✖️وقتی جمهوری اسلامی ایران، غیر قابل پیش بینی می شود!!
🔺توقیف کشتی قانون شکن انگلیسی توسط سپاه همراه با انتشار تصاویر پیاده شدن نیروهای نظامی ایران روی عرشه نفتکش، نشان داد جمهوری اسلامی #توقف_در_برابر_توقف ( فریزدر برابر فریز) را طور دیگری برای دنیا معنی می کند. اینکه از این به بعد هر توقفی بر سر راه حرکت جمهوری اسلامی با توقفی برای طرف مقابل همراه خواهد بود؛ با ابعاد، شدت و محدوده نامشخص!
❌ فایننشالتایمز از قول جان الترمن، کارشناس حوزه ایران در مرکز بررسی های بین المللی و استراتژیک می نویسد که تهران دارد غیرقابل پیش بینی تر از ترامپ در کاخ سفید ظاهرا می شود.
▪️واقعیت این است که تحلیل غربی ها تابحال این بود که «سیاست ایران مبتنی بر محدود نگه داشتن دامنه تنش با غرب است». غرب مشاهده کرده بود خروج از برجام، تحریم، تهدید و حتی اقدامات ایذایی مثل توقیف نفتکش های ایران در آبراه های بین المللی به دلیل این سیاست دولت روحانی، کم هزینه خواهد بود. سیاست خارجی ما کاملا برای غربی ها #قابل_پیش_بینی بود.
🔺طی مذاکرات هسته ای، گفتار و عملکرد دولت و دیپلمات ها غرب را به این تحلیل رسانده بود که ایرانی ها به هر قیمتی می خواهند به توافق برسند و راه دیگری ندارند؛ گرای «خزانه خالیست، هرروز تاخیر در برجام صدمیلیون دلار خسارت است، هر توافقی بهتر از عدم توافق است، با توافق مشکل محیط زیست و حتی آب خوردن ما حل می شود...» همه موجب شد مذاکرات، تحت شدیدترین فشارها، با دادن هزینه های زیاد برای ایران و کمترین هزینه برای طرف های مذاکره پیش رفته و توافقی نابرابر شکل بگیرد. اظهار نظرهایی که نشان می داد دستگاه دیپلماسی ما زبان دنیا را بلد نیست!
🔻همین عملکرد نیز موجب خروج بدون هزینه آمریکا از برجام تا یک سال بعد و تعلل ناتمام اروپایی ها در اجرای تعهداتشان بود.
▪️گرچه #مولفه_های_قدرت_نظام اجازه هیچ گونه تعدی و عملی کردن تهدیدهای نظامی را نمی داد؛ اما غربی ها خود را از مقابله جمهوری اسلامی با کارشکنی هایشان مصون می دیدند.
▪️در مقابل، رفتارهایی نظیر پاسخ رد دادن به پیغام ترامپ توسط رهبری، اسقاط پهپاد فوق پیشرفته آمریکایی که به حریم هوایی ما تجاوز کرده بود، و در آخر توقیف نفتکش متخلف انگلیسی در تنگه هرمز، دشمنان را تحقیر و جمهوری اسلامی را به عنصری تبدیل کرده که هرگونه تعدی و زورگویی به او با واکنشی غیرقابل پیش بینی مواجه خواهد بود.
✖️ #غیرقابل_پیش_بینی بودن از مهم ترین فاکتورهای #قدرت_بازدارندگی ست. چراکه قدرت برنامه ریزی و محاسبه را از قدرت های متخاصم مقابل ما می گیرد. این روزها آثار این وضعیت جدید بخوبی در رفتار طرف های مقابل مشهود است.
▪️انگلیسی ها تلویحا به التماس افتاده و بدنبال راه های دیپلماتیک برای کاهش تنش هستند. آمریکا مواضعی کاملا محتاطانه داشته و ترامپ در واکنش، به گفتن این جمله که «بگذارید ببینیم چه اتفاقی می افتد» بسنده کرده است. امارات و عربستان پیام های آشکار و پنهانی برای برقراری مجدد رابطه با ایران و همکاری و حتی پایان دادن به جنگ در یمن می فرستند. کشورهای اروپایی جز ابراز نگرانی هیچ واکنش دیگری نداشتند. این ها همه نشان از تغییر زمین بازی به نفع ایران است.
🔻این تاثیر سپردن سرنوشت کشور به #عناصر_مومن است که از قدرت پوشالی غرب هراسی ندارند و اگر در همه ابعاد، امور کشور به آنان سپرده شود، اتفاقات شگرفی درعرصه های اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی خواهد افتاد.
✍ #رها_عبداللهی
☑️ @Sh_Aviny
🌸
شخصی به پیامبر (ص) از کج خلقی مادر
شکایت کرد، حضرت فرمود:
«او در آن نُه ماه که بار تو را
تحمل می کرد و آن دو سال که
تو را شیر داد و شب هایی که بیداری
کشید و روزهایی که برای تو تحمل
تشنگی کرد، کج خلق نبود».
مرد گفت: من جزای زحماتش را پرداخته ام
و او را دوبار بر دوش گرفته و به حج برده ام. حضرت فرمود:
«حتی جزای یک ناله او را
هنگام وضع حمل نپرداخته ای».
🍃🍃🍃@MAHOUR24
✔️ وزارت اطلاعات دقیقا با سرویس اطلاعاتی آمریکا چه کرد؟!
🔴 خبر مهمتر از دستگیری 17 جاسوس سازمان سیا
✍ پیش از این درباره ابعاد راهبردی موفقیت وزارت اطلاعات در شناسایی شبکه جهانی جاسوسان سازمان سیا سخن گفته شده است. اما به بهانه انتشار خبر دستگیری 17 جاسوس آموزش دیده سازمان سیا در ایران، می توان یکبار دیگر و به صورت اجمالی به ابعاد دیگر این موفقیت افتخارآمیز امنیتی اشاره کرد.
👈 برای رسیدن به فهم دقیق در اینباره باید به این سوال پاسخ بدهیم که وزارت اطلاعات در چند سال اخیر دقیقا با سازمان سیا چه کرده؟!
1⃣ اولین اتفاق راهبردی در وزارت اطلاعات، تغییر وضعیت ضدجاسوسی ایران در سالهای اخیر از حالت دفاعی به حالت تهاجمی است. به معنای دیگر، ایران پس از این تنها جاسوس دستگیر، نخواهد کرد، بلکه افسران سازمان سیا را مورد هدف قرار میدهد و این حالت تهاجمی نه صرفا در داخل بلکه در فرامرزهای ایران خواهد بود.
2⃣ اتفاق راهبردی دوم، تشکیل ائتلافی از سرویسهای اطلاعاتی کشورهای دوست و همراه با هدف تمرکز بر شناسایی و ضربه به شبکه اطلاعاتی سازمان سیا در سرتاسر دنیا است. ایران همچنین فهرست بلندبالایی از جاسوسان مخفی در سرتاسر دنیا را با تصویر، نوع ارتباط مخفی، آدرس اینترنتی، پاتوقهای مجازی و... را به دوستان و همکاران و حتی دشمنان دشمنش ارائه داده است!
3⃣ ایران در رویارویی با آمریکا، در حقیقت چشم – نقش سازمان سیا در ساختار تصمیم گیری و تصمیم سازی آمریکا در عرصه بین الملل- را مورد هدف قرار داده است. ادامه ضربات به این چشم ها، آمریکا را در صورت ادامه تنش با ایران، آسیبپذیرتر میکند.
4⃣ در بخش دستاوردهای اطلاعاتی، وزارت اطلاعات، اولا یک شبکه بزرگ از جاسوسان داخلی را متلاشی کرده و همچنین امکان بازسازی و تولید مجدد شبکه جاسوسی در ایران را بسیار سخت تر کرده است. دوما بخشی از جاسوسان سازمان سیا را به استخدام خود درآورده و از آنها استفاده کرده و احتمالا از بخشی نیز همچنان در حال استفاده هست. به معنای دیگر نفوذ ایران در لایههای امنیتی سازمان سیا، تقریبا غیرقابل مهار و یا حداقل با گذشته قابل قیاس نیست.
5⃣ بازسازی- بخوانید تولید و اختراع!- یک سیستم جدید ارتباط مخفی، جذب و آموزش جاسوسان جدید، هدر رفتن صدها میلیارد هزینه مالی برای شبکه جاسوسی– سوخته – قبلی، تنها بخشی از فهرست صدها میلیاردی، خسارت وزارت اطلاعات به دولت آمریکا هست. جمهوری اسلامی گرچه در جنگ اقتصادی از طریق تحریم ها، آسیب دیده ولی با قدرت ایمان و هوشمندی نیروهای اطلاعاتی خود، ضربه متقابل اقتصادی هم میزند.
6⃣ پمپو- وزیر امور خارجه فعلی آمریکا- وقتی رئیس سازمان سیا شد، اصلیترین کارویژه دوران مدیریتش را بازسازی شبکه جاسوسی و جمع آوری خبر از ایران قرار داد. این شبکه به علت ضربه بزرگی که در سال 92 دریافت کرده بود، با احتیاط مجبور به بازتولید مجدد خود شد. اما اینک با دستگیری 17 جاسوس سازمان سیا در سال 97 معلوم شده که بازسازی مجدد شبکه اطلاعاتی و جاسوسی آمریکا نیز با شکست روبه رو شده است. به معنای دیگر ضربه وزارت اطلاعات در سالهای قبل به قدری سنگین و عمیق بوده است، که حتی امکان بازسازی مجدد آن را نیز به شدت دچار مشکل کرده است. این خبر و اتفاق از دستگیری 17 جاسوس آمریکایی در خاک کشورمان، نیز راهبردیتر است.
♦️♦️پی نوشت: بسیاری از موفقیتهای اطلاعاتی منتشر شده برای ایران و بالطبع تبعات آن برای آمریکا مربوط به اوایل دهه نود است و از ابعاد جدید موفقیت های ایران در شرایط فعلی اینک سخنی گفته نخواهد شد و باید منتظر اعترافات مهم و البته اجباری مقامات و مسئولین آمریکا در آینده نه چندان دور ماند.
🍃🍃🍃@MAHOUR24
@mahdi_jahantighi
مهدی خلجی ده سال «شاه مهره» جنگ نرم نومحافظهکاران و صهیونیستهای واشنگتن بود. ده سال هر صبح منافذ و نقاط حساس قابل تحریم در اقتصاد ایران را به کارفرمایان آمریکایی و اسراییلیش در موسسه واشنگتن در سیاست خاور نزدیک (واینپ) معرفی میکرد و ظهرها در کنگره و سنا برای تصویب تحریمهای جدید علیه ایران لابی میکرد و شبها در رسانههای فارسی زبان به ویژه بیبیسی با زبانی فصیح و بلیغ این سیاستها را به ذهن میلیونها ایرانی تزریق و آنها را بدون اینکه بفهمند با تحریم خودشان همراه میکرد.
پنج ماه پیش اما تشت رسوایی خلجی فروافتاد و رسانههای فارسی زبان دولتهای غربی از جمله بیبیسی زیر فشار افکار عمومی مجبور به کنار گذاشتنش شدند. اما انگار کارفرمایان خلجی که به او برای شغل «توجیهگری تحریمها و بیحس کردن ایرانیان نسبت به سیاستهای ایرانستیزانه» حقوق میدهند و رسانههای فارسی زبانی که اصلا برای توجیه تحریمها تاسیس شدهاند صبرشان به سر آمده و او را دوباره روانه میدان کردهاند.
دلشاد امامی در متن زیر به خوبی توضیح داده که جنازه خلجی، که پنج ماه پیش حیات سیاسیاش پایان یافته حساب میآمد با چه مکانیزمی و با کمک چه کسانی احیا شد و مثل یک زامبی به خط مقدم جنگ روانی علیه ایران برگردانده شد. و مثل تمام بیست و دو سالی که از اصلاحات گذشته، مشکل ما بیشتر از آنکه با دشمن باشد با دوستانی است که انگار خط قرمزی ندارند.
@MAHOUR24
چه کسانی مهدی خلجی را از قبر درآوردند؟
متنی از دلشاد امامی
مهدی خلجی دیشب در شصت دقیقهی بیبیسی فارسی حضور یافت، و در بحث حساس توقیف نفتکشها مقابل مجید تفرشی قرار گرفت. میزبان خلجی سعی داشت زیر سایهی حساسیت موضوع نفتکشها در این زمان خاص، رسوایی شراکت همسر خلجی در یکی از بزرگترین پروندههای اختلاس تاریخ ایران را، جلوی چشمان میلیونها مخاطب بیاهمیت جلوه دهد و خلجی را مجددا برای تبلیغ سیاستهای موسسهی نئوکان واشنگتن، به تریبون پر مخاطب بیبیسی برگرداند.
مهدی خلجی و بیبیسی فارسی، گمان کردند بعد از وقفهای چند ماهه و روشویی سرسری امور، یعنی جدایی نمادین خلجی از همسر اختلاسگرش و سه چهار توییت غیررسمی درباره عدم اطلاع خلجی از اختلاس همسرش، می توانند مخاطبان بیبیسی فارسی را تحمیق و حافظه آنها را مثل یک هارد کامپیوتری با تمهیدهای روانشناسانه پاک کنند. در این تصور بی شرمانه و در تلاش برای روشویی پرونده کثیف یکی از بزرگترین اختلاسهای تاریخ ایران از اذهان افکار عمومی تنها هم نبودند. آنها کمک و یاری ضمنی عدهای از منتقدان خلجی را هم به همراه داشتند.
علیرضا نامور حقیقی که از مهمترین و انگشتشمار منتقدین مهدی خلجی در بیبیسی فارسی به حساب میآید، کسی که روی آنتن زندهی بیبیسی فارسی سه سال پیش به خلجی گفته بود نظراتش بسته به این که در کدام موسسه کار میکند، تغییر میکنند (ویدیوی دوم)، درست در بزنگاه رسوایی خلجی به جای اعتراض به دعوت دوباره از مهدی خلجی، به عنوان شریک گفتگو در شبکه سعودی ایران اینترنشنال مقابلش خلجی نشست و با این کار قدمی در راه احیای اعتبار خلجی و بازگشتش به فضای عمومی برداشت (عکس سوم). و در نهایت روز گذشته مجید تفرشی، تاریخدانی که در تلویزیون جمهوری اسلامی هم حضور مداوم دارد و طبق گفتهها از نزدیکان حسامالدین آشنا به شمار میرود با قبول حضور در برنامهی شصت دقیقه بیبیسی به عنوان مهمان مقابل مهدی خلجی، به بازگشت او رسمیت و مشروعیت بیشتر بخشید.
بگذارید یادآوری کنیم که مهدی خلجی که این ده سال منتقدین از نفوذ عجیب و رانت غیرعادی خودش و حامیان مالیش در بیبیسی فارسی متعجب بودند به چه دلیل از رسانههای فارسی زبان حذف شده بود: همسرش همین چند ماه پیش صدر اخبار بود که شریک اختلاسی بزرگ از آب در آمده است. اختلاسی که تحریمها شرایطش را مهیا کرده بودند. همان تحریمهایی که مهدی خلجی ده سال عمرش را صرف طراحی و تصویب آن ها در واشنگتن و توجیهشان در تلویزیونهای فارسی کرده بود. اما به نظر میآید خلجی برای حامیانش، کارآمدتر از آن است که به حذفش تن دهند یا بگذارند مدت طولانی از رسانهها دور بماند، حتی حالا که عدهی بیشتری از رسوایی و وابستگیش باخبرند. از این جهت است که در کمال بیشرمی، بیبیسی فارسی روش تکراریش را به کار گرفته است: در بحثی حساس تریبون مهیا را به منتقد به ظاهر جدی خلجی، تعارف میزند و منتقد را متاثر از حساسیت بحث، در احیای خلجی به خدمت خود میگیرد. و البته این امر ممکن نیست مگر آنکه منتقدان به ظاهر جدی با عدول از هرگونه پرنسیپ و اصول اخلاقی و سیاسی و نداشتن هرگونه خط قرمزی، دعوت بیبیسی را بپذیرند و به این شوی کثیف که رسما توهین به شعور میلیونها مخاطب فارسی زبان است مشروعیت میبخشند
https://www.instagram.com/p/B0RCy9OBC3g/
✔️راز افزایش محبوبیت ۱۳ درصدی رئیسی چیست؟
⭕️دلایل باورپذیر بودن یک نظرسنجی مهم
🔻نتایج نظرسنجی اخیر یکی از نهادهای مهم کشور نشان میدهد که محبوبیت آقای رئیسی پس از چندماه حضور در ریاست قوه قضاییه افزایش قابل توجه 13درصدی داشته است. گرچه آقای رئیسی در ماههای اولیه ریاستشان بر دستگاه قضاء قرار دارند ولی به صورت معمول، برخی پس از رئیس شدن! با کاهش و یا حداقل توقف محبوبیت مواجه میشوند.
👈به نکات ذیل بیشتر توجه بفرمایید:
1⃣ آقای رئیسی در انتخابات سال 96 ناخواسته در یک دوقطبی سنگین تبلیغاتی توسط نزدیکان روحانی قرار گرفت. این دو قطبی به صورت ناجوانمردانهای، تلاش کرد، بخشی از مردم را از او – بیدلیل و با دروغ- بترسانند و در نتیجه بخشی از آرای روحانی، در واقع رای به او محسوب نمیشد، بلکه تلاش برای رای نیاوردن حریفش بود. اما این روزها هم واقعیات درباره روحانی و دوستانش نمایان شده و هم مردم فرصت پیدا کردهاند که دور از هیاهو و القائات رسانهای و تبلیغاتی رئیسی را بهتر بشناسند.
2⃣ محبوبیت رئیسی پس از ریاست بر قوه قضاییه، البته محصول عملکرد وی در چند ماه اخیر منجمله مبارزه با فساد کلهگندهها و دفاع از حقوق عامه مردم هست. ولی آنچه این محبوبیت را پایدار و باورپذیرتر کرده، باور به خدمت فردی است که سنگر خدمت به مردم را صرفا از طریق رئیس جمهور شدن دنبال نکرده و در سنگری دیگر هم همان وعدههای انتخاباتی مورد درخواست مردم را از طریقی دیگر پگیری میکند. و این گزاره بسیار مهمی است!
3⃣ یک گزاره مهم دیگر نیز وجود دارد و آن اینکه محبوبشدن رئیسی برای بسیاری از سیاسیون یک درس بزرگ به همراه دارد. راه محبوبشدن تنها ژستهای روشنفکری و طرفداری از آزادیهای کاذب و غیرواقعی و درست کردن دوقطبی های سیاسی – من خوبم و آنها همه بد- نیست و میشود از طریق صداقت، خدمت و دفاع از حقوق عامه مردم و مهمتر از آن چشاندن مزه عدالت واقعی به جامعه نیز محبوب شد. ضمن اینکه محبوبیت اولی حباب گونه و ناپایدار است و دومی واقعی و ماندگار.
♦️♦️**پی نوشت: البته لایه عمیقتری و دقیقتری هم برای افزایش محبوبیت آقای رئیسی وجود دارد. پذیرفتن فرمان "ولی فقیه" باوجود مهیا بودن شرایط مطلوب و افزایش امیدواری برای ریاست جمهوری در 1400 در دستگاه الهی که منشاء حقیقی عزت است، فراموش نمیشود. ضمن اینکه کسانی هستند که برای طمع به وکیل، وزیر و رئیس شدن، خودشان را از معرض انتصاب و پذیرفتن مسئولیت از طرف "ولی جامعه"دور میکنند!
@MAHOUR24
@mahdi_jahantighi
♻️ پشت پرده انتصاب نقویان در جایگاه دبیر هیات عالی گزینش
روز گذشته حسن روحانی این شخص را به عنوان دبیر هیات عالی گزینش منصوب کرد!
ناصر نقویان در حالی در این جایگاه حساس منصوب شده که از ابتدایی ترین قوانین مربوطه اطلاعی ندارد بلکه از نگاه خطرناگی هم برخوردار است.
وی در این برنامه میگوید که چه اشکالی دارد، ما از افراد دو تابعیتی در مناصب مدیریتی کشور استفاده کنیم!
بر اساس تحقیق و تفحص مجلس از مدیران دوتابعیتی، اعلام شد که حدود ۱۰۰ تن از مدیران مراکز حساس کشور، دارای تابعیت دوم هستند که در راس آنها نام حسن روحانی قرار داشت!
در این خصوص طی یادداشتی، چهار سئوال از روحانی مطرح کردم که تاکنون حاضر به پاسخگویی آن نشده!
@www_rasaee_ir
♻️جهت یادآوری به ناصر نقویان، دبیر هیات عالی گزینش دولت روحانی
🔰 بحث تابعیت در اصول متعدد قانون اساسی و مواد مختلفی از قانون مدنی جمهوری اسلامی ایران مطرح شده و برخی از اصول قانون اساسی به ممنوعیت بهکارگیری افرادی که غیر تابعیت ایرانی را داشته، اشاره میکنند.
اصل ۱۴۵ تأکید میکند: «هیچ فرد خارجی به عضویت در ارتش و نیروهای انتظامی کشور پذیرفته نمیشود» و اصل ۸۲ بیان میکند: «استخدام کارشناسان خارجی از طرف دولت ممنوع است مگر در موارد ضرورت با تصویب مجلس شورای اسلامی».
همچنین اصل ۱۱۵ نیز بیان داشته: «رئیسجمهور باید از میان رجال مذهبی و سیاسی که واجد شرایط زیر باشند انتخاب شود: ایرانیالاصل، تابع ایران، مدیر و مدبر، دارای حسن سابقه و امانت و تقوی، مؤمن و معتقد به مبانی جمهوری اسلامی ایران و مذهب رسمی کشور».
ماده ۹۸۹ قانون مدنی نیز تأکید میکند: هر تبعه ایرانی که بدون رعایت مقررات قانونی بعد از تاریخ ۱۲۸۰ شمسی تابعیت خارجی تحصیل کرده باشد، تبعیت خارجی او، کأنلمیکن بوده و تبعه ایران شناخته میشود ولی در عین حال کلیه اموال غیرمنقوله او با نظارت مدعیالعموم محل بهفروش رسیده و پس از وضع مخارج فروش، قیمت آن به او داده خواهد شد و بهعلاوه از اشتغال به وزارت و معاونت وزارت و عضویت مجالس مقننه و انجمنهای ایالتی و ولایتی و بلدی و هر گونه مشاغل دولتی محروم خواهد بود.
البته نکته مهمتر آنکه براساس ماده ۵۷۶ مصوب سال ۷۵ در بخش تعزیرات بیان میدارد: «چنانچه هر یک از صاحبمنصبان و مستخدمین و مأمورین دولتی و شهرداریها در هر رتبه و مقامی که باشد از مقام خود سوءاستفاده کرده و از اجرای اوامر کتبی دولتی یا اجرای قوانین مملکتی یا اجرای احکام یا اوامر مقامات قضایی یا هرگونه امری که از طرف مقامات قانونی صادر شده باشد جلوگیری کند، به انفصال از خدمات دولتی از یک تا پنج سال محکوم خواهد شد».
مطابق این ماده قانونی، بهکارگیری دوتابعیتیها نیز جرم است.
اکنون ناصر نقویان (منصوب رئیس جمهور) باید در باره تابعیت دوم حسن روحانی که در پیوست گزارش تحقیق و تفحص مجلس به آن اشاره شده، بررسی و اعلام نظر کند. در بررسی موضوع، حسن روحانی باید به چهار سئوال مطرح در افکار عمومی پاسخ دهد. این سئوالات مجددا در پست بعدی منتشر می شود.
@www_rasaee_ir
عقلِ دیوانه مذاکره !
✍ آقای روحانی امروز گفت "دولت، هرگز فرصت مذاکره را از دست نداده و نخواهد داد. برای مذاکره عادلانه، قانونی و عزتمندانه همواره آماده ایم؛ اما به اسم مذاکره کنار میز تسلیم نمی نشینیم".
🔹جمله پایانی البته تعارف است. چرا که مذاکرات پیشنهادی (و بعضا در حال اجرا)، چه از سوی دولت آمریکا و چه طرف های اروپایی، ذاتا زورگویانه و تسلیم طلبانه است.
♦️روحانی، آماده مذاکره با #کدام_دولت است؛ دولت آمریکا؟ راهزنان دریایی انگلیس؟ یا فرانسه و آلمانِ ناقض برجام؟
🔹مذاکره درباره #کدام_موضوع؟ برجامِ زیر پا؟ یا برجام های دو و سه؟
♦️توافق منعقد شده و در حال اجرا که دیگر مذاکره ندارد؛ باید اجرا شود. اما طرف های غربی بر زیر پا گذاشتن آن اصرار دارند.
🔹اگر مذاکره برای توافقی جدید مد نظر است، مبتنی بر کدام تجربه و عقلانیت؟ وقتی توافق موجود را اجرا نمی کنند، دیوانگی است که با همان ها مذاکره کرد و تعهدات جدیدی را پذیرفت و امتیازات دیگری واگذار کرد.
♦️#دیوانگی، بیان صریح آقای روحانی است که گفت "«داستان مضحکی اتفاق افتاده؛ میگویند تعهدی که قبلا بستیم، فعلا محکم نباشد، درباره موضوع دیگری حرف بزنیم! آمریکا با زبان و عمل میگوید اهل مذاکره و تعهد نیست، اما به برخی کشورها میگوید بیا با ما مذاکره کن؛ مگر ديوانهاند كه با شما مذاكره كنند؟ شما به مذاكرهاي كه به تاييد سازمان ملل رسيده، پايبند نيستيد».
🔹در شرایطی که کمترین شرایط "مذاکره و توافق عادلانه و تعهد متقابل" فراهم نیست، و مذاکره در چنین فضایی، ذاتا دیوانگی محسوب می شود، چرا آقای روحانی باز هم می گوید فرصت مذاکره را از دست نمی دهیم و آماده مذاکره هستیم؟!
♦️بی تردید این سیگنال فرستادن ها، در طرف مقابل به "ضعف، فقدان غیرت نسبت به توافق زیر پا، و آمادگی برای امتیاز دادن بیشتر" ترجمه می شود و این تضمین را به حریف می دهد که از لا ابالیگری نسبت به تعهدات خود پروا نداشته باشد.
🔹انجام یکطرفه تعهدات در پوشش تعلیق هر دو ماه یک بار گوشه ای از تعهدات، سیگنال مشابهی است که موجب تشدید فشار دشمن -و نه تجدید نظر در بدعهدی و خباثت- خواهد شد.
♦️آیا روحانی، حواسش به عواقب پالس های اشتباهی که در همین چند هفته اخیر فرستاده ، هست؟ او باید قبل از هر چیز، درباره همین "عقل دیوانه مذاکره" توضیح دهد.
🔹تناقض برخی گفتار و رفتار ها، حکایت نعل وارونه زدن است. یا همان داستان "چپ آوزه افکند و از راست شد"
@IMANImohamad5
با خودت چه کردی انگلیس؟!
🔹خبرگزاری های غربی با نوعی ذوق زدگی عجیب گزارش دادند: "پس از توقیف نفتکش Stena Impero توسط ایران، نخستین نفتکش انگلیسی امروز از تنگه هرمز عبور کرد".
♦️شرایط به گونه ای است که انگلیسی ها باید برای توقیف نشدن کشتی ها یشان و عبور از تنگه هرمز باید جشن بگیرند! حالا همان ها دنبال واسطه می گیرند تا درگیری سر نفتکش ها را آبرومندانه تمام کنند و حال آن که روز اول، کلی لاف زدند و قیافه ابرقدرت ها را به خود گرفتند.
🔹می گویند کسی قمپز در می کرد و می گفت؛ برای شکار شیر به جنگل رفتم ولی فشنگ درون لوله تفنگ گیر کرد و ... خلاصه شیر اومد و بنده رو خورد. گفتند؛ ولی تو که هنوز زنده ای؟ او هم با دست بر سر خود کوبید و گفت؛ آخه این هم شد زندگی؟!
♦️ لابد شنیده اید که گربه هه می گفت؛ "بابا منو این ژوری نبینین! من پلنگ بودم؛ پدر اعتیاد بسوژه که منو به این روژ انداخت"!
🔹با خودت چه کردی بریتانیای کبیر، که زمانی بر اقیانوس ها حکمرانی می کردی اما حالا در دنیا به عنوان بریتانیای صغیر از تو یاد می کنند؟! تو که استاد همه فریبکاران بودی، گول چه کسی را خوردی؟
@IMANImohamad5