«إِنَّا لِلَّهِ وَإِنَّا إِلَیْهِ رَاجِعُونَ»
▪️باخبر شدیم در آستانۀ ورود به ما رجبالمرجب پدر بزرگوار حجتالاسلاموالمسلمین محمد قمی، رئیس سازمان تبلیغات اسلامی دار فانی را وداع گفتند.
▪️ مجمع ناشران انقلاب اسلامی ضمن تسلیت به ایشان، از خدای متعال برای آن مرحوم رحمت و مغفرت و برای بازماندگان ایشان صبر و پاداش مسئلت مینماید.
eitaa.com/MajmaNasheran
Ble.im/MajmaNasheran
instagram.com/mananashr
🔻مبلغ جایزه جلال افزایش یافت
🔹مبلغ جایزه برگزیدگان و شایستگان تقدیر چهاردهمین دوره جایزه جلال آلاحمد با پیشنهاد معاون فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی افزایش پیدا کرد. با توجه به اینکه میزان جایزه ادبی جلال آلاحمد در دورههای پیشین کاهش پیدا کرده بود، در چهاردهمین دوره این جایزه به پیشنهاد یاسر احمدوند، معاون امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با تأیید محمدمهدی اسماعیلی رئیس هیئت امنای جایزه ادبی جلال آل احمد و وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ارتقا پیدا کرد.
🔹از این رو مبلغ جایزه برگزیدگان چهاردهمین دوره جایزه ادبی جلال آلاحمد از ۱۵۰ میلیون تومان در دوره پیش، به ۲۵۰ میلیون تومان و مبلغ جایزه شایستگان تقدیر این دوره نیز از ۳۰ میلیون به ۵۰ میلیون تومان افزایش یافت.
eitaa.com/MajmaNasheran
Ble.im/MajmaNasheran
instagram.com/mananashr
🔻کتاب «بایسته های تبلیغ فرهنگ جهاد و شهادت» منتشر شد
🔹کتاب «بایسته های تبلیغ فرهنگ جهاد و شهادت» اثر محمدباقر نادم از سوی معاونت فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی و معاونت پژوهش و مطالعات راهبردی مؤسسه روایت سیره شهدا تهیه و به همت #مؤسسه_بوستان_کتاب در ۳۳۱ صفحه منتشر شد.
🔹این اثر، جزو اولین منابع جامعی به حساب میرود که آداب و مهارتهای تبلیغ فرهنگ جهاد و شهادت را به صورت مبسوط و کاربردی در اختیار مبلغان و راویان روحانی قرار میدهد. روشها و مهارتهای تدوین شده در این مجموعه، بر اساس یافتهها تجربهها و تدریس اساتید مؤسسه روایت سیره شهدا در دورههای آموزش روایتگری گردآوری شده است. کتاب حاضر در صدد آموزش بایدها و نبایدهای تبلیغ فرهنگ جهاد و شهادت و بایستههای روایتگری میباشد.
🔹مجموعه حاضر با بهرهگیری از منابع علمی و تجربه عملی راویان روحانی طی اعزامهای مختلف به محافل شهدای مناطق جنگی و کاروانهای زیارتی راهیان نور تدوین شده است.
eitaa.com/MajmaNasheran
Ble.im/MajmaNasheran
instagram.com/mananashr
🔻روزهای بهمن ۵۷ را در «یک روایت معتبر» دنبال کنید
🔹مجموعه ۲۱ جلدی «یک روایت معتبر» بازخوانی روایت اشخاص، وقایع و اماکن ویژه و مهم مرتبط با تاریخ انقلاب اسلامی است که به کوشش جمعی از نویسندگان به نگارش درآمده و توسط #انتشارات_به_نشر منتشر شده است.
🔹«یک روایت معتبر» شامل کتابهایی کم حجم و اثر خواندنی از تاریخ انقلاب اسلامی ایران و روایت روزها و سالهایی است که بر مردم و میهن ما گذشته است، گذشتهای که مرور آن چراغی برای راه آینده و اهتزاز پرچم اسلام است.
🔹این مجموعه درباره وقایع، اماکن و اشخاص مرتبط با انقلاب اسلامی است. مجموعه مطالبی که در این کتابها ذکر شده، براساس مستندات موجود در کتابها، اسناد، مصاحبهها، فیلمها و عکسهاست و هر کدام از کتابهای این مجموعه توسط یک نویسنده یا محقق تهیه شده است.
🔹مجموعه ۲۱ جلدی «یک روایت معتبر» با طراحی و دبیری مهران عباسیصفا همراه با نظارت علمی محمدحسن روزیطلب و مشاور تحقیق محمد قاسمیپور هر جلد در هزار نسخه توسط انتشارات آستان قدس رضوی (بهنشر) منتشر شده است.
eitaa.com/MajmaNasheran
Ble.im/MajmaNasheran
instagram.com/mananashr
🔻کتاب "لیلی ۱۰۰۳" منتشر شد/ رمانی با حال و هوای دوران مبارزات انقلاب اسلامی
🔹رمان "لیلی ۱۰۰۳" با موضوع حال و هوای مبارزات دوران انقلاب اسلامی، به قلم «زینب امامی نیا» که توسط #انتشارات_حماسه_یاران به چاپ رسیده، در قم منتشر شد. این کتاب که در ۲۶۴ صفحه به چاپ رسیده، روایتی از روزگار زنی است که رژیم پهلوی زخمهای التیام نایافتنی بر تن زندگیش نشانده، روایتی از روزهای تلخ و دردناک فروردین و خرداد سال ۱۳۴۲.
🔹در این داستان از زنانی روایت میشود که دست در دست هم جان دهها نفر از مردان و زنانی را که قرار است در دام ساواک گرفتار شوند، نجات داده و به آغوش خانواده برمیگردانند.
eitaa.com/MajmaNasheran
Ble.im/MajmaNasheran
instagram.com/mananashr
🔻جرعهجرعه محبت حقیقی
📌نگاهی به زندگی پرفرازونشیب مرحوم محمدسرور رجایی:
🔹تولد در روز استقلال
زندهیاد سرور رجایی متولد ۲۸مرداد۱۳۴۸ در کابل بود. ۲۸ مرداد نهتنها در ایران، که در افغانستان نیز روز خاصی است. این روز را «روز استقلال افغانستان» مینامند.
🔹از کودکی عشق به کتابهای ایرانی داشت
وی دربارۀ کتابهایی که در آن دوران مطالعه میکرد نیز چنین گفته بود: «در دوران کودکی، بیشترِ کتابهای جنایی را که در ایران چاپ میشد، میخواندم. آثار امیر عسیری و پرویز قاضیسعید از کتابهای محبوبم بود؛ اما رفتهرفته به آثار حوزۀ مقاومت و مبارزاتی علاقهمند شدم و آثاری چون جمیله بوپاشا و مجلههای ایرانی را که پیش از انقلاب به کابل میآمد، میخواندم. من پولی برای خرید آنها نداشتم. پدرم روزی دو افغانی به من پول توجیبی میداد و من تا یک هفته، آن را جمع میکردم و یک مجلۀ ایرانی را ده افغانی میخریدم. وقتی میخواندم و تمام میشد، آن را هشت افغانی به همان مجلهفروش میفروختم و دو افغانی دیگر روی آن میگذاشتم تا مجلۀ دیگری بخرم و بخوانم. به مطالعهکردن حریص بودم.»
🔹ایران و جرقههای نوشتن
زندگی جهادی سرور رجایی حب ایران اسلامی و رهبر فرزانهاش را دلش کاشت. او گفته است که نخستین جرقۀ نوشتن در حوالی ۲۲ بهمن سال ۱۳۶۹ در وجود او زده شد.
eitaa.com/MajmaNasheran
Ble.im/MajmaNasheran
instagram.com/mananashr
🔻پرفروش های انتشارات شهید کاظمی در نمایشگاه مجازی کتاب
🔹انتشارات شهید کاظمی با بیش از ۴۵۰ عنوان کتاب در این دوره نیز افتخار حضور در کنار علاقهمندان به دنیای کتاب را داشته و با حضور و استقبال گرم عزیزان مشتاق مواجه شد. در این میان، حدود ۸۰ عنوان از کتابها در سال ۱۴۰۰ تولید شده است که استقبال مخاطبین از برخی از آنها بیشتر بوده است و در لیست پرفروشهای دومین نمایشگاه مجازی تهران در بهمن ماه امسال قرار گرفته است که در ذیل گزارش به معرفی آن میپردازیم.
یادت باشد | اثر محمدرسول ملاحسنی
برای زین أب | اثر سمیه اسلامی
سربلند | اثر محمد علی جعفری
شهید نوید| اثر مرضیه اعتمادی
تو زودتر بکش | اثر وحید خضاب
۲۰۴۰ | اثر محمد قنبری
مار و پله | اثر فائقه سادات میرصمدی
نفوذ در موساد | اثر سید مهدی نورانی
کار باید تشکیلاتی باشد | اثر محمود زارعی
زندگی به سبک جهادی | اثر محمد رستمی
توقف ممنوع | اثر اسماء حیدری
تربیت انسانی، تمدن اسلامی | اثر وحید حسنی هنزایی
درگاه این خانه بوسیدنی است | اثر زینب عرفانیان
مربعهای قرمز | اثر زینب عرفانیان
ملا صالح | اثر رضیه غبیشی
غواصها بوی نعنا میدهند | اثر حمید حسام
دکل | اثر روحالله ولی ابرقویی
ناتا | اثر زهرا باقری
پر خو | اثر شبنم غفاری حسینی
فقط بیا | اثر فاطمه دانشور جلیل
حاج احمد | اثر محمد حسین علی جان زاده
خط مقدم | اثر فائضه غفارحدادی
راض بابا | اثر طاهره کوه کن
شمرون کُناردون | اثر سارا عرفانی و مریم السادات علویان
ذوالشهادتین امام | اثر محمد حسن روزی طلب
ردپای نور | اثر سید عبدالرضاهاشمی ارسنجانی
در جست و جوی مهتاب | اثر حسین قرایی
گفتم اعتماد نکنید | اثر حسین ایزدی
حقایق پیرامون انجمن حجتیه | اثر رضا اکبری آهنگی
تبار انحراف | اثر مهدی طائب
خون دل | اثر جواد موگویی
مهربانتر از مادر | اثر سید حمیدرضا برقعی
طنز المثلها | اثر غلامرضا حیدری ابهری
برنده واقعی | اثر زینب سوداچی و طیبه مهرانپور
eitaa.com/MajmaNasheran
Ble.im/MajmaNasheran
instagram.com/mananashr
🔻فرهنگ نیازمند احیاست
📌گفتوگو با رحیم مخدومی؛ مدیرمسئول مجمع ناشران دفاع مقدس:
🔹 تشکلهای فرهنگی همچون مجمع ناشران دفاع مقدس یا سایر انجمنها، چگونه میتوانند به دولتها و بهخصوص به دولت سیزدهم در حوزۀ فرهنگ کمک کنند؟
یکی از امتیازاتی که این تشکلها دارند، این است که اجماعی بین صنفهای همسو شکل دادهاند و به نیروی بالقوۀ قوی تبدیل شدهاند. این تشکلها کار را برای دولتمردانی که شاید باید هزینههایی را صرف میکردند تا به چنین نیروی تجمیعشدۀ بالقوه و آزمونپسداده و آمادهبهکاری برسند، آسان کردهاند. این راه را این تشکلها طی کردهاند و آمادگی برداشتن بارهای سنگین را دارند. فعالان انفرادی و حقوقی توان محدودی دارند؛ اما وقتی دور هم جمع شوند و اندیشهها و سلایق و استعدادهای مختلف کنار هم قرار گیرند، میتوانند کارهای سنگینی را پیش ببرند و در سطح وسیع فعالیت کنند. مثلاً مجمع ناشران دفاع مقدس این توان را دارد که جریان ادبی دفاع مقدس کشور را پیش ببرد. این جریان ابتدا نیاز به رصد اولیه دارد تا نیازسنجی شود که در حوزۀ ادبیات دفاع مقدس، چه در بخش داخل و چه در بخش بینالملل، احتیاجات جامعهمان در گروههای سنی مختلف چیست.
ابتدا باید شناسایی و بعد اقدام کرد که معمولاً این کار انجام نمیشود و غالباً هرکسی یک گوشۀ کار را با توجه به افق دید خودش تشخیص و انجام میدهد. این یعنی کار رها است؛ چون متولیان فرهنگی از این موضع نگاه نکردند که شرایط جامعه را بشناسند و بر اساس آن تصمیم بگیرند.
🔹وزارت ارشاد چگونه باید از تشکلهای فرهنگی حمایت و به آنها کمک کند؟
وزارت ارشاد در خصوص ادبیات دفاع مقدس وظیفهای دارد. با توجه به رهنمودهای کثیر رهبر معظم انقلاب در حوزۀ ادبیات دفاع مقدس، طبیعتاً مسئولیتی سنگین بر دوش وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی محول میشود. وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی علاقهمند است که این دین را ادا کند. دولتهای قبلی هم کموبیش به این موضوع توجه داشتند؛ اما این دین ادا نمیشد. این دین وقتی ادا میشود که بتوانیم فرهنگ دفاع و مقاومت و ایثار و شهادت را از پشت خاکریزهای دهۀ شصت دفاع مقدس، به داخل زندگی و در کوچه و بازار بیاوریم و تبدیل به سبک زندگی شود. لازمهاش کار است. لازمهاش این است در زمینهها و قالبهای مختلف این کارها انجام شود.
ما به نیروهای توانمند نیاز داریم. پس بخش آموزش وسط میآید؛ یعنی وزارت ارشاد باید در طول این همه سال فکری برای این میکرد که هنرمندان متعددی را در زمینههای مختلف هنری پرورش دهد. نه اینکه هرکسی خودجوش طبق ذوقش فعالیت کند. جدای از این، دربارۀ ترجمه آثار، رهبر معظم انقلاب بارها نکاتی را بیان فرمودند که آثار خوب توانایی صدور انقلاب را دارد. حضرت آقا میفرمایند با همین کتابها میشود انقلاب را صادر کرد؛ کمااینکه با تلاشهایی که بعضی از این تشکلها انجام دادند، ما تأثیراتش را آن طرف دیدیم. این کتابها ترجمه شده و به بسیاری از این کشورها رفته است. ارشاد باید بازار جهانی را درست شناسایی کند.
یکی از آمال و آرزوهای رهبر معظم انقلاب، تألیف جنگ و صلح ایران و هشت سال دفاع مقدس است که این را خیلی سال پیش گفتند. چهکسی باید به فکر این موضوع باشد؟ در حوزۀ شخصیتهای انقلاب، والاترین شخصیت انقلاب بنیانگذار انقلاب و حضرت امام است. ادبیات جهان، روی رمان تکیه دارد. در طول این سالها، این سؤال مطرح است که وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای تألیف رمان امامخمینی چه گامی برداشته است؟ همین وزارتخانه سالانه حدود هفتادمیلیارد تومان به مؤسسۀ نشر و تنظیم آثار امام بودجه میدهد. البته الان احتمالاً بسیار بیشتر است؛ چون این رقم مربوط به چند سال پیش است. چرا از این بودجهها رمان و آثار فاخر برای امام درنمیآید؟ چرا یک فیلم سینمایی در طراز بینالمللی برای معرفی امامخمینی به جهان استخراج نمیشود؟ این پولها کجا صرف میشود؟
eitaa.com/MajmaNasheran
Ble.im/MajmaNasheran
instagram.com/mananashr
🔻خلاقیت نوجوانان فلسطینی در «رسته سنگ اندازان» به قاب نشست
🔹مجموعه داستان «رسته سنگ اندازان» روایت زندگی پر فراز و نشیب نوجوانان فلسطینی در مبارزه با اشغالگران صهیونیست است. نوجوانانی که دوشادوش بزرگترها، مسیر پرفراز و نشیب انتفاضه را شکل میدادند. سالیان سال بود که مردم فلسطین با دستهای خالی در مقابل اشغالگران ایستادگی میکردند و تنها سلاح دفاعیشان سنگ بود. استفاده از سنگ و پرتاب آن به سوی اشغالگران، تنها یکی از اشکال ساده مبارزه بود و این به دلیل سادگی و سهولت، میان مردم فلسطین گستردگی بسیاری داشت.
🔹شکلگیری مجموعه داستان رسته سنگاندازان در میانه دهه شصت صورت گرفت. سالهایی که کشور در کوران حوادث جنگ هشت ساله قرار داشت و از سوی عموم مردم، دفاع همه جانبه در مقابل تجاوز دشمن قوت گرفته بود.
🔹«رسته سنگاندازان»، نوشته علیاکبر والایی در ۱۲۸ صفحه با شمارگان ۱۰۰۰ نسخه و به قیمت ۲۷ هزار تومان به تازگی توسط #شرکت_چاپ_و_نشر_بین_الملل منتشر شده است.
eitaa.com/MajmaNasheran
Ble.im/MajmaNasheran
instagram.com/mananashr
🔻زبان برای هیچکس مسئله نیست
📌گفتوگوی مجلۀ شیرازه کتاب با مهدی صالحی؛ دبیر انجمن ویرایش و درستنویسی و بنیانگذار مؤسسۀ «ویراستاران»:
🔹رصدی از اوضاع زبان فارسی وجود دارد؟
از اوضاع زبان فارسی و زبانهای ایرانی، رصد دقیقی وجود ندارد و برای شناخت و حفظ آنها برنامهریزی نکردهاند. در حوزۀ آموزش، برنامهها بسیار ضعیف و گاه تخریبگر است. زمان آموزش زبان فارسی در مدارس، از هفتهای ۶ ساعت به ۳ ساعت تقلیل پیدا کرده است. سالهای سال، کلاس انشا تعطیل بود. در دانشگاهها، دانشجویان رشتههای غیرمرتبط با زبان، فقط سه واحد فارسی عمومی میخوانند که آن هم ادامۀ فارسی دبیرستان است. آموزش نگارش و نوشتن به زبان علم، کاملاً مغفول افتاده است. در دانشگاه، فرهنگ شفاهی غلبه دارد و نوشتار که مقدمۀ تمدنسازی است، جایگاهی ندارد. کسی نوشتن را نمیداند و نمیآموزد. این دانشگاه، فرهنگساز و تمدنپرور نمیشود و نهتنها علمش پیشرفت نمیکند، که میشود جهلگاه. جالب آنکه برخلاف زبان انگلیسی که زبان استعماری و فرهنگکُش بوده است، زبان فارسی همیشه فرهنگپرور بوده است؛ اما در ساختارهای جدید، با استحالۀ جایگاهش، به عنصری منفعل و زاید تبدیل شده است.
در دانشگاه، هیچکس نمیگوید در کتاب یا مقاله یا مطلبی که نوشتهای، چقدر معیارهای زبان فارسی را رعایت کردهای. ما هیچ آییننامه و شیوهنامهای نداریم. چه میزان نکات نشانشناسی و معناشناسی و گفتمانشناسی را در زبان فارسی علمی شناختهایم و رعایت میکنیم؟ زبان فارسی، آبی است که اگر نباشد، همه از تشنگی میمیرند و هوایی است که اگر آلوده شود، همۀ عناصر فرهنگی رخ میبازند.
زبان، مبنای شناخت در افراد است. در پژوهشهای علوم شناختی به این نتیجه رسیدهاند که اعصاب و روان انسانها نیاز به برنامهریزی دارد و این برنامهریزی، مخزن و جایگاهی دارد که زبان است. اگر میخواهید جامعهای را ارتقا دهید، زبانش را اصلاح کنید و اگر میخواهید جامعهای را منهدم کنید، زبانش را تخریب کنید.
🔹وزارت فرهنگ چه باید بکند؟
باید معاونتی جدید با عنوان «معاونت زبان فارسی و زبانهای ایرانی» تأسیس کند تا از بیاعتناییهایی که به زبان فارسی میشود و از لودگیها در این حوزه، پیشگیری کند. مکاتبات و مناظرات و گفتوگوهای وزیر و کل دولت و نظام جمهوری اسلامی باید ناظر زبان فارسی داشته باشد. بیگمان، دارندۀ این سمتِ راهبردی، کارمندی که دکتری ادبیات و زبانشناسی دارد، نخواهد بود. وزیر باید فردی را انتخاب کند که سیاستگذاری عرصۀ زبان و اقتضائات امروزین عرصۀ زبان را متوجه بشود. این معاون باید فردی باشد اهل تعامل و دغدغه که خاک این حوزهها را خورده و حاضر است در این زمینه جهادگونه کار کند و تا مرز شهادت پیش برود؛ نه دنبال کار کارمندی و مزدبگیری باشد. این معاونت باید بُعد زبان را در همۀ عرصههای حوزۀ فرهنگ پررنگ و بازتعریف عملیاتی کند؛ مثلاً در سینما، تئاتر، کتاب و... . ما حتی شیوهنامۀ کاربردی و بهروز در حوزههای کاربردی زبان فارسی نداریم. دستور خط مصوب فرهنگستان زبان و ادب فارسی را هم رعایت نمیکنند که طبق قانون، همه باید به آن پایبند باشند.
eitaa.com/MajmaNasheran
Ble.im/MajmaNasheran
instagram.com/mananashr
🔻۵۷.۵۱ درصد فروش نمایشگاه مجازی به کتابهای تالیفی اختصاص داشت
🔹علی رمضانی مدیرعامل خانه کتاب و ادبیات ایران و رئیس دومین #نمایشگاه_مجازی_کتاب تهران با اشاره به اینکه مبلغ فروش در اولین نمایشگاه مجازی کتاب تهران ۶۴۰ میلیارد و ۵۱۶ میلیون و ۶۹۰ هزار و ۹۸۴ ریال بود، تصریح کرد: میزان فروش کتاب در این دوره از نمایشگاه با افزایش ۳۳ درصدی همراه بود و ناشران تا ساعت ۲۴ روز دوشنبه یازدهم بهمنماه، ۸۵۲ میلیارد و ۴۳ میلیون و ۷۹۱ هزار و ۶۰۷ ریال کتاب فروختند. البته باید به این نکته هم اشاره شود که تعداد خریدارن در نمایشگاه دوم نیز با افزایش ۱۲.۲ درصدی همراه بود؛ بدین صورت که در سال ۱۳۹۹، ۱۶۱ هزار و ۱۲۵ نفر و امسال نیز ۱۸۰ هزار و ۷۸۹ نفر در نمایشگاه مجازی کتاب تهران شرکت و اقدام به خرید کتاب کردند.
🔹وی متوسط قیمت سبد خرید مخاطبان در اولین نمایشگاه مجازی کتاب تهران را ۲ میلیون و ۸۵۹ هزار و ۸۴۵ ریال دانست و بیان کرد: این مبلغ در دومین نمایشگاه مجازی کتاب تهران با افزایش ۲۸.۵ درصدی به ۳ میلیون و ۶۷۵ هزار و ۷۵۵ ریال رسید. متوسط سبد خرید نیز در سال ۱۳۹۹، ۶ نسخه و در سال ۱۴۰۰، ۵.۷ نسخه بود. همچنین میانگین قیمت کتابهای موجود در نمایشگاه هم افزایش ۱۶.۳ درصدی داشت؛ به طوری که در دوره اول ۱ میلیون و ۸۰۶ هزار و ۸۰۴ ریال و در دوره دوم به ۲ میلیون و ۱۰۰ هزار و ۶۱۳ ریال رسید.
🔹رمضانی درباره میزان نسخههای فروخته شده در اولین نمایشگاه مجازی کتاب تهران گفت: کتابهای فروخته شده در اولین دوره با تعداد ۱میلیون و ۳۶۴ هزار و ۵۶۵ نسخه ۲.۴ درصد نسبت به این دوره بیشتر بود و بر این اساس در دومین دوره نمایشگاه مجازی کتاب تهران ۱ میلیون و ۳۳۱ هزار و ۵۳۰ نسخه کتاب فروخته شد. البته ذکر این نکته ضروری است که در تعداد سفارشهای این دوره افزایش ۳.۵ درصدی داشتیم. یعنی در نمایشگاه اول ۲۲۳ هزار و ۹۶۹ سفارش ثبت شده بود اما در این دوره این میزان به ۲۳۱ هزار و ۸۰۱ سفارش کتاب افزایش یافت.
🔹وی ضمن اشاره به اینکه جوانان بیشترین خرید را از این نمایشگاه انجام دادند، تصریح کرد: در نمایشگاه دوم با افزایش تعداد خریداران زن و مرد نسبت به سال گذشته همراه بودیم؛ بدین صورت که در سال ۱۳۹۹، ۹۱ هزار و ۳۰۳ مرد و در سال ۱۴۰۰ با افزایش ۱۲.۹ درصدی ۱۰۳ هزار و ۹۹ مرد از نمایشگاه مجازی کتاب تهران خرید کردند. همچنین این افزایش را در تعداد خریداران زن نیز مشاهده میکنیم؛ ۶۹ هزار ۸۲۲ نفر از بانوان در نمایشگاه اول و ۷۷ هزار ۶۹۰ نفر از آنها نیز در نمایشگاه دوم اقدام به خرید کتاب کردند که در این دوره ۱۱.۳ درصد افزایش پیدا کرد.
🔹وی همچنین گفت: در دومین نمایشگاه مجازی کتاب تهران از گروه موضوعی کودک و نوجوان استقبال بیشتری صورت گرفت و بهواقع میزان توجه والدین به مطالعه فرزندانشان قابل تحسین است. پس از آن نیز به ترتیب کتابها در گروه موضوعی ادبیات، علوم اجتماعی، دین و تاریخ جغرافیا بیشترین میزان فروش را داشتند. سال گذشته نیز استقبال مردم به ترتیب از گروههای موضوعی کودک و نوجوان، ادبیات، علوم اجتماعی، دین و کمک درسی و آموزشی بیشتر بود.
🔹مردم عزیزمان در دومین نمایشگاه مجازی کتاب تهران بیشتر به کتابهای نویسندگان ایرانی توجه کردند. در سال گذشته ۵۴.۸۵ درصد فروش کتاب در حوزه آثار تالیفی بود اما در این نمایشگاه ۵۷.۵۱ درصد فروش کتاب به کتابهای تالیفی اختصاص دارد و این نشان از توجه بیشتر مخاطبان به آثار نویسندگان کشورمان دارد. در حوزه آثار ترجمه شده نیز ۴۴.۵۸ درصد فروش کتاب در اولین نمایشگاه مجازی کتاب تهران و ۴۱.۹۸ درصد در دومین نمایشگاه مجازی کتاب تهران به آثار ترجمه شده اختصاص دارد. همچنین ۰.۴۹ درصد مخاطبان در دومین نمایشگاه مجازی کتاب تهران و ۰.۵۵ درصد مردم نیز در نمایشگاه سال گذشته به خرید سایر انواع کتب روی آوردند.
eitaa.com/MajmaNasheran
Ble.im/MajmaNasheran
instagram.com/mananashr
🔻درسهایی از زندگی شهید سردار قاسم سلیمانی
🔹کتاب «اخلاق و معنویت در مکتب شهید سلیمانی»، به قلم جمعی از نویسندگان توسط معاونت فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی تهیه و به همت #مؤسسه_بوستان_کتاب در ۱۵۲ صفحه منتشر شد.
🔹این اثر در ۱۰ گفتار تنظیم شده است که عناوین این گفتارها عبارتند از: «تزکیه و تهذیب نفس»، «اخلاص»، «توکل»، «عبادت و عشق به خدا»، «دلدادگی به ساحت مقدس اهل بیت(ع)»، «سادهزیستی»، «تواضع و فروتنی»، «ایثار و فداکاری»، «احسان و خدمت به مردم» و «عدالت اجتماعی».
🔹علاقهمندان جهت خرید اینترنتی این کتاب میتوانند به نشانی https://www.bustaneketab.ir/ مراجعه کنند.
eitaa.com/MajmaNasheran
Ble.im/MajmaNasheran
instagram.com/mananashr