⚫️ناقوس جنگ با حمله مجدد رژیم صهیونیستی به دمشق
▪️منابع خبری در دمشق میگویند که سه فروند موشک به یکی از پایگاههای ارتش سوریه در جنوب غرب دمشق اصابت کرده و شعلههای آتش در آنجا مشاهده میشود. در همین حال گفته میشود که پدافند سوریه اقدام به رهگیری این موشکها کرده است در مورد موفقیت این شلیکها هنوز خبری دقیق مخابره نشده است.
▪️منابع محلی تاکید دارند که این موشکها از فراز منطقه جولان اشغالی شلیک شده است. رژیم صهیونیستی در مورد این اقدام طبق معمول حاضر به توضیح نشده است. اگر این موضوع صحت داشته باشد، باید گفت پیشبینی ما که نتانیاهو سیاست «مرگ یک بار، شیون یک بار» را پیش گرفته درست از آب درآمده است.
▪️در واقع، نتانیاهو زنگ جنگ را به صدا درآورد، زنگی که پیش از این بارها با شلیکهای گاه و بیگاه موشکهای اسرائیلی صدایش به گوش میرسید اما انگار این بار صدای این زنگ به صورت مداوم است، چرا که نتانیاهو به این نتیجه رسیده که در واشنگتن همه موافق شروع یک جنگ برای خارج کردن ایران از سوریه هستند.
@Maktab_sadegh2
اگر صدا و سیما بخواد ماهیت دقیق برجام و بیشرفی آمریکا رو نشون بده کافیه از آرشیوش فیلم جلسات کمسیون برجام رو دربیاره و دوباره نشون ملت بده مطمئن باشید تجربه بزرگی به تجربیات ملت اضافه میشه
@Maktab_sadegh2
بسم الله الرحمن الرحیم.
والعاقبه للمتقین....
ورسیدیم به لحظه ای تاریخی!!لحظه ای که خیلی ها باید پاسخگو باشند.از شیخ حسن روحانی ، ظریف الممالک، عراقچی الدوله!تا آن ابلهی که وسط خیابان تحلیل میکرد سفره مردم روز به روز کوچکتر میشد یا آن کودنی که میگفت اگر ما زیر برجام نزنیم آمریکا نمیزند و آمریکا به تعهداتش عمل میکند.خیلی ها باید پاسخگو باشند.اولین کسی که باید جواب خیانتی که به ملت و نظام اسلامی شده است باید باشد همان شیخ حسنی است که رفت با کدخدا ببندد!!تا آب خوردن حل شود!چرخ اقتصاد بچرخد!تحریم های ظالمانه برداشته شود!همان شیخ حسنی که زبان دنیا را میفهمید و اعتبار و عزت را به گذرنامه ایرانی میخواست باز گرداند!!جناب ظریف الممالک امضای جان کری چه شد؟ جناب صالحی برجام چه دستاوردی داشت که قسم جلاله به زبان آوردید!یادمان نمیرود روزهایی را که دلسوزان را متهم به دلواپسی!ترسو بودن!بزدلی!رو سیاهی... میکردند تا ثابت کنند حل مشکلات کشور در دستان کدخدا است!جناب روحانی با کدخدا بستید و صنعت هسته ای را منحل کردید تا مشکلات و اقتصاد کشور با برجام حل شود!امشب برجام بر باد رفت آمریکا به اهداف خود رسید ولی شما به چه هدفی رسیدید!!امشب دوباره بدنبال همان کشورهایی رفتید که چند سال پیش آنها را متهم به بله قربان گو بودن آمریکا کردید!!مشخص کنید کدخدا یا اروپا!!جناب شیخ حسن روحانی!!!تا چه زمانی مردم باید چوب اشتباهات استراتژیک و حیاتی شخص شما و وزرای نالایق انتخابی حضرتعالی را تحمل کنند!!ترامپ به راحتی خروج از برجام را اعلام کرد و شما پاسخ خودرا به چند هفته آینده موکول کردید! که آیا اروپا در تحریمها با آمریکا همراه است یا خیر!!آیا تا به حال اروپا مستقل از آمریکا عمل کرده است؟ اگر اینگونه است چرا بدنبال معامله با آمریکا رفتید ؟ و اگر اینگونه نیست و در عمل آمریکا و اروپا از یک سیاست پیروی میکنند که درواقعیت نیز همین است ، چرا پاسخ قاطعی به اظهارات رئیس جمهور فاسد آمریکا ندادید و باز هم به دنبال اروپا و اعتماد بر کشورهایی که ماهیتشان اظهر من الشمس است می روید؟ حقیقت تلخی که وجود دارد این است که شخص حضرتعالی و وزرای متکبرتان هیچ اعتقادی به توانایی های نظام اسلامی و انقلابی و قدرت مردم و پتانسیل های موجود برای عقیم سازی تحریمها و فشارهای اقتصادی دشمنان ندارید و نخواهید داشت و در یک کلام در قامت رئیس جمهور انقلابی جمهوری اسلامی ایران نیستید.
#محمداخوان
#مکتب الصادق(ع)👇
@Maktab_sadegh2
💥سربسته!
✍آنچه این روزها در ماجرای«برجام» می بینیم،تحقق همه هشدار هایی است که از روز اول مذاکرات، منتقدین گفتند و متخصصین عرصه دیپلماسی نشنیدید!
🔴گفتند امضا کری تضمین است، دروغ بود!
🔴گفتند تضمین گرفته ایم، دروغ بود!
🔴گفتند برد- برد بود، دروغ بود!
🔴گفتند تحربم ها می رود، دروغ بود!
🔷اما راستش را بخواهید هرچه آمریکایی ها گفتند،راست بود!
این سبکِ دیپلماسی ،ویژه این جماعت است.
🔻همه چیز را یکطرفه می دهند.
🔻خوب که حریف سرشان را کلاه گذاشت،
🔻بلندتر از همه انقلابیون، فریاد و.شعار سر می دهند !
🔻 بعد هم انگار نه انگار که این بدبختی را آنها به سر ملت آورده اند! ناگهان انقلابی می شوند!
🔻 حرف از برگشت از راه رفته و مقابله با آمریکا می زنند!
نگاهی به رجز خوانی های پوچ روحانی همراه با ذلت دل بستن به اروپا بکنید تا ببینید چقدر انقلابی شده است!
اما این همه مشکل نیست!
بدبختی وقتی بیشتر می شود که ببینیم یک عده در کشور هستند که «متخصص ماله کشی» و لال کردن مردمند.
معتقدم این جماعت که در فلان مجموعه و بهمان مرکز و..... به تجارت اعتبار و تشخص برای خودشان مشغولند،از مهمترین عوامل تیره روزی و بدبختی مردمند.
جماعتی که با هزار توجیه، اجازه نمی دهند هیچ مسئولی در زمان مسئولیتش،بخاطر کارهایی که با مردم مملکت کرده ، مورد مؤاخذه و بازخواست قرار بگیرد!
تا هست، توجیه می کنند، نان قرض می دهد و نان قرض می گیرند و منافعشان را حفظ می کنند،بعد هم که دوران مسئولیت تمام شد و هزار بلای جبران ناپذیر به سر کشور آمد .....!!
🔴 اکنون بر کم اطلاع ترین آدم ها هم ثابت شده که جریان مهمی در دولت،نفوذی و جاده صاف کن آمریکاست ،اما صدا از آنها که باید در نمی آید و تازه به دهان آنها که حرفی می زنند،مهر می کوبند و به لال شدن دعوتشان می کنند!
🔴 شده اند مصداق فرمایش مولا در وصف منافقین که می فرمود:«به یکدیگر ثنا و عنوان قرض می دهند ...به هر دلی راهی دارند و برای هر دری کلیدی...»
🔴تردید ندارم،تا این جماعت در فلان اتاق ها نشسته اند،امثال روحانی می آیند،کشور را می فروشند، انقلاب را ذبح می کنند و آب از آب تکان نمی خورد!
مردم زیر چرخ های بی عدالتی همین حضرات له می شوند و آن جماعت همچنان مشغول توجیه عملکرد نداشته آنهایند!
🔺ببینید از همین امروز چقدر توصیه های اخلاقی رایج می شود!
🔺توصیه به وحدت و همدلی با دولت خدمتگراز!
و اگر شما هیچ نگویی و فقط و فقط فرمایشات و هشدار های رهبری برای چنین روزی را باز نشر کنی،باز هم متهم می شوی به وحدت شکنی!
🔺گویی آن حرف های رهبری،یک مشت قصه بی ارزش بود که حتی شایسته یکبار دیگر دیدن و عبرت گرفتن هم نیست !
واقعا نمی دانم با این جماعت چه باید کرد.
این سربسته گویی هم فایده ای ندارد،بگذریم
#مکتب الصادق(ع)👇
#آنچه_یک_انقلابی_باید_بداند
@Maktab_sadegh2
مکتب الصادق (ع):
.
💥 حکایت رفتار علی لاریجانی، روحانی و آن که در استخر غرق شد!
گاهی یک حکایت به اندازه یک کتاب به مخاطب پیام منتقل می کند. از جمله این که گفته اند:
فردی هنگام راه رفتن،
پایش به سکه ای خورد ...
تاریک بود، فکر کرد طلاست!
طمع کرد، کاغذی را آتش زد تا سکه را ببیند؛
آتش کاغذ که روشنایی موقت برایش آورد،
دید زیر پایش فقط سکه ۵۰۰ تومانی است!
نگاهی به کاغذی که به آتش کشیده بود، انداخت.
دید چک پول 50 هزار تومانی را به آتش کشیده!
این حکایت زندگی خیلی هاست. آقایان به طمع گرفتن امتیاز از آمریکا و ایجاد گشایش اقتصادی و کسب آرای مردم و رسیدن به قدرت بیشتر، تمام مقدمات را برای تحمیل یک توافقنامه فراهم کردند، هر چه دلسوزان هشدار دادند، فریاد زدند، خون دل خوردند، در راس آنها هر چه رهبر انقلاب فریاد زدند، تذکر دادند، شرط گذاشتند و ... فایده نداشت.
دانش هسته ای را به آتش کشیدند، غرور ملی را خدشه دار کردند، استقلال کشور را پای لاشه ای به نام برجام که از همان ابتدا بوی تعفن اش به مشام می رسید، سوزاندند، برای رسیدن به هیچ! بله هیچ! اعتماد به آمریکا از ابتدا مشخص بود که نتیجه ای جز هیچ ندارد.
حالا هم در حال تکرار اشتباه اول هستند.
اعتماد به اروپا همانقدر غلط است که اعتماد به آمریکا غلط بود...
حمید رسایی
#مکتب الصادق(ع)👇
@Maktab_sadegh2
💥مهمترین عبارت رهبری بعد از خروج آمریکا از برجام چه بود؟
برخی بر این باورند که مهمترین عبارت رهبری در دیدار با معلمان جمله:"شما غلط می کنی"خطاب به ترامپ بود
برخی معتقدند عبارت:"از اروپایی ها التزام بگیرید" می باشد
اما مهمترین عبارت:آزمون عزت ملت بودکة:"عزت ملت را حفظ کنید"این روح حاکم بر همه تصمیمات نظام ما است.ما ملتی نیستیم که از تجاوز به خودمان به این دلیل که بعد از تجاوز قرار است آبنبات هدیه بگیریم،لذت ببریم
#مکتب الصادق(ع)👇
@Maktab_sadegh2
💥 آیا پشت پرده برجام خیانتی بزرگتر کرده اند؟
من اگر جای رئیسی یا قالیباف بودم، وقتی حسن روحانی گفت "رفقای شما شهر موشکها را نشان دادند تا برجام را خراب کنند"، از او سوال میکردم "برجام چه ربطی به موشکهای ما دارد؟ چه تعهدی درباره موشکها دادهاید که نمایش موشکها را برجامخرابکن میخوانید؟ کشور را تا کجا معامله کردهاید؟"
+سید یاسر جبرائیلی+
#مکتب الصادق(ع)👇
@Maktab_sadegh2
مکتب الصادق (ع):
💥اولیور استون در بازگشت از ایران چه گفت؟
الیور استون کارگردان جنجالی آمریکا و برنده دو جایزه اسکار که اردیبهشت امسال برای شرکت در جشنواره بینالمللی فیلم فجر به تهران آمده بود، چند ساعت قبل از اعلام ترامپ در مورد خروجش از برجام در صفحه فیسبوکش چنین نوشت:
🔶️ من ۱۰ روز قبل برای سیوششمین جشنواره بینالمللی فیلم فجر در ایران بودم. جشنوارهای با منوی بیشاز ۳۰۰ فیلم از آسیای مرکزی، عراق، ایران، آلمان، روسیه و دیگر کشورها.
کشوری زیبا، فرهنگ و تاریخی ایرانی که دو هزارو ۵۰۰ سال قدمت دارد، مردمی خونگرم.
ایالاتمتحده، اسراییل و عربستان سعودی سه سنگینوزن خطرناک، تقریبا هر روز به دلایل خیالی شفاها به ایران حمله میکنند، درحالیکه انتظارات روح توافق بینالمللی ما در سال ۲۰۱۵ را برآورده نمیکنند.
روابط بانکی با غرب هنوز برای ایران بسیار دشوار است. پول وعده داده شده به آنها داده نشده و هنوز آنها از بازار سیاه سر درمیآورند. کالاهایی را از بسیاری از نقاط جهان در بازار بزرگ قدیمی دیدم.
از موزه وحشتناک شکنجههای ساواک به یاد دوران شاه و فنون سیآیای و آموزشهایی که از آنها استفاده میشد هم دیدن کردم.
همچنین موزه صلح، موزهای فروتن اما یادآور نبردهای شیمیایی مهم با ۶۰ هزار کشته و ۲۰۰ هزار سرباز مجروح جنگ با عراق بین سالهای ۱۹۸۰ تا ۱۹۸۸ که در آن، صدام حسین و البته به کمک ما متحدانش، از سلاح کشتارجمعی گستردهای- گاز و خردل دیگر سلاحها- برای حمله به ایران استفاده کرد را دیدم. در مجموع حدود ۵۰۰ هزار تا ۶۰۰ هزار ایرانی در جنگ کشته شدند.
من همچنین با جانبازان این جنگ سلاح کشتار جمعی دیدار کردم. ما هنوز همچنان «پرچم دروغین» سلاح کشتار جمعی را در سوریه و عراق به اهتزاز در میآوریم. ما به سهم خود عاشق جنگ شیمیایی هستیم و این مریضی بزرگی است.
همانطور که در نشست خبریام گفتم، ایالاتمتحده، اسراییل و عربستان سعودی با نقشه فعلی خودشان به تقسیمکردن سوریه و خسارتزدن به ایران و حتی «نابودی خلاقانه» خاورمیانه ادامه خواهند داد. این فراتر از مریضی است و محصول طرح بازی نومحافظهکاری بهجامانده از دوره بوش است.
#مکتب الصادق(ع)👇
@Maktab_sadegh2
💥صلح و جنگ چگونه رقم می خورد؟
طبع و طبيعت انسانهاي عاقل و حكومتهاي عقلمحور پرهيز از جنگ و پيمودن راههاي ديگر براي حل منازعات است. مقدمه چنين امری به رسميت شناختن دو طرف منازعه توسط همديگر است. چنين رويكردي زماني مؤثر است كه اختلاف بر سر يك «مسئله» باشد نه بر سر «وجود» يكي از دو طرف.
دهها دروغ رئيسجمهور امريكا در يك نطق 11دقيقهاي - آن هم در مقابل چشم جهانيان- نشان ميدهد كه گزينه براندازي، غايت همه تصميمات اخير در امريكاست. راهبرد آنان Regime change است و از بيان آن هم ابايي ندارند، اما به ظاهر ما را به صلح دعوت ميكنند. قلهاي دوردست از صلح را نشان ميدهند كه شرط پيمودن مسير اين قله حركت بدون تجهيزات كوهنوردي است.
سؤال اساسي اين است: آيا آنچه آنان از ما طلب ميكنند شرايط تحقق صلح را رقم ميزند يا جنگ را نزديك ميكند؟ پس از خلع هستهاي و موشكي ايران، بين دو طرف صلح حاكم ميشود يا جنگ؟ پذيرش شروط آنان از سوي ايران صلح را تضمين ميكند يا جنگ را سرعت ميبخشد؟ تسلیمطلبی جنگ را به ارمغان میآورد یا ایستادگی؟ خلع سلاح مقدمه صلح است یا جنگ؟ زمانی جنگ محقق میشود که طرف بفهمد شما نمیتوانید از خود دفاع کنید. آیا هر کجا جنگ راه انداختهاند ابتدا اقتدار آن کشور را فرونکاستهاند؟ چرا ما حق نداريم درباره موشك و سلاح هستهاي آنان سخن بگوييم؟ براي پاسخ به اين سؤالات ميتوان به مذاکرات هستهاي ايران از یک سو و نمونههاي بيروني مشابه از سوی دیگر اشاره كرد.
قرار بود ما مراكز و داشتههاي هستهاي خود را ويران کنیم تا مشكلات فيمابين حل شود و يك گام بهسوي صلح برداريم. آيا امروز ميتوان گفت پس از عقبنشيني ايران از انرژي هستهاي يك قدم به سوي صلح نزديك شدهايم؟ امروز نميتوان گفت حذف انرژي هستهاي، موشكي و. . . گامهاي رسيدن به حذف هويت انقلاب اسلامي از ايران و جهان است؟
لعنت خدا بر روشنفكراني كه در اين منازعه و در هر صورت نظام جمهوري اسلامي را مقصر ميدانند و ادبيات آنان مورد تأييد صهيونيستها قرار ميگيرد. در مظلوميت نظام جمهوري اسلامي ايران همين بس كه پس از ششسال مبارزه سخت با تروريسم، بدتر از ديروز تحريم و مورد هجمه قرار ميگيرد و اذناب امريكا به جاي شرمندگي، آتش رسانههاي غرب را تهيه ميکنند.
اما از نمونههای بیرونی صدام و قذافي نمونههاي عيني مقابل ماست. امريكا به دروغ عراق را به داشتن سلاح هستهاي متهم كرد و پس از ورود به پستوها و اندرونيهاي دولت عراق دريافت كه خبری نیست و موعد حمله است و به بهترين وجه و با كمترين هزينه عراق را اشغال كرد و بعدها معلوم شد اصلاً عراق گامي به سوي هستهاي برنداشته بود. قذافي نمونه ديگري است. ابتدا تجهيزات هستهاي را با كشتي روانه امريكا كرد و سپس مورد هجمه و نهايتاً سرنگوني قرار گرفت. اين تجربه باعث شد تا دولت كره شمالي ابتدا بمب اتم خود را بسازد و سپس لبخند خود را روانه غرب کند و آن روزي كه پشت ميز مذاكرات با ترامپ مينشيند حتماً دهها مطالبه را به شرط خلع سلاح هستهاي طرح خواهد كرد؛ مطالباتي را طرح خواهد كرد كه پذيرش آنان براي امريكا سخت خواهد بود و تا آنان را نپذيرد، بمب اتمي بر سر جايش باقي خواهد ماند و حتماً خروج نظامي امريكا از شبهجزيره كره يكي از مطالبات «اون» خواهد بود.
مسئله هستهاي به وضوح نشان داد كه مبارزه غرب با ما مبتني بر راهبرد «فتح سنگر به سنگر» خواهد بود و هرگونه تواضع آنان را يك قدم به حذف هويت ما نزديكتر خواهد كرد. بنابراين هر كس در داخل كشور يا هر ايرانياي كه اصرار به خلع موشكي و هستهاي يا عقبنشيني منطقهاي به بهانه پيشگيري از جنگ دارد، يا قدرت تشخيص ندارد يا مستقيماً در خدمت اهداف امريكاست.
به زيباكلامهاي وطني بنگريد. اسرائيل چندين بار در سال گذشته به مواضع ما كه براي مبارزه با تروريسم استقرار يافته است، حمله كرد. او ساكت بود، اما به محض اينكه يك بار پاسخ داده شد - كه آن هم معلوم نيست از سوي ايران بوده يا سوريه- به ميدان ميآيد و اعتراض ميكند و رسانههای اسرائيل از سخنان وي به عنوان «حرف درست» ياد ميكنند.
تنها آورده مذاكره هستهاي اثبات حقانيت نظام جمهوري نسبت به غرب بود. تا ديروز وقتی مسئولان نظام از «دشمني امريكا» و عدم اعتماد به نظام سلطه سخن ميگفتند عدهاي به سخره ميگرفتند، اما امروز ديگر در مقابل سخنان زير حرفي براي گفتن ندارند: «آن روز ميگفتيم مسئله امريكا با ايران مربوط به انرژي هستهاي نيست و اينها بهانه است، ميگفتند نه، اين جور نيست. حالا ديديد که اينجوري هست. ما برجام را پذيرفتيم، اما دشمنيها با جمهوري اسلامي تمام نشد. حالا مسئله حضور ما در منطقه و مسئله موشك را مطرح ميكنند، اگر اين را هم قبول كنيم تمام نخواهد شد. مسئله ديگري را شروع ميكنند، علت مخالفت امريكا با نظام جمهوري اسلامي اين است كه امريكا به طور
@Maktab_sadegh2🔻
کامل سلطه داشت و انقلاب دست آنها را كوتاه كرد.» (19/2/97) و بايد به صراحت گفت اين سخن رهبري حرف تازهاي نيست كه صريحتر از آن را امام راحل 30 سال پيش فرمودهاند و اين نشان ميدهد مبارزه با ماهيت و هويت انقلاب اسلامي از اصول ثابتي پيروي ميكند كه مشمول مرور زمان نخواهد شد. «نكته مهمي كه همه بايد به آن توجه كنيم و آن را اصل و اساس سياست خود با بيگانگان قرار دهيم، اين است كه دشمنان ما و جهانخواران تا كي و تا كجا ما را تحمل ميكنند و تا چه مرزي استقلال و آزادي ما را قبول دارند. به يقين آنان مرزي جز عدول از همه هويتها و ارزشهاي معنوي و الهيمان نميشناسند. . . آري اگر ملت ايران از همه اصول و موازين اسلامي و انقلابي خود عدول كند و خانه عزت و اعتبار پيامبر و ائمه (ع) را با دستهاي خود ويران نمايد، آن وقت ممكن است جهانخواران او را به عنوان يك ملت ضعيف و فقير و بيفرهنگ به رسميت بشناسند، ولي در همان حدي كه آنها آقا باشند ما نوكر، آنها ابرقدرت باشند ما ضعيف، آنها ولي و قيم باشند و ما جيرهخوار و حافظ منافع آنها...» (صحيفه امام، جلد 21، ص 91) و سپس امام نتيجه ميگيرد راهي جز مقاومت و مبارزه نمانده است. پيمودن اين راه سخت و پربهجت به وحدت و يگانگي و شناخت عميق و دقيق از اهداف امام و انقلاب اسلامي بستگي دارد. گويي همين امروز امام ميگويد: «امروز جنگ حق و باطل، جنگ فقر و غنا و جنگ استضعاف و استكبار شروع شده است و كساني در اين مبارزه تا آخر با ما خواهند بود كه درد محرومين و مستضعفين را چشيده باشند.»
صلح در پناه قدرت به دست میآید، استقبال از ضعف به معنی خودکشی از ترس مرگ یا فرار به زیر ناودان از ترس باران است.
عبدالله گنجی
@Maktab_sadegh2
تو مذاکرات با 5+1 ظریف با ویلچر رفته بود که مثلا تحریم ها ما رو فلج کرده
حالا برای مذاکره با 3 تا کشور اروپایی احتمالا تو سینی ببرنش
@Maktab_sadegh2
اونایی که هشتگ تشکر از ترامپ میزنن، هموناییان که وقتی خواهرشونو تو خیابون با یه پسر میبینن، بخاطر اینکه مراقب خواهرشونه ازش تشکر میکنن! #همینقدر_بیغیرت
@Maktab_sadegh2
💥چرا رهبر معظم انقلاب برجام را آتش نزدند؟!
در طی روزهای اخیر پس از خروج آمریکا از برجام بسیاری می پرسند چرا علیرغم تحقق پیش بینی ها و افشا شدن ضعف های ساختاری سند سفهی برجام، رهبر انقلاب برخلاف سخن پیشین خود مبنی بر آتش زدن برجام ، باز هم به دولت مجال داد تا برجام را از طریق اخذ تضمین از اروپایی ها ادامه دهد؟
🔻برای درک موضع رهبر انقلاب دو نکته به نظر می رسد:
🔸اول: موضع دولت و سخنان آقای رئیس جمهور دقایقی بعد از اعلام خروج آمریکا از برجام، نشان داد که دولت نمی خواهد مسوولیت این شکست را بپذیرد و تصمیم دارد با تاکید بر چند جانبه بودن این تعهد همچنان از جسم بی رمق برجام استفاده تبلیغاتی کند. بنابراین چنانچه رهبر انقلاب رأساً خروج از برجام را اعلام می کردند، پرونده برجام برای سوءاستفاده های تبلیغاتی باز می ماند. بهترین شیوه این بود که ورشکستگی برجام توسط خود دولت اعلام شود چرا که همانطور که رهبر انقلاب پیش بینی کردند تضمین کردن واقعی برجام توسط سه کشور اروپایی بسیار بعید به نظر می رسد.
🔸دوم: دولت منتخب مردم طی سه سالی که از امضای برجام می گذرد در بدترین شرایط خود از نظر مقبولیت و اعتماد عمومی قرار دارد. شکست برجام به عنوان تنها طرح مدیریت کلان کشور و اعلام بازگشتن تحریم ها (که هیچ وقت برداشته نشده بودند) در واقع به معنای ورشکستگی مطلق دولت است. اگر امروز پروژه برجام از دستور کار دولت خارج شود، چه طرحی برای سه سال باقی مانده ی دولت در دستور کار باقی می ماند؟ تقریباً هیچ!
بنابراین با توجه به خصوصیات روانی و سیاسی دولت طبعاً می توانیم پیش بینی کنیم با خارج شدن برجام از دستور کار، دولت به ایجاد التهابات روانی کاذب و تحریک احساسات عمومی و بازی با پرونده های حاشیه ای رو خواهد آورد و آسیب چنین دولتی بیش از دولتی است که بناست با لفاظی در مورد آینده ی مبهم برجام وقت باقی مانده را سپری کند.
بنابراین باید بین ناامیدی مطلق از بهبود اوضاع و گذران وقت با اندکی امید به آینده یکی را انتخاب کرد و انتخاب دوم که ما را به آستانه انتخابات مجلس شورای اسلامی و تغییر از طریق صندوق رای نزدیک می کند، عقلانی تر است.
وحید یامین پور
#مکتب الصادق(ع)👇
#آنچه_یک_انقلابی_باید_بداند
@Maktab_sadegh2
عباس عبدی گفته مخالفای دولت و برجام میگفتن محاله آمریکا از برجام خارج بشه😳
کم کم میرسن به اینکه نظریهی «دنیای فردا، دنیای گفتمانهاست» و تیتر «امضای کری تضمین است» هم مال رحیم پور ازغدی و روزنامه کیهانه مثلا😐
همینقدر سنگ پا!!
@Maktab_sadegh2
💥 شرِّ یکی دیگر از کشورهای ۱+۵ کم شد؟
وزیر خارجه آلمان: شانسی برای معامله با ایران نمیبینم
🔺وزیر خارجه آلمان در پی خروج آمریکا از برجام: شرکتهای آلمانی برای معامله با ایران تقریبا هیچ شانسی ندارند. معاف کردن شرکتهای آلمانی از تحریمهای آمریکا بسیار مشکل است.
روحانی به زودی : اگر با ۵+۱ نشد ما برجام را با ۴+۱ ادامه میدیم.
اگر ۴+۱ نشد با ۳+۱
اگر نشد با ۲+۱
نشد با ۱+۱
حتی با ۰+۱
ما در برجام می مانیم✋😎
عللللللی بررررررکت الله
#مکتب الصادق(ع)👇
@Maktab_sadegh2
💥🔻افشاگری درباره مذاکره پنهانی دولت احمدینژاد با آمریکاییها/مشایی چرا وارد مذاکره با عمانیها شد؟
حسین شیخالاسلام قائممقام وزارت امور خارجه در دولت اول احمدی نژاد با رد ادعای اخیر محمود احمدینژاد مبنی بر مخالف بودن او با مذاکرات ایران و آمریکا در عمان گفت:
🔹بنده آن زمان مشاور رئیس مجلس و مدیرکل امور بینالملل مجلس شورای اسلامی بودم و اطلاع دقیق دارم که این مذاکرات با حمایت شخص آقای دکتر احمدینژاد انجام شد و حتی ایشان دستور دادند که برخی مقامات رسمی وزارت خارجه در مذاکرات حضور داشته باشند.
🔹احمدینژاد بدون اطلاع و هماهنگی با مقامات عالیرتبه نظام، مذاکره با آمریکاییها در عمان را کلید زد، احمدینژاد به وزارت خارجه دستور داد که هیئتی را برای مذاکره با آمریکاییها به عمان بفرستد و حتی برخی مقامات رسمی وزارت امور خارجه که اکنون نیز مسئولیت دارند، به عمان رفتند.
🔹در نمونه دیگر، زمانی که بنده قائممقام وزیر امور خارجه در دولت آقای احمدینژاد بودم، آقای مشایی به عمان رفته بود و با مقامات عمانی با عنوان نماینده دولت ایران در خلیج فارس گفتوگوی رسمی انجام داده بود؛ وقتی سفیر ایران در عمان صورتجلسات را برای ما در وزارت خارجه تلکس کرد، بنده به آقای مشایی اعتراض کردم که "چرا خود را در جایگاهی که نیستی معرفی کردی؟"، اما ایشان اصل موضوع را نفی کرد در حالی که در صورتجلسه مذاکرات آمده بود که ایشان خود را نماینده دولت در خلیج فارس معرفی کرده است.
#مکتب الصادق(ع)👇
@Maktab_sadegh2
#مجلس_خبرگان رهبری:
🌀رئیس جمهور صادقانه و با صراحت، نسبت به خسارتهای وارده در #برجام که بخاطر عدم رعایت خطوط قرمز ترسیمی #رهبرانقلاب پدید آمد، از مردم عذر خواهی کند
🌀نمایندگان #مجلس هر چه سریعتر درباره نقض عهد #آمریکا، تصمیمات لازم را اتخاذ کند
#مکتب الصادق(ع)👇
@Maktab_sadegh2
💥چند شب پیش میهمان جمعی از بچه های طرح ولایت در مسجد فائق بودم. این بخش از زیارت امام رضا(ع) را برایشان خواندم که "اللهم العن الذین حملوا الناس علی اکتاف آل محمد" و از سکوت شخصیتهای کشور در قبال مسائل جاری و گذاشتن همه بار به دوش رهبری گلایه کردم.
🔹امروز مجلس خبرگان رهبری با بیانیه شجاعانه خود درباره خروج ترامپ از برجام، دل بچه های انقلاب را شاد کرد. باشد که الگوی سایر اعاظم شود که همواره ترجیح دادهاند روزه سکوت بگیرند و در میانه لحاف بیارامند:
"لازم است رئیس جمهور محترم، صادقانه و با صراحت، نسبت به خسارتهای وارده در برجام که بخاطر عدم رعایت خطوط قرمز ترسیمی توسط رهبر معظم انقلاب از جمله اخذ تضمین های لازم از 1+5 و نیز عدم رعایت اقدام متناظر و گام به گام، پدید آمد؛ از مردم عزیر ایران عذر خواهی کرده، تجربه توافق برجام را چراغ راه آینده قرار دهند."
جبرائیلی
#مکتب الصادق(ع)👇
#آنچه_یک_انقلابی_باید_بداند
@Maktab_sadegh2
موگرینی: از روحانی تضمین گرفته ام که در صورت خروج آمریکا از برجام و تحریم های جدید، ایران همچنان در توافق بماند!
یعنی الان روزنامه #غرب اونا اینجوری تیتر زده:
امضای روحانی تضمین است.😏
#مکتب الصادق(ع)👇
#آنچه_یک_انقلابی_باید_بداند
@Maktab_sadegh2
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگه خبرنگاری به روحانی بگه چهار سال از عمر من رو نابود کردید...
#مکتب الصادق(ع)👇
#آنچه_یک_انقلابی_باید_بداند
@Maktab_sadegh2
❌آهای غرب پرستان آفتاب پرست، آهای عاشقان#کدخدا!
ظاهر پرستان #پوچ_اندیش!
یادتون میاد شعار خر برفت و خر برفت و خر برفت بعد از انتخابات و یا نه؟
یادتون میاد نون و پنیر و خاویار،ظریف الکسیس و بیار یا نه؟
یادتون میاد عینه اسگولا هزار تومنی رو با یه دلاری گرفته بودید دستتون که فردا دلار میشه هزار تومن یا نه؟
❌یادتون میاد 92،با گازانبری گفتن های روحانی به قالیباف چه کیفی میکردید یا نه؟
یادتون میاد 96 میگفت آنها میخواهند در پیادهرو خیابان بکشند و شما هل هله میکردید یا نه؟
یادتون میاد وقتی آقا فرمود:به لیست انگلیسی رای ندید،اما تمام عزمتونو جزم کردید که حرف ولی فقیه و زمین بزنید یا نه؟
❌یادتون میاد رقاصی ها و بابا کرم زدن هاتونو شب#توافق یا نه؟
یادتون میاد میگفتید چوب خشک اگر جلوی خامنه ای وایسته ما بهش رای میدیم و رای هم میاره یا نه؟
یادتون میاد اومده بودید مشت محکمی باشید بر دهان دلواپسان یا نه؟
یادتون میاد کوچک زاده رو تو حسینه ارشاد، هو کردید یا نه؟
❌یادتون میاد دنباله روی بی بی سی و پیاده نظام ملکه انگلیس شده بودید و حاضر بودید هرکاری کنید مصباح و یزدی و جنتی رای نیارن یا نه؟
یادتون میاد چه کیفی میکردید،که یه کاری کردید صفر تا صد لیست انگلیسی رأی آورده بود و رسایی و نبویان و کوچک زاده رو اوت کرده بودید یا نه؟
❌یادتونه تو کنسرت ابی همخوانی میکردید:
دیری دی حذف مصباح، دیری دی حذف مصباح، یا نه؟
یادتون میاد یا نه؟
من که خوب یادمه!
یادتونه چشم بسته دنبال یه مشت سلبریتی بیسواد مثل علی کریمی و مهناز افشار و باران کوثری افتاده بودید یا نه؟
یادتون میاد هرچی شیخ بنفش،به نیروهای مسلح و سپاه و بسیج میتازید، شما صفا میکردید و به رأی تون مینازیدید یا نه؟
❌یادتون میاد داعش ریخته بود تو مجلس همتون جفت کرده بودید و هشتگ وحدت ترند میکردید یا نه؟
یادتون میاد هرچی رهبر انقلاب نصیحت میکرد من خوشبین نیستم،و روحانی جواب میداد که در عالم سیاست بدبینی جایی نداره،شماها عشق میکردید یا نه؟
❌یادتون میاد برای لبخند #قهرمان_دیپلماسی، سردار مذاکره دکتر ظریف چه عاشقانه ها که نسرودید یا نه؟
یادتون میاد چجوری #دلواپسان خوش غیرت و مسخره میکردید و به گریه هاشون میخندید و تیتر میزدید گریه دلواپسان دراومد یا نه؟
حالا بخورید!
#meysam_zlf
#مکتب الصادق(ع)👇
#آنچه_یک_انقلابی_باید_بداند
@Maktab_sadegh2
👇👇👇👇👇👇👇👇
مکتب الصادق (ع):
💥#خیلی_ساده_است..
💠 چرا پرچم را به آتش می کشید؟
🔹می پرسند: ایرانی چرا پرچم آمریکا را به آتش می کشد؟؟
فارغ از خوب یا بد بودن این فعل و آیا این اقدام اولویت دارد یا خیر؟ من هم چند سوال از برخی دوستان عزیز دارم:
⭕️ چرا آمریکا....:
🔹چرا آمریکا با دلارهای روزولت، دولت مردمی مصدق را به آتش کشید؟چرا؟
🔹چرا آمریکا با پناه دادن به شاه خائن ، حقوق ملت را به آتش کشید؟ چرا؟
🔹 چرا با آواکس آمریکایی و حمایت از صدام جوانان وطنم را در کربلای۴ به آتش کشید؟چرا؟
🔹چرا با ناو وینسس آمریکایی ده ها ایرانی و ایرباس وطنم را بر فراز خلیج فارس به آتش کشید؟ چرا؟
🔹چرا با ناوکشی به خلیج فارس احساس امنیت ملی من را به آتش کشید؟ چرا؟
🔹چرا با حمایت از منافقین بی گناه کش و مطهری کش احساس مادران وطنم را به آتش کشید؟چرا
🔹چرا با خیانتش اسناد جاسوسی اش در لانه ی جاسوسی به آتش کشید؟ چرا؟
🔹چرا با سلاح هالیوود و راه اندازی کارناوال اسلام و ایران هراسی ، دین و ملیت من را به آتش کشید؟چرا
🔹چرا با دروغ، تحریم و تهدید حقوق هسته ای من را به آتش کشید؟چرا
🔹چرا با حمایت از تکفیری و صهیونی جنگ نیابتی، مظلومان و مدافعان حرم را به آتش کشید؟
🔹چرا با تورهای منطقه ای و نطق های ضدایرانی برای عرب حاشیه خلیج فارس،اعتبار منطقه ای ایران را به آتش کشید؟
🔹چرا با شوهای تبلیغاتی و حمایت از فتنه گران ۸۸، الفبای دموکراسی را به آتش کشید؟
🔹چرا با تحریم غیرانسانی نفس کودکان سرطانی وطنم را به آتش کشید؟ چرا؟
🔹چرا با حمایت از موساد، پدر آرمیتا را جلوی چشمانش به آتش کشید؟ چرا
🔹چرا در پسابرجام با نقض صریح برجام و با برگزاری دادگاه های نمایشی و فرمایشی و مصادره ی میلیاردها دلار از حقوق ما، اعتماد دولت من را به آتش کشید؟
🔹چرا با دستبندزدن بر کودک ۵ ساله ایرانی در فرودگاه، عزت پاسپورت ایرانی را به آتش کشید؟ چرا؟
🔹 چرا با خروج از برجام و توهین ها قبیح، عزت ملی من و تعهدات خودش در برابر ایران به آتش کشید؟ چرا؟
🔹 و صدها چرا....
👌 ما برای ملت آمریکا آرزوی مرگ نمی کنیم
ما برای نابودی #فرهنگ کابویی، آنگلوساکسونی، فرعونی ، استقلال ستیزی، کودک کشی، هژمونی طلبی و ظلم خواهی آمریکا دعا می کنیم..
🔹حیات ملت ها در ممات این #فرهنگ است.
💠لَا يُحِبُّ اللَّهُ الْجَهْرَ بِالسُّوءِ مِنَ الْقَوْلِ إِلَّا مَنْ ظُلِمَ ۚ وَكَانَ اللَّهُ سَمِيعًا عَلِيمًا💠( نساء_۱۴۸)
✍ #محمدصادق_سلطانزاده_بشرویه
#مکتب الصادق(ع)👇
#آنچه_یک_انقلابی_باید_بداند
@Maktab_sadegh2
💥 اگر اعتماد به آمریکا خسارت محض بود،
💥اعتماد به اروپا در برجام خیانت محض است (۱)
«من اعتماد ندارم، خوشبین نیستم به مذاکره، لکن می خواهند مذاکره کنند، بکنند؛ ما هم به اذنالله ضرری نمی کنیم. یک تجربه ای در اختیار ملّت ایران است. این تجربه ظرفیّت فکری ملّت ما را بالا خواهد برد؛ مثل تجربهای که در سال ۸۲ و ۸۳ در زمینه تعلیق غنی سازی انجام گرفت... البتّه بنده همچنان که گفتم خوشبین نیستم؛ من فکر نمی کنم [از] این مذاکرات آن نتیجهای را که ملّت ایران انتظار دارد، بهدست بیاید، لکن تجربهای است و پشتوانه تجربی ملّت ایران را افزایش خواهد داد و تقویت خواهد کرد؛ ایرادی ندارد امّا لازم است ملّت بیدار باشد... بداند چه اتّفاقی دارد می افتد [تا] بعضی از تبلیغاتچی های مواجببگیر دشمن و بعضی از تبلیغاتچی های بی مزد ومواجب - از روی سادهلوحی - نتوانند افکار عمومی را گمراه کنند... با تلاشی که دولت محترم و مسئولین کشور دارند انجام می دهند، ما موافقیم. یک کاری است، یک تجربهای است، احتمالاً یک اقدام مفیدی است؛ این کار را انجام بدهند، اگر نتیجه گرفتند که چه بهتر، امّا اگر نتیجه نگرفتند، معنایش این باشد که برای حلّ مشکلات کشور بایستی کشور روی پای خودش بایستد.» (12 آبان 92)
این بیانات را رهبر انقلاب دو هفته مانده به امضای توافقنامه ژنو در جمع دانش آموزان بیان کردند. آن روز هنوز آقای روحانی مارش پیروزی در مذاکرات هسته ای را سر نداده بود و در نامه ای سرکشاده به رهبر انقلاب ادعا نکرده بود که «دستاوردهای قطعی این توافق اولیه، به رسمیت شناختهشدن حقوق هستهای ایران و حراست از دستاوردهای هستهای فرزندان این مرز و بوم بوده است و در کنار آن با توقف روند تحریمهای ظالمانه، بخشی از فشارهای غیرقانونی در تحریمهای یکجانبه برداشته و فروپاشی سازمان تحریم آغاز شده است.»
ادعایی که با این واکنش رهبری انقلاب مواجه شد: «جناب آقای رئیسجمهور، دستیابی به آنچه مرقوم داشتهاید در خور تقدیر و تشکر از هیئت مذاکرات هسته ای و دیگر دستاندرکاران است...» یعنی آنچه مرقوم داشتید با آنچه واقع شده فاصله دارد و دستیابی به آن درخور تقدیر است.
امروز پنج سال از آن روزها گذشته، حالا دیگر همه آنهایی که در دلشان مرضی نیست به این سخن رهبر انقلاب که در تاریخ یکم فروردین سال 95 در حرم رضوی بیان کردند، رسیده اند: «کسانی که امید می بندند به اینکه بنشینیم با آمریکا در فلان مسئله مذاکره کنیم و به یک نقطه توافقی برسیم - یعنی ما یک تعهّدی بکنیم، طرف مقابل هم یک تعهّدی بکند - از این غفلت می کنند که ما ناگزیر باید به همه تعهّدهای خود عمل کنیم [امّا] طرف مقابل با طُرق مختلف، با شیوههای مختلف، با خدعه، با تقلب سر باز می زند و به تعهّدهایی که کرده است عمل نمی کند. این چیزی است که ما امروز در مقابل چشم خودمان داریم میبینیم؛ یعنی خسارت_محض.
حمید رسایی
#مکتب الصادق(ع)👇
#آنچه_یک_انقلابی_باید_بداند
@Maktab_sadegh2
.
💥 اگر اعتماد به آمریکا خسارت محض بود،
💥اعتماد به اروپا در برجام خیانت محض است (۲)
برجام خسارت محض بود حتی قبل از آن که آمریکایی ها وقیحانه و طلبکارانه، خروحشان از برجام را اعلام کنند. خسارت محض بود چون به اقرار مسئولان دولتی دستاوردی «تقریبا هیچ» داشت اما در مقابل نابودی زیرساخت های هسته ای (قلب رآکتور، جمع آوری سکوها و تأسیسات فردو، هزاران سانتریفیوژ و …) با میلیاردها تومان هزینه انجام شده را به دنبال داشت، چون ایجاد زمینه فشار بیشتر با تشدید تحریم ها و کاهش قیمت نفت را فراهم آورد، چون انقلاب اسلامی را در نگاه ملت های مبارز، مذبذب نشان داد، چون به چارچوبی رسمی برای اعمال فشار و ایجاد محدودیت بیشتر علیه ملت ایران و انقلاب اسلامی تبدیل شد، چون روزنه ای برای نفوذ بیشتر عناصر غرب پرست تبدیلی شد، چون دلسردی و بی انگیزگی نه فقط دانشمندان و متخصصان هسته ای بلکه دیگر رشته های حساس را به دنبال داشت، چون عقب افتادن سرعت رشد علمی در موضوع هسته ای و رشته های مرتبط را به دنبال داشت، چون نتیجه آن پایمال شدن عزت ایرانیان در جهان و افول پاسپورت ایرانی بود، چون نتیجه آن دلار هشت هزار تومانی بود.
اما چرا به اینجا رسیده ایم که در برابرمان یک خسارت محض قرار دارد؟ دقیق ترین پاسخ به این سوال این است که متاسفانه آقای روحانی و تیم مذاکره کننده او به آن طرف میز مذاکره بویژه کدخدا اعتماد داشتند. وقتی حسن روحانی در قامت رباست جمهوری کشور مقاوم ایران اسلامی، برای اولین بار با رئیس جمهور آمریکا به مذاکره تلفنی پرداخت، وزیر امور خارجه کشورمان در کنار وزیر امور خارجه آمریکا قدم زد و با اوباما دست داد، روحانی ادعا کرد که رئیس جمهور آمریکا را مؤدب و باهوش یافت، چنین نتیجه ای قابل پیش بینی بود.
متاسفانه علاوه بر عنصر اعتماد به دشمن، عنصر دیگر یعنی بی اعتمادی به وعده های الهی و مبانی دینی و انقلابی در رئیس دولت و تیم مذاکره کننده موج می زد. روحانی معتقد بود که دوره انقلابی گری تمام شده، معتقد بود که پافشاری روی اصول و آرمان های انقلاب، درگیر ک
کشور با احساسات است، معتقد بود خوشبینی یا بدبینی در دنیای سیاست معنا ندارد بلکه باید واقعبین باشیم و وزیر امور خارجه اش معتقد بود که آمریکا می تواند با یک بمب، سیستم دفاعی ما را از کار بیندازد!
برای بسیاری از دلسوزان مشخص بود که آنچه دولت روحانی با 5+1 در قالب برجام توافق کرده، به دلیل متن سست و ابهامات موجود در آن و باقی ماندن تحریم ها از یک سو و از سوی دیگر به دلیل نبود تضمین های کافی حقوقی، خسارت محض خواهد بود.
برجام محصول تلاش جاسوسانی بود که در سایه خوش بینی مسئولان دولتی در لایه هایی از تیم مذاکره کننده نفوذ کرده بودند. برجام محصول کار کارشناسی دری اصفهانی ها، مشکورها و رمضانی ها بود. جاسوسانی که یکی کارشناس مالی بود، دومی کارشناس حقوقی و سومی فضاسازی رسانه ای را بر عهده داشته اند. برجام چه باقی می ماند و از طرف آمریکا ادامه پیدا می کرد و چه آن که مانند الان از آن خارج شده است، هر دو به نفع منافع آمریکا و اروپا بود.
متاسفانه علی رغم این تجربه تلخ، هیچ نشانه ای مبنی بر تغییر نگاه و جهت مسئولانی که این خسارت محض را به کشور تحمیل کردند، دیده نمی شود. فقط کافی است مقایسه ای کنیم بین مواضع این روزهای حسن روحانی و علی لاریجانی به عنوان دو عنصری که در تحمیل برجام به کشور نقش جدی داشته اند با مواردی که قبل از این آمریکایی ها برجام را نقض کرده بودند! در هر دو مقطع، مواضع این مسئولان بازی با افکار عمومی بوده است. در هر دو مقطع وزیر امور خارجه، مامور بررسی ابعاد موضوع شده تا از حقوق ملت ایران دفاع کند و نمایندگان مجلس با یک طرح دوفوریتی بی خاصیت، مشغول و سرگرم شده اند!
حمید رسایی
#مکتب الصادق(ع)👇
#آنچه_یک_انقلابی_باید_بداند
@Maktab_sadegh2