وقتى كه #پرستارى و فقط ده دقيقه
براى #مادر بودن زمان دارى💕
#خداقوت_کادر_پرستاری
#باهم_کرونا_را_شکست_میدهیم
#بیدارباش
🆔@Maktabsoleimani313
10.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #نقد_برجام
📢 #نبویان_نماینده_مجلس :
🔸 مذاکرات دولت؛ انتخاباتی است ...
🔸 ظریف و تیم مذاکره کننده برجام را نخوانده بودند ...
#روشنگری
#نشستهای_بصیرتی
#برجام
#مطالبه_گری_از_دولت
#کارآمدی
#دولت_پیرمردهای_ناکارامد
#ناکارآمدی_اصلاحطلبان
#بیدارباش
🆔 @Maktabsoleimani313
«مِنَ المُؤمِنینَ رِجالٌ صَدَقوا ما عاهَدُوا اللَّهَ عَلَیهِ فَمِنهُم مَن قَضى نَحبَهُ وَمِنهُم مَن یَنتَظِرُ وَما بَدَّلوا تَبدیلًا» احزاب/23
🏴پیام تسلیت نماینده ولی فقیه در سپاه در پی عروج شهادت گونه سردار سید محمد حجازی
🖊خانواده محترم شهید سردار عزیز برادر حجازی«رحمهالله علیه»
سلام علیکم بما صبرتم فنعم عقبی الدار
عروج سردار فرهیخته و جانباز سرافراز اسلام سردار شهید حجازی موجب تأثر و تألم خاطر فراوان گردید
آن انسان مخلص حیات کوتاه اما پربرکت خویش را وقف انقلاب و نظام مقدس جمهوری اسلامی نمود و پس از مجاهدت های فراوان در دوران دفاع مقدس و بعد از آن با بر عهده گرفتن مسئولیت های خطیری همچون فرماندهی نیروی مقاومت بسیج، ریاست ستاد مشترک سپاه، جانشین فرماندهی کل سپاه ،معاون آماد، پشتیبانی و تحقیقات صنعتی ستاد کل نیروهای مسلح، حضور چشمگیر در جبهه مقاومت و جانشینی نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به آرزوی دیرین خود رسید.
شهید حجازی، انسانی بزرگوار، وارسته، ولایتمدار، مخلص و متواضع بود و باقلبی آکنده از عشق به اهل بیت عصمت و طهارت«علیهم السلام» با نائل آمدن به فیض عظمای شهادت مصداق آیه شریفه "مِنَ المُؤمِنینَ رِجالٌ صَدَقوا ما عاهَدُوا اللَّهَ عَلَیهِ فَمِنهُم مَن قَضى نَحبَهُ وَمِنهُم مَن یَنتَظِرُ " قرار گرفت و افتخار "عِندَ رَبِّهِم يُرزَقون" را نصیب خود کرد.
اینجانب ضمن اظهار همدردی، شهادت این بنده مخلص خدا را به فرمانده معظم کل قوا«مدظله العالی»، خانواده محترم، بستگان، آحاد همرزمان در سپاه اسلام و جبهه مقاومت تسلیت عرض نموده و امیدوارم، حضرت حق، آن سردار ولایتمدار را به پاس خدمات خالصانه و مجاهدت های صادقانه در نعیم مقیم و در جوار همرزمان شهیدش از خوان رحمت واسعه خویش بهره مند گرداند.
✅عبدالله حاجی صادقی
نماینده ولیفقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
✅ بصیرت
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷www.basirat.ir
🔴 آمریکا قصد #لغو یک جای تحریم ها را ندارد
🔻منبع خبری پرستیوی در وین:
🔹️ در مذاکرات دستورالعمل آمریکا صرفا تعلیق تحریمها و نه لغو کامل آنهاست و در صورت رفع برخی تحریمها، آمریکا قصد دارد آنها را در بازههای ۱۲۰ روزه و ۱۸۰ روزه تمدید کند.
🔹 آمریکا صرفا با یک بازه زمانی کوتاه مدت یک هفتهای برای راستیآزمایی موافقت کرده که در آن بصورت نمادین چند تراکنش انجام شود و راستیآزمایی معقول و لازم که برای معاملات نفتی حداقل ۳ تا ۶ ماه است تاکنون پذیرفته نشده است.
🔹 قصد آمریکا ازعدم لغو کامل تحریمها و اکتفاء به رفع موقت برخی از تحریمها صرفا بازگشت به برجام است تا بتواند از امکان مکانیسم ماشه علیه ایران استفاده کند.
🔹 در صورت پذیرش مکانیسم رفع مرحلهای تحریمها و یا تمدید بیاثر شدن آنها در بازههای زمانی ۱۲۰ روزه و ۱۸۰ روزه علاوه بر شرطی شدن اقتصاد ایران، آمریکا خواهد توانست با گروگان گرفتن این موضوع، برجام ۲ و ۳ را به ایران تحمیل کند.
【 #مکتب_سلیمانی : آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند】
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔺اگر تحلیل راهبردے میخوانید
🔻اگر سرخط تحلیلے میخواهید
🆔 @Maktabsoleimani313
#ایتا #تلگرام
⭕️دو خصوصیت مهم آمریکاییها در مذاکره
🔹 آمریکاییها در مذاکره با کشورهای خارجی حتی ایران، دو ویژگی مهم دارند:
1️⃣ در هر گفتگویی تمام جوانب و ابعاد موضوع مورد مذاکره را با دقت و تأمل میسنجند.
🔸 اینکه در مذاکرات سیاسیشان تیمی متشکل از همه نوع متخصص از دیپلمات گرفته تا مورخ و روانشناس و جامعهشناس و غیره را با خود همراه کرده و پشت میز مذاکره میآورند به خوبی گویای ویژگی مورد اشاره است.
2️⃣ در هر گفتگویی فقط به تعمیق طولی و ارضی و تأمین حداکثری منافع ملیشان فکر میکنند و تا نیل به آن هم هیچ عجلهای نمیکنند.
🔹 چنان با صبر و حوصله مذاکره میکنند طوری که طرف مقابل بعضاً خسته و کلافه شده و تن به درخواستهایشان بدهد.
🔸 در هر گفتگویی با دولت آمریکا باید این دو خصوصیت مهم را مد نظر داشت. آمریکاییها اجازه نمیدهند کشورهای دیگر از چهارچوب مذاکره با این کشور به عنوان فست شارژ استفاده کنند.
@Maktabsoleimani313
🔻محبعلی مدیرکل پیشین خاورمیانه وزارت امور خارجه
🔹(درباره پیش نویس کمیسیون مشترک برجام)با توجه به پیچیدگی امر و این که نوع تحریم هایی که باید آمریکایی ها برای بازگشت به برجام بردارند تعداد زیادی است و اینکه چه تحریم هایی باید برداشته شود این طور به نظر می رسد باید روی کاغذ بیاید که بعداً اختلافی بر سر آن نباشد و همینطور اقداماتی که ایران برای بازگشت به برجام و اجرای تعهدات خود باید انجام دهد. چون اقدامات متعددی است و تناسب اینها با هم اهمیت دارد چون به نظر می رسد گام به گام برگردند
🔹آن دسته از تحریم هایی برداشته می شود که در سند اصلی برجام آمده و چون آن تحریم ها با تحریم های جدیدی که آمریکا در دوران ترامپ انجام داده در ارتباط هستند تفکیک آنها امر مهمی است بنابراین، در بهترین حالت تحریم هایی که در برجام پیش بینی شده و مرتبط با برنامه هسته ای ایران است برداشته می شود. سایر تحریم های مربوط به حقوق بشر، تروریست، سیاست خاورمیانه ایران، مسائل سوریه و لبنان و یمن برداشته نمی شود. این تحریم ها موکول به مذاکرات بعدی است
@Maktabsoleimani313
خروج آمریکا از افغانستان:
آمریکا با محاسبه هزینه کرد حضور ۲۰ ساله نظامیانش در افغانستان و در نظر گرفتن اوضاع نابسامان اقتصادی و اجتماعی داخلی اش به این نتیجه رسیده که به حضورش در افغانستان خاتمه دهد.
آمریکا با خروج نیروهایش از افغانستان، زمینه حضورایران و چین را فراهم نمود .
اما حضور در یک کشور فقیر و نا امن برای چین وایران غیر از مسائل ژئو پلتیکی دستاورد خاصی ندارد، زیرا طالبان با رویکرد بیگانه ستیزش چه بسا با حضور ایران و چین در کشورش زمینه دشمن تراشی و نا امنی مرزهای چین و ایران را به ارمغان آورد.
فقط برای جلوگیری از عدم حضور کشور دیگر در افغانستان و کنترل مواد مخدر و مرزهای قاچاق این کشور و ... ، نفوذ و اعمال سیاست های راهبردی در افغانستان میتواند موثر باشد.
✍بهروز سرابی
@Maktabsoleimani313
فشار برای اخراج حشد از سنجار؛
💢بازی کثیف سیاستمداران کرد و سنی برای سوء استفادههای شخصی
🔻«محمود الاعرجی» مسئول یگانهای الحشد الشعبی در شهر "سنجار" در موصل:
➕برخی طرفهای سیاسی به دنبال ناآرامی و از بین بردن امنیت در مناطق آزاد شده از چنگال داعش هستند، این کار را تنها برای مقاصد انتخاباتی انجام میدهند؛ معمولا قبل از انتخابات رفتارهای نژادپرستانه علیه اقلیتها صورت میپذرید.
➕مناطقی که در آنها اقلیتها زندگی میکنند با حشد شعبی روابط بسیار نزدیک و خوبی دارند، شبکیها، ترکمنها، ایزدیها و مسیحیها همه جزئی از حشد هستند تا از مناطق خود حمایت کنند؛ به قطع حشد شعبی مقابل این رفتارها خواهد ایستاد.
👈اقلیم کردستان از یک سو و سیاستمداران مناطق سنی نشین از سوی دیگر برای اخراج حشد شعبی از مناطق دارای اقلیت مانند سنجار تلاش بسیاری میکنند، کردها برای اهداف توسعه طلبانه و دور کردن خطری به نام حشد شعبی از مرزهایشان این کار را انجام میدهند؛ سیاستمداران سنی نیز با فشار برای اخراج حشد شعبی از این مناطق به دنبال جمع آوری رای هستند.
@Maktabsoleimani313
تنش میان روسیه و آمریکا:
پیش از این تنش بر روی مسائل تجاری، نظامی، سیاسی و مسایل تحریم ها بودکه این دفعه به مسائل دیپلماتیک هم کشیده شده است، تنش هایی که از زمان بر روی کار آمدن بایدن شعله ور شده و افزایش یافته و هر روز ابعاد جدیدتری را به خودش می گیرد، از تحریم علیه افراد و شرکت ها و نهادهای مختلف شروع شد و به تنش های نظامی در مرزهای شرقی اروپا کشیده شد و حالا می بینیم که به سمت اخراج دیپلمات ها می روند، تصور بایدن چه از دید امنیتی و چه از نگاه سیاست خارجی این است که در 4 سال گذشته ترامپ خیلی کار با روس ها نداشته و این مساله باعث شده که روسیه هم سیاست مستقل خودش را در سطح بین الملل به پیش ببرد. آمریکا به دنبال مهار روسیه است و البته یکی از ابعاد این مهاری که آمریکایی ها اندیشیده اند و می خواهند این پروژه را به پیش ببرند همین جلوگیری از نزدیکی روسیه با کشورهایی مثل چین است که تصور می کنند که به هر حال اگر مسکو و پکن به هم نزدیک شوند عملا یک انتقال قدرت بزرگ در سطح بین المللی ممکن است رخ بدهد که در آن آمریکا می تواند بزرگترین بازنده باشد.
✍️حسین صمدی
@Maktabsoleimani313
خبرگزاری فارس از افزایش رفت و آمد میرحسین موسوی و زهرا رهنورد خبر داد
فارس در مطلبی با تیتر "رفتوآمد آزادانه سران فتنه بیشتر شده است" نوشت: تماسها و مهمانیهای موسوی و رهنورد با اعضای خانواده بدون حضور مأموران در جریان است.فارس افزود: یک منبع مطلع میگوید: موسوی پس از درگذشت همسر دوم پدرش که به اشتباه مادرش خطاب شده، به خانه پدری رفته و بدون حضور مأموران با اقوام دیدار داشته. هیچ محدودیتی هم برای حضور او در مراسم تدفین وجود نداشت اما موسوی خودش ترجیح داد که در مراسم شرکت نکند.موسوی و رهنورد در ماههای اخیر با طیف وسیعی از دوستان، فعالان سیاسی از جمله مصطفی تاجزاده، علی شکوریراد، نرگس محمدی، نسرین ستوده، عفت مرعشی، اردشیر امیرارجمند، اسدالله بیات زنجانی، فاطمه راکعی، مسیح مهاجری، عبدالله نوری، سیّد حسن خمینی، محمّد خاتمی، مهدوی کروبی و... تماس برقرار کرده است.
اخبار ویژه
هراس از محبوبیت رئیسی و یک گاف کارگزارانی عجیب!
روزنامه حزب کارگزاران میگوید: رئيسی اگر قصد نامزدی در انتخابات را دارد، باید نامزدی ظریف را هم تضمین کند!
روزنامه سازندگی در تیتر یک خود با ایجاد تردید علیه نامزدی رئیسی و طرح این سوال که «رئیسی بیاید یا نیاید» نوشت: «سید ابراهیم رئیسی نامزد انتخابات بشود یا نشود؟» این شاید مهمترین پرسشی است که نه فقط در جبهه اصولگرایی بیپاسخ مانده است، بلکه در جبهه اصلاحطلبان نیز به آن میاندیشند که آیا رئيس قوه قضائیه باید ردای قضاوت را کنار نهد و پا در انتخابات ریاستجمهوری و کار اجرایی بگذارد یا در همان مسند بماند؟
واقعیت این است که با آنکه دو ماه بیشتر به انتخابات ریاستجمهوری نمانده است، هم جبهه اصلاحطلبان آشفته حال است و هم جبهه اصولگرایان. اصلاحطلبان به واسطه آنکه فیلترینگ و رد صلاحیت شورای نگهبان، بینامزد ماندهاند و در ماندهاند که چه فردی را معرفی کنند تا از فقیهان و حقوقدانان آن شورای 12 نفره عبور کند. کفه اصلا برابر نیست. با این حال این در آشفتهبازار سیاسی، تنها یک نامزد است که به نظر میرسد که قدرت رایآوری او بیش از دیگران است: «سیدابراهیم رئيسی».
حضور اصلاحپذیر رئيسی در قوه قضائیه، آنچنان امیدوارکننده بود که او توانست نظرهای بسیاری را به خود جلب کند. او که 16 میلیون رای از خرداد 96 در توشه خود داشت، نه تنها آنها را حفظ کرد بلکه به زعم برخی از هواداران و اصولگرایان توانسته است که آن را نیز ارتقا دهد. با این حال، اگرچه به نظر میرسد راه برای او هموار است، اما مخاطراتی هم پیشرو دارد.
مهمترین رقیب ابراهیم رئيسی در انتخابات ریاستجمهوری 1400، هیچیک از نامزدهای انتخاباتی (البته به جز ظریف) نیستند. رقیب اصلی او مشارکت پایین مردم در انتخابات است. نگرانی، ناراحتی و بیاعتمادی مردم که حاصل تحریم بسیار سنگین آمریکا، ناکارآمدی دولت و ضربههای پیدرپی اصولگرایان و کارشکنیهای آنها بوده، وضعیت را به آن مرز رسانده است که بسیاری ابایی از اینکه بگویند در انتخابات آتی رای نمیدهند، ندارند.
در چنین وضعیتی، آیا ابراهیم رئیسی با توشه 16 میلیونی و عملکردی که قابل دفاع بوده، میتواند پا در رقابتی بگذارد که چشمانداز محکم و روشنی برایش متصور نیست؟ اگر او کمتر از 16 میلیون رای سابق نصیبش شود، وضعیت او بهتر خواهد شد؟
سید ابراهیم رئیسی در یک صورت میتواند طوفانی از آرا به پا کند. رقابت سختی بین اصلاحطلبان و اصولگرایان دربگیرد. از این سو محمدجواد ظریف و از آنسو ابراهیم رئیسی. دو نفر معتمد نظام اما با دو دیدگاه بسیار متفاوت. در این وضعیت وزنه تقریبا برابر است. هم اصلاحطلبان با نامزد خود پا به انتخابات میگذارند و هم اصولگرایان با حداکثر توان خود. به زعم ما، اگر ابراهیم رئیسی قصد آن دارد که در انتخابات شرکت کند، برای کمک به خود، باید رقیب خود را نیز به میدان رقابت ترغیب کند و پای محمدجواد ظریف را نیز به این میدان باز کند.
تحلیل ارگان کارگزاران از یکسو، از هراس فراگیر مدعیان اصلاحطلبی درباره افزایش چشمگیر محبوبیت آقای رئيسی و از طرف دیگر، از تهیدستی جبهه اصلاحطلبان حکایت میکند.
روزنامه سازندگی و گردانندگان کارگزارانی آن باید توضیح دهند چگونه یک دیپلمات (با کارنامه پرحاشیه و ضعیف) را برای ریاستجمهوری پیشنهاد میکنند و حال آنکه او فاقد کمترین سابقه گذشته در مدیریت اقتصادی و برنامهریزی است؟ آنها چطور ظریف را پیشنهاد میکنند در حالی که در دو سال اخیر، بارها روحانی را - با کارنامه و سوابقی به مراتب نزدیکتر به کار دولت - فاقد کفایت و تجربه خواندند و گفتند اگر چوب خشک به جای روحانی بود، بهتر از وضعیت فعلی اقتصاد را مدیریت میکرد؟!
اما درباره رای و محبوبیت آقای رئيسی باید خاطرنشان کرد که طبق نظرسنجیهای دولتی، میزان محبوبیت وی در دو سال اخیر به اعتبار کارنامه جدیدش بسیار بالاتر رفته و جزو محبوبترین شخصیتها در کشور قرار دارد
📌کانال رسمی پلیس فتا در شبکه اجتماعی دانشآموزان (شاد) راه اندازی شد.
-راهکارهای پیشگیری از جرم
-سواد رسانه ای
-سواد کاربری فضای مجازی
-کلاس های آ موزش برخط
و مطالب متنوع فضای مجازی را در کانال رسمی پلیس فتا در شاد با ادرس
@policefata
دریافت کنید.