eitaa logo
مـجــ³¹³ـنـون
1.2هزار دنبال‌کننده
2.4هزار عکس
1.2هزار ویدیو
13 فایل
「بِسم‌رَب‌الشُهَدا」 - آن طور زندگی کن که مرگ مزاحم زندگی تو نباشد و آن گونه بمیر که زندگی ساز باشد. شروعمون:『𝟏𝟒𝟎𝟐/𝟗/𝟑𝟎』 شرایط کپی و تبادلات؛ @t_majnoon اگه سین نمیزنید،لف بدید مارا نماد مذهبی ها تلقی نکنید! چنل دوممون: @mohanaa_80
مشاهده در ایتا
دانلود
🔶عاقبت شوخی با نامحرم👇🏻 یکی از علمای مشهد می فرمود : روزی در محضر مرحوم حجت الاسلام سید یونس اردبیلی بودیم ، جوانی آمد و مسئله ای پرسید . گفت مادرم را دو روز پیش دفن کردم هنگامی که وارد قبر شدم و جنازه مادرم را گرفته خواستم صورت او را روی خاک بگذارم کیف کوچکی که اسناد و مدارک و مقداری پول و چک هایی در آن بوده از جیبم میان قبر افتاده آیا اجازه می دهید نبش قبر کنیم تا مدارک را برداریم و تقاضا کرد که نامه ای به مسئولین قبرستان بنویسند که آنها اجازه نبش قبر بدهند ، ایشان فرمود همان قسمت قبر را که می دانید مدارک درآنجاست بشکافید و مدارک را بردارید و نامه ای برای او نوشت . بعد از چند روز آن جوان را دوباره در منزل آقای اردبیلی دیدم ، آقا از او پرسیدند آیا شما کارتان را انجام دادید و به نتیجه رسیدید ، او غمگین و مضطرب بود و جواب نداد . بعد از آنکه دوباره اصرار کردند گفت : وقتی قبر را نبش کردم دیدم مار سیاه باریکی دور گردن مادرم حلقه زده و دهانش را در دهان مادرم فرو برده و مرتب او را نیش می زند ، چنان منظره وحشتناکی بود که من ترسیدم دوباره قبر را پوشاندم . از او پرسیدم آیا کار زشتی از مادرت سر می زد ؟ گفت من چیزی بخاطر ندارم ولی همیشه پدرم او را نفرین می کرد زیرا او در ارتباط با نـــامحرم بی پروا بود و با سر و روی باز با مرد نامحرم روبرو می شد و بی پروا با او سخن می گفت و در پوشش و حجاب رعایت قوانین اسلامی را نمی کرد . با نامحرمان شوخی می کرد و می خندید و از این جهت مورد عتاب و سرزنش پدرم بود. حضرت رسول اکرم ( صلی الله علیه و آله و سلم ) : یکی از گروهی که وارد جهنم می شوند زنان بدحجابی هستند که برای فتنه و فریب مردان خود را آرایش و زینت می کنند .
یه‌ برنده‌ همون‌ بازنده‌ایه‌ که‌ دوباره‌ تلاش‌ کرده   و هیچوقت‌‌ نا اُمید نشده :)
زبان عاقل در پسِ قلب او و دل نادان پشت زبان اوست _ امیرالمومنین (ع)
بحث با هر فردی اعم از بی سواد، مبلغ، دانشمند و نیز مسیحی، یهودی، زرتشتی، ملحه و... نزد او ضروری و لازم بود، گویی هشام زمان بود و زبان گویا و جاذب و قاطع معصوم. برای اثبات مدعای خویش که معارف اسلام بود از سهل ترین روش ها برای افراد کم اطلاع تا پیچیده ترین طریق استدلال برای دانشمندان بهره می جست. _ شهید قاسم صادقی
شخصی به پیامبر (ص) گفت: مرا راهنمایی کن! پیامبر (ص) فرمودند: زبان خود را کنترل کن. بار دیگر آن شخص گفت: مرا راهنمایی کن! پیامبر (ص) همان جواب را بیان فرمودند. بار سوم تقاضای راهنمایی کرد. پیامبر (ص) باز هم به او فرمودند: زبانت را کنترل کن. عرض کرد: آیا این مسئله آن چنان مهم است که در هر سه بار مرا به آن توصیه فرمودی؟ پیامبر صلّی اللّه علیه و آله و سلّم فرمودند: وای بر تو! آیا جز آثار زبان، انسان را با صورت درون شعله های دوزخ می افکند؟!
💫هیچوقت از توبه خسته نشوید آیاهر بار که لباست کثیف میشود آنرا نمیشویی؟ ⚡️گناه هم این چنین است باید پشت سر هم استغفار کرد تاگناهان پاک شود. 🍃【أستَغفِرُ اللّهَ رَبّی‌وأتُوبُ إلَیه】🍃
مراقبِ اون قلبی باش ، که دادم بهت با گناه سیاهش نکن . . _خدا
آخر سر یه روز جای هممون اینجاست ! مراقب اعمال و آخرتمون باشیم:))
‌‌پاستور اگرسقوط‌کرد، آن را پس میگیریم، مراقب باشید ایمانتان سقوط نکند!
اگه حداقل ادعاتون میشه مذهبی‌ هستید اینو یادتون باشه، شما الگویید ! توی فامیل . . پیش ِرفقا . . پیش ِجماعت . . پیش ِخواهر یا برادر ِکوچیکتون . . خب ؟ میشید نماینده‌ی مذهبیا ' مراقب رفتار و گفتارتون باشید .