12.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 ســلســلــه مبــــاحــــث 💠
💠 خــــــــداشـــــــنــاســــی 💠
#فصل_اول
#جلسه 7
🔸اهمیت بحث خداشناسی
🎙 استاد محمدی شاهرودی
@Maktab_sadegh2
💥علم نحو:
مورخین اسلامی اجماع و اتفاق دارند که #مبتکر علم #نحو #امیرالمؤمنین علی علیه السلام است. علامه جلیل مرحوم سیدحسن صدر در کتاب نفیس تأسیس الشیعه دلایل و شواهد غیرقابل انکار این مطلب را ذکر کرده است [1]. علی علیه السلام به «ابوالاسود دئلی» که مردی شیعی و فوق العاده با استعداد بوده است، اصول نحو را آموخت و دستور داد که بر این اساس تأمل کند و بر آن بیفزاید. ابوالاسود طبق دستور عمل کرد و چیزهایی افزود و آنچه میدانست به عدهای و از آن جمله دو پسرش عطاء بن ابی الاسود و ابا حرب بن ابی الاسود و یحیی بن یعمر و میمون اقرن و یحیی بن نعمان و عنبسة الفیل آموخت.
استاد مطهری، خدمات متقابل اسلام و ایران، ص440، 441.
@Maktab_sadegh2
💥برهانی هر چی میگذره بیشتر ثابت میکنه بویی از شرافت نبرده
@Maktab_sadegh2
Arabestan sodan.2.12.mp3
11.97M
💥 سر لشکر سعودی: با ایرانی ها دوست نیستیم، برادریم / سعودی سلام آمریکا را به ایران خواهد داد؟
🎙 کمی پس از مذاکره #سعودی و #ایران و چند ماه پس از بازداشت ایرانی ها توسط سعودی، حالا فیلم هایی از رفتار کاملا متفاوت سعودی با زوار شهروندان ایرانی منتشر شده که مورد توجه قرار گرفته است.
⬛️در تداوم مسیر مذاکرات برخی گمانه زنی ها به سلاح هایی اشاره دارد که سعودی از آمریکا خریده و ایران بدش نمی آید آنها را مهندسی معکوس کند...
@#آقای_تحلیلگر
@Maktab_sadegh2
💥کاهش وابستگی به دلار؛ آرمان یا واقعیت؟
قسمت اول
مدتی است بحث حذف دلار از مبادلات جهانی ایران از سوی رهبر انقلاب مطرح می شود. بررسی ها نشان می دهد هرچند حذف دلار از جایگاه کنونی آن امری غیرممکن می نماید اما تاکنون اتفاقاتی افتاده است که زمینه را برای مطرح شدن ارزهای دیگر در مبادلات جهانی در کنار دلار فراهم کرده است.
حسین نادری: پس از پایان جنگ جهانی دوم در سال 1944 بود که به واسطه قرارداد برتون وودز (Bretton Woods) دلار به عنوان ارز مرجع بین المللی انتخاب شد. پیش از آن ذخایر طلای هر کشور بود که پشتوانه پول آن کشور به حساب می آمد. و ارزش پول کشورها متناسب با طلا مشخص می شد. در آن مقطع عواملی سبب شد که این اتفاق بیافتند:
آمریکا خود بزرگترین تولید کننده طلای جهان بود و نزدیک به سه چهارم طلای جهان توسط آمریکا تولید و توزیع می شد.
پس از پایان جنگ جهانی دوم اکثر کشورهای جهان در بحران اقتصادی به سر می بردند و تنها آمریکا بود که با فاصله ی قابل توجه اقتصاد اول جهان بود. آمریکا در گروه پیروز جنگ جهانی بود و دست برتر را داشت.
به این ترتیب دلار به ارز مرجع بین المللی تبدیل شد. در سال ۱۹۷۱ همزمان با بحران های مالی که کشورهای جهان درگیر آن بودند فرانسه درخواست داد که آمریکا دلارهای او را با طلا معاوضه کند به این ترتیب اکثر ذخایر طلای ایالات متحده به فرانسه داده شد و وقتی که سایر کشورها در خواست تبدیل دلار به طلا را دادند ایالات متحده با بحران درخواست ها مواجه شد و توانایی تأمین طلا ها را نداشت به این ترتیب نیکسون رئیس جمهور وقت آمریکا جدایی دلار از طلا را اعلام کرد. تصمیمی که شوک شدیدی به اقتصاد دنیا وارد کرد. به این ترتیب قرارداد برتون وودز به صورت یک طرفه از طرف آمریکا نقض شد. اما ناخودآگاه دلار جایگزین طلا شده بود. و علی رغم اینکه قرارداد دیگر نبود اما با توجه به اینکه دیگر آمریکا دیگر دلار کشورها را با طلا معاوضه نمی کرد ناچاراً دلار به عنوان ارز مرجع باقی ماند.
این قرارداد در آن مقطع توانست تأثیر مثبتی بر فضای اقتصادی جهان بگذارد و محدودیت هایی که طلا برای رشد اقتصادی کشورها ایجاد می کرد را از میان بردارد اما از طرف دیگر ابزاری بسیار گرانقیمت در دست ایالات متحد ایجاد کرده بود. کمااینکه در سال های بعد شاهد آن بودیم که آمریکا از این ابزار برای فشار به کشورهای مختلف استفاده کرد.
امکان سنجی جایگزینی ارزی دیگر با دلار
دلار در شرایطی خاص به عنوان ارز مرجع جهانی انتخاب شد. شرایطی که سایر اقتصادها پس از جنگ جهانی دوم به شدت دچار ضعف بودند، حجم اقتصاد کشورها به این اندازه بزرگ نشده بود و از همه مهمتر اینکه ارز جایگزین وجود نداشت. اما در شرایط فعلی یکی از مهمترین موانع جایگزینی ارز دیگر با دلار وابستگی کشورهای جهان به این ارز است. نکته ی جالب این است که پس از فروپاشی قرارداد برتون وودز نیز عامل اصلی که سبب شد کشورها دلار را حذف نکنند همین مسئله بود. زیرا الان هر کشور منابعی از دلار برای خود ذخیره کرده است و در صورت کم ارزش شدن دلار منابع او نیز ارزش خود را از دست می دهند و این مسئله مانع از حذف دلار می شود.
ایالات متحده خود یاری دهنده افول مرجعیت دلار
اما در این شرایط که وابستگی کشورها به دلار تقویت کننده جایگاه آن است که آن را به عنوان ارز مرجع حفظ کند. سیاست های تحریمی آمریکا نسبت به کشورهای مختلف این مسئله را تضعیف می کند. وقتی آمریکا ساز و کار ورود و خروج دلار نسبت به کشوری را تحریم می کند وابستگی آن کشور به دلار را کاهش می دهد و وقتی از این ابزار بارها نسبت به کشورهای مختلف استفاده می کند به مرور کشورهایی که وابستگی آن ها به دلار است کم می شود. از طرف دیگر چین که بزرگترین رقیب اقتصادی آمریکا به حساب می آید و در سال های آتی پیش بینی می شود تبدیل به اقتصاد اول جهان شود از این سیاست آمریکا دارد حداکثر استفاده را می کند.
#اسرار_سیاسی
#فروپاشی_دلار
#افول_امریکا
@Maktab_sadegh2
33.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#روشنگری
💥جناب آقای اژهای...
وقتی یک قاضی منفعل شد، مجرمها شیر میشوند
برسد به دست آقای اژهای...
#حجتالاسلام_موسویزاده
@Maktab_sadegh2
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💥نماز خوندن بچهه عالیه
باباهه نمازش باطل شد 😂
@Maktab_sadegh2
💥 شرارت و تخریبگری خاندان حسن روحانی علیه دولت و نظام
🔸یکی از مدیران کنونی وزارت کار در مصاحبه ای از شرایطی که میراث فاجعه بار دولت قبل در صندوق های بازنشستگی است گفته و توضیح داده بود که ادامه آن روند ممکن است کار را به جایی برساند که روزی مجبور شویم برای دادن حقوق بازنشستگان مانند یونان جزیره فروشی کنیم ....
🔸حالا داماد حسن روحانی از این مصاحبه معرکه گیری کرده برای تخریب دولت فعلی و نظام ....
🔸اگر مسئولان مصلحت اندیشی بیخود نمیکردند و حسن روحانی و اعوان و انصارش را بخاطر خیانت های ۸ ساله محاکمه میکردند ،حالا دامادش اینقدر زبان درازی نمیکرد که فاجعه مدیریتی پدر زنش را برای تخریب نظام فاکتور کند.
🇮🇷@Maktab_sadegh2
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
💥 رسانه این وظیفه را به عهده دارد که در یک جامعه، خوردن گوشت قربانی را به دلیل ناقل بیماری بودن، منکوب کند و در باغ اروپا چنان توجیهاتی برای خوردن حشراتی مثل سوسک، کرم و ملخ در ذهنت فرو کند که از خوردن چنین غذایی لذت ببری...
@Maktab_sadegh2
از دیروز یک عده به در و دیوار می زنند که بگویند شهید حمیدرضا الداغی بسیجی نبوده! بله، دقیقا ما هم همین را میگوییم.
به همین خاطر معتقدیم شورشیان «زن، زندگی، آزادی» آنقدر پست و رذل هستند که حتی کسی که بسیجی نبود وبا شجاعت در برابر اوباش مزاحم ناموس ایستاد را هم دارند تخطئه میکنند و حتی می گویند حقش بود که کشته شد چون در کار دیگران فضولی می کرد!
نقطه اصلی مساله همینجاست! اینها مساله شان فراتر از بسیجی و آخوند است. هر کس که غیرت داشته باشد و در برابر مزاحم ناموس و اوباش هم بایستد را نمی توانند تحمل کنند، چون خودشان همان اوباش و دزدان ناموس هستند.
@Maktab_sadegh2
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💥 اتفاقی نادر، پاشیدن نمک در چشم سردار ایرانی
@Maktab_sadegh2
17.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥آیا آقای خامنهای دیکتاتور است؟
@Maktab_sadegh2
13.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 ســلســلــه مبــــاحــــث 💠
💠 خــــــــداشـــــــنــاســــی 💠
#جلسه 8
🔸اثبات وجود خدا_ برهان نظم
🎙 استاد محمدی شاهرودی
@Maktab_sadegh2
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💥 اعترافات شنیدنی از زبان کارشناسان ضد ایرانی در شبکه "الحوار" پیرامون جمهوری اسلامی ایران؛ چرا کشورهای ما نمیتوانند همانند ایران عمل کنند؟!
حکایت برخی در داخل کشور ما این شعر فارسی است که آنچه خود داشت ز بیگانه تمنا میکرد...
فراموش نکنیم که دشمنان انقلاب تلاش میکنند تا ما فقط معایب و نواقص را ببینیم!
@Maktab_sadegh2
آیت الله حائری شیرازی ره: هیچ کس با نگاه یا لمس یک نوار کاست، نمی تواند بفهمد که آن نوار پر است یا خالی، و اگر پر است چه چیزی در آن ضبط شده است.
ظاهر نوار کاست هیچ نشانهای به ما نمی دهد، مگر این که در دستگاه ضبط صوت قرار داده شود.
#قیامت دستگاه ضبط صوتی است که در آن، نطق اعضاء و جوارح آشکار خواهد شد. ظاهر انسان ها، مانند نوارها شبیه یکدیگر است، تنها یک دستگاه خدایی مانند قیامت است که با آن می توان از درون انسان ها پرده برداشت.
@Maktab_sadegh2
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥💥 اگر شما هم فارسی را میفهمید این فیلم را ۱۰ بار ببینید
@Maktab_sadegh2
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💥 عقب زدن ناو آمریکایی توسط قایقهای سپاه
🔹 از جنگ چالدران تا جنگ های ایران و روس و بعد، حمله متفقین و کودتای 28 مرداد، ایران و ایرانی در برابر دشمن قدرتمند خودش ذلیل شده بود اما پس از انقلاب اسلامی، یک افسر ایرانی به ناو آمریکایی دستور میدهد که اولا فارسی صحبت کن دوما حرف از امنیت منطقه نزن و سوما گورت را گم کن
💥 طرف آمریکایی هم میگوید خیلی ممنون شنیدیم تغییر مسیر دادیم😂😂
کجایند شهدای چالدران و اندک شهدای مظلوم مقابل متفقین مانند بایندرها که چنین روزهایی را ببینند.
@Maktab_sadegh2
💥کاهش وابستگی به دلار؛ آرمان یا واقعیت؟
قسمت اخر
برنامه ریزی چین برای افول مرجعیت دلار
چین در سال های اخیر برای افول مرجعیت دلار دو اقدام مهم انجام داده است:
ایجاد بازار مشترک میان شرکای منطقه ای خود در آسیا بر پایه ی یوآن
اضافه کردن تحریم شدگان از سوی آمریکا به این بازار
به این ترتیب او در حال جایگزینی یوآن با دلار در این کشورها در روابط فی مابین است. با این سیاست او دلار را حذف نمی کند اما برای مبادلات آن ها با خود که حجم قابل توجهی دارد و همچنین معاملات آن ها با یکدیگر سعی می کند یوآن را جایگزین دلار کند.
امکان پذیری حذف دلار در مبادلات تجاری ایران
ایران در تجارت های خود با سه گروه از کشورها در تعامل است:
کشورهایی که همسایه هستند و داد و ستد میان ما و آنها در جریان است. برای این کشورها تا حدی می توان از ارزهای خود کشورها یا ارز توافقی مانند یوآن استفاده کرد.
کشورهایی که در کاروزار حذف دلار از مبادلات با چین همراهی کرده اند. با این کشورها می توان تا جایی که امکان داشته باشد با یوآن مبادله کرد.
کشورهایی که همچنان با دلار مبادله می کنند، مبادله با دلار انجام شود.
در این صورت وابستگی به دلار به حداقل می رسد و تنها با آن کشورهایی محدود می شود که وابستگی به دلار دارند و اتفاقا در حال حاضر به خاطر تحریم ها حجم مبادلات ما با کشورهای دسته ی سوم کمتر است.
البته در کنار این مبادلات از ظرفیت ارزهای دیجیتال نیز می توان استفاده کرد.
حال که سازوکار خارجی برای این مسئله مهیا است دو اقدام داخلی نیز برای تحقق این امر نیاز است
اول اینکه مبادی صادرات و واردات وقتی براساس یوآن شکل بگیرد دیگر نیاز به تراست هایی که به صورت غیررسمی تحریم ها را دور می زدند نیست. باید سازوکار جدید مستقل از دلار به صورت رسمی شکل بگیرد و تراست هایی که تاکنون در دور زدن تحریم ها بوده اند حذف شوند. البته این مسئله احتمالا به خاطر در قدرت زیاد تراستها و مافیای آنها بدون تنش نخواهد بود.
دوم اینکه یکی از راه های تأمین کالاهای اساسی از طریق کشور امارات است. داد و ستد با امارات وابسته به دلار است. این در حالی است که کشورهای دیگر ظرفیت همکاری در این مسئله را دارند و ما می توانیم با تغییر شریک تجاری خود در این زمینه نیز به حذف دلار نزدیک تر شویم
جمع بندی
رهبر انقلاب در سخنرانی نوروزی خود بحث کاهش وابستگی به دلار را مطرح کردند. در این خصوص با یک بررسی می توان به این نتیجه رسید هرچند سلطه دلار بر بازار جهانی بسیار بزرگ است و حذف آن از این جایگاه جهانی امری سخت و پرچالش است. اما این امر میان کشورهایی که از سوی آمریکا مورد تحریم قرار گرفته اند آسان تر است و فرصت های بسیار خوبی برای تجارت فراهم می کند. به خصوص با توجه به تلاش هایی که چین و روسیه و برخی کشورهای دیگر برای حذف دلار از مبادلات فی ما بین انجام داده اند این مسئله راحت تر شده است.
وضعیتی که برای ارز مرجع در جهان پیش بینی می شود این است که حذف دلار ممکن است امکان پذیر نباشد اما می توان به مرور ارزهای دیگر را با توجه به قدرت اقتصادی آن ها مطرح کرد و نظام جهانی را از تک ارزی به چند ارزی تغییر داد و به مرور این اتفاق در حال رخ دادن است.
#اسرار_سیاسی
#افول_امریکا
#فروپاشی_دلار
@Maktab_sadegh2
14.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 ســلســلــه مبــــاحــــث 💠
💠 خــــــــداشـــــــنــاســــی 💠
#فصل_اول
#جلسه 9
🔸اثبات وجود خدا_ برهان هدایت
🎙 استاد محمدی شاهرودی
@Maktab_sadegh2
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥💥اذعان نامزد ریاستجمهوری آمریکا به جاهطلبی آمریکایی که باعث ویرانی و مرگ شهروندان اوکراین شد!!
▪️ «رابرت اف کندی» نامزد انتخابات ریاستجمهوری ۲۰۲۴ آمریکا: "بیایید صادق باشیم، این در واقع جنگ آمریکا به خاطر مسائل ژئوپلیتیکی علیه روسهاست؛ دسیسهای که توسط نهادهای اطلاعاتی و نئومحافظهکاران در سال 2014 آغاز شد. ما 300 هزار اوکراینی را به کشتن دادیم!!"
@Maktab_sadegh2
💥زیباکلام ۴ سال است بازنشسته شده و اتاقش در دانشگاه را تحویل نمیدهد
▪️رئیس دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران:او چهار سال پیش، در سن ۷۰ سالگی بازنشسته شده؛ اتاقش تخلیه نشده و با دانشجویان پایان نامه دارد. در حال حاضر ۲۸ استاد در دانشکده فعالیت دارند که حتی به اندازه کافی برای استادان درس وجود ندارد بنابراین وقتی فردی بازنشسته میشود نباید چنین توقعی داشت.
▪️وی با بیان اینکه دانشکده علوم سیاسی دانشگاه تهران حداکثر احترام را برای زیباکلام قائل است گفت: در چهار سالی که از بازنشستگی ایشان میگذرد حتی اتاقشان از نظر قانونی تخلیه نشده است و ایشان رفت و آمد دارند بطوریکه حتی ایشان با دانشجویان نیز پایان نامه دارند. آیا برای پنج استاد دیگر بازنشسته نیز درس گذاشتهایم که ایشان با مابقی متفاوت باشند؟
@Maktab_sadegh2
💥نیلی مرد سیاهپوستی است که وارد متروی نیویورک میشه، فریاد زنان زبالهها را به سمت مسافران پرتاپ میکنه، از صحبتهاش میشه فهمید که پول نداره و میل داره زندانی بشه تا بتونه در زندان غذا بخوره
نیلی توسط یک مرد سفید پوست ۲۴ ساله خفه میشه
مرد ۲۴ ساله برای بازجویی برده شده و آزاد شد
@Maktab_sadegh2
40.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💥 غرب رسما از مکرون عبور کرده است.اوضاع رسما در فرانسه از کنترل خارج شد.
▪️فیلم ها و تصاویر منتشر شده از فرانسه نشان میدهد که کشور رسما دچار هرج و مرج گردیده و اوضاع از کنترل خارج شده است. همزمان با این مهم مکرون به دنبال راه کارهایی راه شرق را در پیش گرفته و چیزهایی گفته که بسیاری را خشمگین کرده است.../ با در نظر گرفتن واکنش ها به مکرون به نظر میرسد غرب رسما از مکرون عبور کرده است.
@Maktab_sadegh2
سیرک لندن - @mrtahlilgar.mp3
16.25M
💥جدایی طلبان اندونزی به سیرک وطن فروشها ایران پیوستند.اپوزیسیون: بیایید دیگر فحش ندهیم.
▪️هشت ماه پس از موج مهسا امینی حالا اپوزیسیون ایران به این جمع بندی رسیده که بهتر است به جای براندازی به فحش ندادن فکر کند. فیلم هایی منتشر شده که نشان میدهد اعضای اپوزیسیون صریح در این خصوص اظهاراتی داشته اند. این اظهارات پس از سیرک لندن و پیوستن جدایی طلبان اندونزی به این سیرک صورت گرفته است...
#آقای_تحلیلگر
@Maktab_sadegh2
💥جنگ ترکیبی با «شعار رفراندوم»
قسمت اول
کسانی که رفراندوم و همهپرسی را مطرح میکنند، بهدنبال تغییر نظام سیاسی هستند و خلاصهی کلام آنها این است که نظام جمهوری اسلامی نباشد. اگر آنها بر این سخن اصرار دارند، روال آن مشخص است و باید از روال قانونی همهپرسی صورت گیرد.
«فکرت، رسانه اندیشه و آگاهی»؛ دربارهی برگزاری رفراندوم یا همهپرسی برای برخی از مسائل مهم اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و اجتماعی چند نکته را باید یادآور شد
اینکه بحث همهپرسی و برگزاری رفراندوم در نظامات که براساس مدل جمهوریت و مردمسالاری هستند در قانونهای اساسی وجود دارد، در بسیاری از کشورهایی که مدل حاکمیت آنها دیکتاتوری، سلطنتی و پادشاهی است رفراندوم معنایی ندارد. پس همهپرسی در نظامات مردمسالاری که در آنها انتخابات وجود دارد، در قانون اساسی آنها مورد اشاره قرار گرفته است و بر این اساس در نظام سیاسی جمهوری اسلامی در اصول مختلف مانند اصل ششم و پنجاه و نهم قانون اساسی به همهپرسی و مراجعه به همهپرسی اشاره شدهاست
اصل ششم: در جمهوری اسلامی ایران امور کشور باید به اتکاء آرای عمومی اداره شود، از راه انتخابات: انتخاب رئیسجمهور، نمایندگان مجلس شورای اسلامی، اعضای شوراها و نظایر اینها، یا از راه همه پرسی در مواردی که در اصول دیگر این قانون معین میگردد.
اصل پنجاه و نه: در مسائل بسیار مهم اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی ممکن است اعمال قوه مقننه از راه همهپرسی و مراجعه مستقیم به آرا مردم صورت گیرد. درخواست مراجعه به آرا عمومی باید به تصویب دو سوم مجموع نمایندگان مجلس برسد.
بنابر این اصل رفراندوم و همهپرسی در قانون اساسی پذیرفته شدهاست؛ اما الزامی و اجباری نیست؛ بلکه حاوی این این قیود است:
۱. ممکن است.
۲. در اموری که مربوط به اعمال قوهی مقننه است.
۳. باید به تصویب دوسوم از نمایندگان مجلس برسد.
در اصل ششم قانون اساسی مشخص میکند که همهپرسی و اتکاء به آرا عمومی در انتخابات ریاستجمهوری، نمایندگان مجلس، شوراها و نظایر آن است که در کشور وجود دارد و نکتهی مهم این است که در همهی امور نمیشود به همهپرسی و رفراندوم مراجعه کرد؛ بلکه در اعمال قوهی مقننه؛ یعنی اختیارات قوهی قضائیه و اختیارات قوهی مجریه قابل همهپرسی نیست.
در جایی که ما نیاز به همهپرسی داریم و مسائل بسیار مهمی که اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی هستند، ممکن است اعمال قوهی مقننه و آن هم با تصویب دوسوم از نمایندگان مجلس از راه همهپرسی به آرا مستقیم مردم مراجعه شود. دربارهی مراجعه به همهپرسی که در قانون اساسی هم به آن اشاره شدهاست، چند نکته را عرض میکنم
۱- هم در کشور ما و هم در سایر کشورها، اصل همهپرسی و رفراندوم برای تغییر نظام سیاسی است؛ لذا بلافاصله بعد از پیروزی انقلاب اسلامی برای تعیین مدل سیاسی و برای تصویب قانون اساسی همهپرسی انجام شد. در سایر موارد هم بهنوعی همهپرسی داریم: از جمله انتخابات ریاستجمهوری، انتخابات نمایندگان مجلس و انتخابات شوراها
۲- نکتهی دوم این است که معنای همهپرسی چیست؟ آیا مناسبتهایی که مردم در آنها حضور دارند؛ مانند راهپیماییهای عمومی مردم در 22 بهمن یا روز قدس و سایر مناسبتهایی که شورای عالی تبلیغات اسلامی از مردم دعوت به راهپیمایی میکند، همهپرسی در تأیید نظام هستند یا نیستند؟ چه کسانی امروز بحث رفراندوم و همهپرسی را مطرح میکنند؟ بحث رفراندوم و همهپرسی امروز نهتنها بحث حقوقی نیست؛ بلکه یک بحث سیاسی، دستاورد سیاسی و بازی سیاسی برای برخی از احزاب، گروهها و جریانات ورشکسته از ملت و تودهی ملت هستند. از قائلین به همهپرسی در همهی مسائل کشور سؤال میپرسم آیا پدیدهی مشروطیت در ایران براساس همهپرسی صورت گرفت؟ آیا تغییر نظامی سیاسی از قاجار به پهلوی و برآمدن رضاخان و محمدرضا شاه براساس همهپرسی بود؟
#اسرار_سیاسی
#رفراندوم
#همه_پرسی
@Maktab_sadegh2
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ولی ما یادمون نمیره غیرت و فداکاری تون رو...
@Maktab_sadegh2
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حقايق و جنایت کوروش حتمن ببنید نشر بدید
@Maktab_sadegh2
💥جنگ ترکیبی با «شعار رفراندوم»
قسمت اخر
کسانی طرفدار و خواهان رفراندوم بودند و هستند که سابقهی خوبی نداشتند. بازماندگان حکومت پهلوی که قائل به همهپرسی هستند، آیا دیروز و گذشتهی حکومت پهلوی و امروز بازماندگان حکومت پهلوی براساس خواست مردم و مراجعه به رأی مردم هستند؟ آیا مطالباتی که جریانهای اپوزیسیونی و ضدانقلاب در این 44 سال مطرح کردند، براساس رفراندوم و همهپرسی و رأی مردم بوده است؟ دوستان اصلاحطلبی که امروز بحث همهپرسی و مراجعه به آرا عمومی را مطرح میکنند، آیا در زمان حاکمیت خودتان در هشت سال گذشته که بحث برجام، FATF، INSTAX و خیلی از مباحث مهم فرهنگی و اجتماعی را مطرح کردید، آیا به آرای عمومی مردم و همهپرسی مراجعه کردید؟
سؤال جدیتر اینکه آیا در انتخابات سال 1388 مراجعهی عمومی به آرای مردم را پذیرفتید یا در مقابل انتخاب مردم ایستادید و کشور را درگیر بحران و اغتشاش کردید؟ آیا شما که انتخابات را تحریم میکنید، تحریم انتخابات رفراندوم و همهپرسی است؟ انقلاب اسلامی و جمهوری اسلامی برخاسته از رفراندوم و رأی مردم بوده و هست. از فردای پیروزی انقلاب در تأیید نظام سیاسی جمهوری اسلامی در یازدهم دوازدهم اردیبهشت سال 1358 و بعد از آن تصویب قانون اساسی، مجلس خبرگان قانون اساسی و بعد از آن مجلس خبرگان رهبری، انتخابات ریاستجمهوری، انتخابات مجلس شورای اسلامی و انتخابات شوراهای شهر و روستا، همهی این موارد همهپرسی بود و هست. در این 44 سال قریب چهل همهپرسی و رفراندوم را مردم شرکت کردند.راهپیماییهای مردم و همراهیهای آنها با نظام نوعی رفراندوم بوده و هست و خواهد بود.
۳- نکتهی پایانی طرح یک سؤال جدی است. کسانی که بحث همهپرسی و رفراندوم را هرازگاهی مطرح و دستاویز سیاسی میکنند، کدامیک از نظامات سیاسی مطلوب شما (مانند آمریکا، اروپا و سایر کشورها) سالی یکبار همهپرسی برگزار میکنند؟ آیا تاکنون از اربابان خود پرسیدید که آیا ایالت متحدهی آمریکا اجازهی میدهد که قانون اساسی خود را به رفراندوم بگذارد؟ قانون اساسی آمریکا در چه سالی تصویب شدهاست؟ چرا آمریکا هر سال در همهی موارد و مباحث رفراندوم برگزار نمیکند؟ آیا آمریکاییها اجازه میدهند برای استقلال ایالتهای پنجاه و یکگانهی آمریکا رفراندوم برگزار شود؟ آیا انگلستانی که برای شما مهد دموکراسی است، اجازه میدهد که استقلال برخی ایالات چسبیده به انگلستان به رفراندوم و همهپرسی گذاشته شود یا با آن مخالفت و مقابله میکنند؟
کدام نظام سیاسی اجازه میدهد که به کوچکترین بهانه در مسائل مختلف به رفراندوم و همهپرسی صورت بگیرد؟ وقتی یک نظام سیاسی ثابت و اثبات شد طبیعتاً در همراهی با آن همه کوشش خواهد کرد؛ البته ممکن است این نظام سیاسی عیبها و ایرادهایی داشتهباشد که باید با همفکری صاحبنظران و اندیشمندان در عرصههای مختلف برطرف گردند و نظام سیاسی را بهبود و پیشرفت بخشید.
سخن آخر اینکه: کسانی که رفراندوم و همهپرسی را مطرح میکنند، بهدنبال تغییر نظام سیاسی هستند و خلاصهی کلام آنها این است که نظام جمهوری اسلامی نباشد. اگر آنها بر این سخن اصرار دارند، روال آن مشخص است و باید از روال قانونی همهپرسی صورت گیرد؛ یعنی مسألهای مطرح شود و دوسوم از نمایندگان مجلس رأی دهند و بر برگزاری رفراندوم تأکید کنند. حالا اینکه مردم به تغییر نظام سیاسی رأی میدهند یا نه بحث دیگری است. این مسئله بیشتر یک جنگ ترکیبی روانی علیه جمهوری اسلامی و دستاوردهای نظام سیاسی جمهوری اسلامی است. ما رفراندوم را سال گذشته در مقابله با فتنه و فتنهگران دیدیم و حضور حماسی مردم در راهپیماییهای ۱۳ آبان، ۲۲ بهمن، روز قدس و بسیاری از عرصههایی که حضور مشارکت جدی مردم را در تأیید نظام و سیاستهای کلی نظام داشتیم و کسانی که همهپرسی را مطرح میکنند، دلسوزان نظام و انقلاب نبودند و عملکرد مثبتی هم نداشتند. بهعلاوه تجربهی تلخی هم دارند. معمولاً کسانی که سخن از همهپرسی میزنند، تجربهی خوبی در عرصهی مشارکت عمومی و سیاسی نداشتند و ما محصول آنها را در فتنهی ۸۸ و مقابله با رأی مردم و انتخابات و مشارکت مردم دیدیم.
سخن این افراد این است که اگر آنچه را که ما میگوییم و ما میپسندیم، مردم تأیید کردند پس مشارکت مردم مورد قبول است؛ اما اگر انتخابات و خواست مردم، خواست آنها و حزب آنها نبود طبیعتاً نظام را به دیکتاتوری متهم خواهند کرد.
#اسرار_سیاسی
#رفراندوم
#همه_پرسی
@Maktab_sadegh2
💥 آ شیخ حسن آقا روحانی ۸سال به سوریه نرفت!
🔻اسد به تهران آمد، ظریف استعفا داد!
🔹سهم ایران از بازار پر سود سوریه فقط ۳ درصد شد!
🔸میدان فدای دیپلماسی ذلت شد!
🔹تمام دنیا گفت بشار باید برود!
🔹اما در نهایت مقاومت پیروز شد.
و امروز رئیسی در کنار مردم سوریه جشن پیروزی این مقاومت را میگیرند
@Maktab_sadegh2