8.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎉🎉🎊🎊جشن ولادت حضرت زهرا(س)
📅30دی ماه
💎کرج
🎙با حضور استاد تقوی
@Majmae_Mahya
🔰راوی عصرهای کریسکان، آسمانی شد
🔺امیرسعیدزاده راوی کتاب «عصرهایکریسکان» صبح امروز پس از تحمل سالها رنج جانبازی به دوستان شهیدش پیوست. اسفندماه ۱۳۹۹، به مناسبت انتشار تقریظ رهبرانقلاب بر کتاب «عصرهای کریسکان» به این مناسبت گفتوگویی با همسر ایشان بازنشر میشود.
@Majmae_Mahya
مجمع بانوان محیا
🔰راوی عصرهای کریسکان، آسمانی شد 🔺امیرسعیدزاده راوی کتاب «عصرهایکریسکان» صبح امروز پس از تحمل سالها
🌸 پا به پایِ همسرم بودم
🧕من در شهر بانه متولد شدم و در ۱۴ سالگی با آقای امیر سعیدزاده ازدواج کردم. بعد از یکسال از ازدواجمان، خدا به ما دختری داد که اسمش را لیلا گذاشتیم. لیلا تقریباً یک سالش تمام نشده بود که همسرم اسیر کوملهها شد.
💧 تقریباً یک هفته قبل از بمباران، کارتی پخش کردند که روی آن نوشته بود احتمالاً شیمیایی بزنند و آمادگیاش را داشته باشید. حالا نمیدانم این کارتها از کجا آمده بود. البته من در مورد همه چیز احتیاط میکردم. همهی بچهها را به حمام فرستادم و چند تشت و کوزهی آب هم آماده کردم که اگر شیمیایی زدند، بچهها را بشویم. وقتی بمب شیمیایی زده شد، همهی آبها را روی بچهها ریختم و یک نایلون روی سرشان کشیدم. آن موقع سه بچه داشتم و مصطفی را باردار بودم. آقای سعیدزاده هم نبودند؛ چون امدادگر بود و همان جای اصلی که بمب زده بودند، داشت به مردم کمک میکرد و اصلاً به فکر بچههای خودش نبود. بچهها را برداشتم و به سر بام بردم. پشت خانهمان یک کوه بلندی بود و آنجا نشستیم تا بمب را خنثی کنند و هوا عوض شود.
✅ بعد از اسارت {همسرم} خیلی سخت گذشت. به همین خاطر خودم مشغول بهکار شدم و با سواد کمی که داشتم، به بچهها در درسهایشان کمک میکردم. وضعیت برایم خیلی سخت بود، امّا چون برای وطن و کشورم بود و مرام و عقیدهی شوهرم را دوست داشتم، بیشتر علاقهمند شدم.
❌ در طول دوران اسارتِ شوهرم، هرگز آرایش نکردم. در هیچ جشن و مجلس شادی شرکت نکردم. حتی به عروسی برادرم هم نرفتم. دو دست لباس مشکی داشتم که چپ و راست میپوشیدم و عوض میکردم.
📌 اسارت سعید از چهار سال گذشت. خبر دادند قرار است اعدام شود. اطلاعات دلداریمان داد و گفت: «هرکاری لازم باشه برای آزادیاش انجام میدیم. هرکسی را بخوان میدیم تا مبادله انجام بگیره. چندین زندانی داریم که میتونیم با سعید مبادله کنیم. غصه نخورین، اینجوری میخوان روحیهی شما را بشکنن.» بعضیها هم به شایعات دامن میزدند و میگفتند: «امکان نداره دموکرات سعید را آزاد کنه.» افراد بانفوذ قول همکاری و سفارش به دموکرات را میدادند، ولی کاری از دستشان برنمیآمد.
👌 پروندهی ما در کمیتهی امداد بسته شد و حقوق و مزایامان به بنیاد شهید منتقل شد. مستمری اطلاعات قطع شد. کمیتهی امداد هم خدماتش را قطع کرد. همهی ارگانها پذیرفتند که سعید اعدام میشود. دیگر هیچکس امیدی به آزادیاش نداشت. برابر شواهد و قراین پذیرفتیم احتمال اعدام قوت گرفته و کاری هم از دست کسی بر نمیآید. معمولاً پروندهی شهدا را به بنیاد شهید انتقال میدادند. ما هم باورمان شد سعید به کاروان شهدا پیوسته است.
😔 {بعضی از مردم} خیلی اذیت می کردند. همسایهمان آمد و گفت تلفن با تو کار دارد. خانمی بود و با فحش و ناسزا گفت شوهرت مرده و تو در خانه راحت نشستی! بدون مقدمه گفت شوهرت را کشتند و من بیهوش شدم.
❤️ یک ثانیه هم در خدمتکردن به شوهرم شک نکردم و پابهپایش بودم؛ چون برای مملکتم و ایشان بود. من واقعاً ایشان را تحسین میکنم که اینقدر به نظام و وطنش علاقهمند است. من اصلاً حرف و اعتراضی برای گفتن نداشتم. واقعاً با من مهرباناند و ثانیههایی که با هم زندگی کردیم، خیلی خوب بودند. من هرچه دارم، از ایشان دارم. چطور ممکن است که از ایشان گله کنم!؟
@Majmae_Mahya
🏅شرفش مال مادر است
🔻امام خمینی: اگر این بچهاى که شما تربیت کردید یک تربیت صحیح باشد و آن وقت آن بچه در رأس جامعه واقع بشود، یک ملت را سعادتمند مىکند؛ و آن شرفش مال شماست؛ یعنى شما این سعادت را براى یک ملت بیمه کردید.
#قدرت_و_شکوه_زن
@Majmae_Mahya
10.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌹💐💐تقدیم به مادران وبانوان سر زمینم😘💖
🎉🎉ولادت حضرت زهرا (س) پیشاپیش برشما مبارک❤️
@Majmae_Mahya
10.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 ببینید | روایتی از دیدار روای و نویسنده کتاب "عصرهای کریسکان" با رهبر انقلاب
🔺 بازنشر به مناسبت درگذشت آقای امیر سعیدزاده، راوی کتاب
@Majmae_Mahya
🦋 گزیدهای از صحبتهای سرکار خانم دکتر مریم اردبیلی در نشست "مدیریت نقشهای بانوان"
⚠️ نگاه ما به تعدد نقشها منفی است و آن را تهدید میبینیم.
🔄 این نگاه دو رویکرد دارد: رویکردِ سنتی که نقشِ اجتماعی را حذف، و رویکردِ غربی که نقشِ خانوادگی را کمرنگ یا حذف میکند. اینها دو روی سکهی انفعال و منفینگری هستند.
🔆 تغییر نوع نگاه راهحلهای متفاوت ایجاد میکند.
نگاه مثبتنگر متوسط دو جهان متفاوت خانه و اجتماع را با همان تعریف قبلی به هم میچسباند و یک سوپرزن را تصویر میکند. این نگاه دارد زنان ما را فرسوده میکند، چون یک قله و مدل مشخص دارد و زن را اسیر رفت و برگشت بین دو جهان متعارض میکند و فرصت خلق به او نمیدهد.
💡 نگاه درست این است که به زن مبانی را بدهیم، تا او امکان خلق مدلِ زیبایِ زندگیِ خود را داشته باشد. در این نگاه کُنشِ اجتماعی یک مدل خاص ندارد.
💫 برای رسیدن به این خلق باید اول خودمان از ساختارهای ذهنی کلیشهای رها شویم و بعد در جامعه تغییر نگرش و ساختارها را مطالبه کنیم.
در این نگاه، دوگانهی خانه یا جامعه نداریم، دوگانهی زنِ فعال یا غیرفعال داریم؛ دوگانه زن مصرفی یا مولد.
🌟 موجودِ زنده، بودنش در محیطِ پیرامون تغییر ایجاد میکند، همانطور که روایات ما تاکید بر یکی نبودن دیروز و امروز ما دارند.
💥 تحول در نگاه امروز به زن وقتی اتفاق میافتد که زنان در عین ناامیدی از ساختار موجود، شوق تغییر داشته باشند. آیندهنگری به ما میگوید که ساختارهای تحمیلی دنیای مدرن به ساختارهایی انسانیتر و زنانهتر تغییر خواهند کرد.
⚡️ باید برای زنان روشن شود که در دنیای پیشِ رو آنها محور خلق و گسترش و تعمیق اثر و انتقال آن به نسلها و فرهنگهای دیگر هستند تا شوق در آنها ایجاد شود و این موتور محرک و امیدآفرین تمدن خواهد بود.
⭐️ الگوهای متنوع دینی ما نشان میدهد که معناداری زندگی زن، وابستگی به نقشها ندارد و در شرایطی ممکن است نقشی کمرنگ یا حذف شود.
زن را باید با عبودیت و تلاش برای انجام تکلیف معنا کنیم تا در هر شرایطی عاملیت و منشأ اثر بودن خود را حفظ کند.
⭕️ کمالگرایی افراطی یکی از موانع تغییر نگاه است که گاهی ما را روی امکاناتی که نداریم قفل می کند.
🔅 مولد بودن را از خودمان و همین شرایطی که در آن هستیم شروع کنیم و ارزش خلقِ خود را بدانیم.
☀️ زنان در خلق روایت بسیار قوی هستند و با این قدرت اگر نگاه و عملکردشان تغییر کند در اطرافیان هم تغییر ایجاد میشود.
🕙 مدلهای زندگی زنانه نه فقط برای افراد مختلف بلکه برای زمانهای مختلف هم متفاوت است چون امکانات پیرامونی در طول زمان تغییر میکنند و این تدبیر روزانه هم یک خلق ارزشمند است.
⚖ تراز ما وابسته به عزم ما در کنشگری است، نه مثلا ساعات کنشگری. گاهی غافل میشویم که خداوند به کنش ما تأثیر میبخشد و محدودیتهای ما را جبران میکند.
@Majmae_Mahya
#تهران
⭕️ دوره ۲۰ ساعته تربیت کنشگر جمعیتی
♻️ تاریخ ۳۰ دی و ۱ بهمن
🔶 اساتید دوره: آقایان شفیعی ،فولادی،شاه جعفری،محمدمسلم وافی و خانم حداد
🔷استان تهران
✅ حضور در دوره به صورت رایگان می باشد!
👇👇 جهت شرکت در دوره👇👇
📞 ۰۹۱۹۲۵۱۳۴۰۷
📞 ۰۹۱۰۴۴۴۱۴۱۲
@Majmae_Mahya
🔆مدیون مادر...
🔸 بیبی، با همۀ سختیهایی که در زندگی دیده بود، همچنان دوست داشت این پسر هم زندگی طلبگی پیشه کند، هرچند انتخاب را به خودش واگذاشته بود...
📚کتاب نا، صفحه ۴۶
@Majmae_Mahya