فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نظر علمای مسلمان اهل سنت درباره معاويه
@MAHOUR
⁉️نتایج مذاکرات هستهای چه زمانی مشخص میشود؟
🔸 جنگ ارادهها در وین تا اواسط تیر یا مرداد ادامه خواهد داشت
🔸 آمریکاییها میدانند با رسیدن پاییز زمان زیادی برای توافق ندارند
🔺 مصطفی خوش چشم، کارشناس مسائل بین الملل:
🔹مذاکرات را میتوان به دو بخش تقسیم کرد: بخش اول در اتاق مذاکره و بخش دوم استفاده از انواع ابزارهای تروریستی برای کسب امتیاز از ایران است، در واقع همانطور که رهبری هم قبلاً فرمودند جنتلمنهای پشت میز مذاکره همان تروریستهای فرودگاه بغداد هستند.
🔹ما در ماههای گذشته در یک جنگ اراده با طرف آمریکایی قرارگرفتهایم که طرف ایرانی نیز با توقیف دو نفتکش در مقابل محموله ضبطشده در سواحل یونان نشان داد مصرانه عزم خودش را برای اقدام متقابل جزم کرده است.
🔹از سوی دیگر نیز شرایط داخلی و خارجی برای آمریکا وضعیت ناخوشایندی رقم زده است.
🔹با افزایش قیمت انرژی در جهان و با طولانی شدن جنگ اوکراین پیشبینی میشود با نزدیک شدن به ماههای پاییز و تقاضای بیشتر برای خرید نفت، قیمت حاملهای انرژی در جهان بالاتر برود؛ بنابراین وضعیت بازارهای غربی رو به وخامت بیشتری خواهد گذاشت و دراینبین زمان به نفع ایران است.
🔹طرف آمریکایی از تمامی ابزارهای خود در این جنگ ترکیبی استفاده میکند و پیشازاین نیز بهره برده است اما باید گفت دوران اوج اثرگذاری چنین ابزارهایی گذشته است؛ اما در مقابل طرف ایرانی اهرمهای فشار خود را در حوزه هستهای، منطقهای، موشکی و مهاجرین دارد و میتواند از اینها بهصورت حداکثری در برابر طرف غربی استفاده کند تا در جنگ ارادهها پیروز شود.
🔹احتمالاً از اواسط تیر یا مردادماه بهتر بتوان نتیجه ارادهها را دید؛ اما با توجه به انتخابات میاندورهای در آمریکا از یکسو و از سوی دیگر تداوم جنگ اوکراین و نزدیک شدن به فصل پاییز و افزایش تقاضا برای نفت، آمریکاییها بهخوبی متوجهاند که زمان زیادی برای دستیابی به توافق با ایران ندارند.
🔹آمریکاییها تمام تحریمهایی که میتوانستند در بخشهای مختلف را اعمال کنند به کار گرفتهاند./ یکی از دلایلی که بایدن در حال حاضر تحتفشار قرار دارد، همین واقعیت است که هیچ اسلحه جایگزین و ابزار استفادهنشدهای را باقی نگذاشته است تا با استفاده از آن بتواند در جنگ ارادهها پلن ب برای خود بسازد.
🔹اگر هدفشان اقدام نمایشی نبود، هنگام ارائه قطعنامه به شورای حکام بجای اینکه به سمت مکانیسم ماشه بروند بایستی به سمت مکانیسم ماشه میرفتند. بااینحال، هرگز از مکانیسم صحبت نکردند و تنها به سمت صدور قطعنامه در شورای حکام رفتند، زیرا بهخوبی میدانستند در بدترین شرایط و با ارجاع پرونده به شورای امنیت نیز بلافاصله با وتوی چین و روسیه مواجه خواهند شد.
🔹درواقع مشخص بود آمریکاییها با این اقدام به دنبال نابودی برجام و مسیر توافق نیستند، درحالیکه اگر به دنبال این موضوع بودند مکانیسم ماشه راهحلی کوتاهتر و راحتتر بود. در حقیقت، هدف آمریکاییها از قطعنامه شورای حکام اعمال فشار بر ایران بهمنظور عقبنشینی از مواضع خود در مذاکرات وین بود.
🔹تمام اقدامات طرف آمریکایی باهدف کسب امتیاز در مذاکرات وین صورت میگیرد و اظهارنظر درباره به بنبست رسیدن مذاکرات نیز در راستای اولتیماتوم دادن به ایران است تا با فشار سیاسی بیشتر بگویند فرصت اندک است و درنهایت ایران را مجبور به عقبنشینی کنند.
🔹مقامات کشورمان بهخوبی آگاهاند که بایستی روشی متفاوت از سیاست مماشات دولت قبلی اتخاذ کنند و به همین خاطر تلاش میکنند طرف آمریکایی را با سیاست نمایش قدرت و پاسخ متقابل در جنگ ارادهها به عقب برانند.
🔴بانک مرکزی برنامهای برای تغییر واحد پول ملی ندارد
مدیر روابط عمومی بانک مرکزی:
🔹اخیرا کلیپی در فضای مجازی منتشر شده که در آن ادعا شده است که بانک مرکزی قصد دارد واحد پول ملی را به زر تغییر دهد!
🔹ضمن تکذیب صریح این شایعه ساختگی، تاکید میشود که بانک مرکزی هیچ برنامهای برای تغییر واحد پول ملی در دستور کار ندارد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
▪️استاد کریمخانـی؛دلداده حضرت رضا علیهالسلام به وصال حق شتافت...
♻️مرا خیال تو بی خیال عالم کرد...
💠 @MAHOUR
🔴سالروز رای به عدم کفایت بنی صدر
♦️14 دلیل برای بیکفایتی بنی صدر از دید امام خامنه ای(1):
1 – عدم احترام به نهادهای قانونی
رئیس جمهور صلاحیت وکفایت خود را بایددر احترام به نهادهای قانونی ثابت کند چرا که مشروعیت او مبتنی بر حرمت قانون اساسی است که آن نهادها بخشی از تحقق خارجی آن را تشکیل میدهند. آقای بنیصدر بارها به نهادهای قانونی بیحرمتی روا داشته و به این طریق پایه مشروعیت خود را سست کرده است.
2- رعایت نکردن حرمت جمهوری و رئیس جمهور
رئیس جمهور بالاترین مقامی است که حفظ حرمت نظام جمهوری از او انتظار میرود تحقیر جمهوری تحقیر رئیس جمهوری است. آقای بنی صدر در یک جمله کوتاه جمهوری اسلامی و نهاد ریاست جمهوری را تحقیر میکند «این جمهوری، جمهوریای نیست که من فخر کنم رئیس آن باشم.»
3- استفاده از هر ابزاری در مقابله با مخالفان
آقای بنی صدر در مقابله با کسانی که وی آنها را دشمن خود فرض میکرد از هیچ اقدامی اباء نکرد و حتی از اینکه رویههای تخریبش اساس جمهوری اسلامی واستقلال کشور را خدشهدار کند پروائی نورزید. شاید امروز بالاخره وقت آن رسیده باشد که بپرسیم ماجرای بحران عمومی که یکی از نزدیکان و مشاوران وی درمناظره کذایی تلویزیونی مطرح کرد واقعا چه بود؟ سندهای افشاگرانهای در این زمینه در دست است براساس صورت یکی از جلسات جمع مشاوران وهمکاران نزدیک ایشان یکی از نقشههای آنان این بوده است که پس از روی کار آمدن دولتی که مجلس به آن متمایل است اما آقای بنی صدر اورا نمیپسندد و با کارشکنیها وح مخالفخوانیها جلو موفقیت او را بگیرند تا بیآبرو و ساکت شود و با یک جدال سیاسی کارها را خود قبضه کنند. رفتار شخص آقای بنی صدر و دوستانش در مقابله با دولت آقای رجایی قدم به قدم نشاندهنده همین طرح است تقوای سیاسی و تعهد اسلامی که شرط اصلی ریاست جمهوری است چنین روشی را تقبیح میکند وهرگز با آن نمیسازد.
4- سیاست گرایی به جای حقیقت گرایی
در انقلاب ما و نیز در جمهوری ما که ثمره آن بود ویژگی بارز و چشمگیری که میتوانست آن را از همه تجربههای مشابه ممتاز کند حقیقتگرایی به جای سیاستگرایی بود. همه چیز در روش و رفتار امام وخطوط سیاست داخلی وخارجی ما از چنین روشی خبر میداد. آقای بنی صدر در مقام ریاست جمهوری این روش را نقض کرد و سیاست بازی را جانشین حقیقت گرائی کرد.
5- صادق و راستگو نبودن
یکی از اصول اخلاقی اسلام ومصداق بارز تقوی وامانت که جزو صلاحیتها وشرائط رئیس جمهور در قانون اساسی به شمار آمده صداقت و راستگویی است. آقای بنی صدر این شرایط را نقض کرده واساس کار خود را بر عدم صداقت در اظهار و در عمل نهاده است.
6- بیقدر و منزلت کردن امام و امت
بی شک چهره منور و شخصیت والای معنوی و روحانی و هوشمندی و قاطعیت امام خمینی سنگینترین وزنه انقلاب و جمهوری ما است. حضور مردم در صحنه وزنه عظیم دیگری است که دشمن را مایوس میکند و نظام جمهوری اسلامی صحنه اقدام و مجاهدت امام وامت است هم اکنون آیا کوشش عمدی یا سهوی در بیقدر و منزلت کردن این عظمتها به چه تعبیر میشود؟ خیانت یا عدم کفایت؟
7- رعایت نکردن حیثیت جمهوری در خارج از کشور
رئیس جمهور باید حیثیت جمهوری را در خارج از کشور حفظ کند. تخلف از این کار اگر خیانت نباشد قطعا بیکفایتی سیاسی واخلاقی و خیلی بیکفایتیهای دیگر است در طول 9 ماه گذشته یعنی از اوایل تشکیل دولت جدید و حتی پیش از آن بزرگترین بلندگوی تبلیغاتی علیه نظام جمهوری اسلامی آقای بنیصدر بود و شگفتا که با اصرار در مطبوعات خارج نیز درج و منتشر میگردید.
8- مشاوران بدنام و مشکوک
کمترین حد کفایت سیاسی آن است که محدوده مشاوران نزدیک و همکاران و یاران رئیس جمهور از عناصر بدسابقه و بدنام ولااقل مشکوک ومورد سوء ظن پاک باشد.
9- افشای اسرار اقتصادی کشور
افشای اسرار اقتصادی کشور نیز یکی دیگر از دلائل عدم کفایت آقای بنی صدر است. اظهار میزان نیاز ایران به صدور نفت و میزان موجودی ارزی کشور و اظهار فلج اقتصادی از آن جمله است.
❇️@MAHOUR
14.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 آیا ما زمان پهلوی داشتیم ژاپن میشدیم!
@MAHOUR
⭕️ چمرانی که نمیشناسیم
🔹 "چمران" را ما با تصویر و تصورات ذهنمان میشناسیم، خیلیهایمان با عکسهای قشنگ و برخیهایمان هم با دستنوشتههای شورانگیز و زندگینامهاش. ما اما با "زندگی و زیست چمران" بیگانهایم. برایمان این جملهی امام جذاب است که "مثل چمران بمیرید."، اما حواسمان نیست مثل چمران مردن، مقدمهاش مثل #چمران_زیستن است.
🔸 چمران را به ظاهر زندگی مادیاش که نگاه کنی چیزی ندارد، رسما باخته است. نه شغل ثابتی، نه درآمدی، نه پیشرفتی، نه اندوخته مالی درست درمانی. میگویند وقتی شهید شد وسایل خانهاش هم چیز قابل ذکری نبود. در زندگی خانوادگیاش هم فراز و فرود و ناکامی کم ندارد.
🔹 رک و روراست اگر امروز یک جوان #حزباللهی اینطور زندگی کند، یعنی در راه آرمان و انقلاب و معتقَداتش از آسایش و آرامش و ثبات و درآمد زندگیاش بزند، یک بار زنش رهایش کند برود، آنقدر درگیر جهاد فی سبیل الله _به معنای عامش_ بشود که بعد از چند دهه زندگی، نه اندوخته مالی داشته باشد و نه بار و بساط زندگی؛ سایرین او را چگونه قضاوت میکنند؟ همین جماعت حزباللهیها را میگویم. نمیگویند بی عرضه بود؟ اولویت نشناس بود؟ مدیر نبود؟
🔸 زندگی چمران را بدون ذکر نام بنویسید و بدهید به رفقای خودمان بخوانند، بگویید نظرتان درباره این مدل زندگی کردن چیست؟ خودتان یا فرزندانتان حاضرید اینطور زندگی کنید؟ بگویید الان یک نفر در سال ۱۴۰۱ میخواهد اینطور زندگی کند، میخواهد این مَنش را در زندگیاش پیاده کند، نمیخواهد همه زندگیاش خودش و زن و بچهاش شود، میخواهد وقتی همه دنبال خدمت به انقلاب با حقوق و بیمه و ثبات شغلی و مزایا هستند، مثل چمران زندگیاش را وقف دین خدا و انقلاب کند، چه جوابی میشنوید؟
🔹 چمران بهار ۱۳۳۹ وقتی داشت در آمریکا درس میخواند، وقتی رفقایش به دنبال زندگیشان بودند نوشت: "عالَم و مافیها مرا راضی نمیکند. مردم را میبینم که به هر سو میدوند، کار میکنند، زحمت میکشند، تا به نقطهای برسند که به آن چشم دوختهاند. ولی ای خدای بزرگ از چیزهایی که دیگران به دنبال آن میروند بیزارم. اگرچه بیش از دیگران میدوم و کار میکنم، اگرچه استراحت شب و نشاط روز را فدای فعالیت و کار کرده و میکنم، ولی نتیجه آن مرا خشنود نمیکند. فقط به عنوان وظیفه قدم به پیش میگذارم و در کشمکش حیات شرکت میکنم."
🔸 چند درصد یا چند دهم درصد از جوانهای ما حزباللهی حاضرند پا را از حد شعار_ استوری اینستاگرام و توییت و پیکسل روی کیف و امثال اینها_ فراتر بگذارند و مثل چمران زیست کنند؟ اولین نفرش خودِ نگارنده این سطور....
➖ توصیف این زمانه را باید سید مرتضی #آوینی بکند با آن قلم فاخرش:
🔺 "نگاهي به شهر بيندازيد! عقل غربي سيطره يافته و وجود بشر را در دائرهالمعارف خويش معنا کرده است. #بيدردي و لذتپرستي توجيهي عقلايي يافته است و از ميدانهاي ورزش تا کلاسهاي دانشگاه، «ربالنوع تمتع» است که پرستيده ميشود و باز در اين ميان، بسيجي حزبالله، تنها و غريب است و با آن چوب زيربغل و پاي مصنوعي و دست فلج و چشم پلاستيکي و موي کوتاه و محاسن و لباس ساده و فقيرانه و لبخند معصومانه، مظهري است از يک دوران سپري شده که با «خونين شهر» آغاز شد و در «والفجر ۱۰ » به پايان رسيد و بعد از «مرصاد»، از ظاهر اجتماع به باطن آن هجرت کرد و بيماردلان را در اين غلط انداخت که ديگر تمام شد!"
@MAHOUR
🎬 @Mostazafin_TV
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥مثلچمرانبمیرید...
🌹🍃امام روح الله ...
🌹🍃 سی ام خرداد؛ سالروز شهادت عالِمِ عامل و عارف مخلص؛ «دکتر مصطفی چمران» گرامی باد.
الیاس و دو عباس
و قصه پر غُصه مسکن -۱
🔹روزنامه اعتماد در تحلیلی به قلم عباس عبدی، تصمیم سه قوه و پیگیری دولت در زمیته تعیین سقف افزایش ۲۵ درصدی اجاره و ممنوعیت صدور حکم تخلیه مستاجران را نکوهش کرد. این روزنامه می نویبسد:
🔻"هر دو خبر گویای این واقعیت است که دولت طرفدار قشر ضعیفتر جامعه، یعنی مستأجران است. ولی واقعیت یا نتیجه ماجرا چیز دیگری است. ابتدا باید پرسید چرا حکومت، افزایش ۲۵ درصدی اجاره را مجاز دانسته؟ در کشورهای غربی افزایش اجارهبها بسیار اندک و در حد چند درصد محدود است، چرا ۲۵ درصد؟
🔻پاسخ روشن است، وجود تورم بالا در ایران. این تورم از کجا آمده؟ از آسمان که نیامده، تیر غیب هم که نیست. محصول کاهش ارزش پول با تزریق بیحساب نقدینگی از سوی دولت است.
🔻دولت مسئولیت اصلی را دارد. ابتدا تورم ۵۰ درصدی را ایجاد میکند، بعد خود را وسط مشکل ساختگی موجر و مستأجر میاندازد که میخواهم طرف مستأجر را بگیرم. موجر و مستأجر دعوایی ندارند، تا حالا هم با هم زندگی میکردند.
🔻دعوای هر دو سو یعنی موجر و مستأجر با دولت است و نه با یکدیگر. حالا چگونه دولت این وسط طرفدار مستأجر شده است؟ ... مشکل اصلی در کاهش تولید و عرضه و نیز تورم بالا و پایین بودن حقوق و دستمزد است. وظیفه اصلی دولتها (چه این دولت و چه دولتهای قبلی) این است که تولید و دستمزد را بالا ببرند، قیمتگذاری را حذف کنند، مقرراتی کلی وضع نمایند، مردم خودشان بهتر از همه توانا به موازنه دخل و خرج خود هستند. این مصوبات نشان میدهد که تصمیمات کاملاً اقتضایی است و هیچ ایده روشنی پشت آنها قرار ندارد".
🔹زمانی، گفته می شد جبهه اصلاحات، #بین_العباسین (عبدی و دوزدوزانی) است؛ اما گویا اشاره به کارکرد همپوشان "عباس آخوندی" و "عباس عبدی"، درباره عملکرد این طیف، گویا تر است.
🔹روزنامه اعتماد و آقای عبدی، حامی دولتی بوده اند که وزیر اشرافی آن در طول پنج سال وزارت، هیچ اهتمامی به تولید انبوه مسکن نداشت و افتخار هم می کرد! نهایت هنر امثال این وزیر، "مزخرف" نامیدن مسکن مهری بود که دو میلیون خانوار را صاحب خانه کرد.
🔹دولتی که ادعای برخی مدیرانش در حوزه کشاورزی #نکاشت بود و کشور را از خودکفایی گندم، به وارد کننده 8 میلیون تن گندم تبدیل کرد، در حوزه نیروگاه سازی و پالایشگاه سازی هم به بهانه به صرفه نبودن، مدعی #نساخت بود.
🔹نتیجه مدیریت آعباس آخوندی، انباشت شش میلیون تقاضای مسکن و کامروا شدن دلالان و محتکران بود. این که نزدیکان و دوستان آقای وزیر (فعال در بخش مسکن) چه سودی از این انباشت تقاضا بردند، بماند.
🔹کاهش شدید تولید، موجب شد قیمت مسکن بیش از 700 درصد افزایش یابد و در ثبت رکورد تورم 60 درصدی در اقتصاد کشور، متغیری تعیین کننده باشد؛ اما در طول این مدت، آقای عبدی، کور و لال بود و فقط زمانی شفا گرفت که بحث تعیین سقف اجاره و کاهش فشار بر مستاجران به میان آمد.
💢ادامه دارد💢
@IMANI_mohammad