eitaa logo
آوای هور
202 دنبال‌کننده
48.5هزار عکس
40.1هزار ویدیو
379 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
9.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️🎥نفوذ سنگین در دولت رئیسی 💯نفوذ یعنی اینکه سه شورای عالی کشور را مدیران مدیریت می کنند(شورای عالی امنیت ملی+شورای عالی انقلاب فرهنگی+شورای عالی فضای مجازی)!!! 🎥داود پورآقایی
دو عکس در یک قاب عکس اول- 24 بهمن 99 - رادیو فردا : " نتایج مهم تزریق واکسن کرونا در اسرائیل، پیشتاز واکسیناسیون در جهان" عکس دوم - 15 بهمن 1400 - سایت آماری worldometers.info/coronavirus : کشور اسرائیل با حدود 9 میلیون جمعیت 98 نفر کشته روزانه کرونا دارد که در حالت جمعیت 85 میلیونی (جمعیت ایران) می شود حدود 900 نفر کشته روزانه که بسیار بالاتر از وخیم ترین روز کرونایی ایران است! * نمونه ها دارن عبرت میشن التماس تفکر
11.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽 ۲۰ 🔻طبق گزارش‌های بین‌المللی: رتبه‌های حیرت‌انگیز ایران در حوزه زمین‌شناسی و تولیدات سنگ‌های مختلف 👈 فولاد، سیمان، آلومینیوم، گچ، فیروزه، سنگ‌های تزئینی و ... 🔺تولید فولاد توسط ایران در زمان پهلوی، توسط آمریکا ممنوع شده بود!
7.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴‌اما واتسون بازیگر سرشناس انگلیسی است که در مجموعه فیلم‌های «هری پاتر» بازی کرده است، در صفحه اینستاگرام خود با انتشار پستی از فلسطین حمایت کرد و این به مذاق اسرائیلی‌ها خوش نیامد. 🔹چندی بعد، ۴۰ چهره‌ سینمای جهان از جمله سوزان ساراندون، مارک روفالو، پیتر کاپالدی، چارلز دنس، ویگو مورتنسن، ماکسین پیک و هریت والتر از «اما واتسون» و خواسته او در خصوص همبستگی برای مردم فلسطین حمایت کردند.
🔴 اینا چرا برای جمله «منم صبح جمعه فهمیدم» کاریکاتور نکشیدن؟!
♦️حقوق مقامات کشور را کاهش دهید ▪️احمد توکلی در نامه به سران قوا: دولت حداکثر حقوق و مزایا را ظاهراً ۳۸ میلیون تعیین کرده است که تقریباً ۱۰ برابر حداقل کارگری و ۶۸ برابر پرداختی به یک خانوار ۵ نفره تحت پوشش کمیته امداد است. کمتر کسی است که این نسبت‌ها را منصفانه بشمارد. ▪️همه مقامات که در علوم سیاسی، سیاستمدار نامیده می‌شوند، بین ۵ تا ۳۰ درصد دریافتی خود را کاهش دهند (هر چه مسئولیت بیشتر، درصد بالاتری کم شود). مشمولان این پیشنهاد، خانه دارند، خودرو هم دارند، پس‌انداز هم دارند و با حدود ۱۵ میلیون تومان که ۴ برابر حداقل حقوق کارگری است، می‌توانند یک زندگی نسبتاً راحت، همراه با قناعت را بگذرانند.
🔴فضای مجازی بی در و پیکر و قتل‌های ناموسی 🔹به گزارش دانا، زن شوهرداری با غریبه‌ای دیگر می‌رود ترکیه و برای همسرش عکس‌های تحریک‌کننده می‌فرستد! بعد از تنها شدن زن در ترکیه و فراهم شدن زمینه، پدر زن با انواع ترفندها او را برمی‌گرداند، همسر سابق، خشمگین و جنون زده از خیانت عجیب، وقتی متوجه بازگشت زن می‌شود او را به قتل می‌رساند آن هم در ملا عام و دیوانه‌وار! 🔹با چند رسانه که عامدانه و بدون ملاحظه ویدیوهای این جنایت ناموسی را منتشر می‌کنند برخورد می‌شود اما به واسطه عجیب بودن و نادر بودن این نوع جنایت در ایران برخلاف سایر کشورها، فیلم‌ها فراگیر توزیع می‌شود. 🔹سوال اینجاست، رسانه‌ها در کشور متولی دارند و با سوء استفاده یک رسانه از یک ویدیو یا شکستن حریم بهداشت روانی مردم قانون را می‌شود اعمال کرد، اما تکلیف فضای مجازی که بی در و پیکر می‌تواند در انواع شبکه‌ها عامدانه و بی‌نام به انتشار هزار باره این ویدیوی مضر بپردازد چیست؟ 🔹ترویج خشونت و تبلیغ خیانتی که کمتر در جامعه ایران دیده می‌شود در شبکه‌های خارجی را چه قانونی باید مدیریت کند؟ میانگین قتل و جنایت در ایران یک چهارم میانگین جهانی و در کمترین محدوده اعلامی آمارهای سازمان ملل نسبت به سایر کشورها است. اگر این شرایط با ترویج و تبلیغ‌های عامدانه اینچنینی تغییر کند چه کسی پاسخگوست؟ 🔹وقتی در فضای مجازی رها و ول، سلبریتی‌ها و برخی جریان‌های سیاسی به خاطر سوء استفاده‌های جناحی، کمپین اعدام نکنید را برای حمایت چند قاتل راه انداختند و باعث القای امنیت و حمایت از جنایتکاران شدند، چه کسی برخورد کرد؟ و اصلا چطور می‌شود مانع این ضدفرهنگ‌ها شد؟ جز با ایجاد قانون در فضای مجازی!
🔴لاریجانی برای انتخابات ۹۶، مرکز پژوهش‌های مجلس را مامور کرده بود تا جزواتی علیه رئیسی و قالیباف آماده کند! 🔹خضریان نماینده مجلس: معاونت اقتصادی مرکز پژوهش‌های مجلس در ظاهرا شعارهای انقلابی‌گری می‌دهد، اما عملکرد برخی افراد کلیدی این معاونت در گذشته نشان داده است که مطابق میل حامیان وضع موجود و علیه جریان انقلاب عمل نموده است که نمونه‌ای از گزارشات سفارشی این معاونت علیه کاندیدای جریان انقلاب را از زبان آقای رئیسی در کتاب «روایت انتخاب دوازدهم» را برایتان می‌خوانم. 🔹«حجت‌الاسلام‌والمسلمین رئیسی در ادامه به تخلفات مجلس و رئیس این قوه پرداخته و اظهار می‌کند «آقای علی لاریجانی مرکز پژوهش‌های مجلس را مامور کرده بود تا جزواتی علیه من و آقای قالیباف یعنی کاندیداهای انقلابی آماده کند و پخش می‌کردند. این ورود مجلس به انتخابات بی‌سابقه بوده است. آقای علی لاریجانی به عنوان رئیس مجلس که باید در این قضیه بی‌طرف باشد، از موضع مجلس آمد و رسما طرفداری کرد که بعضی از بزرگان از مراجع به ایشان اعتراض کردند که شما چرا موضع‌گیری می‌کنید؟ چرا مجلس را پشت سر یک کاندیدا [حسن روحانی] وارد می‌کنید؟
🔴خبرهای ناگوار ❇️میدان داری مدیران دولت روحانی در بعضی ادارات، گلوگاه‌های اقتصادی، فرمانداری‌ها اصلاً توجیه منطقی ندارد یعنی کسانی که بانیان رکود اقتصادی، سیاسی، اجتماعی، باعث افزایش بی سابقه تورم و گرانی، همچنین تحریم، ناکارآمدی، سوءمدیریت، ترک فعل داشتند امروز چند رسالت را با حضور در پست های قبلی خود دنبال می‌کنند: ✅موفقیت‌های دولت سیزدهم را اصلاً منعکس نمی نمایند(که این موفقیت هاکم هم نیستندمانند آیین آغاز عملیات اجرای ۴۸ پروژه بزرگ صنعتی کشور، آزادسازی ساحل در استان‌های ساحلی به نفع مردم) ✅سعی در یافتن ضعف‌های دولت سیزدهم نموده تا آنرا چند برابر القاکنند ✅فرصتهای به وجود آمده را مدیریت نموده و دولت را تخریب می نمایند 🔺دولت سیزدهم در امور زیر اقدام عاجل نماید که شاهد خسارات غیر قابل جبران نباشد استانداران ،وضعیت فرمانداران دولت سابق را در سراسر کشور/ وزرا تکلیف مدیران کل ادارات رادردولت سابق در استان ها/ مدیران تکلیف کارشناسان بی تعهد که بعد از گذشت ۶ ماه از دولت سیزدهم مشخص نشده مشخص نمایند مدیران بلاتکلیف، مردم سرگردان به خاطر بی تعهدی مدیران ،اوضاع راسخت جلوه می دهد امیداست دولت سیزدهم نسبت به بانیان وضع موجود تصمیم گیری نموده و به رای مردم نسبت به تغییر و تحول که شعارخوددولت نیزهست توجه نماید ✍غلامرضایی
هزینه جشن‌های ۲۵۰۰ساله معادل بودجه ۲ سال سوئیس! 🔹شاه برای برگزاری جشن‌های ۲۵۰۰ساله شاهنشاهی حدود ۶۵۰ تا ۸۰۰ میلیون دلار هزینه می‌کرد. «مارسل هودر» عضو تیم تدارکات این جشن درباره هزینه‌های این جشن می‌گوید:« بودجه ۲ سال سوئیس را ظرف ۲ روز خرج کردند». در اینجا http://fna.ir/6mk6j از وضعیت اقتصادی دوران پهلوی بخوانید