‌دروغ ادعای نابودی نیروی دریایی ایران را داشتند. بعد به‌دروغ ادعای اسکورت نفت‌کش‌ها را کردند؛ حالا هم از دیگران درخواست نیروی کمکی دارند. البته این را یادآور می‌شویم که تنگه هرمز هنوز به‌شکل نظامی مسدود نشده و صرفا کنترل می‌شود.
- اولین عکس از ‌هواپیماهای سوخت‌رسان نابود‌شده آمریکایی در عربستان !! - وال‌استریت ژورنال که قبلا انهدام ۵فروند از این هواپیماها درعربستان را داده بود حالا تصاویر آن منتشر شده . - عصبانیت و درد ‌ترامپ: هیچ‌کدام تخریب نشدند نیویورک‌تایمز و وال‌استریت پست‌فطرت می‌خواهند ما جنگ را ببازیم!
6.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
- بازخوانی یک سخنرانی قدیمی از رهبر شهید انقلاب در مورد تنگه هرمز !! ؛
- سخنگوی قرارگاه مرکزی خاتم الانبیاء (ص) : ما برای واردآوردن ضربات سهمگین، کوبنده و متوالی بر دشمن، صبر نداریم و پی‌درپی عمل می‌کنیم. دوره قلدریِ بین‌المللی، به پایان رسیده است.
بسم رب الشهدا 🖤
دعای فرج 🖤✨