فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ظاهر این کلیپ شوخی است اما حکایت از یک واقعیت مهم در عرصه سیاست دارد!
و آن اینکه امروز دیگر حتی ایران لازم نیست جواب هارت و پورت امریکا را بدهد بلکه یمنی ها و لبنانی ها کفایت میکنند. ایران تحت لوای جمهوری اسلامی در این ۴۵ سال گروه های نیابتی متعددی را ساخته که ابرقدرت جهان حالا باید با آنها دست و پنجه نرم کند. تاریخ، هوشمندی و اقتدار خمینی و خامنه ای در صیانت از جهان اسلام و خاک ایران ثبت خواهد کرد.
@Maktab_sadegh2
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💥من هنوز مسلمان نیستم ولی اولین نمازمو خوندم و آخر نماز گریه کردم، هیچوقت چنین حسی نداشتم
گرایش بیش از پیش غربیها به اسلام
@Maktab_sadegh2
💥 ما ارزشی،
ولی شمایی که اینارو نمیبینی خیلی بیارزشی.
[حقوق بشر آمریکایی]
@Maktab_sadegh2
💥 1000 پزشک اسرائیلی از ارتش اشغالگر خواستند بیمارستان های غزه را بمباران کنند.
جنس این ۱۰۰۰ پزشک با جنس پزشک قاتل عجمیان فرقی نداره
#ولایتی
#پزشکیان
#طوفان_الاقصی
@Maktab_sadegh2
بسم الله
💥 اتفاقا جای اصلی تضارب آراء در رسانه ملی است.
⛔️دوستان لطفا به این موضوعات توجه کنید: «تضاد، دیالکتیک، اصل تاثیر و تاثر، مساله حرکت، رابطه حرکت و تضاد، عامیت و علت حرکت، نفی در نفی- گذار از کمیت به کیفیت!»
کسی که سوادش در فلسفه و کلام از ارشد بالاتر باشد به خوبی متوجه میشود که چه بار سنگینی در این موضوعات وجود دارد و پذیرش یا عدم پذیرش این موضوعات، چه اثری در ذهن انسان میگذارد؟!
⛔️ یا به این موضوعات توجه کنید: «آزادی، هرج و مرج، زورمداری» موضوعاتی است که انسان باید ساعت ها سخنان موافقین و مخالفین را بشنود تا تازه متوجه اصل موضوع بشود و سپس تصمیم بگیرد که کدام طرف بایستد؟ طرف اسلام؟ یا طرف مارکسیست؟
باورتون میشه روزگاری در این کشور و در رسانه ملی، این موضوعات و حتی تندتر از این موضوعات به طور رسمی و علنی برای همه پخش میشده؟ نه در دوران طاغوت! بلکه در سپهر انقلاب اسلامی!
مناظراتی ایدئولوژیک، با موضوعاتی سخت و خطرناک که یک طرف آن نورالدین کیانوری(نماینده حزب توده) و احسان طبری(نماینده مارکسیست در ایران) بود و طرف دیگرش آیتالله شهید بهشتی و آیتالله مصباح یزدی!
🔻شاید باورش خیلی سخت باشه و یا اصلا یه عده ای از دوستان قبول نکنند اما روزی روزگاری در رسانه ملی، سلسله جلساتی تحت عنوان «بحث آزاد» ضبط و پخش شد با حضور عبدالکریم سروش(که دیگه از آرا و نظراتش چیزی نگیم سنگینتریم!) با احسان طبریِ نماینده حزب توده و فرخ نگهدار نماینده و عضو شورای مرکزی سازمان فداییان خلق!!
🔻من فقط 15 سال سن داشتم(سال 78) که دیدم دو تا آخوند در تلوزیون حاضر شدند و دارند با هم بحث میکنند. جوری که قشنگ مشخص بود که همدیگر رو قبول ندارند اما در فضایی آرام و علمی، که من هشتاد درصد حرفاشون رو نمیفهمیدم، با هم بحث میکردند. یکیشون حجتی کرمانی و دیگری هم استاد مصباح یزدی! اصلا عشق من به استاد مصباح از همون شبها شکل گرفت که ایشون رو نه روی منبر و یا یک تریبون یک طرفه، بلکه در فضای مناظره و جدل دیدم.
👈 اینا را وقتی پخش میکردند که فقط ما دو تا نهایتا سه تا شبکه داشتیم و همه تلوزیون دوست بودند و فضای مجازی هم نبود و چشم و گوش مردم به تلوزیون و رادیو بودند. دقت کنید لطفا. در بهترین ساعت از شبانه روز! نه وقتی که همه خوابند.
🔻رفقا! ما این بودیم. نه کسی از حرف مخالف واهمه داشت و نه کسی به خودش اجازه میداد که سر و صدا بکنه و بگه «جای این صحبتا تو تلوزیون نیست» و «اگه روی عقاید بچه من تاثیر منفی بذاره مسئولیتش با کی هست؟» و «این بحثا رو بردارین ببرین تو حوزه و دانشگاه و بین خودتون بشینین بحث کنین» و «چرا باید به یه مشت ملحد و غرب زده تریبون بدید؟» و «اینا باید حذف بشن!» و «آی ملت چه نشستین که دارن دگراندیشان رو نشون میدن» و «ما این همه شهید ندادیم که اینا پاشن بیان تو رسانه ملی» و «ما حق نداریم رسانه رو در اختیار هر کسی قرار بدیم!» و «چرا دارین به ذهن مخاطب جهت دهی منفی میکنید!» و «اینا همش مغالطه میکنن و نمیذارن افراد درست فکر کنن!» و «شما با دعوت از اینا دارین روی شخصیت اینا صحه میذارین و اصلا جای اینا توی رسانه نیست» و «مگه مردم دروس پایه و حوزوی خوندن؟» و «مملکت مال حزبالهیهاست! نه مال اینا!» و ...
نه! بزرگان همه اینا رو بهتر از ما میدونستند اما فضا دادند که بیان حرفاشون رو بزنند! من وقتی دارم از عبدالکریم سروش و فرخ نگهدار و احسان طبری حرف میزنم، دیگه شما حساب کارو بکن تا دیگه از حضور آذری جهرمی و ابطحی و این سطح و مدل آدما غصه نخوری! تازه اونا با بیخ و اصل دین و فلسفه سیاسی اسلام مشکل داشتند اما اینا که فکر نکنم اصلا از این موضوعات سر دربیارن!
اتفاقا خیلی هم خوبه. من استثنائا به آقایان جلیلی و جبلی تبریک میگم و از این مدل کارها به اندازه خودم حمایت میکنم. کار خیلی خوبی کردند. لطفا بیشترش کنند و تحت تاثیر دوستانی که به هر دلیلی مخالف این رویه هستند، قرار نگیرند.
#توسعه_آستانه_تحمل
#تضارب_آراء
#جمهوری_اسلامی
#اندیشیدن
#رسانه_ملی
#شعور_مخاطب
#اسلام
#بحث_آزاد
@Maktab_sadegh2
💥 پاسخ مهاجرانی به انتقادات مولانا عبدالحمید از سید حسن نصرالله
🔹عطاالله مهاجرانی وزیر پیشین ارشاد نوشت: جناب شيخ الاسلام! احسنت بر شما كه دلسوز حماس و فلسطين و دشمن اسرائيل هستيد و منتقد سيد حسن نصرالله! حزب الله لبنان تا به حال بيش از پنجاه شهيد در مواجهه با ارتش اسرائيل داده اند. جنابعالى در زاهدان در دفاع از فلسطين مظلوم و عليه اسرائيل راهـپيمايى كنيد. همين حد انتظار مى رود!
@Maktab_sadegh2
6.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💥این ویدیو رو حتما ببینید !
عکسی که خیلی زود فراموش شد...🧐
💥تصاویر ورود پناهجویان یهودی به فلسطین که سال ۱۹۴۷، بعد از جنگ جهانی دوم با کشتی Theodor Herzl به بندر حیفا رسیدند.
👈🏻روی کشتی بنری نصب شده که گویای همه چیز هست...
@Maktab_sadegh2
💥رشد
✅هیچ کس نمیتواند به تو #رُشد بدهد . این تو هستی که در هر #موقعیتی میتوانی رشد کنی و یا #خسارت ببینی . گیرم تو در کنار #رسول باشی و یا همراه فاطمه ، این درست که اینجا زمینه بهتر است ولی این هم هست که تکلیفِ #بیشتری از تو میخواهند در هر حال این زمینه ها مهم نیستند ، وضعیتی که تو می گیری و اطاعتی که تو خواهی داشت ، تو را بالا می برد و یا پایین می آورد... رُشد ما در گرو همین اطاعت و تقوا ، همین عبودیت است ؛ یعنی اینکه در هر موقعیتی #تکلیفمان را بیاوریم و اسیر موقعیتهای خوب و یا بد نباشیم .
📚 صراط ، علی صفایی حائری ، صفحه ۱۶۳ و ۱۶۴.
@Maktab_sadegh2
💥لقمه
🔅#مولوی نکاتی ناب و دقیق درباره آثار معرفتی و معنوی، #لقمه حلال یا حرام دارد.
👈در جایی به طور کلی رابطه میان لقمه و اندیشه را چنین بیان میکند:
لقمه، تخم است و بَرش، اندیشهها
لقمه، بحر و گوهرش اندیشهها
👈و در جایی هم تأثیر لقمه حرام در شکلگیری رذایل اخلاقی و معرفتی را چنین ترسیم میکند:
چون ز لقمه تو حسد بینی و دام
جهل و غفلت زاید، آن را دان حرام
🔅از آثار وضعی لقمه حرام آن است که اساساً میل به شنیدن سخن حق را در انسان میمیراند. لقمه حرام دریچههای درک و فهم را میبندد و به همین دلیل مولد جهل و غفلت در آدمی است.
👈«مُلِئَتْ بُطُونُكُمْ مِنَ الْحَرَامِ وَ طُبِعَ عَلَى قُلُوبِكُم؛ شکمهای شما از حرام پر شده است و (در نتیجه) بر دلهایتان قفل زده شده است» و راه فهم و درک بر روی شما بسته شده است.
🔅مولوی در جایی دیگر از مثنوی، به بیان تأثیرات معنوی و معرفتی لقمه حلال پرداخته و میگوید:
لقمهای کآن نور افزود و کمال
آن بود آورده از کسب حلال
×××
علم و حکمت زاید از لقمه حلال
عشق و رقت آید از لقمه حلال
🔅و بالاخره اینکه لقمه حلال، آثار اجتماعی و عرفانی هم دارد: عشق به آدمیان و میل به خدمت به آفریدگان و تعالیجویی و عزم رفتن به سوی جانان از دیگر آثار و برکات لقمه حلال است:
زاید از لقمه حلال اندر دهان
میل خدمت، عزم رفتن آن جهان
@Maktab_sadegh2
🦠ویروس شبهه:
💥 جلوی ویروس شبهه را تنها با فلسفه الهی میشود گرفت ؛حوزههای علمیه، اگر خدای ناکرده محققانه و عالمانه حرکت نکنند، نه تنها ملت انبیا را حفظ نخواهند کرد، که نحله خواهند آورد. تنها مرکزی که از جعل نحله جلوگیری میکند و به دفاع از ملت برمیخیزد، حوزه علمیهای است که مسلح به سلاح برهان عقلی و دلیل نقلی معتبر باشد.
علامه #جوادی_آملی:
✅با انقلاب اسلامی ایران به رهبری #امام_خمینی رحمة اللّه علیه، ضرورت آشنایی با بسیاری از علوم اسلامی که فلسفه نیز از آنهاست، آشکار شد.
✅به عنوان نمونه میتوان چنین اشاره نمود که دفتر تبلیغات اسلامی کتابی را ترجمه کرده بود و نسخهای از آن را برای ما فرستاد، تا پاسخ داده شود.
گفتند:
از این اثر ۵۰ نسخه برای خواص فرستاده شده تا پاسخ دهند. اگر این کتاب منتشر بشود و پاسخی به آن داده نشود، شما شرعاً مسئولید.
✅من آن کتاب را خواندم و دیدم که از صدر تا ساقه پر از شبهه نسبت به دین است. بعضی از کارهای حوزویام را تعطیل کردم و دوستان خصوصی را برای تبیین براهین اثبات خدا و ردّ این کتاب دعوت کردم.
طولی نکشید که معلوم شد که بازار، نه تنها از این کتاب پر شده، که چند کتابِ شبهه دیگر نیز تدوین شده و به بازار آمده است. دفتر محترم تبلیغات احتمال نمیداد که شبهات موجود در کتاب مزبور به این زودی فراگیر شود. در حالی که دشمن در کمین بوده و هست.
✅#فلسفه_دین #جان_هیک و دهها کتاب دیگر که پر از شبهه درباره دین است، به بازار عرضه شد.
این ها منتظر بودند جنگ تمام شود و امام ارتحال کند تا تهاجم فرهنگی و مذهبی خود را شروع کنند.
✅مستحضرید که نمیشود دین را با صِرفِ دستورالعمل و اخلاق نگه داشت؛ زیرا شبهه یک ویروس است. با اخلاق نمیشود جلوی ویروس را گرفت.
✅جلوی ویروس شبهه را تنها با فلسفه میشود گرفت. فلسفه، هم قدرت جذب دارد، هم قدرت دفع. خطر این شبههها و ویروسها پیدایش نحله است.
✅بیان مطلب این است که شما ملل و نحل ابن حزم را که میبینید، دو جلد است. ملل و نحل شهرستانی هم دو جلد است. یک بخش ملل و یک بخش نحل. ملل را انبیا آوردهاند و نحل را شبههافکنان، در برابر انبیا آوردهاند. پارهای از نحلهها، علمی است و صبغه نظر دارد. خیلی از این ها سابقه مذهبی دارد.
✅حوزههای علمیه، اگر خدای ناکرده محققانه و عالمانه حرکت نکنند، نه تنها ملت انبیا را حفظ نخواهند کرد، که نحله خواهند آورد. تنها مرکزی که از جعل نحله جلوگیری میکند و به دفاع از ملت برمیخیزد، حوزه علمیهای است که مسلح به سلاح برهان عقلی و دلیل نقلی معتبر باشد.
👈نقل از حوزه علمیه تمدنساز.
@Maktab_sadegh2