•••
#رفتار_شهدا
به خدا قسم مسلمان بودن تنها فقط به نماز و روزه نيست البته انسان بايد نماز بخواند و روزه هم بگيرد. اما برگرديم سرحرف اول اگر دوستت تو را ناراحت كرد بعد پشيمان شد و به تو سلام كرد و از تو كمک خواست حتما به او كمک كن. تا می تونی به دوستانت كمک كن و به هر كسی كه می شناسی و يا نمی شناسی خوبی كن. نگذار كسی از تو ناراحت بشه و برنجه...
|شهید عباس بابایی|
[@Mahfel_Rahaiea]
6.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جناب لال الدوله🤌😂
#این_خیلی_خوب_بود😂
[@Mahfel_Rahaiea]
🌷امام جواد عليه السلام:
مومن به توفیق خدا و به داشتن پندگویی درونی و به خوی نصیحت پذیری از کسی که او را نصیحت می کند، نیاز دارد.
|تحف العقول صفحه ۴۵۷|
[@Mahfel_Rahaiea]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ یک عمل مختصر و پرفضیلت #ماه_رجب
[@Mahfel_Rahaiea]
نشریۀ آمریکایی: انصارالله یمن بایدن را در دریای سرخ کیشومات کرد
🔹نشریۀ اینترسپت در گزارشی به قدرت انصارالله یمن و حملات موشکی موفقیتآمیز این گروه که کشتیهای مرتبط با رژیم صهیونیستی را هدف میگیرند، اشاره کرد و از آن به عنوان یک بازیگر قدرتمند یاد کرد.
🔹طبق این گزارش، حملات ۳ ماه اخیر انصارالله در دریای سرخ، رژیم صهیونیستی را وادار کرد تا حجم حملات زمینی در غزه را کاهش دهد و اجازه دهد تا کمکهای بینالمللی وارد غزه شود.
🔹این نشریه در ادامه به حملات اخیر آمریکا و انگلیس به یمن اشاره کرد و نوشت که نتیجۀ آن این شد که شدت عمل انصارالله افزایش یافت و این گروه حملات موشکی و پهپادی را افزایش داد و کشتیهای تجاری و یک ناو آمریکا را هدف قرار داد.
🔹این رسانه با اشاره به این موارد نوشت که دولت بایدن با تصمیم خود برای حمله به انصارالله، خود را در معرض یک کیش و مات ژئوپولتیکی قرار داده است.
[@Mahfel_Rahaiea]
✅ گزیده ای از اخبار مهم اخیر
◽️سخنگوی نیروهای مسلح یمن: یک کشتی باری نظامی آمریکا را در خلیج عدن با استفاده از موشکهای دریایی هدف گرفتیم.
◽️حملۀ دوبارۀ آمریکا به یمن با مشارکت ۶ کشور
دولتهای آمریکا، انگلیس، استرالیا، کانادا، هلند و بحرین در بیانیهای مشترک گفتند که به ۸ پایگاه نظامی انصارالله یمن حمله کردهاند.
◽️یمن: به حملات علیه اسرائیل تا پایان جنایات در غزه ادامه میدهیم
«محمد البخیتی» عضو دفتر سیاسی جنبش مقاومت انصارالله یمن بامداد سهشنبه گفت: «هر قدر هم که بمباران کنند، عملیات نظامی ما علیه اسرائیل ادامه مییابد».
«محمدعلی الحوثی» عضو شورای عالی سیاسی یمن نیز تصریح کرد: «هدف آمریکا و انگلیس از تجاوز به یمن که همان توقف عملیات دریایی است، محقق نخواهد شد».
◽️خبرنگار صدا و سیما: حزب الله لبنان۴ تجمع و یک پایگاه نظامی رژیم صهیونیستی را مورد هدف قرار داد
◽️المیادین: گروه «مقاومت اسلامی عراق» به بندر اشدود در اراضی اشغالی حملۀ پهپادی کرده است.
[@Mahfel_Rahaiea]
9.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
• خواب عجیب استاد شجاعی از قیامت!
#امام_زمان(عج)
[@Mahfel_Rahaiea]
[ مَحفِلِ رَهایي ]🇵🇸
_آقای اباعبدلله ما دوست داریم:)" [@Mahfel_Rahaiea]
السلام علیک یا اباعبدالله:)🌱