#معرفی_کتاب
کتاب #سیدهای_روح_الله
نویسنده #کمیل_رضوان_زاده
انتشارات #امینان
📌در کتاب سیدهای روح الله، حوادث از حیث زمانی سالهای ۱۳۵۰ تا ۱۳۷۱ را دربر میگیرند.این اثر روایتهایی از کودکان در گهواره ایست که پیشتر امام خمینی(ره) در پاسخ به مامور ساواک به آنها اشاره کرده بودند و این کودکان در بحرانهای حساس انقلاب و دفاع مقدس روی امام خود را سفید کردند و پای عهد با او ایستادند. خاطراتی که از زبان سیدعلی موسوی بیان شده و به خوبی حال و هوای روزهای منتهی به انقلاب و پس از آن، ۸ سال دفاع مقدس را روایت کرده است. جَوَرد، جایی که بستر خاطرات کتاب «سیدهای روحالله» در آنجا شکل گرفته، روستایی بر بلندیهای اطراف رودهن و در چند ده کیلومتری پایتخت است. شخصیتهایی هستند که در این کتاب خاطراتی از آنان بیان شده عبارتند از: سیدعلی، سیدکریم، سیدمحمدعلی، حاج حمزه، سیدعلیبابا و ... . سیدهای روح الله به قلم کمیل رضوانزاده فر در ۱۴ فصل و ۲۶۴ صفحه به رشته تحریر درآمده است.
http://eitaa.com/MajmaNasheran
🔻 جریانسازی نویسندگان و ناشران انقلابی در ایستگاه سوم
🔹آیین اختتامیۀ سومین دورۀ جایزۀ شهید سید علی اندرزگو با معرفی آثار برتر هر حوزه در سه بخش «رمان بزرگسال»، «داستان کودک و نوجوان» و «روایت تاریخ و تاریخ شفاهی»، با حضور محمدمهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و جمعی از اهالی فرهنگ و ادب کشور، شب گذشته در تالار وحدت برگزار شد.
🔹بنابر اعلام دبیرخانۀ جایزۀ شهید اندرزگو در این دوره به نویسندگان آثار منتخب یک لوح تقدیر به همراه ۵۷۰میلیون ریال جایزۀ نقدی بهعلاوه سفر زیارتی حج عمره و به نویسندگان تمامی آثار نامزدشده یک لوح تقدیر به همراه مبلغ ۴۷۰میلیون ریال جایزۀ نقدی اهدا شد. همچنین وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و نهاد کتابخانههای عمومی کشور از تمامی آثار نامزدشده دوهزار نسخه خریداری خواهند کرد.
🔹در این مراسم دبیر علمی جایزه محسن پرویز روال جایزۀ اندرزگو را شرح داد و گفت: «این جایزه دوسالانه است و و هر دو سال یک بار فراخوان داده شده و آثار مرتبط با پهلوی و انقلاب جمعآوری میشود. سپس سه داور منتخب جایزه در هر گروه آثار را داوری میکنند و چند اثر بهعنوان نامزدهای بخشهای مختلف جایزه که شامل بخش روایت تاریخ و تاریخ شفاهی، داستان بلند و رمان بزرگسال و داستان کودک و رمان نوجوان است، معرفی میشوند. در مرحلۀ بعدی، گروهی از نخبگان به جمع داوران اضافه میشوند و از بین نامزدها آثاری را بهعنوان برگزیده معرفی میکنند. طبیعتاً آثاری که برگزیده میشوند، شاید تفاوت مختصری در تکنیک و نکات فنی آنها را متمایز و برگزیده کند؛ اما به عقیدۀ من، همۀ آثاری که به مرحلۀ نهایی میرسند، ارزشمندند و شایستگی ترویج و توصیه را دارند.»
🔹محمد مهدی اسماعیلی،وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در راستای شخصیت این شهید مجاهد و مظلوم و غریب گفت: «بچههای غیرتمند انقلابی با نفس امام تربیت شده بودند. اندرزگو بسیجی پیشگام نهضت است؛ صفاتی که این روزها در روزهای جنگ دربارۀ بسیج میگفتیم و در ایام اشغال سوریه و عراق بحث مدافعین حرم بود. شهید اندرزگو پیشکسوت جهاد و شهادت است و این شخصیت بزرگ نقش مهمی را ایفا کرده است. شهید اندرزگو در چند کلمه مجاهد فی سبیلاللهی بود که فقط برای خدا کار میکرد و جز خدا چیزی را نمیدید و کسی که با خدا معامله کند، نصرت الهی برایش نازل میشود. شهید اندرزگو چنین مجاهد بزرگی بود.
🔹همسر بزرگوار شهید اندرزگو نیز در این مراسم بیان کرد: «من مییبینم که کمی ناشکری میشود و این خیلی بد است. ناشکری باعث میشود بلا به سرمان بیاید. شهید اندرزگو معتقد بود همۀ کارهایمان را باید برای خدا انجام بدهیم. برای اسلام کار کردن این شکلی است. حتی لباس تن ایشان را هم به او بخشیده بودند و در فقر واقعی بود و مدام تغییر چهره میداد که توسط ساواک شناسایی نشود. عمرش به چهل رسیده بود که در روز نوزدهم ماه مبارک رمضان به شهادت رسید. با کاغذها و یادداشتهای رفقایش روزۀ خود را افطار نمود تا آنها گیر نیفتند. غربت بسیاری کشیدیم تا الحمدلله جمهوری اسلامی شکل گرفت و پهلوی از بین رفت. شکرگزار باشید. هرکه بدِ این نظام را بخواهد، خدا او را نخواهد بخشید. برای هرچیز بهانهگیری نکنید. برای اسلام کار کردن اینگونه است.»
📌گزارش تفصیلی آیین اختتامیه سومین دورۀ جایزۀ ادبی شهید اندرزگو را در سایت مجمع ناشران انقلاب اسلامی بخوانید.
http://eitaa.com/MajmaNasheran
#معرفی_کتاب
کتاب #محله_حاجی
نویسنده #بهناز_ضرابی_زاده
ناشر #سوره_مهر
📌کتاب «محله حاجی» روایت دو نوجوان همدانی است که برای مبارزه با پهلوی به ماجراجوییهایی خود میپردازند. در این کتاب ضمن روایت زندگی این دو نوجوان، نویسنده مخاطب خود را با رژیم شاهنشاهی و همینطور زندگی حاج ملاعلی همدانی آشنا میکند. حاج ملاعلی همدانی از مبارزان به نام و رهبر تظاهرات مردمی علیه رژیم ستمشاهی در همدان بوده است. او نقش مؤثری در شکلگیری انقلاب سال ۵۷ داشت اما زمان پیروزی در قید حیات نبود تا ثمرۀ تلاشهای خود را به چشم ببیند. مردم تشییع جنازۀ وی را تبدیل به تظاهراتی علیه سلطنت میکنند و در این مراسم تشییع چند نفر نیز شهید میشوند. شخصیتپردازی و تصویرسازی کتاب بسیار مناسب و هنرمندانه خلق شده است و همچنین نثری روان و صمیمی بیانگر توانمندیهای متعدد نویسنده میباشد که میتواند مخاطب را پای رمان خود بنشاند.
http://eitaa.com/MajmaNasheran
#معرفی_کتاب
کتاب #ارتداد
نویسنده #وحید_یامین_پور
انتشارات #سوره_مهر
📌«ارتداد» عنوان رمانی سیاسی اما با چاشنی عشق است. داستان این کتاب منحصر به فرد و مبتکرانه است. روایتهایش تازه است چرا که کمتر نویسندهای به سراغ اینگونه نوشتن در چنین موضوعی میرود. داستان از دهۀ هفتاد آغاز شده و از زبان یک پدر برای دخترش مطرح میشود. داستان این کتاب را از بهمنماه ۵۷ و با ماجرایی دردناک آغاز به مطالعه خواهید کرد. از دستگیری امام خمینی(ره) جریان شروع میشود؛ از نقطهای در اوج. البته در همان اول داستان، از شنیدن خبری شوکه خواهید شد. نویسنده مخاطب را به ۲۲ بهمن ۵۷ میبرد اما نه آن ۲۲ بهمنی که انقلاب پیروز شد بلکه یک ۲۲ بهمن سیاه و خون آلود. ۲۲ بهمنی که رنگ و بویی از پیروزی ندارد. ایدۀ داستان، فوقالعاده و بکر است و این موضوع، نشاتگرفته از خلاقیت نویسنده است. «ارتداد» گامی برای بازگو کردن ماهیت انقلاب اسلامی است. وحید یامینپور نویسنده جوان کشورمان با سبک بدیع داستانپردازیش در این کتاب سعی کرده تا هر نوع مخاطبی را همراه با وقایع تاریخ کند.
http://eitaa.com/MajmaNasheran
#معرفی_کتاب
کتاب #از_عشقاباد_تا_عشق_آباد
نویسنده #منصور_انوری
انتشارات #سوره_مهر
📌کتاب از عشقاباد تا عشق آباد رمانی دو جلدی و بر اساس واقعیت است. داستان در شمال شرقی کشور و در خراسان در جریان است. کتاب در دو برهه از تاریخ نوشته شده است. جنگ جهانی دوم و سال ۱۳۴۲ که دستخوش حوادث بسیاری در خراسان بوده است. فرزند خردسال دبیر اول کمونیست ترکمنستان دچار بیماری سرطان خون میشود. پدربزرگش که از خوبیهای امام رئوف دیده بود و شاهد شفای کودکی در حرم نیز بوده است، تصمیم به آوردن نوۀ خود به ایران میگیرد که با مخالفت دبیر کمونیست روبهرو میشود. اما پدربزرگ به کمک دوست خود و مخفیانه اقدام سفر به مشهد میکند که در طی سفر شناسایی شده و مجبور به ترک ایران میشوند. مسائل سیاست، زیارت، شفا، حضور متفقین در ایران، ساواک و مبارزین انقلاب اسلامی در سال ۱۳۴۲ از مسائلی است که در کتاب آورده شده است. انوری در نوشتن رمان های جذاب و بلند، مهارت ویژهای دارد که مخاطب را تا آخر رمان همراه خود نگه میدارد.
http://eitaa.com/MajmaNasheran
📣 خط حزبالله ۴۱۶ | چنگال آمریکا بر گلوی کودکان و زنان فلسطین
🔹 چهارصد و شانزدهمین شماره هفتهنامه خط حزبالله، با عنوان «چنگال آمریکا بر گلوی کودکان و زنان فلسطین» منتشر شد.
🔸 سخنهفته این شماره خط حزبالله، تلاش مذبوحانه سردمداران کشورهای ظالم و شرور برای نجات رژیم از پا افتاده صهیونیستی پس از شکست ترمیمناپذیر در عملیات طوفان الاقصی را بررسی کرده است.
📝 خط حزبالله در یادداشت هفته خود با عنوان "«طوفانالاقصی» مظهرقدرت اسلام" به مناسبت دیدار اخیر شیخ ابراهیم زکزاکی رهبر جنبش اسلامی نیجریه با حضرت آیتالله خامنهای، نگاهی به تاثیر پیروزی انقلاب اسلامی و گسترش جریان مقاومت بر رشد اسلامگرایی در جهان داشته است.
🌷 شماره این هفته خطحزبالله به روح مطهر دانشآموز شهید دوران دفاع مقدس، شهید حسین فهمیده تقدیم میشود.
http://eitaa.com/MajmaNasheran
📥 نسخه PDF👇
شماره ۴۱۶ نشریه خط حزبالله.pdf
1.66M
📥 شماره جدید نشریه خط حزب الله
http://eitaa.com/MajmaNasheran
📌 بیانیه محافل ادبی نهاد کتابخانههای عمومی کشور در محکومیت جنایات رژیم غاصب صهیونیستی:
بسم الله الرحمن الرحیم
دو عامل مهم، تعیینکنندهی آینده است: اوّل ـ و مهمتر ـ تداوم مقاومت در داخل سرزمینهای فلسطین و تقویت خطّ جهاد و شهادت، و دوّم، حمایت جهانی دولتها و ملّتهای مسلمان در سراسر جهان از مجاهدان فلسطینی. همه ــ دولتمردان، روشنفکران، عالمان دینی، احزاب و گروهها، جوانان غیور و دیگر قشرها ــ باید جایگاه خود در این حرکت سراسری را بیابیم و نقش ایفا کنیم. این است آن چیزی که کید دشمن را باطل میکند و برای این وعدهی الهی: اَم یُریدونَ کَیدًا فَالَّذینَ کَـفَروا هُمُ المَکیدون، مصداقی آخرالزّمانی به وجود میآورد؛ وَ اللهُ غالِبٌـ عَلیًّ اَمرِه؛ وَلـّْکِنَّ اَکـثَرَ النّاسِ لایَعـلَمونَ.
بیانات مقام معظم رهبری مدظله العالی در سخنرانی تلویزیونی روز قدس ۱۴۰۰
اهالی قلم و اندیشه همواره به عنوان وجدان بیدار جامعه در سراسر جهان مظلومیت مردم فلسطین و حقانیت ایشان را با سلاح قلم فریاد زدهاند، آنجا که حاکمان غرب پنبه در گوش کردند و صدای ضجهی مادران غزه و یارب یارب کودکان مظلوم را نشنیدند شاعران و نویسندگان در پیروی از منویات رهبر گرانقدر انقلاب جایگاه خود در این حرکت سراسری را یافتهاند و نقش مؤثری ایفا نمودند تا صدای مظلوم باشند و مشتی بر دهان ظالم؛ عملیات غرورآفرین "طوفان الاقصی" که به تعبیر رهبر آزادگان جهان حضرت آیت الله خامنهای مد ظلّه العالی "شکست جبرانناپذیر" رژیم غاصب صهیونیستی بود بیشک نتیجه مستقیم ستم صهیونیستها در ۷ دهه اشغالگری است. ظلم و هتک حرمتها از دهه ۱۹۳۰ میلادی، اشغالگری و اجبار اهالی فلسطین به مهاجرت و جایگزین کردن قومی به جای آنها با زور اسلحه، ریشه اصلی خشم و کینه ملت فلسطین است. خشمی که نه تنها در سینهها نمانده، بلکه بهواسطه تداوم آن به صورت مستمر تازه و تازهتر هم شده است.
اکنون جوانان سرفراز فلسطینی که مقاوم و نستوه در مقابل ظلم رژیم غاصب ایستادهاند، همان کودکانی هستند که روزی سنگ در مشت هیمنه پوشالی خانه عنکبوت را فرو میریختند؛ شاعران و نویسندگان عضو محافل ادبی نهاد کتابخانههای عمومی کشور ضمن محکوم کردن جنایات رژیم کودککش صهیونیستی در فاجعه بمباران به بیمارستان، مدرسه و مناطق مسکونی غزه؛ شاعران و نویسندگان و اهالی اندیشه و قلم سراسر جهان را به انعکاس ظلمی که امروز به مردم غزه میشود و صحنههای دردناکی و تکاندهندهای که قلب هر انسان آزادهای را به درد میآورد با سلاح قلم دعوت مینمایند همانگونه که رهبر معظم انقلاب مد ظله العالی فرمودهاند که "شعرا باید این صحنهها را با زبان شعر منعکس کنند تا آیندگان متوجه شوند بر این ملت مظلوم چه گذشته است."
وَلِلَّهِ عَاقِبَةُ الْأُمُورِ
http://eitaa.com/MajmaNasheran
🔻گلعلی بابایی دبیر شانزدهمین دوره «جایزه ادبی جلال آلاحمد» شد
🔹وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی طی حکمی گلعلی بابایی را بهعنوان دبیر علمی شانزدهمین دوره «جایزه ادبی جلال آلاحمد» منصوب کرد.
🔹گلعلی بابایی پژوهشگر و مستندنگار است و بهعنوان یکی از پرکارترین و مؤثرترین چهرههای ادبیات پایداری و مقاومت شناخته میشود. کتابهای «همپای صاعقه»، «ضربت متقابل»، «کالکهای خاکی»، «کوهستان آتش»، «از الوند تا قراویز»، «ققنوس فاتح»، «گردان نهم» و «پیغام ماهیها» در جشنوارههای مختلف ادبی، بهعنوان کتابهای برتر شناخته شدهاند.
🔹در متن حکم محمدمهدی اسماعیلی خطاب به گلعلی بابایی آمده است:«نظر به پیشنهاد معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و خانه کتاب و ادبیات ایران و با توجه به سوابق و تجارب ارزنده شما در زمینه ادبیات داستانی، به موجب این حکم بهعنوان «دبیر علمی» شانزدهمین دوره «جایزه ادبی جلال آلاحمد» منصوب میشوید.
امید است بنا به وظایف مندرج در آییننامه مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی در خصوص این جایزه، نقش تخصصی خود را در ایجاد هماهنگیهای شایسته در هیئتعلمی، اتخاذ تصمیمات مقتضی و پیگیری اجرای آنها، به بهترین نحو ایفا کنید.
محمد مهدی اسماعیلی
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی»
http://eitaa.com/MajmaNasheran
📌بیانیه مجمع ناشران دفاع مقدس در محکومیت رژیم صهیونیستی
بسمالله الرحمن الرحیم
الَّذِینَ طَغَوْا فِی الْبِلَادِ* فَأَکْثَرُوا فِیهَا الْفَسَادَ* فَصَبَّ عَلَیْهِمْ رَبُّکَ سَوْطَ عَذَابٍ*إِنَّ رَبَّکَ لَبِالْمِرْصَادِ. (فجر ۱۱-۱۴)
همان اقوامي كه در شهرها طغيان كردند * و فساد فراوان در آنها ببار آوردند * خداوند تازيانه عذاب را بر آنها فرو ريخت * مسلما پروردگار تو در كمينگاه است.
هفتاد و پنچ سال جنایت و اشغالگری، درندهخویی و تجاوزپیشهگی و پنهان شدن در زیر نقاب قدرتهای استکباری و گنبدهای پوشالی به ناگاه در مسیر ناکامی قرار گرفت و در برابر ارادهی ملت مظلوم فلسطین و رزمندگان سراپا شور و شعور مقاومت به زانو درآمد. طوفان الاقصی، عصر جدیدی را رقم زد، عصری که دیگر خبری از بیخبری نیست، دیگر نمیتوان دیریاسین و کفر قاسم و قانا و صبرا و شتیلا و هزاران هزار جنایت دیگر را ندید و فراموش کرد؛ عصری که از غرب تا شرق عالم شاهد شکست حقارتبار رژیم کودککش صهیونیستی و شکسته شدن هیمنهی پوشالی آن بود و هست. قطعاً این مسیریست در جهت فرورفتن در باتلاق عمیق اضمحلال و نابودی صهیونیسم جهانی و تلاش بیفایدهی آمریکا و متحدان اروپاییاش در واقع موجب سرعت بخشیدن به فرآیند سقوط و تحقق وعدهی صادق خواهد شد.
رزمندگان مقاومت فلسطین به مدد الهی کاری کردند که دهها سال بغض فروخفتهی جهان اسلام و ملل آزادیخواه جهان را فرونشاند و کلیدواژهی «طوفان الاقصی» را در ادبیات مقاومت ماندگار و جاودان کرد؛ ضربهای اساسی و ترمیمناپذیر و قدرتی شگرف که بر پیکره این رژیم وارد شد و تار و پود عنکبوتی آن را به لرزه درآورد.
آنکه روزگاری خود را سرآمد قدرت نظامی میپنداشت، اکنون بجای زورآزمایی در صحنه نبرد با رزمندگان مقاومت، بزدلانه به سراغ زنان و کودکان بیدفاع مجروح فلسطینی رفته است و با بمبهای فسفری خوشهای علیه اهداف غیرنظامی از جمله بیمارستان المعمدانی، با تسلیحات کشتار جمعی اهدایی آمریکا و حمایتهای بایدن و شرکای اروپاییاش آخرین پردهی جنون جنایت خود را در تاریخ ثبت میکند تا آیندگان بدانند و شهادت دهند عمق خوی اشغالگری و جنایتپیشگی این رژیم پوشالی را!
در این شرایط و اوضاع حساس، مجمع ناشران دفاع مقدس اعلام میکند:
1-مجمع ناشران دفاع قویا" اقدامات جنایتکارانه و زبونانهی رژیم صهیونیستی در غزه را محکوم مینماید و انتظار دارد عموم فعالان حوزه فرهنگ و نشر کتاب نسبت به بازنمایی این رفتار خباثتآمیز در آثار منتشره اهتمام ورزند.
2- بدون تردید تکرار شرارتها و جنایات رژیم اشغالگر قدس علیه مردم مظلوم فلسطین، نه تنها خللی در عزم رزمندگان مقاومت اسلامی در فلسطین و کشورهای اسلامی ایجاد نمی کند، بلکه انگیزه آنان را برای ریشه کن نمودن این غده سرطانی بدخیم و کشنده صدچندان می کند.
3- مجمع ناشران دفاع مقدس به پاس ارج نهادن به مجاهدتهای رزمندگان جبههی مقاومت و بزرگداشت یاد و خاطرهی شهدای مظلوم غزه سومین دوره از برنامه سردلبران را اسفندماه ۱۴۰۲ با عنوان 《طوفان الاقصی》نامگذاری کرده و از آثار مرتبط با این موضوع تجلیل خواهد کرد.
4- ناشران دفاع مقدس ضمن حمایت از ملت مظلوم فلسطین، با تاکید بر راهبرد از نهر تا بحر، آمادگی خود را برای پیوستن به موج خروشان رزمندگان جبههی مقاومت اعلام مینمایند.
نصرمن الله و فتح القریب
مجمع ناشران دفاع مقدس
http://eitaa.com/MajmaNasheran
مجمع ناشران انقلاب اسلامی
📌بیانیه مجمع ناشران دفاع مقدس در محکومیت رژیم صهیونیستی بسمالله الرحمن الرحیم الَّذِینَ طَغَوْا ف
📍اسامی امضاءکنندگان بیانیه مجمع ناشران دفاع مقدس در محکومیت رژیم صهیونیستی
۱- نصرتالله محمودزاده(نویسنده)
۲- جواد محقق(نویسنده، شاعر)
۳- علیمحمد مؤدب(نویسنده، نشر شهرستان ادب)
۴- محمدرضا سنگری(نویسنده)
۵- حبیب بیگیحبیبآبادی( شاعر، نشر فصل پنجم)
۶- حامد محقق(نویسنده، شاعر)
۷- رحیم مخدومی(نویسنده، نشر رسول آفتاب)
۸- محسن شاهرضایی(نویسنده)
۹- سید مهدی شجاعی(نویسنده، نشر نیستان)
۱۰- یوسف سخنور(نشر امینان)
۱۱- محمد یارمحمدی(نویسنده)
۱۲- پرویز شیشهگران(نویسنده، پژوهشگر)
۱۳- رقیه آذرنگ(نویسنده)
۱۴- محسن مؤمنیشریف(نویسنده، پژوهشگر)
۱۵- محمدحسن میرزایی(نشر امید کویر)
۱۶- گلعلی بابایی(نویسنده)
۱۷- مهدی لریان(نشر آتشبار)
۱۸- علیرضا سبحانینسب(نشر جمال)
۱۹- سعید اکبری قزوینی(نشر ضریح آفتاب)
۲۰- معصومه رامهرمزی(نویسنده، پژوهشگر)
۲۱- مریم جلالی(نویسنده)
۲۲- مریم سلیمینمین(نویسنده، پژوهشگر)
۲۳- مصطفی زمانی(نشر پیام آزادی)
۲۴- یحیی نیازی(نشر مرز و بوم)
۲۵- وجیهه سامانی(نویسنده)
۲۶- حسین سعیدی(نشر بهنشر)
۲۷- علی شجاعیصائین(نویسنده، پژوهشگر)
۲۸- احمد علایی(نشر 31 عاشورا)
۲۹- عبدالرضا سالمینژاد(نویسنده، نشر نیلوفران)
۳۰- سعید مطیع(نشر مطیع)
۳۱- هادی شیرازی(نشر خطمقدم)
۳۲- احمد ذوعلم(پژوهشگر)
۳۳- سید داود محسنی(نشر خطشکنان)
۳۴- آقای سیفیکار(نشر لالههای سرخ)
۳۵- آقای جاننثار(نویسنده)
۳۶- مجتبی نبوی(نشر یوسف)
۳۷- مرضیه نظرلو(نویسنده)
۳۸- علیمحمد جهانی(نشر جهانی)
۳۹- حسینعلی پورمدنی(نشر مرسل)
۴۰- علی ناظری(نشر فاتحان)
۴۱- هادی خورشاهیان(نویسنده)
۴۲- فرزانه مردی(نویسنده)
۴۳- فرزانه قلعهقوند(نویسنده، پژوهشگر، نشر پیام آزادگان)
۴۴- فرشید امامزادگان(نشر حنظله)
۴۵- حسین کاجی(نشر حماسه یاران)
۴۶- عباس هواشمی(نویسنده)
۴۷- مرجان خالقی(پژوهشگر)
۴۸- غلامرضا کافی(نویسنده، شاعر)
۴۹- فرامرز گرجیان(نویسنده)
۵۰- محمودرضا اکرامیفر(شاعر)
۵۱- مصطفی محمدی(نویسنده)
۵۲- آقای افراوی(نشر راه ماندگار)
۵۳- محسن بغلانی(نویسنده، نشر شمیم طوبی)
۵۴- حسین اسرافیلی(شاعر)
۵۵- محمد حسنی(نشر جمکران)
۵۶- حسین حیدری(نشر انجمن عکاسان انقلاب و دفاع مقدس)
۵۷- جعفر گلشن(نویسنده، پژوهشگر)
۵۸- حسن علاییفعال(نویسنده، نشر شهود)
۵۹- سعید فخرزاده(پژوهشگر)
۶۰- رضا اسماعیلی(شاعر)
۶۱- الهام فرخی(نویسنده)
۶۲- جانمراد احمدی(نویسنده، نشر دارخوین)
۶۳- اکبر شیروانی(نشر سوره مهر)
۶۴- سعید قاسمی(نشر کتابک)
۶۵- آقای اسدی(نشر دهم)
۶۶- کیوان امجدیان(نویسنده، پژوهشگر)
۶۷- آقای اسدی(نشر ملارد)
۶۸- سعید علامیان(نویسنده، پژوهشگر)
۶۹- یاسر عسگری(نشر راهیار)
۷۰- کاظم عابدینیمطلق(نشر آفرینه)
۷۱- خلیل اسدی جوزیان(نشر خالدین)
۷۲- محسن علیاکبری(نشر یازهرا)
۷۳- مجتبی اخلاقی راوندی(نشر مرکز اسناد دفاع مقدس)
۷۴- آقای عباسنژاد(نویسنده، پژوهشگر)
۷۵- محبوبه معراجیپور(نویسنده)
۷۶- مهدی محمدخانی(نشر روایت فتح)
۷۷- محسن مهرآبادی(نشر فرهنگ گستر، پژوهشگر)
۷۸- جواد کاموربخشایش(نویسنده، پژوهشگر)
۷۹- جواد کلاتهعربی(نویسنده، نشر 27 بعثت)
۸۰- حاج آقا رستمی(پژوهشگر، نشر خطمقدم)
۸۱- نجاتقلی صادقیگویا(نشر ایران سبز)
۸۲- احمد شاکری(نویسنده، پژوهشگر)
۸۳- یوسف قوجق(نویسنده)
۸۴- مرضیه زرکی(نویسنده، نشر آوان جنوب)
۸۵- محسن صادقنیا(نویسنده، نشر سوره سبز)
۸۶- امیر سیلسپور(نشر طائر)
۸۷- امیرشهریار امینیان(نویسنده، نشر اندیشهورزان آریا)
۸۸- علی عباسی(نویسنده)
۸۹- محمدحسین کریمیپور(نشر سبک نو)
۹۰- حمید حسام(نویسنده)
۹۱- سیدرضا میربابا(نشر صریر)
۹۲- محمد قاسمیپور(نویسنده، پژوهشگر)
۹۳- مصطفی آقامیری(نشر پلاک 8)
۹۴- آقای عقیلی(نشر ستارهها)
۹۵- عصمت مرزبان(نشر زلال اندیشه)
۹۶- علی مرادی(نشر بوی باران)
۹۷- محمدعلی قربانی(نویسنده)
۹۸- اسماعیل محمدپور(نویسنده، نشر رُج)
http://eitaa.com/MajmaNasheran
📌جمعی از نویسندگان حوزه کودک و نوجوان با انتشار بیانیهای به جنایات رژیم اسرائیل و نسلکشی و کودک کشی در غزه واکنش نشان دادند و با کودکان فلسطینی ابراز همدردی کردند
این بیانیه به شرح ذیل است:
«یا ارحم الراحمین
ما نویسندهایم!
قلبهای ما هم، مثل خیلی از مردم دنیا با دیدن درد و پریشانی کودکان فلسطینی، پردرد و ناآرام است. شاید ما تفنگی نداشته باشیم که از کودک ترسان فلسطینی دفاع کنیم؛ شاید تیغ جراحی در دستمان نباشد که درد طفلی مجروح را درمان کنیم؛ ولی آغوشی داریم که طفلک لرزان ترسیدهای را بغل کنیم و قصه گنجشکک لرزانی را برایش بگوییم که در طوفانی تنها مانده.آخرِ قصه را هم این طور تمام کنیم که:
...روز بعد از طوفان، که نور آفتاب بر دشت و دمن میافتد، گنجشکک با شادی و امنیت پرواز میکند.
ما میتوانیم دستان طفلک سرگردانی را که دنبال مادرش میگردد، بگیریم و همانطور که نوازشش میکنیم، قصه خرگوش کوچولویی که مادرش را گم کرده بگوییم. حتی اگر میدانستیم که مادر طفلک شهید شده، بگوییم خرگوش کوچولو پدرش را پیدا کرد و در آغوشش آرام گرفت.
ما میتوانیم به دخترک گریانی که عروسکش را حین فرار در کوچهها گم کرده، کمک کنیم تا یا عروسکش را پیدا کند یا قصهای بگوییم که در آن سفری برای عروسک پیش میآید؛ ولی عروسک قول میدهد که روزی دوباره بیاید و قصه سفرش را برای دخترک بگوید. می بینید؟ قصههایمان، هم شیرین هستند و هم مرهم. حتی شخصیت منفیهای قصههای ما هم چهارچوب دارند. کودک نمیکشند و بیمارستان نمیزنند. حتی گرگهایش.
شاید نتوانیم در دنیای واقعی خانهای امن به طفلکان فلسطینی بدهیم؛ ولی لااقل میتوانیم دنیایی خیالی برایشان بسازیم که در آن، نه خون است و نه مرگ!
نه سرما و نه گرما!
نه صدای بمب و نه ضجۀ مادران!
نه ویرانی و نه تنهایی!
دنیای خیالی قصههای ما، همه پایانی خوش دارند!
همه، روزِ بعد از طوفانِ آرامی دارند!
در همۀ آنها، امید هست!
راه بسته در آنها نیست!
بگذارید ما به فلسطین برویم و لااقل با توانمان از خیال کودکان مظلوم محافظت کنیم.بگذارید سرشان را در آغوش بگیریم و لااقل نگذاریم خیال آنها زیر آوار لگدهای ظالمان اسرائیلی له شود. بگذارید به فلسطین برویم تا کودکان فلسطینی با قصههای ما که پایان خوشی دارند، به خواب بروند تا خوابشان، مثل بیداریشان، سیاه و ترسناک نشود! بگذارید ما به فلسطین برویم!
http://eitaa.com/MajmaNasheran