🔻روایت آخرین دیدار؛ حاج قاسم خطاب به همراهان جهاد مغنيه:
✍مراقب پسر من باشيد خدا خيرتان دهد... آخرين باری كه حاج قاسم جهاد را ديد دو روز قبل از شهادتش بود؛ با لبی خندان و پُرانرژی مثل هميشه آمد ديدن ِحاج قاسم، با همه برادران حاضر در جمع سلام واحوال پرسي كرد، به حاج قاسم اطلاع دادن جهاد به ديدن شما آمده.حاج قاسم هم با اشتياق فراوان برای ديدن او به برادران گفت بگوييد سريع بيايد داخل پيش من.
تا جهاد داخل اتاق شد حاج قاسم از جايش بلند شد او را محكم بغل كرد، جهاد هم با لحن شيرين و هميشگیاش كه حاج قاسم را عمو خطاب ميكرد و لبخندی كه هميشه زمان ديدن حاج قاسم بر لب داشت با صدای بلند گفت: خسته نباشيد عمو! و شانهی حاج قاسم را بوسيد، خم شد تا دست حاج قاسم را ببوسد اما حاج آقا ممانعت كرد. جهاد هم با صدای آرام رو به سمت او گفت: آخر من آرزو به دل میمانم. باهم نشستند و چای خوردن. برادری كه مسئول جهاد بود آمد داخل اتاق، حاج قاسم تا او را ديد گفت: برادر، جهاد را اول به خدا دوم به شما ميسپارم؛ جان شما و جان او! ايشان اجازهی اينكه به خط مقدم برود را از طرف من ندارد!
جهاد لبخندی زد و باز شانهی حاج قاسم را بوسيد و دستش را بر روی شانه ايشان گذاشت و گفت عمو جان من به فدای شما؛حاج قاسم هم نگاهی پراز عشق و محبت به جهاد كرد و همينطور كه به جهاد نگاه ميكرد رو به سمت آن برادر مسئول گفتن: مراقب پسر من باشيد خدا خيرتان دهد...! آن لحظه همه حاضران در آن جمع عمق عشق و محبت پدر و پسری را بين جهاد و حاج قاسم فهميدن...
📚بخشی از خاطرات جمع آوری شده درباره شهيد جهاد
🔵🔷🔹تقویم
🔵🔷🔹امروز یک شنبه 29 دی ماه
🏴🇮🇷 @MAHOUR24
💠هر چه فریاد دارید بر سر #آمریکا بکشید
ما با فریاد، محمدرضاخان را بيرون کردیم. شما خیال می کنید با تفنگ بیرون کردیم؟ با فریاد، با «اللَّه اکبر»! این قدر «اللَّه اکبر» بر مغز این ها کوبیده شد که خودشان را باختند و فرار کردند. از این مملکت رفتند.مسلمین باید فریاد بزنند، گمان نکنند که فریاد و شعار فایده ندارند. خیر، شعار فایده دارد، اما اگر همه فریاد بزنند. فریاد منِ تنها هیچ چیز نیست. فریاد یک محله، یک شهر هیچ چیز نیست.ما باید هرچه فریاد داریم، به سر این ها بزنیم.هرچه فریاد دارید، بر سر آمریکا بکشید.
#امام_سید_روح_الله_موسوی_خمینی
📚صحیفه نور، جلد ١٢،صفحه ٢٨٢
👥کانال صحیفه نور امام خمینی(ره)
🔵🔷🔹تقویم
🔵🔷🔹امروز یک شنبه 29 دی ماه
🏴🇮🇷 @MAHOUR24
فرانسه واقعی ≠ فرانسه ذهن روحانی
🔵🔷🔹تقویم
🔵🔷🔹امروز یک شنبه 29 دی ماه
🏴🇮🇷 @MAHOUR24
🔹آقای روحانی در این شش سال، فقط به آمریکا دل نبست. مواضع او، نوعی وجهه سازی خلاف واقع برای فرانسه هم بود. فرانسه ای که میزبان ضد انقلاب سلطنت طلب و سپس سازمان تروریستی منافقین شده بود. پاریس در جنگ تحمیلی، کاملا از صدام پشتیبانی می کرد.
♦️اما روحانی بهمن 94 پس از سفر به پاریس ادعا کرد "رئیسجمهور فرانسه گفت یکی از اهداف ما، ایجاد اشتغال برای جوانان ایران است". روحانی همچنین بعدها ادعا کرد:
🔹"رییس جمهور فرانسه گفت سال ۹۱ ما پنج کشور [؟!] تصمیم به جنگ با ایران گرفته بودیم، اما وقتی شما رییس جمهور شدید، دیدیم شرایط عوض شده ما هم دست نگه داشتیم ببینیم شرایط جدید چه میشود.».
♦️اگر این ادعا درست باشد، روحانی چرا به دهان یاوه گوی اولاند نزد؟ آیا او را بدیل گزینه نظامی در فشار بر ایران، بلکه بهتر از آن می دانستند؟! و این مایه افتخار است یا شرمندگی؟!
🔹مشی روحانی چگونه بود که به گستاخی بعدی مقام فرانسوی منتهی شد؟ وزیر خارجه فرانسه بهمن 95 ضمن سفر به تهران، در مهمانی سفارت این کشور شرکت کرد.
♦️مقارن این سفر، ناوهای فرانسوی به همراه آمریکا و انگلیس در خلیجفارس مانور نظامی برگزار میکردند. تجار فرانسوی با اظهار نگرانی پرسیده بودند آیا این مانور نظامی بر روابط ما تأثیر نمیگذارد؟
🔹ژان مارک آیرو در پاسخ گفت «خیر بنده هیچ نگرانی ندارم. مقامات ایرانی در هیچ یک از جلسات برنامهریزی سفر، به این مانور معترض نشدند. #دولت_ایران به این سفرها #احتیاج دارد و مطمئنم که هیچ اعتراضی در جلسات فردا هم نخواهیم شنید»!
♦️این، همان تحلیلی است که وبسایت رادیو فرانسه مهر ماه 92 منتشر کرد: «ارزیابی غرب از دولت روحانی، تعامل با #فروشنده_بدهکار و مشتاقی است که خود را ناگزیر از #فروش_حقوق_ملی میبیند. طبق این جمعبندی اگر خریدار صبور باشد، فروشنده، قیمت را کمتر خواهد کرد»!
🔹پس از ابطال برجام توسط آمریکا و متهم کردن سپاه به تروریسم هم وزیر خارجه فرانسه گفت «ما قبل از آمریکا، سپاه پاسداران را تحریم کردهایم».
♦️آقای روحانی در یک سال اخیر به موازات خباثت های مشترک آمریکا و فرانسه -که از جمله در بدعهدی شرکت های فرانسوی و سپس مطالبه مذاکرات موشکی و واگذاری قدرت منطقه ای ایران متبلور شد- امید موهوم به فرانسه را برجسته می کرد.
🔹 وانمود می شد ماکرون در صدد میانجی گری است؛ و حال آن که او، صرفا ابزار فریب و تهدید ترامپ بود. حباب فریب سرانجام در سفر نیویورک ترکید و معلوم شد آنها صرفا باج تازه می خواهند. فرانسه همچنین از جنایت آمریکا در ترور سردار سلیمانی حمایت کرد.
♦️تازه ترین وقاحت ماکرون، زدن توئیتی با عبارت جعلی "خلیج عربی-فارسی" ! است. یک بار دیگر رفتارهای رذیلانه دولت فرانسه را مرور کنید. چرا باید چنین دولت خبیثی به عنوان دوست ایران جا زده می شد؟!
@IMANI_mohammad
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
وحدت چیست؟ خیانت کدام است؟
سردار سلیمانی پاسخ می دهد
🔵🔷🔹تقویم
🔵🔷🔹امروز یک شنبه 29 دی ماه
🏴🇮🇷 @MAHOUR24
🔹در خط مقدم جنگ با دشمن نباید دو صدا بلند شود و کسانی بگویند او دشمن نیست، دوست است.
♦️خوارج محصول ترویج همین نگاه بودند.
🔹اگر صاحب منصبانی آدرس غلط دادند و در جامعه دو صدایی در مقابل دشمن درست کردند، مرتکب خیانت شده اند.
♦️کوچه دادن به دشمن، بدترین نوع خیانت است.
🔹ترویج فهم غلط از دشمن، حساسیت جامعه را از بین بردن و سرد کردن، در درون آن تفرقه درست کردن، خیانت است.
(باتشکر از برادر فاضل و محقق، جناب آقای مرتضی هرندی که این ویدئو را ارائه کردند.)
@IMANI_mohammad
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴اظهارات متفاوت حاج محمود کریمی درباره #انتقام_سخت
آيا خروج نیروهای آمریکایی از منطقه شامل کشور خودمون هم میشه؟! یعنی شامل قاچاقچی سازمان یافته هم میشه؟! شامل مسؤل دوتابعیتی که به نفع آمریکا رای میده هم میشه؟!
🔵🔷🔹تقویم
🔵🔷🔹امروز یک شنبه 29 دی ماه
🏴🇮🇷 @MAHOUR24
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آقای روحانی: هرجا دشمنان قسم خورده اعلام پشیمانی و آمادگی کنند! در همان لحظه آماده هستیم مسائل را با آنها حل و فصل کنیم! ۹۸/۱۰/۲۸
رهبر انقلاب اسلامی:
همهی ما این را هم بدانیم که دشمنی این جبهه #موسمی و #فصلی نیست؛ این دشمنی، یک دشمنی #ذاتی است، دشمنی #همیشگی است، #هر_وقت بتوانند ضربه بزنند میزنند. #علاجش این است که ما خودمان را #قوی کنیم؛ #قوی از لحاظ نظامی، قوی از لحاظ امنیّتی، قوی از لحاظ سیاسی، قوی از لحاظ اقتصادی. از جهات مختلف خودمان را قوی کنیم که دشمن نتواند ضربه بزند؛ وَالّا دشمنی او دشمنی #ذاتی است. اینکه بعضی خیال کنند که اگر چنانچه ما یک قدم عقب رفتیم، یک کمی #کوتاه آمدیم، آمریکاییها دست از دشمنی برمیدارند، بسیار خطا است؛ خطای فاحشی است این فکر. اینکه بعضی فکر کنند که شما کاری نکنید که آمریکا عصبانی بشود -میگویند بعضیها و در روزنامهها مینویسند- درست نقطهی مقابل فرمایش پروردگار عالم است: وَ مَثَلُهُم فِی الإِنجیلِ کَزَرعٍ أَخرَجَ شَطْأَهُ فَآزَرَهُ فَاسْتَغْلَظَ فَاسْتَوی عَلی سُوقِهِ یُعجِبُ الزُّرَّاعَ لِیَغیظَ بِهِمُ الکُفَّارَ رشد عناصر مؤمن، این نهالهای برومند، این جوانهای مؤمن، اصلاً برای این است که «لِیَغیظَ بِهِمُ الکُفّار»، تا دشمن عصبانی بشود؛ از همین هم بیشتر عصبانیاند. عصبانیاند از جوانهای عرصهی علم، از جوانهای عرصهی جهاد، از جوانهای عرصهی خدمت، از جوانهای عرصهی نظامی؛ از اینها عصبانیاند. ۹۸/۱۰/۱۸
پ.ن: حالا بهتر میفهمید چرا آقا اینقدر تاکید بر گفتمان #دشمن_شناسی دارند.
دشمن شناسی نیاز به مبانی فکری #اسلام و #انقلاب دارد.
🏴🇮🇷 @MAHO
🌷او هم نخبه بود و هم از دانشگاه شریف؛ او را عمدی کشتند نه سهوی؛
🌷ولی نه مسئولی عذرخواهی کرد و نه کسی در خیابان برایش شمع روشن کرد.
#شهید_هسته_ای
#شهید_مصطفی_احمدی_روشن
🏴🇮🇷 @MAHOUR24
✒️نوشته روی عکس، دستخط "پارک چانگ هی" رئیس جمهور کره جنوبی در سال های ۱۹۶۱ تا ۱۹۷۹ و قهرمان پیشرفت این کشور است: "دفاع خوداتکا، اقتصاد خودکفا"
🔹اگر بخواهیم ریشههای صنعتی شدن کره جنوبی را بررسی کنیم، باید بگوئیم رابطه تنگانگی میان «خلق بازار صنایع نظامی» و پیشرفت این کشور وجود دارد؛ به گونهای که سایر صنایع، یا مصرف کننده زیرساختهایی بودهاند که برای صنایع دفاعی ایجاد شد و یا از فناوریهایی بهرهبردای کردهاند که در صنایع نظامی تحصیل شد. این مسئله در تاریخ اقتصاد سیاسی کره جنوبی به قدری پررنگ است که برخی صنعتی شدن این کشور را با عبارت «مدرنیته نظامی» توصیف کردهاند(Moon 2005). اما کمتر گفته میشود که این «مدرنیته نظامی»، واکنشی به محرومیتهای نظامی بوده است.i
🔺اواخر دهه 1960 میلادی تنش میان دو کره بالا گرفته بود. در چنین شرایطی، دکترین ریچارد نیکسون رئیس جمهور وقت آمریکا اعلام شد که طبق آن، همپیمانان واشنگتن در آسیا میبایست توانمندیهای نظامی لازم برای دفاع از خود را کسب می کردند. این در حالی بود که آمریکا طی بیش از دو دهه حضور نظامی در کره جنوبی، نه زیرساختی ایجاد کرده بود، نه فناوری نظامی به سئول منتقل کرده بود و نه نیروی بومی ماهری تربیت کرده بود(Kwon 2017). پیرو تصمیم به خارج کردن نیروهای آمریکایی از خاک کره، ریچارد نیکسون رئیس جمهور وقت آمریکا وعده داده بود که علاوه بر اعطای کمک 1.5 میلیارد دلاری برای ارتقای توان تسلیحاتی کره، تکنولوژی لازم را برای تولید تسلیحات مدل آمریکایی در کره، در اختیار سئول قرار دهد، اما نه تنها هیچ کدام از این وعدههای واشنگتن عملی نشد، بلکه آمریکا با این بهانه که دستیابی سئول به تسلیحات خطرناک ممکن است انگیزهای برای یک جنگ جدید میان دو کره شده یا به مسابقه تسلیحاتی در منطقه دامن زند، محدودیتهایی را بر خرید سلاح توسط پارک وضع و عملا دولت کره را تحریم تسلیحاتی کرد. (US Congress 1978, 78-80, 204).
🔺«پیتر بانسیوک کوون» مورخ کرهای می نویسد: «شوک دوقلوی خروج نیروهای نظامیان آمریکا از کره و اعمال محدودیت بر خرید تسلیحات از طرف واشنگتن، کره جنوبی را دچار بحرانی کرد که بازسازی اصولی نظام دفاعی آن را ضروری ساخت. در سرتاسر دهه 1970 ژنرال پارک به صورت راهبردی هم «خوداتکایی نظامی» را دنبال می کرد و هم «خودکفایی اقتصادی را».(Kwon 2018)
🔸برشی از کتاب در دست انتشار "دولت و بازار: الگویی پویا برای روابط متقابل" به قلم سید یاسر جبرائیلی
🏴🇮🇷 @MAHOUR24
@syjebraily
💎جرعه ای از نهج البلاغه
🔹احوال دنیاپرستان
📜 به عمار یاسر رحمة اللّه علیه زمانى که گفتگویش را با مغیره پسر شعبه شنید فرمود: اى عمّار، او را واگذار، چرا که او از دین چیزى نگرفته مگر آنچه که او را به دنیا نزدیک کند، و عمداً خود را به شبهه ها در انداخته تا آنها را عذرخواه خطاهاى خود قرار دهد.
حکمت 405
🔵🔷🔹تقویم
🔵🔷🔹امروز دوشنبه 30 دی ماه
🏴🇮🇷 @MAHOUR24