🇮🇷🇵🇸
﷽
🖼 رئیس ستاد انتخابات: بیش از ۶۱ میلیون نفر میتوانند در #انتخاباتِ ۱۱ اسفند رای بدهند.
🍃🌹🍃
#روشنگری | #انتخابات_مجلس
#مکتب_سلیمانی
#قرارگاه_روشنفکری_مکتب_سلیمانی
@Maktabsoleimani313
12.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥اگر میخواهید بدانید که با شرکت در #انتخابات چگونه به رفع تحریم ها کمک میکنید، حتما این سه دقیقه را گوش کنید
🇮🇷🇮🇷🇮🇷
🔸دعای فرج
إِلٰهِى عَظُمَ الْبَلاءُ، وَبَرِحَ الْخَفاءُ، وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ، وَانْقَطَعَ الرَّجاءُ، وَضاقَتِ الْأَرْضُ، وَمُنِعَتِ السَّماءُ، وَأَنْتَ الْمُسْتَعانُ، وَ إِلَيْكَ الْمُشْتَكىٰ، وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخاءِ .اللّٰهُمَّ صَلِّ عَلىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ أُولِى الْأَمْرِ الَّذِينَ فَرَضْتَ عَلَيْنا طاعَتَهُمْ، وَعَرَّفْتَنا بِذَلِكَ مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنّا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَرِيباً كَلَمْحِ الْبَصَرِ أَوْ هُوَ أَقْرَبُ .يَا مُحَمَّدُ يَا عَلِىُّ، يَا عَلِىُّ يَا مُحَمَّدُ اكْفِيانِى فَإِنَّكُما كافِيانِ، وَانْصُرانِى فَإِنَّكُما ناصِرانِ .يَا مَوْلانا يَا صاحِبَ الزَّمانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، أَدْرِكْنِى أَدْرِكْنِى أَدْرِكْنِى، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السّاعَةَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، يَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِينَ بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطَّاهِرِينَ.
#سلام_امام_زمانم
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
#مکتب_سلیمانی
#قرارگاه_روشنفکری_مکتب_سلیمانی
@Maktabsoleimani313
7.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کسانی که می گویند رای بدهید کسانی که می گویند رای ندهید.
🔸همه ۱۱ اسفند میآییم...
#انقلاب_مردم
#بهمن_جاویدان
🔰 حرف روز
💢 رهزنان انتخاب عقلانی
«انتخابات» به مرحله حساس رقابت نامزدها رسیده است و هر کس تلاش خواهد کرد تا گزینه مورد نظر خود را از میان کاندیداها انتخاب کند و در نهایت نام او را چند روز دیگر در ۱۱ اسفند در صندوق رأی بیندازد. در این میان، انتظار میرود این انتخاب یک انتخاب عقلانی باشد، اما در مسیر انتخاب عقلانی، دامها و راهزنانی پنهان هستند که اجازه رسیدن به هدف را به رأیدهندگان نمیدهند که نسبت به آنان باید هوشیار بود.
1️⃣ اولین آفت در این مسیر میل افراد به «تقلید و پیروی کورکورانه» است؛ چراکه انتخاب عقلانی دردسرهایی دارد، از جمله آن وقت گذاشتن برای تحقیق و بررسی و تلاش برای شناخت نامزدهای انتخاباتی است. این هزینهای است که اغلب افراد از آن اکراه دارند و ترجیح میدهند که در این مسئله تقلید کنند.
2️⃣ راهزن دیگر هوشمندی در رأی دادن، نشناختن معیارها و شاخصهای گزینه مطلوب است. بهترین معیار در این زمینه رجوع به رهنمودها و توصیههایی است که بزرگان مورد اعتماد جامعه در اختیار ملت و تودهها قرار دادهاند که در رأس آنان رهبر معظم انقلاب اسلامی قرار دارد.
3️⃣ یکی دیگر از موانع انتخاب مطلوب، تکیه بر یک مؤلفه و بیتوجهی به شاخصههای دیگر نامزد اصلح است. نتیجه این رویکرد، انتخاب گزینهای است که شاید ویژگی برجستهای داشته باشد، اما فاقد حد مطلوب شرایط دیگر خواهد بود. به واقع، باید تلاش کرد تا به همه شرایط توجه شود و از نگاه تکبعدی به نامزدها پرهیز کرد.
4️⃣ غلبه احساسات و عواطف، راهزن دیگری است که مسیر عقلانیت انتخابات را ناکام خواهد گذاشت. متأسفانه، شور و هیجانات رقابتهای انتخاباتی آنقدر بالا میگیرد که گامهای تعقل در نیمه راه رها میشود و احساسات و حب و بغضها بصیرت و انتخاب آگاهانه را از آدمی سلب میکند.
5️⃣ دوقطبی شدن فضای انتخابات، بستری آلوده است که زمینه را برای حذف عقلانیت از صحنه انتخابات فراهم خواهد کرد. با دوگانه شدن فضای انتخابات و سیاه و سفید شدن نامزدها، دیگر معیارها و ملاکهای واقعی سنجش کنار میرود و شاخصها و مؤلفههای ساختگی و غیر واقعی، معیار گزینش افراد خواهد شد. این در حالی است که معمولاً تفاوت گزینهها آنقدر زیاد نیست که یکی را کاملاً صالح و دیگری را فاسد دید، یکی را منجی و دیگری را ویرانگر!
🗯توجه به این موانع و عبور از آنها، نویدبخش انتخاباتی معقول و هوشمندانه خواهد بود که رأیدهنده در آن بر حجت شرعی خود عمل خواهد کرد و نتیجه آن نیز انتخاب فردی کارآمد و شایسته خواهد بود.
✍️ #مهدی_سعیدی
کانال مکتب سلیمانی
#مکتب_سلیمانی
#قرارگاه_روشنفکری_مکتب_سلیمانی
@Maktabsoleimani313
🔰 گزارش روز
♻️ اتحاد؛ ناکامی حکومتهای سابق و ارمغان جمهوری اسلامی
در دیدار مردم آذربایجان شرقی با رهبر فرزانه انقلاب، معظمله فرمودند: «ما با ید واحده بودن مبارزه کردیم، با ید واحده بودن پیروز شدیم، با ید واحده بودن تا حالا ادامه دادیم، باید بعد از این هم با ید واحده بودن حرکت کنیم اختلافات سلیقهای و سیاسی و این حرفها نباید در وحدت ملی ملت ایران در مقابل دشمنان تأثیری بگذارد.» ایجاد «ید واحده» مسئلهای است که حکومتهای گوناگون در آن ناکام ماندند. در دوران قاجار، حتی خدمات اجتماعی نیز باعث همدلی و اتحاد مردم و حکومت نمیشد؛ چنانکه «یِرواند آبراهامیان» تاریخنگار ایرانیـ آمریکایی، در کتاب «ایران بین دو انقلاب» میآورد: «احداث جاده برای روستاییان خوشایند نبود و جایی که جاده احداث میشد، روستاییان فرسخها دورتر از آنجا ساکن میشدند؛ چرا که جاده، مسیر را برای حضور مأموران مالیات هموار میکرد.»
در زمان پهلوی اول، کلاه پهلوی و در پهلوی دوم ایجاد حزب رستاخیز همگی تلاشی برای ایجاد اتحاد و همدلی میان ملت و حکومت بود، اما هیچ یک نتیجه مثبتی نداشت. در مقابل، شخصیت انقلابی امام خمینی(ره) چنان اتحادی را میان اقشار گوناگون مردم ایجاد کرد که برای پهلوی و همپیمانانش باور کردنی نبود. در جریان حمله مأموران سفاک پهلوی به مدرسه فیضیه و تخریب آن در فروردین ۱۳۴۲، در بانک صادرات تهران شعبه لالهزار نو حسابی به شماره حساب ۱۰ بانک صادرات به نام امام افتتاح شد و از این طریق بازاریان در کنار روحانیون مشارکت کم نظیری را از خود برای کمک به مدرسه فیضیه به نمایش گذاشتند. در ادامه ظلمهای پهلوی شاهد وقایعی، همچون قیام ۱۵ خرداد بودیم که همگی بیانکننده اتحاد مردمی به گرد علما و روحانیون بود. در واقع این همان برگ برندهای بود که سلاطین نتوانسته بودند به آن دست یابند.
نمودهای این اتحاد و همدلی، دیدارهای امامین انقلاب با اقشار گوناگون مردمی، راهپیماییها و نیز انتخاباتهای متعدد در این ۴۵ سال بوده است. از اینرو اکنون که نزدیک به ایام انتخابات است، بیش از پیش شاهد هجمههای دشمنان برای کاهش مشارکت هستیم، از ابتدای امسال شبکههای معاند کلیدواژه مشارکت ۳۰ درصدی را مطرح کردند و برنامههای اختصاصی را صرفاً برای ایجاد پویشهای عدم مشارکت در انتخابات اجرا کردند و در ادامه این فضاسازیها شاهد انفجار تعمدی لوله گاز بروجن، هک سامانه مجلس و انتشار فیشهای دستکاری شده نمایندگان مجلس بودیم که همگی تکمیلکننده یک جورچین بودند. دشمن به خوبی فهمیده است که در برهههای مختلف، از قبیل انقلاب، جنگ تحمیلی، عبور از فتنهها، کرونا و... فرهنگ مواسات، همدلی و اتحاد عامل عبور از این گردنهها بوده است، از این رو توپخانه خود را به سمت مشارکت مردمی گرفته است. بنابراین، مشارکت حداکثری باطلالسحر نقشههای دشمن خواهد بود.
✍️ #محمد_حکیمی
کانال مکتب سلیمانی
#مکتب_سلیمانی
#قرارگاه_روشنفکری_مکتب_سلیمانی
@Maktabsoleimani313
⭕️ سربازان گمنام و سنگرهای خالی
🔹روزهای نزدیک به میلاد امام عصر (عج) را هفته بزرگداشت سربازان گمنام امام زمان نامیده اند و به همین مناسبت از خدمات«واجا»به نظام اسلامی تقدیر می کنیم .
🔹 مثل روز روشن است که طی سالهای ۱۳۸۸ تا امروز چند سرویس اروپایی در طرحی هماهنگ (و با محوریت سرویس فرانسه) خط نفوذ سنگینی روی سینما و تئاتر ایران ایجاد و بخش عمده ای از اهالی سینما(از پدرخوانده های گردن کلفت و برخی تهیه کننده های قلچماق گرفته تا تعدادی از عوامل مختلف هنری و ..) را زیر چتر خود گرفته اند و در عمل زمام سینما و تئاتر(و تا حدود قابل توجهی محصولات نمایشی سیمای ج.ا.ا) را به دست آورده و با این ابزار به اجرای سناریوهای ضد امنیتی خود علیه«وحدت ملی و باورهای اعتقادی» جامعه ایران مشغولند.
🔹 اما این خطر بزرگ به علل مختلف در چشم جامعه اطلاعاتی ما کوچک جلوه کرده و عملا سنگر از وجود سربازان و دیدبانان خالی مانده و دشمن با فراغ بال از این رخنه گاه مشغول زدن ضربات اساسی به پیکره انقلاب و جمهوری اسلامی است!!
🔹 متأسفانه چند سالی است که این مهم را گوشزد کردیم و جز غفلت و تعلل دستگاههای اطلاعاتی چیزی ندیدیم !
امیدواریم حاج آقا خطیب به این پرونده ورود جدی کنند تا هنرهای تصویری و نمایشی مملکت بیش از این جولانگاه گرگهای غربی نباشد!
▪️ساخت فیلمهای سینمایی بدون مجوز( مثلا نمونه های فوق)در ایران نمونه کوچکی از سناریوهای فوق الذکر است!
▪️متاسفانه وزارت ارشاد دولت سیزدهم درحدواندازه برخورد با این روند خطرناک و ضد امنیتی ظاهر نشده و به همین دلیل، مخاطب این متن قرار نگرفته است!
👤دکتر کوشکی
@Maktabsoleimani313
🍃🌹🍃
⁉️مجلس یازدهم در راستای تسهیل صدور مجوزهای کسبوکار و افزایش اشتغال چه اقداماتی انجام داده است؟
🔹اگر اقتصاد پویا باشد، اشتغال نیز فراهم میشود. بنابراین، مجلس برای حل این مشکل، قوانین زیرساختی و راهبردی همچون جهش تولید دانشبنیان، جهش تولید مسکن، تسهیل صدور مجوزهای کسبوکار را تصویب کرد؛ اما میتوان گفت مهمترین قدم مجلس یازدهم در حوزۀ اشتغالزایی، تصویب قانون تسهیل صدور مجوزهای کسبوکار بود که رانتها و امضاهای طلایی را از بین برد و به انقلابی در صدور مجوزهای کسبوکار منجر شد. گفتنی است، طی یک سالی که از اجرای قانون میگذرد، حدود یکمیلیون مجوز از طریق درگاه ملی مجوزها صادر شده است.
🔸مجلس یازدهم در تبصرۀ 18 قانون بودجه سنواتی اعتبار ویژهای برای اشتغالزایی در نظر گرفت که روند رشد سالانه این بودجه نشان از تأثیرگذاری آن در شاخص رشد اشتغال دارد. این مجلس در سال 1400 مبلغی حدود 20 همت(هزار میلیارد تومان)، سال 1401 حدود 100 همت و در سال 1402 حدود 180 همت برای این کار مصوب کرد که طبق قانون باید مستقیماً بدون دخالت خزانهداری بهحساب استانها واریز و در حوزۀ اشتغالزایی بهرهبرداری شود.
🔹همچنین مجلس در بودجۀ 1402، اعتبار ویژهای برای احیای کارخانههای تعطیلشده اختصاص داده و در جریان بررسی برنامۀ هفتم توسعه، درگاه ملی مجوزها و اصلاح نظام وثیقهگذاری مورد تأکید و توجه مجدد مجلس قرار گرفت. بر این اساس، در طول برنامۀ هفتم صدور هر نوع مجوز کسبوکار و استعلام آن صرفاً باید بهصورت غیرحضوری انجام شود. گزیده برخی مصوبات مهم مجلس یازدهم در لایحه بودجه 1402 در راستای ایجاد اشتغال و حمایت از تولید عبارتند از؛
🔻۱) کاهش هفت واحد درصد نرخ مالیات واحدهای تولیدی؛
🔻۲) معافیت مالیاتی کسبوکارهای مجازی فعال در بسترهای داخلی؛
🔻۳) تکلیف امهال سهساله تسهیلات کشاورزی خسارتدیده از حوادث غیرمترقبه؛
🔻۴) بلامانع شدن کاشت زمینهای کشاورزی مورد اختلاف با منابع طبیعی از سوی کشاورزان تا زمان تعیین تکلیف.
#پرسمان_انتخابات۱۴۰۲
#مکتب_سلیمانی
#قرارگاه_روشنفکری_مکتب_سلیمانی
@Maktabsoleimani313