🔴شـهـید رئیسـی در روزهای مناظــره؛ #روزه میگرفت
🔻حجت الاسلام والمسلمین حاجابوالقاسم دولابی، رئیس مرکز ارتباطات دولت و روحانیت در یادواره شهیدان خدمت:
⬅️شهید رئیسی از لحاظ عبادی زبانزد بود و حتی در روزهای مناظره انتخاباتی روزه می گرفت چراکه روزه موجب مراقب انسان و برخورداری حالت معنوی میشود تا بیاخلاقی انجام ندهد.
⬅️در آخرین جلسه هیئت دولت توصیه کرده بود که در بعضی مسائل باید سکوت کرد با آن که فشارهای وجود دارد و می گفتند وقتی هجمهای می شود یاد شهید بهشتی میافتم و سکوت میکنم تا موحب برهمزدن اتفاق جمعی در کشور نشوم.
⬅️شهید رئیسی می گفت: در مواقع اختلافات سیاسی مردم نظام را می بینند و این دولت و آن دولت را نمی بینند، لذا بنده وارد تخریب دولت های قبلی نمی شوم.
⬅️مشکلات دهه نود به خاطر نگاه به غرب بود نه با ارتباط با غرب، چراکه به سبب وابستگی به غرب پالسهای ضعف فرستاده میشد در نتیجه از سوی دولتهای غربی فشارهای بیشتری را برای ملت ایران می آوردند.
⬅️در این دولت بیکاری را به زیر ۸ درصد رسید که این رقم نسبت به سی سال قبل سابقه ندارد.
🇮🇷🇵🇸
﷽
🏴 برخی از دستاوردهای دولت شهید رئیسی
▪️◾️▪️
#سیدالشهدای_خدمت | #شهید_جمهور
🇮🇷🇵🇸
﷽
🏴 #اخلاق_انتخاباتی در کلام #امامخامنهای مدظلهالعالی
◾️◼️◾️
▪️نامزدهای انتخاباتی به یکدیگر اهانت نکنند؛ خب، جنابعالی نامزد هستید، معتقدید که آدم صالحی هستید، آدم برجستهای هستید؛ بسیار خوب، از خودتان هرچه میخواهید تعریف کنید بکنید امّا به رقیبتان اهانت نکنید، به رقیبتان تهمت نزنید، از رقیبتان غیبت هم نکنید؛ تهمت و افترا یعنی نسبتی بدهید که واقعیّت ندارد، [امّا] غیبت یعنی نسبتی بدهید که واقعیّت دارد؛ غیبت هم نباید بکنید. بنابراین این هم یک وظیفه است و یک معیار است برای سلامت انتخابات.
#انتخابات | #شهید_جمهور
🆔 کانال مکتب سلیمانی
#مکتب_سلیمانی
#قرارگاه_روشنفکری_مکتب_سلیمانی
@Maktabsoleimani313
📌🍃
🍃
•[ #اطلاعیه | #نشست_تخصصے_بصیرتے ]•
🛑 #پخش_زنده (گفتگوی تصویری)
💠 پنجمین نشست تخصصی بصیرتی سال ۱۴۰۳
🔰ویژه هادیان، نخبگان، خانواده ها، وابستگان، ادمینها، سرشبکههای ثامن، عموم بسیجیان و...
💢 موضوع:
«ضرورت مشارکت حداکثری در انتخابات»
👤 سخنران:استاد دکتر سهیل احمدی
«استاد دانشگاه، کارشناس و تحلیلگر مسائل سیاسی»
🕒 زمان: شنبه 26 خرداد ماه ۱۴۰٣
ساعت 17:15
🔻شرکت از طریق لینک کانال مجازی 👇
🌐 https://rubika.ir/samen_razavi
♻️ رسانه باشید!
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🆔 کانال مکتب سلیمانی
#مکتب_سلیمانی
#قرارگاه_روشنفکری_مکتب_سلیمانی
@Maktabsoleimani313
16.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 شهید جمهور، آیت الله رییسی درباره محمدباقر قالیباف چه گفتند؟
32.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷 نظر رهبر معظم انقلاب در خصوص سوابق وکارنامه آقایان دکتر قالیباف و دکتر جلیلی …
-----------------
🔺لینکدین به قابلیتهای هوش مصنوعی جدیدی برای پیداکردن شغل و ساخت رزومه مجهز شد
🔹طبق توضیحات لینکدین، با یکی از این ابزارها کاربران میتوانند از طریق دستورات متنی به جستجوی شغل موردنظر خود بپردازند. «تومر کوهن»، مدیر محصول لینکدین در این پست از دستور «یک کار بازاریابی ریموت در دیترویت برای من پیدا کند که حداقل ۱۱۰ هزار دلار درآمد داشته باشد» بهعنوان یک مثال یاد کرده است.
🔹«روهان راجیو» در این پست میگوید که میتوان یک رزومه آپلود کرد، بازخورد آن را از هوش مصنوعی گرفت و سپس بهصورت تعاملی کار ویرایشها را انجام داد.همچنین مشترکین سرویس پریمیوم لینکدین میتوانند با هوش مصنوعی یک معرفینامه بسازند
چمنکاری مصنوعی یا "Astroturfing"؛ تصویری ساختگی از حمایت یا مخالفت جمعی در فضای مجازی
کاربری ادعا میکند که قصد دارد گوشی آیفون خود را به دلایل شخصی به صورت رایگان به فرد دیگری بدهد. برای اینکار از کاربران میخواهد تا شماره ملی خود را برای قرعه کشی در کامنتها بنویسند.
حال با نگاهی به نظرات زیر پست، با تعجب تعدادی از کاربرانی را میبینم که شماره ملی خود را نوشتهاند و حتی به نوعی از فرد صاحب پست، قدردانی و تشکر کردهاند.
در حقیقت این همان موضوع مورد اشاره یعنی "چمنکاری مصنوعی" است.
حالا تعدادی از هم تیمیهای فرد کلاهبردار یا اکانت ناامن، برای موجه و درست جلوه دادن این حرکت و ترغیب و تشویق سایر کاربران به این کار، از تکنیک کلاهبرداری و حقهبازی موسوم به Astroturfing یا "چمنکاری مصنوعی" استفاده کرده و برای نوشتن شماره ملی یا.... وارد همکاری با هم تیمی و همکار خود شدهاند.
در این روش وقتی اکانت اصلی درخواست اطلاعات میکند(مانند: کد ملی، رنگ چشم، چهار رقم آخر شماره تلفن، شماره شناسنامه، نام دانشگاه، خیابان ....) چند اکانت همکار با هماهنگی به این در خواست پاسخ داده و وارد میدان میشوند ؛ به این ترتیب بقیه را نیز ترغیب و تشویق برای وارد شدن به این بازی میکنند.
مثالی دیگر:
اکانت ناامنی با انتشار یک لینک مشکوک و حاوی جاسوسافزار، ادعا میکند که یک فیلترشکن امن و بدون قطعی را در اختیار آنها میگذارد!
بعد از دقایقی، هم تیمیهای این اکانت ناامن، به صورت سیستماتیک و گروهی با انواع اکانتها با گرایشات سیاسی متفاوت، وارد بازی میشوند:
- من استفاده کردم، عالی بود!
-دستت درد نکنه، خیلی فیلترشکن خوبیه!
- کارت همیشه درسته!
- وااای، تو این وضعیت داغون اینترنت، انتظار نداشتم کار کنه!
مکانیسم روانی روش چمنکاری مصنوعی به این صورت است:
۱- تأیید اجتماعی: انسانها بطور طبیعی به دنبال تایید و پذیرش اجتماعی هستند. وقتی افراد متوجه میشوند که یک ایده یا محصول از سوی تعداد زیادی از افراد پشتیبانی میشود، احتمال بیشتری دارد که آن را معتبر و قابل قبول بدانند.
۲- اثر دنبالهروی: افراد تمایل دارند در رفتارهایی که میبینند دیگران انجام میدهند، دنبالهرو باشند، بهویژه زمانی که در مورد چگونگی رفتار یا انتخاب نامطمئن هستند.
۳-تأثیر تکرار: تکرار یک پیام میتواند به افزایش قدرت و اعتبار آن کمک کند. افراد بیشتر به پیامهایی اعتماد میکنند که بارها و بارها میشنوند یا میبینند.
۴- همسویی با هویت یا باورهای فردی و سیاسی: گاهی اوقات با استفاده از پیامها یا تاکتیکهایی که به طور خاص برای جلب توجه و حمایت از افراد با هویتها یا باورهای خاص طراحی شدهاند، انجام میشود.
🔺 خشم کاربران ایرانی از کشف شبکه سوء استفاده جنسی از کودکان در تلگرام
🔹 انتشار تصویری از چت یک گروه تلگرامی طی روزهای اخیر که در آن نحوه سوء استفاده جنسی از کودکان را به اعضای گروه آموزش میداد و آنها را ترغیب به این کار میکرد، خشم عمومی کاربران ایرانی را در شبکههای اجتماعی در پی داشته است.
https://www.citna.ir/node/295876